Jump to content
Sign in to follow this  
Nicholas Eversly

Karakter RSVP's

Recommended Posts

Dus het leek me leuk om op de sociale kalender te kunnen reageren :) met of je karakter wel komt, niet komt, en natuurlijk ook waarom. Just for fun en kijken of 't inderdaad leuk is :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Wat is het? De bruiloft van Madeline Rosanvallon & David Appleby. 

Waar is het? Op een tropisch eiland met een exotisch sfeertje. Vervoer is geregeld, alle gasten zullen hier naartoe worden gebracht met vliegende schepen van Churchill. De ceremonie zal plaatsvinden bij het strand en daarna is er nog een groot, knallend feest. 

Wanneer? 30 oktober 1838 

 

 

@Madeline Appleby @David Appleby 

Op 30 oktober kan Irwin zich oprecht even niet herinneren dat het dertig oktober is. En hey, was Madeline niet die vriendin waar Yara eigenlijk een hekel aan had? Hoe zat dat ook alweer?

 

Hij stuurt een ijsmachine. 

 

 

Edited by Irwin Foulkes-Davenport

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Josephine past, ze zegt dat Owen ziekjes is. Is niet zo, maar hoe leg je anders uit dat Keane niet ten tonele verschijnt? En hoe blij je daarmee bent, btw. 

 

Ze stuurt namens hen beiden een gift card voor een dagje uit in het magisch centrum van een Europese stad naar keuze, om die honeymoon feels maar niet los te hoeven laten.

 

@Keane Cadwgan

Edited by Josephine Cadwgan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat is het? De bruiloft van Andromache en Hector Moyle!

Waar is het? In de tuin van Andromache en Hector. De hele tuin is versierd met feeënlichtjes, omdat het natuurlijk een Moyle bruiloft is en dat is gewoon gratis reclame. Behalve dat ze de bruiloft moeten betalen... Hm. 

Wanneer? Woensdag 13 december 1838, 's avonds. Ja, dat is niet de traditie, maar ach. Overigens slaan ze ook het moment over dat er wordt gevraagd of iemand bezwaar heeft tegen het huwelijk en gedraagt Andromache zich ietwat vreemd, maar dat is niets om je zorgen over te maken! 

 

 

Yara heeft een vreselijke smaak in vriendinnen, maar Andy is nog best okay. Irwin was dan ook graag gegaan, (of, nou ja, met minder tegenzin dan hij normaliter doet, want het blijft een sociale gelegenheid, het blijft een huwelijk en Hector vindt ie oppervlakkig niets) maar dan zou hij eerst moeten slapen en douchen en dat betekent dat zijn kleine monster hem daartoe eerst in de gelegenheid zou moeten stellen. Maar Yara kan wel met Daniel mee en dat vindt ze vast helemaal prima. 
 

Zij kan ook het huwelijkscadeau uitzoeken dit keer en dat is toch wel bijzonder prettig.

 

@Andromache Moyle @Hector Moyle @Yara Foulkes-Davenport

Share this post


Link to post
Share on other sites

Felix gaat. En zit zich de hele avond te verbijten omdat er duidelijk iets mis is en omdat hij daar duidelijk niets meer mee kan. Dankjewel, Andromache. 

 

Ze krijgt een thermoskan die je koffie altijd warm houdt.

 

En als je erop tikt en dan de dop op een bepaalde wijze linksom draait, kan het zomaar zijn dat het zijn hete inhoud eruit sproeit als ware een brandblusser.


Hij doet het zonder gast, overigens. Geen tijd voor relaties, he. :)

@Andromache Moyle

Share this post


Link to post
Share on other sites

De Bruiloft van Madeline & David Rosanvallon - 30 oktober 1838

 

George de Haviland => Hij gaat natuurlijk! Dat kan hij niet weerstaan. Als cadeautje geeft hij een wijnrek die je flessen wijn altijd op precies de juiste temperatuur houdt en twee kaartjes voor een kerstcircus, want hij weet niet zeker wanneer ze terug komen van hun huwelijksreis.

