Jump to content
Sign in to follow this  
Felicia Harding

Felicia Harding

Recommended Posts

Algemeen

Naam Felicity Candace Nixon

Roepnaam Felicity Nixon

Betekenis Namen

- Felicity komt van het Engelse woord Felicity, dat vrolijkheid betekent. Dat woord stamt weer af van het Latijnse felicitas wat "goed geluk" betekent.

-  Candace is afkomstig van het Koesjitische woord kdke wat "koningin-moeder" betekent.

-  Nixon betekent Zoon van Nicholas.

Geen van deze namen zijn uitgekozen vanwege hun betekenis.

Geboortedatum 18 augustus 1818

Schooljaar Vierdejaars

Leeftijd 14

Afdeling Ravenklauw

Bloedlijn Volbloed

Burgelijke staat Ongetrouwd

Religie Anglicaans

Politieke Voorkeur Geen

Woonplaats Felicity heeft geen vaste woonplek, maar ze hebben een huis in Londen die dienst doet als schuilplek, kluis en postvak.

 

Achtergrond

Biografie

Felicity had al vanaf haar eerste ademhaling buiten haar moeders baarmoeder een abnormaal leven. Zo werd ze niet geboren in een huis op het Britse eiland, maar in plaats daarvan in een ziekenhuis in Athene. Dat zorgde ervoor dat haar moeder luidruchtig in het Engels kon vloeken, want geen van de aanwezige dokters of zusters spraken ook maar een woordje Engels. Daarbij waren ze geen helers, maar gewoon dreuzels die een hele normale dienst hadden gehad totdat er ineens een hoogzwangere Engelse binnen was komen stormen die een hele stapel biljetten naar de receptie gooide en haar eigen kamer eiste in accentloos Grieks.

Een hele bevalling later (goh) werd Felicity Candace Nixon geboren. Haar naam werd vijf keer fout gespeld op de formulieren, totdat haar moeder ze uiteindelijk uit de handen van de zusters griste en ze zelf invulde. Felicity was geen prachtig mooie baby die zonder bloed geboren werd, met prachtige blonde krulletjes en grote blauwe ogen waarbij iedereen moest zuchten als ze haar zagen, nee. Ze was eigenlijk een lelijke baby, zo lelijk dat alle zusters moeite hadden met te zwijmelen over het blonde kind (want ze had dan wel geen krulletjes, maar toch wel wat blonde dons op haar hoofd) en met moeite een compliment voor de moeder konden verzinnen. De moeder zelf, Bernice Nixon, wierp een keurende blik op haar dochter en zei kort maar krachtig: "Dat is een lelijke baby.â"

Buiten een lelijke baby was Felicity ook nog eens een vervelende baby. Zo had ze een piepende huil die ze bijna constant liet horen, waardoor alle zusters blij waren toen Bernice twee dagen later genoeg had van de hitte van Athene en terug naar de koele zomer van Engeland wilde. Eindelijk had het personeel van het ziekenhuis geen hoofdpijn meer. Nee, ze waren zo blij met het vertrek van Bernice en Felicity, dat het ze twaalf dagen duurde voordat ze erachter kwamen dat het enige recept van een gloednieuw medicijn verdwenen was.

Het was een lange bootreis naar Londen, maar Bernice was zeer tevreden met haar dochter en vooral met haar kinderwagen. Wie wist dat een kinderwagen een perfecte manier was om schilderijen, juwelen en recepten een land uit en in te smokkelen? Want zodra Felicity met haar piepende gehuil begon zocht iedereen een excuus om ergens anders heen te gaan, dus kwam er geen douaneambtenaar bij hen in de buurt.

Blij met hoe haar vakantie in Athene was gegaan, zocht Bernice haar man op. Je dacht misschien dat dat wel gemakkelijk zou zijn, maar Theobald Nixon was geen normale man, zo’n type die zijn vrouw een briefje stuurt als hij verhuist. Nee, Theobald moest gevonden worden en het kostte Bernice dus ook vijftien uur, vier minuten en tweeëndertig seconden voordat ze met kinderwagen en al zijn nieuwe schuilplaats binnen liep.

