Jump to content
Daniella Ingram

[1835] Playing house

Recommended Posts

1835 - alternatief universum 

-

Waar Daniella in de daadwerkelijke tijdlijn van de rpg uit huis gegooid werd voor haar moeder besloot om met de grootvader van haar beste vriend te trouwen, daar wenste ze in dit universum dat ze eruit werd gegooid. Het voor zichzelf moeten regelen leek haar een stuk minder frustrerend dan verhuizen naar Cadwgan Castle, Owain Cadwgan als stiefvader en ze had geen idee wat voor band ze nu precies met Keane had maar het was ongemakkelijk genoeg om er vooral niet mee bezig te willen zijn.

 

Bovendien, ze wilde hier gewoon niet zijn. 

 

Zolang ze daar nog geen plan voor had wilde ze in elk geval niet nuchter zijn. 

 

En nu ze met Keane woonde was er in elk geval iemand dichtbij om zich mee te verdrinken in alcohol. (Maar dat was een voordeel tegenover veel te veel nadelen!)

 

Denk je dat ik jou kamer kan eisen nu?”, vroeg ze half-grappend, een klein beetje oprecht (ze zou het wel doen, voor de kick, als het kon lukken), terwijl ze zonder aankondiging Keanes kamer in liep en de fles drank die gestolen had (van de huwelijksreceptie. Wat een verschrikking was dat geweest), op zijn bed gooide. “Maak open”, ze knikte naar de fles en ging toen ook naast hem op bed zitten. “ik wil zo dronken worden dat ik nooit meer hoef te denken aan die huwelijkskus

 

Ze moest nekken bij de herinneringen. Had ze geen drank voor nodig. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bij thuiskomst was Keane op zijn grote hemelbed neergeploft, zijn groene ogen blind-starend richting de grote ramen van zijn vleugel in Cadwgan Castle en het balkon, wat uitkeek over het regenachtige Wales. Zijn grootvader, getrouwd met Daniella’s moeder! En nu, om de verschrikking compleet te maken, moest hij ook nog eens met haar samenwonen ook. Een zusje – Daniella Adler als stiefzusje!

 

De realisatie was zo verschrikkelijk dat het hem benauwde.

 

Toen Dani binnenkwam keek hij langzaam om, al voelde hij zijn gemoedstoestand wel iets lichter worden met haar komst. Dani was klaarblijkelijk nog steeds dezelfde – al was hun familierelatie dat toch niet. Zwijgend stond hij haar toe naast hem neer te zakken, waarna hij de fles oppakte en deze op haar aanwijzing begon open te maken.

 

“Nouja, ík ben nog steeds de erfgenaam” sprak Keane, zijn zwijgen doorbrekend door zijn hoofd richting haar te draaien en haar een knipoog te geven. Stiefzusje oke!! Nuja, niet aan denken. Hij trok de kurk uit de fles en nam een grote slok, waarna hij deze aan Daniella overhandigde. “Oh, praat me er niet van. Die geloften dan! En de eerste dans…” Even trok hij een gezicht. “Het staat echt in m’n geheugen gegrift.”

 

Maarja, ze waren nu getrouwd, dus eh... dat zou vast nog wel gebeuren. Vlug vroeg hij de fles terug, zodat hij nog een grote slok kon nemen. Ah, dit was precies wat hij nodig had gehad.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×