Victoria Rosanvallon => Alsof Victoria niet zijn post leest. De leuke poststukken, tenminste. Dus ja, ze heeft haar uitnodiging heus wel gevonden. Als cadeautje geeft ze Maddie en David bijpassende horloges en een boekje met 'grappen' over het huwelijk. Je weet wel, van die leuke 'ball and chain' grappen. 

Montague in de gedaante van Hiram Churchill => Hij komt en probeert Jennifer zover te krijgen dat ze vertrekken ongeveer vijf minuten nadat het feest is begonnen. Als huwelijkscadeau geeft hij een tegoedbon voor het huren van een vliegende zeiljacht voor twee weken.

Andromache Moyle => Natuurlijk komt ze en heus niet alleen om inspiratie op te doen voor hoe haar bruiloft beter kan. Ze geeft Maddie een tegoedbon voor een serie aan spabehandelingen en David's cadeau laat ze aan Hector over.

Jupiter de Haviland => Hij kent allebei alleen van naam, maar als hij samen met Heaven is uitgenodigd, kan hij natuurlijk geen nee zeggen. Daardoor heeft hij wel alleen een heel neutraal cadeautje uit moeten zoeken, dus Madeline en David krijgen een tegoedbon voor een plantenzaak.

Happiness Davidson => Happiness hoopt enkel dat Madeline niet één van Zachs 'ex'en is, want Jennifer tegenkomen vindt ze al erg genoeg. Zach kennende heeft hij het uitkiezen van een cadeautje aan haar overgelaten, dus Happiness heeft een antiek tapijt bij de Hayswards uitgekozen.

Valentine Ingram => Hij wil niet, maar als hij niet gaat, gaat Daniella vast een poging doen om met de bruidegom naar bed te gaan. Zal ze waarschijnlijk nog steeds doen, dus halverwege zullen ze er vast uitgeschopt worden omdat Valentine en Daniella ruzie krijgen. Sorry. Als cadeautje geeft hij natuurlijk een VIP avond in club Vanilla weg en een uitnodiging voor een exclusieve avond in Saffron. 

Howard Rosanvallon => Howard vermaakt zich vooral met hoe erg het huwelijk tussen Richard en Victoria mislukt is en doet vooral zijn best om te negeren dat zijn huwelijk met Giselle niet veel beter is. Geeft Madeline een boekje met slecht huwelijksadvies dat hij zelf heeft geschreven en een uitnodiging dat ze altijd met hem mag komen praten. Geen zorgen, hij geeft haar ook wel een tegoedbon voor Hollows Magisch Warenhuis zodat het nog enigszins een fatsoenlijk cadeautje is, hoor.

Raphael King => Komt, is geen trainwreck (wat dit betreft) en heeft dus een prima tijd. Als cadeautje geeft hij hen seizoenskaarten voor zijn theater, als ze naar een voorstelling willen hoeven ze alleen maar te tikken op de kaarten en de beste (vrije) plekken in de zaal worden direct voor hen gereserveerd. 

Paige Everett => Alweer geen trainwreck. Als cadeautje geeft ze Madeline een zachte, zelfgebreide sjaal met speciale wol waarbij je het altijd warm houdt, en David krijgt een bedsprei in de kleuren van zijn zwerkbalclub. 

 

Het verjaardagsfeest van Zachary Davidson - 9 november 1838 

 

Valentine Ingram => Natuurlijk gaat hij, maar de kans is groot dat hij en Daniella weer ruzie krijgen, sorry. Hopelijk heeft Zachary ze uitgenodigd met het oog op entertainment. Als cadeautje is hij vanzelfsprekend lui en dus krijgt Zachary een VIP avond in club Vanilla tegoed.

Howard Rosanvallon => Giselle past wel op de kinderen, toch? Mooi. Hij geeft Zachary een paar dure sigaren die een extra punch hebben. Laat Howard er niet één roken, want hij is het niet meer gewend en zou direct knock-out gaan. 