"Kijk! Is je dochter geen schatje?" zei Bernice, terwijl ze Felicity uit de kinderwagen plukte en haar in het gezicht van haar man duwde, die net bezig was met het solderen van een buis aan een andere buis. Felicity zag er trouwens al een stuk minder lelijk uit dan voorheen, haar huid was een stuk minder rimpelig, het donsje op haar hoofd was wat gegroeid en zonder bloed zag iedereen er een stuk beter uit. Theobald gunde haar echter maar één blik, voordat hij weer verder ging met het solderen.

"Het recept, vrouw," bromde hij tegen Bernice, die dat als teken opvatte dat Felicity goedgekeurd was. Ze nam haar dochter in haar arm en begon er tegen te kirren. Dit liet Theobald zo'n vijf minuten lang doorgaan, totdat het solderen eindelijk af was en hij zich weer tot zijn vrouw kon richten. "Het recept?"

"Oh, zit ergens in de kinderwagen." Bernice maakte een vaag gebaar richting het afschuwelijk grote ding dat ze kinderwagen noemde. Ze vergat haar man te waarschuwen dat ze een aantal boobytraps had geplaatst. Haar man werd ten eerste bekogeld met meel ("Verdorie, Baldie, nou is mijn paraplu wit!"), ten tweede werden er bijen losgelaten ("Hoe heb je die bij Merlijn's baard in leven gehouden?!"), ten derde vatte de kinderwagen vlam ("Oh, dat hoorde niet te gebeuren.") en als laatste stootte de wagen een hevige rook uit ("Heb je Felicity gezien? Au! Oh, daar is ze."). Pas toen wist Theobald het recept uit de kinderwagen te vissen, gezamenlijk met vijf schilderijen, twaalfhonderd pond in stinkende biljetten en twee trouwringen.

Waarom had Theobald het recept nodig? Omdat hij het wilde vernietigen. Nou ja, eerst uit zijn hoofd leren, zelf maken en het dan vernietigen. Je moet toch wat doen als je een kwaadaardig genie was. Ja, je kon natuurlijk de hele tijd je snor kammen, maar dat werd na een tijdje ook saai en dan moest je iets gemeens doen zoals je hoogzwangere vrouw naar Athene sturen om een recept te stelen. Toen hij het papiertje eindelijk in handen had slaakte hij een kwaadaardige lach, maar zijn vrouw suste naar hem omdat Felicity lag te slapen, dus moest hij maar in zijn gedachten kwaadaardig lachen. Dat was toch een stuk minder indrukwekkend.

Felicity had dus geen normale ouders. Haar vader was een kwaadaardig genie / uitvinder / liefhebber van katten en haar moeder was een spionne / dief / liefhebber van honden. Felicity groeide dus op tussen hopen metaal, gestolen goederen, gevaarlijke uitvindingen en een eeuwig durende discussie over of katten of honden beter waren. Het resulteerde er uiteindelijk in dat haar vader de hersenen van een hond in het lichaam van een kat stopte. Zeer verwarrend om een kat te horen blaffen, maar wel leuk om mee te apporteren. Je trok alleen wel aandacht als je een kat moest uitlaten. Fikkie was echter wel één van Felicity's favoriete huisdieren en ze vond het heel jammer toen haar vader besloot de hersenen toch maar terug te stoppen in het lichaam van een hond, om vervolgens tot de conclusie te komen dat hij vergeten was welk soort hond Fikkie was geweest. Uiteindelijk gaf hij het maar op en sindsdien heeft Felicity een prachtige lamp gemaakt van opgezette honden-hersenen.

Door haar ouders heeft Felicity ook een niet-traditionele opvoeding gekregen. De eerste drie jaar van haar leven werd ze voornamelijk als accessoire beschouwd, het meeste wat ze af en toe eens mocht doen was haar moeders inbrekersparaplu vasthouden. Pas toen ze op de leeftijd was gekomen dat ze volledige zinnen kon spreken en zelfs aan de kant kon gaan als haar vader weer in de brand stond, werd Felicity door haar ouders beschouwd als een levend wezen. Vanaf dat moment besloten haar ouders haar te onderwijzen.

