Jump to content
Anne Lennox

[1839] Creating titles is not one of my talents

Recommended Posts

Augustus, dinsdagavond, in Ronan en Anne's bar

 

Een eigen bar hebben gaf ongelooflijk veel voordelen; je had altijd alcohol om je heen, je had altijd wel iets te doen en er kwamen vaak genoeg leuke mensen langs bij de bar. Die voordelen hadden daarnaast ook wel een klein beetje een aantal nadelen, want met een aantal kinderen was het soms ook wel belangrijk om de alcoholische drankjes bij de kinderen weg te houden, was je bijna nooit klaar met werk en kwamen er soms ook mensen langs waar je nooit in de mood was om een praatje mee te maken. 

 

Vandaag was Thomas Hawk langsgekomen en hij viel in de eerste categorie. Ze wist dat hij een boekenwinkel had, want ze was daar ook wel eens langs geweest toen ze wat boekjes nodig had om haar kinderen te entertainen. "Even wat sterks nodig?" vroeg ze aan hem,  terwijl ze achter de bar stond om het schoon te maken. "Of gewoon even weg van huis?" Het was altijd goed om soms even het huis uit te gaan om ergens anders de boel op stelten te zetten. 

 

Als hij dat maar niet in haar net schoongemaakte bar zou doen.

 

~Met Betsy <3

Share this post


Link to post
Share on other sites

I relate to that topic title. Anyways..

 

Thomas had een moeilijke tijd. Ik zal niet teveel in details gaan, maar de liefde van zijn leven had hem in de steek gelaten om met iemand anders te trouwen, of nouja, ze had hem niet in de steek gelaten. Hij had nog wel langs haar kasteel gegaan of het kasteel van haar man om haar te bezoeken in het geheim, maar in Maart had hij ruzie met haar gemaakt en nu was hij alleen en alles was rot en het enige wat goed was was Dolly, die nu thuis lag te slapen. Dus hij kon zich nu een beetje laten gaan, al was het niet helemaal zoals het hoorde. Christina zou hem aan zijn oor meenemen, maar wat niet weet wat niet deert. En hey, andere mensen werden ook dronken af en toe, en Thomas was volwassen en verantwoordelijk en hij had een babysitter geregeld dus hij kon gewoon ongestoord doen wat hij wilde. 

 

En nu wilde hij vooral aan de bar staan, misschien later wat op een tafel dansen. Who knows.

 

''Wat sterks, alstublieft!'' Hij was daar wel klaar voor, daarnaast, waarom zou iemand drinken als ze niet dronken wilden worden? De man produceerde een geproduceerde glimlach en keek in de rondte en legde wat geld op de balie. ''En doe er maar een paar van!'' Hij keek wat rond of er nog wat interessante mensen waren, maar het was nog redelijk leeg. Misschien lag dat er aan dat Thomas binnen was gestapt op een dinsdagavond, maar wie weet kwamen er nog wat meer later.

 

@Anne Lennox

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×