Jupiter de Haviland => Natuurlijk komt hij! Stiekem is hij blij dat Heaven niet is uitgenodigd, want hij kent de menigte, oké? Als verjaardag geeft hij als grap dat Zachary hem altijd mag komen lastig vallen voor rechterlijk advies, maar zijn echte cadeautje is natuurlijk een fles dure vuurwhiskey en een stel bijpassende snotglazen. 

Leon Marks => Zach vindt het vast niet erg dat Leon vijf prostituees heeft uitgenodigd, toch? Die zijn ook tegelijkertijd het cadeautje! 

Quentin Kane => Hij heeft de nieuwe medicijnenproducent van zijn ouders omgekocht om een paar drugs voor hen te maken. Enigszins experimenteel. 

 

Het verjaardagsfeestje van Levi Marks - 8 december 1838

 

Lucretia Augeron => Komt, wil graag bevriend zijn met Adele. Het cadeautje is een zwevend kasteel dat 's avonds verlicht wordt (maar weer uitgaat als het bedtijd is) en liedjes kan spelen. 

Belladonna Ryder => Komt, heeft geen idee wat ze moet geven aan een tweejarige, want daar mag je vast geen experimentele drankjes voor maken. Heeft uiteindelijk maar besloten hem een 'maak je eigen toverdrank' speelset te geven. 

Camilla Bennett => Komt, overlijdt mentaal bij hoe laag de gemiddelde leeftijd is. Probeert niet te bedenken hoeveel van de aanwezige zwangere gasten zwanger zijn van haar man. Het cadeautje is een houten nepzwaard, waar nepbloed uit stroomt als je er iemand mee steekt. 

Ophelia Ingram => Komt, heeft alleen een probleem met genoeg geld bij elkaar sprokkelen om een cadeautje voor Levi te kopen, dus heeft in plaats daarvan weer geld van Camilla gejat. Of eigenlijk heeft Claire het voor haar gejat, want Claire is toch zo behulpzaam. En van dat geld heeft ze een speelgoedridder gekocht die daadwerkelijk rond kan marcheren. Hij heeft de neiging om in de enkels van mensen te prikken. 

Arthur Hollow => Komt natuurlijk! Zijn ouders hebben voor Levi een projectie gekocht die op de muren van zijn slaapkamer vijf verschillende soorten afbeeldingen kan projecteren, zodat het lijkt alsof je daar echt bent. 

Lydia Hastings => Komt inderdaad niet. Stuurt wel een tegoedbon op om in een speelgoedwinkel een stuk speelgoed uit te zoeken. Adele gooit hem weg. 

Valentine Ingram => Ik ga er vanuit dat Daniella komt, haar toverstok weigert in te leveren en de boel in brand probeert te steken voordat ze weggestuurd worden, voordat hij een cadeautje kan overhandigen. Ach, wat sneu. 

 

De Bruiloft van Andromache & Hector Moyle - 13 december 1838 

 

Jupiter de Haviland => Yay, alweer een bruiloft waarbij hij vooral is uitgenodigd als 'gast van'. Jongens, hij wordt hier nerveus van. Ditmaal krijgen Andromache en Hector een tegoedbon voor een wijnzaak. 

Montague Churchill in de gedaante van Hiram Churchill => Hij mag Hector en daardoor blijft hij nu langer plakken, hoera. Als huwelijkscadeau geeft hij alweer een tegoedbon voor het huren van een vliegende zeiljacht voor twee weken.

Hawk Dickson => Hij komt, alleen omdat er gratis drank is waarschijnlijk. Het cadeautje laat hij aan Titiana over en hij valt alle bruidsmeisjes lastig tot iemand hem bedreigd.

Lucretia Augeron => Loopt de hele avond chagrijnig achter Achilles aan. Ze heeft wel de verantwoordelijkheid voor het uitkiezen van een cadeautje uit handen van Achilles getrokken, dus heeft ze een boek gekocht met de titel 'Hoe zorg ik ervoor dat mijn partner niet vreemd gaat'. 