Het onderwijs dat haar ouders haar gaven was niet het normale onderwijs dat kinderen van haar leeftijd kregen. Zo begon haar eerste les wiskunde niet met 1+1=2 of met 2+2=4, maar met "Wat is de wortel van 1892810 keer 40281?". Ze leerde niet het alfabet, maar hoe ze in vijf verschillende talen "De maan is van kaas" kon zeggen. Ze kreeg niet te horen wie er nu koning in Engeland was, maar moest wel leren welke grote kunstschatten haar moeder de afgelopen tien jaar had 'geleend'. En dat waren nog maar de officiële lessen!

Buiten de lessen om keek Felicity voornamelijk naar wat haar ouders aan het doen was. Haar vader was voornamelijk bezig met van alles en nog wat uitvinden. Zo leerde ze van alles over scheikunde, hoe je het beste branden kon doven en welke twee materialen je nooit aan elkaar moest koppelen. Haar moeder reisde veel en was bijna altijd bezig met geheimen te ontdekken en voorwerpen te stelen. Door haar leerde Felicity hoe je het beste met een haarspeld een kluis open kon krijgen, hoe je in een korset en met drie onderrokken zo snel mogelijk van de vijfde verdieping naar de begane grond kon klimmen en hoe je in dertig minuten aan een perfecte vervalsing van een Rembrandt kon komen.

Ergens had Felicity wel in de gaten dat haar leven niet normaal was en dat er miljoenen kinderen rondliepen die wel een leven hadden zonder opgezette hondenhersenen als lamp, maar echt veel interesse voor een andere manier van leven had ze niet. Af en toe speelde ze wel eens met kinderen in de buurt, maar ze vonden het nooit leuk om in museums te gaan kijken hoeveel vervalsingen er hingen. Zij wilden stomme spelletjes spelen zoals voetbal en wie in de hoogste boom kon klimmen. Uiteindelijk had Felicity genoeg van dat soort onzin en besloot ze niet meer met de kinderen te gaan spelen.

Hier waren haar ouders het echter niet mee eens. Ten eerste vonden ze dat hun dochter net zoals iedereen vrienden nodig had, ten tweede moest je als dief/spion/kwaadaardig genie toch redelijk sociale vaardigheden hebben. Ze probeerden Felicity op allerlei manieren te overtuigen om toch naar buiten te gaan en te spelen met de andere kinderen, maar Felicity weigerde. Ze kon behoorlijk koppig zijn als ze wilde. Zelfs toen haar vader dreigde haar hondenhersenenlamp in het haardvuur te gooien weigerde ze naar buiten te gaan.

Het was pas toen haar moeder een briljant idee kreeg dat Felicity weer naar buiten ging, ze had namelijk uitdagingen bedacht. Elke ochtend gaf ze er één aan Felicity en als het meisje hem wist te voltooien, kreeg ze een knoet die ze uit mocht geven aan wat ze ook maar wilde. Wist ze een hele week alle uitdagingen te voltooien dan kreeg ze een sikkel en deed ze het een maand lang, dan kreeg ze een galjoen. Felicity was in het begin een beetje sceptisch, maar toch deed ze mee. Ze begon zich toch een beetje te vervelen binnen, dus als ze buiten uitdagingen moest doen, dan had ze tenminste iets te doen. Uiteindelijk begon ze het nog echt leuk te vinden ook, dus elke ochtend viel ze met plezier haar moeder lastig totdat de vrouw haar een uitdaging gaf, die ze vaak nog binnen vijf minuten wist te voltooien ook. Het feit dat haar moeder soms geen inspiratie meer had en ze een maand lang achter elkaar de aardbeienjam van de buurvrouw moest vervangen voor kersenjam deed daar niets aan tekort.

