Jump to content
Jake Chadwick

[1839] Enchanted to meet you!

Recommended Posts

3 maart 1839

 

Jake was hard aan het werk voor zijn baas. Voordat alle gasten waren gearriveerd had hij alle effecten aangezet, zoals hem was verteld. Hij werd er steeds beter in en hij genoot ook echt van zijn werk en hoopte dat hij later zelf naar jobs kon gaan en ze zelf mocht ontwerpen. Zodra de ja-woorden waren geluid zouden er belletjes en confetti naar beneden dwarrelen. Hij moest de hele bruiloft erbij blijven, voor het geval er iets mis zou gaan met de effecten en dus droeg hij zijn pak met zijn beste schoenen en had hij zijn haar netjes plat gekamd. Zijn haar was heel erg gemakkelijk en liet zich graag vormen, waar Jake erg blij mee was. De gasten waren inmiddels gearriveerd en Jake stond formeel met zijn handen voor zich gevouwen om aan te geven dat hij personeel was en dus niet een gast waar waar mensen gewoon tegen konden praten. Nee, daar was hij veel te laag voor in de sociale rang. Wel had hij zich al stiekem gewaagd aan de snaperijen die er te vinden waren aan de buffettafel dus voelde hij zich lekker gevuld. De gasten kwamen langzaam binnenstromen en Jake keek de massa mensen langs. Hij zag heel veel rijke mensen, en veel dure juwelen die hij waarschijnlijk nooit zou kunnen betalen. Tot zijn ogen vielen op een jongedame van zijn leeftijd, en hij zijn best moest doen om zijn mond niet open te laten vallen. Snel keek hij weg toen haar blik op hem viel en hij probeerde op de andere gasten te letten.

 

De muziek zwelde langzaam aan en de uitgenodigden begonnen te dansen. Door wat hij had gedronken aan non-alcoholische drankjes moest hij nu wel heel nodig plassen en na al het formele gedoe liep hij met een ietswat gehaastte pas naar het toilet, waardoor hij niet doorhad dat hij per ongeluk het damestoilet indook. Hij ging een hokje in en verbaasde zich dat de bril omlaag stond, maar bedacht zich dat meisjes soms zich kunnen vergissen en ging verder met zijn zaakjes regelen, tot hij plotseling een vrouwenstem hoorde en hij nerveus zijn rits dichtritstte toen hij doorkreeg dat de toiletbril zo stond om een reden en het toilet doortrok en het hokje langzaam uitliep, met zijn handen in de lucht om zijn schuld te betuigen en zijn ogen dicht geknepen om zijn goede wil te laten zien.

 

"Het spijt me juffrouw, mevrouw, het is niet wat het lijkt ik moest echt nodig en…" Hij keek door zijn wimpers en zag dat diegene die binnen was gekomen de prachtige vrouw was die hem eerder de adem had benomen. Woordeloos vloekte hij op zichzelf en keek haar nu met open ogen aan. "Het spijt me, sorry juffrouw, u ehhh, u ziet er prachtig uit vanavond. Sorry, sorry." Hij baande zich een weg richting de wastafel en waste zijn handen snel en slordig. Oh nee, wat zou ze wel niet van hem denken. Hopelijk zou ze het zijn werkgever niet vertellen, anders kon hij wéér op zoek naar een nieuwe baan.

 

Privé met Lily <3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×