Raphael King => Geen trainwreck. Als cadeautje geeft hij weer de seizoenskaarten, want hey, het werkt, oké?

Leon Marks => Not gonna lie, hij doet precies hetzelfde als Hawk, maar dan subtieler. Adele kiest voor Andromache een spiegel uit die haar precies vertelt wat voor make-up ze nodig heeft en voor Hector een spiegel die hem direct vertelt of zijn kledingcombinatie goed werkt of niet.

Belladonna Ryder => Komt, is vooral opgelucht dat Gabriel niet aanwezig is, geeft een stapel zelfgebrouwen drankjes die je kater direct laten verdwijnen. 

 

Lucretia & Achilles' kerstdiner - 25 december 1838 

 

Hiram Churchill => Montague haakt af, dus Hiram komt opdagen. Of Jennifer ook aanwezig is, is eh... een ander ding. 

Andromache Moyle => Ze heeft weinig zin, maar ze gaat zich niet laten wegpesten door Lucretia. Het kost haar vast wel wat moeite om Hector te overtuigen, maar halverwege gaan ze wel weg, want ze moeten naar het gala! Ach, is Lucretia daar niet voor uitgenodigd? Wat zielig! 

Leon Marks => Ook hij moet halverwege af vanwege het gala. Daag! 

Lucian Rosenberg => Een kerst waarbij hij niet hoeft te koken? Sounds great! Achilles vindt hij wel wat... raar. 

 

Het Bennett Kerstgala - 25 december 1838 

 

Valentine Ingram => is druk bezig met Daniella en moet afzeggen, sorry!!! Behalve als Lily het grondig met me oneens is. 

Jupiter de Haviland => heeft geen idee wat de connectie tussen Heaven en de Bennetts is en vindt het eigenlijk niets, maar hey, deze uitnodiging kun je niet afslaan. 

Andromache Moyle => natuurlijk komt ze. 

Hawk Dickson => Wordt minstens vijftien keer vervloekt die avond omdat hij telkens achter Claire aanloopt. Chase, je zus is gemeen :( 

Henry Paget => Zegt liever af, maar Maia wilt vast heel graag heen. 

Leon Marks => Probeer maar van hem af te komen. 

Ophelia Ingram => Zorgt ervoor dat Aaron een nieuwe jurk voor haar koopt. 

Sophia Ruskin => Op de één of andere manier is haar naam van de gastenlijst verdwenen, maar ze komt wel binnen, hoor! 

 

Henry Pagets verjaardagsfeest - 29 december 1838 

 

Tabitha Fox => natuurlijk komt ze. Zoals altijd stelt ze het uitkiezen van een verjaardagscadeau te lang uit, dus geeft ze hem maar een onderhoudskit voor uilenvleugels die ze uit de winkel van haar ouders heeft gejat. 

Empress Astra => Kan helaas niet komen. Stuurt wel later een verjaardagscadeautje maar dit is mijn eigen karakter en zo onderhand heb ik geen zin meer om nog wat te bedenken. 

Hawk Dickson => Natuurlijk is hij er! 

Desmond Thwaite => Hij ook! 

Elena King => En zij ook. Ze zeurt bij haar ouders of ze mag logeren bij Eleanora, maar blijkbaar heeft ze iets verkeerd gedaan en mag ze bijna helemaal niet meer komen, maar gelukkig wordt ze op tijd afgezet. Ze moet wel een uur eerder naar huis. 

Piaras O'Hara => Komt! Snapt niet waarom er altijd een bediende in de weg komt te staan om hem bij Eleanora weg te houden. Werkt ook voor geen meter, overigens. 

Agatha Moore => Is mogelijk afwezig. 

Jupiter de Haviland => Hoeveel vrienden heeft Heaven??? Waarom gaan ze naar een Zweinstein-feestje??? Hij is tien jaar ouder dan sommige mensen??? 