Tegen de tijd dat Felicity bijna elf jaar oud was, ontstond er tussen haar ouders een discussie over of ze naar Zweinstein zou gaan of niet. Haar moeder was een voorstander, volgens haar zou Felicity in zeven jaar op Zweinstein goed leren hoe ze zich moest gedragen als een normaal persoon. Haar vader was echter een tegenstander, hij was van mening dat Felicity op Zweinstein allerlei nutteloze dingen zou leren die de belangrijke informatie uit haar hoofd zou duwen. Helaas voor hem had Felicity de discussie gehoord en was ze het eens met haar moeder. Tegen twee koppige vrouwen in huis kon niemand op en op het moment dat zelfs de hondenhersenenlamp Felicity's kant koos door telkens te ontploffen als Theobald in de buurt kwam, besloot Theobald dat Felicity toch maar naar Zweinstein moest. Onder protest. Hij probeerde nog een afspraak te maken met Felicity over dat ze zelf haar studies voort moest zetten op Zweinstein, maar hij kreeg geen woord tussen zijn vrouw die begon op te sommen wat ze allemaal nodig hadden, Felicity die hard gilde en Fikkie's spontane ontploffing.

Rijkdom Het wisselt, maar ze hebben altijd genoeg te eten. En anders stelen ze wel wat.

 

Uiterlijk

Uiterlijke Beschrijving

Wat begon als een lelijke baby is nu uitgegroeid tot een gemiddeld meisje. Het is net alsof ze het expres heeft gedaan, zo gemiddeld ziet ze eruit. Zelf vindt ze het wel eens jammer dat ze niet zo knap is, maar haar moeder zegt altijd dat het voor een spion beter is als je niet opvalt.

Haar kledingstijl valt vaak ook niet op, ze kleedt zich zoals de meeste kinderen van gemiddelde afkomst zich zouden kleden.

Huidskleur Blank. Niet heel erg bleek, een klein beetje gebruind. Goed genoeg om te laten zien dat ze af en toe nog eens buiten komt, maar weer bleek genoeg om te laten zien dat ze ook tijd heeft om binnen te zitten.

Haar Haar haren worden steeds donkerder en zijn nu officieel lichtbruin te noemen. Ze heeft het loszitten of vlecht het in.

Oogkleur Het enige dat wel aan Felicity opvalt zijn haar grote, blauwe ogen. Haar moeder vindt het jammer dat ze zo opvallen, maar Felicity is blij dat ze tenminste nog iets heeft dat opvallend is.

Lengte Gemiddeld, ook hier valt niets bijzonders over te zeggen.

 

Magie

Magische Talenten

- Toverdranken. Haar vader brouwt haast elke dag een nieuwe, moeilijke toverdrank, dus Felicity is opgegroeid naast een ketel.

- Verzorging voor Fabeldieren. Felicity is altijd al dol geweest op dieren, dus lijkt een vak als Verzorging voor Fabeldieren haar heel erg leuk.

- Transfiguratie. Transfiguratie hoort bij vermommen en als er één onderdeel is van het hele spionnengebeuren dat Felicity leuk vindt, dan is het wel vermommen.

- Duelleerles. Mensen verslaan met spreuken. What's not to like?

Magische Mislukkelingen

- Geschiedenis van de Toverkunst. De opvoeding die Felicity heeft gehad is op zijn best gezegd vol gaten. Ze heeft geen enkel idee van wat de geschiedenis is en is er ook niet echt geïnteresseerd in. In de loop van het eerste jaar werd ook duidelijk dat de kennis die ze wel heeft de samenzweringstheorieën van haar vader zijn.

- Heelkunde. Mensen genezen, saai.

- Astronomie. Naar sterren kijken valt niet onder Felicity's favoriete hobby's. Veel te saai en duurt veel te lang.

 

Eigendommen

Huisdier Geen, op dit moment. Felicity is nog dringend op zoek naar een dier, maar ze wilt iets dat niet zo gewoontjes is.

