Jump to content
Sign in to follow this  
William Beauregard

Als kind vond ik de Ikea nooit leuk

Recommended Posts

Het was heel leuk om op een neefje te moeten passen hoor (nee, dat was het niet, HELP), maar het betekende wel dat er nooit genoeg kinderspullen waren. En waar William een hele moedige poging had gedaan om die zelf te maken, want hallo, als je speelgoed kon maken kon je alles maken, kwam hij al snel tot de conclusie dat als je speelgoed kon maken, je niet alles kon maken. En dus was een reisje naar de Ikea wel verstandig, wat natuurlijk wel bestaat in deze toekomstige versie waarin William leeft in 2016 en getrouwd is met Rosaline. Want dat is erg belangrijk.

 

"Goed, oké," zei hij, zodra ze de ikea binnenstapten. "Henry, in de buurt blijven, oké? Oh, kijk!" Hij werd direct afgeleid door een lekker uitziende stoel, waar hij direct in plofte. "Deze is leuk! Is dit niet perfect?" Hij gooide zijn benen over de armleuning en leunde achterover. "En hij is ook nog oranje!" Want dat was belangrijk.

 

@@Henry Hair

@@Rosaline Huxley

Share this post


Link to post
Share on other sites

De Ikea!!!! Henry had de hele reis met het openbaar dreuzelvervoer zitten stuiteren. De Ikea was groot, had bedden en stoelen waar je op kon springen, tafels waar je op kon klimmen,kasten waar je in kon kruipen en een heleboel dingen waarvan hij kon testen of ze kapot gingen door er naar te kijken! Het was net zo’n klimpark in de dierentuin, maar dan gratis! Niet dat geld hem iets kon schelen, hij was zeven dus het leven was gratis.

Onze kleine sloopkogel had niet gelet op wat oom William zei, en negeerde zijn nieuwe moeder of tante of waaat? Het leven was verwarrend voor kleine kinderen! Zodra oom William neerplofte in een afzichtelijke oranje stoel rende hij op het eerste bed af dat hij zag en liet zich erop vallen. “Awesome…” Toen begon hij er op te springen, want dat is toch wat je moet doen als je een bed tegenkomt in een winkel?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×