 

Het nieuwjaars&verjaardags&huwelijksjubileum van George de Haviland - 31 december 1838 

 

Ophelia Ingram => Komt naar alle plekken waarvoor ze is uitgenodigd. Vertelt Aaron dat zij de cadeautjes wel uitkiest als hij haar geld geeft. Voor het jubileum geeft ze twee zijden mantels die afkoelen in de zomer en verwarmen in de winter en regen afstoten, voor de verjaardag geeft ze George een fles dure whiskey en gouden manchetknopen.

Arthur Hollow => Natuurlijk komt hij! Voor het jubileum geeft zijn vader George een linnen pak speciaal voor hem ontworpen. Voor de verjaardag krijgt George een bijpassende paraplu die zelfs in de felste wind niet omklapt. 

Jupiter de Haviland => Hoera, een feest waarvoor hij is uitgenodigd omdat hij familie is en niet enkel omdat hij Heavens vriend is! Voor het jubileum geeft hij hen allebei een zijden sjaal die qua kleuren goed bij Melody's ogen passen. Die van George is in dezelfde kleur en vloekt dus. Oeps. En voor George zijn verjaardagsfeest geeft hij hem een fles whiskey, want George is toch overal wel blij mee. 

Hiram Churchill => Whoohoo, Hiram mag zelf eens naar een feestje. Hij verliest Jennifer binnen twee seconden en verschuilt zich daarna maar in de bibliotheek. Voor het jubileum heeft hij voor George een set zijden zakdoeken gekocht en voor Melody een zijden slaapmasker.  Voor de verjaardag heeft hij een boek gekocht over India, waarvan hij al snel beseft dat George er al meerdere exemplaren van heeft. Oeps.

Paige Everett => Natuurlijk komt ze, vooral vanwege Samuel, want ze heeft George altijd een beetje intimiderend gevonden en Melody al helemaal. Ze geeft hen een zijden bedsprei. Voor de verjaardag geeft ze George een wereldatlas met veel verschillende foto's van verschillende plekken. Bonuspunten voor een boek die George nog niet had!

Bartholomew de Haviland => Hij woont er, dus het zou knap zijn als hij er niet is. Als verjaardagscadeau heeft hij natuurlijk De Beste Tekening Ooit Gemaakt en voor het jubileum heeft George hem geholpen met een zijden sjaal uit te kiezen voor Melody.

Raphael King => Natuurlijk komt hij, George is zijn kleine broertje! Die hij alleen op dit soort feestjes ziet, maar ssh. Voor George zijn verjaardag krijgt hij kaarten voor het theater, niet seizoenskaarten voor de afwisseling, en voor het jubileum koopt hij een zijden bedset voor George en Melody. 

Victoria Rosanvallon => Is weer eens door Richard zijn post gegaan, dus zelfs als hij niets verteld, komt hij niet van haar af. Voor het jubileum geeft ze Melody een zijden tas, George krijgt een bijpassende stropdas. Voor de verjaardag geeft ze George nog een stropdas, maar dan in een andere kleur. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Respect voor Gianna met haar 100 karakters. Hier mijn eerste deel van de rsvps <3 

 

De bruiloft van Madeline & David Appleby – 30 oktober 1838

@Madeline Appleby @David Appleby

Austin Davidson => Ondanks dat de bruid liever niet heeft dat Austin komt is hij natuurlijk gewoon aanwezig. Hij danst extra veel met Adore, het liefst voor Madeline’s neus. Als cadeau geeft hij hen een speciale spiegel cadeau die je mode-advies en peptalks geeft, maar ook nog iets extra’s kan wat hij er niet bij verteld.

Zachary Davidson => Komt, ging er inderdaad van uit dat Nessie een cadeau zou kopen (maar dat het niet echt interessant zou zijn), dus heeft hij daarnaast ook een kama sutra boekje verstopt tussen de cadeautjes. Als je met zo’n oude vent trouwt zal je namelijk wel wat inspiratie nodig hebben, hij heeft al vanaf alles gezien.