Toverstok Vlier met als kern drakenbloed. 32 centimeter lang en stug.

 

Sociaal

Familieleden

- Haar vader: Theobald Nixon

Kwaadaardig genie, uitvinder en liefhebber van katten.

- Haar moeder: Bernice Nixon

Spion, dief en liefhebber van honden.

Vrienden

- Emily Hawthorne. Een mede-Ravenklauwer die Felicity tot vriendin heeft benoemd en die sindsdien niet meer van haar af komt.

- Emma Vincents. Ravenklauwer, derdejaars, nichtjes van het schoolhoofd, allemaal prima redenen om mensen als vrienden te beschouwen!

- David Ferguson. Felicity's beste vriend, ondanks dat ze eigenlijk alleen hun liefde voor gevaar gemeen hebben.

- Daniella Adler. Als David Felicity's beste vriend is, is Daniella Felicity's beste vriendin.

- Lira Cunningham. Een mede-Ravenklauwer die ook een voorliefde heeft voor domme plannen.

Vijanden

- Eden Rochester. Het is toch niet Felicity's schuld dat zij op de verkeerde moeder sprong?!

- Ilona Anders. Van wat ze van het meisje zag in de les Fabeldieren, is het maar beter dat ze bij elkaar uit de buurt blijven.

- Molly Scrivner. Ooit kregen die twee ruzie om een pyjama en sindsdien is het alleen maar nog verder uit de hand gelopen.

- Keane Cadwgan. Als de beste vriend van Samuel heeft hij altijd een hekel aan haar gehad omdat hij haar niet goed genoeg vindt voor Sam (het gevoel is wederzijds, overigens).

Geliefden

- Nathaniel Rochester. Felicity had een 'kleine' verliefdheid op de professor.

- Samuel Everett. Felicity's eerste echte vriendje.

 

Karakter

Positieve Eigenschappen

- Assertief

- Avontuurlijk

- Creatief

- Doorzettingsvermogen

- Energiek

- Intelligent

- Inventief

- Moedig

- Nieuwsgierig

- Sterk

- Zelfstandig

Negatieve Eigenschappen

- Achterdochtig

- Arrogant

- Bazig

- Bevooroordeeld

- Driftig

- Egoïstisch

- Eigenwijs

- Gewetenloos

- Impulsief

- Nonchalant

- Overmoedig

- Roekeloos

- Sluw

- Snel verveeld

- Wraakzuchtig

Edited by Felicia Harding

Share this post


Link to post
Share on other sites

Algemeen

Naam Felicia Calista Harding

Roepnaam Felicia Harding

Betekenis Namen

- Felicia is de vrouwelijke vorm van het Latijnse Felicius, wat afgeleid is van de naam/het woord Felix. Felix betekent ‘gelukkig, succesvol’.

- Calista is de vrouwelijke vorm van Callistus, een laat-Latijnse naam die afgeleid is van het Griekse Καλλιστος (Kallistos), wat “mooiste” betekent.

- Hearding is afgeleid van de voornaam ‘Heard’, wat een kortere versie is van oud Engelse namen die “moedig, taai” betekenen.

Geboortedatum 7 juli 1818

Leeftijd 17

Afdeling Ravenklauw

Bloedlijn Volbloed

Burgelijke staat Geheime affaire

Religie Anglicaans

Politieke Voorkeur Magisch Verbond

Woonplaats Felicia woont bij de Silvershores en ik vergeet telkens waar die wonen. 

 

Achtergrond

Familie:

Moeder: Beatrice Harding

Vader: Tate Harding

 

Pleegvader: Thomas Silvershore

Pleegmoeder: Maria Silvershore

 

Biografie

Voor een uitgebreide blik op Felicia’s achtergrond, verwijs ik je naar dit topic (let op, 15+!)

 

1829/1830

Felicia begint haar eerste jaar op Zweinstein onder de valse naam Felicity Nixon. Ze maakt wat vrienden, waaronder Alexander Rochester en Helena Kingsley-Savage-Hollow en heeft een leuke tijd op Zweinstein. Ze leert echter ook een slaapzaalgenootje kennen: Molly Scrivner. De twee hebben vanaf de eerste dag al ruzie met elkaar. 