 

Zach’s verjaardagsfeest – 9 november

@Zachary Davidson

Austin Davidson => Komt, want een feestje met allemaal echte studenten is natuurlijk supercool. Hij wordt net iets te dronken en sloopt per ongeluk wat voorwerpen in huis, maar dat vindt Nessie vast niet zo erg, toch? @Happiness Davidson

Madeline Appleby => Kan helaas niet komen, want ze is nog op huwelijksreis. Als cadeau stuurt ze hem speciale parfum waarvan de maker beweert dat het iedereen aan je voeten zal doen vallen en tickets voor VIP plaatsen bij de eerstvolgende zwerkbalwedstrijd.

 

Harold’s verjaardagsfeest – 10 november

@Harold Silvershore

Clementine Gordon-Lennox => Komt. Ze geeft Harold een set om zijn Hoofdmonitorbadge mee te poetsen (zelfreinigend, dus hij hoeft zijn badge er alleen maar in te zetten)

Valentina Callahan => Komt ook. Ze eet teveel snoep en wordt kotsmisselijk van de achtbaan, maar voor de rest heeft ze een fantastische dag. Van Valentina krijgt Harold een “avonturenkoffer” die ze in een of ander louche winkeltje op de wegisweg heeft gekocht. Er zitten allerlei voorwerpen in waarmee je op avontuur kan gaan, zoals een schatkaart (waarvan nog niet echt duidelijk is welke plek er nu wordt afgebeeld), een magische verrekijker en een kompas dat wijst naar waar je op dat moment aan denkt.  

 

Regina’s verjaardagsfeest – 17 november:

@Regina Thorpe

Georgiana Ellice => Komt. Georgie heeft al een tijdje geen alcohol meer op door al het harde werken dus ze is na 2 wijntjes al aangeschoten en houdt vanaf dat moment alleen nog maar filosofische gesprekken.

 

Hawk’s verjaardagsfeest maar dan beter – 7 december

@Hawk Dickson

Austin Davidson => Austin is uiteraard aanwezig. Hij geeft Hawk een abonnement op een tijdschrift waar je leuke pikant geklede heksen in kan bekijken. Als je vrouw het vindt lijkt het gewoon een zwerkbaltijdschrift.

Blanche Ingram => Komt, vooral omdat Titty  het organiseert. Ze geeft Hawk een fles whisky en @Titiana Dickson een bon voor een spa-dagje, want het organiseren van dit feestje was vast een hele zware taak.

 

Levi Marks verjaardagfeestje – 8 december

@Leon Marks

Blanche Ingram => Blanche komt even langs. Haar verzoek om @Noah Azarola mee te nemen als gast is afgewezen door Adele dus geeft ze Levi een stuk speelgoed dat irritant veel geluid maakt en zich aan je been vastklampt als je het weg probeert te gooien.

Share this post


Link to post
Share on other sites

De bruiloft van Madeline Rosanvallon & David Appleby. 
30 oktober 1838

David => Is uiteraard present, geen runaway groom. Heeft voor Madeline een gouden tiara als cadeautje. 
Dax => Is verplicht te komen. Is zelfs getuige van zijn pa. Heeft voor het bruidspaar kristallen wijnglazen met hun initialen erin gegraveerd (die toevallig hetzelfde zijn als die van hemzelf en Merry, en heel toevallig te breekbaar om zelf te houden...)
Yara => komt niet, is net bevallen en zo belangrijk vindt ze Madeline nu ook weer niet. Doet nog een parfum bij de ijsmachine.
Thomasin => vertelt Armand vooraf dat David bevriend is met Than en Daphne en dat ze daarom net als de rest van de familie zijn uitgenodigd. Geeft een kaasplank van marmer en hout, dat zelf de stukjes gekozen kaas voor je snijdt én op een broodje/ toastje doet. 