 

1830/1831

In de zomervakantie voor dit jaar ontmoet Felicity David Ferguson, die achtergelaten is door zijn pleegouders. Ze worden direct goede vrienden en brengen de zomervakantie met elkaar door. 

 

1831/1832

In dit schooljaar leert Felicity het bestaan kennen van Samuel Everett. De twee maken vooral vaak ruzie met elkaar en doen allebei hun best om vooral te bewijzen dat ze helemaal geen gevoelens voor elkaar hebben, maar tijdens Valentijn krijgen ze allebei liefdesdrank binnen en kussen ze elkaar. Om vervolgens weer ruzie te krijgen. Uiteindelijk maken ze de afspraak dat ze gaan proberen om een relatie te hebben, maar in het geheim. 

 

1832/1833

Felicity en Samuel zetten hun geheime relatie voort, maar het gaat niet altijd even soepel. Zo lopen ze op een gegeven moment tegen Keane Cadwgan en Evangeline Lennox aan die aan het zoenen zijn in de muziekkamer. Onder druk van Felicity en Keane sluiten Samuel en Evangeline een Onbreekbare Eed dat ze nooit met iemand hierover spreken. In november besluit Felicity dat zij en Samuel toch in het openbaar een relatie kunnen hebben. Vlak voor Valentijn krijgen Felicity en Samuel ruzie, omdat Samuel niet begrijpt waarom ze dingen voor hem verborgen houdt (zoals wie haar ouders zijn). Tijdens het Valentijnsbal gaat Samuel met iemand anders naar het bal en ontstaat er publiekelijk ruzie. Ze besluiten om uit elkaar te gaan. Ze hebben het echter allebei moeilijk en uiteindelijk maken ze het in april weer goed, hoewel ze wel besluiten om niet echt te beslissen of ze nu een relatie hebben of niet.

Helaas besluiten Felicia's ouders aan het einde van het jaar om de Minister van Toverkunst op proberen te blazen. De aanslag mislukt (nou ja, iemand anders is het slachtoffer) en ze worden opgepakt. Felicia's moeder doet haar best om de schuld af te schuiven op Felicia, waardoor ze in de Grote Zaal gearresteerd wordt. Daar komt iedereen er dus achter dat ze niet Felicity Nixon, maar Felicia Harding heet. 

 

1833/1834

Samen met David Ferguson wordt Felicia geadopteerd door Thomas Silvershore en zijn vrouw. De Silvershores zijn echter van plan om de twee op te voeden tot perfecte pionnen om alles te doen wat de Silvershores nodig hebben. Ze krijgen les van Eric Silvershore in spionage en moordtechnieken. Mocht één van de twee niet meewerken, wordt de ander gemarteld. In die zomer pleegt Felicia samen met David haar eerste moord onder leiding van Eric.

Op school zelf moet Felicia eraan wennen dat ze nu bekend staat als Felicia en niet meer als Felicity. Een aantal mensen hebben zich van haar afgekeerd, maar Felicia heeft altijd nog David en een andere vriendin Daniella Adler om op te steunen. Ze wordt ook verliefd op James Braxton en even lijkt het erop dat de twee een relatie beginnen, maar Felicia krabbelt op het laatste moment terug. 

In de loop van het jaar weet ze haar relatie met Samuel weer wat op te bouwen, maar het is duidelijk dat ze nooit meer samen zullen komen. 

 

1834/1835

Waar Felicia in het begin nog een gruwelijke hekel aan Eric had, begint ze hem steeds meer te mogen. De twee spreken elkaar steeds vaker, vooral als Felicia Eric Russisch begint te leren, zodat hij weet wat zijn vrouw allemaal bespreekt.

De relatie tussen Felicia en haar moeder verandert als Felicia op bezoek gaat in Azkaban en haar moeder bedreigt. Nu ze minder het gevoel heeft dat haar moeder haar elk moment kan vermoorden, voelt Felicia zich rustiger.

Tijdens Halloween gebeurt er echter iets vreselijks: Daniella probeert iemand anders te vermoorden en Felicia heeft geen idee wat ze nu moet doen.

Tijdens de kerstvakantie vertrekt ze met Eric naar de Amerikaanse staten, waar ze hem voor het eerst zoent. In februari biecht ze hem op dat ze verliefd op hem is. Eric wijst haar op een onhandige manier af, gaat er vandoor en weet zichzelf het ziekenhuis in te blazen. Een paar weken later, op 13 maart, vertelt hij haar echter dat hij ook gevoelens voor haar heeft en beginnen ze een geheime affaire.

 

Rijkdom Nu ze gebruik kan maken van het fortuin van de Silvershores valt ze officieel onder de categorie rijk. 

 

Uiterlijk

Uiterlijke Beschrijving

Felicia is op haar zeventiende de puberteit voorbij. Ze begint wat meer gewend te raken aan haar lichaam en wordt steeds eleganter. Haar kledingstijl is netjes, met een hoge neklijn, smalle taille en weinig frutsels.

Huidskleur Wit. Niet bleek, want Felicia komt af en toe buiten, maar ook niet gebruind.

Haar Lichtbruin. Ze worden steeds donkerder, maar zullen altijd ergens tussen blond en bruin inhangen.

Oogkleur Blauw. Haar blauwe ogen blijven het meest opvallende aan haar uiterlijk.

Lengte Gemiddeld. Qua hoogte valt ze niet op in een menigte.

Gewicht Slank, hoewel ze gespierder is dan je zou denken.

 

Magie

Magische Talenten

- Toverdranken.

- Transfiguratie.

- Duelleerles.

Magische Mislukkelingen

- Geschiedenis van de Toverkunst.

- Heelkunde.

- Astronomie.

 

Eigendommen

Huisdier Geen.

Toverstok Cederhout met als kern een feniksveer. 29 centimeter lang en redelijk buigzaam.

Verjaardagscadeautjes:

- Een handspiegel waarmee je op andere mensen kan spioneren. - Van Daniella Adler in 1835. 

- Een boek met Russische sprookjes en een zilveren ketting met een parel eraan. - Van Vasilisa Silvershore in 1836. 

- Een Deluminator en een beeldje van Zweinstein dat je in de brand kan zetten om je kamer te verlichten. - Van Daniella Adler in 1836. 

- Een kaart vol complimentjes. - Van Fanny Dickson in 1836. 

Verjaardagscadeautjes als Vasilisa Silvershore:

- Een muziekdoosje die nooit ophoudt met spelen. Heeft hij niet helemaal in de gaten als hij het koopt. - Van Harold Silvershore in 1838. 

- Eén of ander avant-gardistisch tasje dat in Amerika heel modieus is. - Van Caroline Carrington in 1838. 

- Een mok met daarop de tekst 'best sister-in-law ever'. - Van Zaira Silvershore in 1838. 

- Een bosje speciale rozen uit haar rozentuin met elegante geuren van vanille en honing, een boekje met alle magische Engelse tuinen en chique theehuizen. - Van Thomasin Hastings in 1838. 
- Een boek 'How to dominate your husband, for dummies', een fles Italiaanse wijn en kaartjes voor een benefietconcert. - Van Yara Foulkes-Davenport in 1838. 

 

Karakter

Positieve Eigenschappen

- Assertief

- Creatief

- Doorzettingsvermogen

- Energiek

- Geduldig

- Hardwerkend

- Intelligent

- Inventief

- Moedig

- Nieuwsgierig

- Sterk

- Zelfstandig

Negatieve Eigenschappen

- Achterdochtig

- Berekenend

- Bevooroordeeld

- Egoïstisch

- Eigenwijs

- Fel

- Gewetenloos

- Hard

- Kil

- Rusteloos

- Sluw

- Wantrouwig

- Wraakzuchtig

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×