 

Hawks verjaardagsfeest!
7 december 1838

Sara => Komt niet, zit niet zo lekker in haar vel. Doet alsof ze ziek is. 

 

De bruiloft van Andromache en Hector Moyle!
Woensdag 13 december 1838

Yara => Komt uiteraard! Gaat samen met Daniel. Geeft een schilderij gemaakt door Mat Muir, en matching horloges (voor Andy een die geen licht reflecteert, want volgens Mat is dat anders onhandig voor Schouwers). En een koffie-apparaat dat je in je zak mee kan nemen. 
David => Komt, als Madeline ook gaat. Hij geeft een klein drankkabinet in de vorm van een wereldbol. 

 

Het Bennetkerstfeest
Dinsdag 25 december 1838

Maia => Vindt het wel spannend, maar Henry vindt haar familiegedoe al raar genoeg en dus doet ze alsof ze heel graag gaat, want dat is normaal. Dus ze gaan.

 

Het 'Henry is 17 geworden en dat moet groots gevierd worden' feest
Zaterdag 29 december 1838.

Maia => Is er vanzelfsprekend bij aanwezig. Geeft hem een beetje romantische verjaardagskaart en heeft gereserveerd bij een restaurant voor een 5-gangen diner. 
Jude => Komt! Geeft een opbergdoos voor stropdassen, die zorgen dat je stropdas altijd kreukvrij en perfect schoon is.
Cadwyn => Komt! Geeft een miniatuur poppetje van Henry zelf, met een 'bobblehead' en die schreeuwt willekeurige quotes van Henry op willekeurige momenten. Vooral "Eleanora, niet doen!' (of iets in die trant) komt vaak langs.

 

Het Haviland Nieuwjaarsfeest
Maandag 31 december, vanaf 6 uur 's avonds

David => Viert dit jaar kerst, maar ook Oud en Nieuw met zijn familie. Stuurt wel een mand met flessen drank voor toevoeging aan de feestvreugde. 

 

 

Valentine's verjaardagsfeestje,
1 januari 1839

Dax => Heeft na de feesten met zijn familie even behoefte aan rust (of een specifiek iemand te zien). Stuurt wel een pakket vuurwerk en een variatie aan gekke hoeden en brillen voor het feest. 

 

Regan's verjaardagsfeestje en een feestje om te vieren dat hij zijn eerste baby heeft gekregen!
Zaterdag 12 januari 1839 

Wren => Komt met Gideon mee.
Maia => Komt met Henry mee.
David => Komt met Madeline mee. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het verjaardagsfeest van Valentine Ingram - 1 januari 1839 

 

Jupiter de Haviland => Hij gaat alleen als Heaven gaat, maar in dat geval neemt hij een sigarenschaar mee die nooit bot zal raken, wat je er ook in stopt. Gelieve alleen sigaren erin te stoppen, dank je wel. 

Quentin Kane => Als lid van de Club moet hij natuurlijk langskomen. Hij neemt een fles van Valentine's favoriete drank mee. Tenminste, hij denkt dat het Valentine's favoriete drank is. 

Leon Marks => Natuurlijk komt hij, club Vanilla is één van zijn favoriete plekken, dus daar gaat hij niet moeilijk over doen. Als cadeautje neemt hij een paar niet-helemaal-onschuldige bonbons mee. Dat laatste zegt hij niet, want het lijkt hem wel grappig.

Christa Rose => Dit zegt ze echt niet af. Ze neemt geen cadeautje mee, haar aanwezigheid is genoeg.

 

Het verjaardagsfeest van Regan Lennox - 12 januari 1839

 

Camilla Bennett => zegt zelf af omdat ze net bevallen is, maar Daniel sleept haar vast alsnog mee. Heeft daarom geen cadeautje. Ze vindt het vreselijk. 

Claire Bennett => Neemt geen gast mee, is alleen maar aanwezig omdat haar vader anders paranoïde wordt. Mag alsnog met niemand van het mannelijke geslacht praten. Voor Regan heeft ze een boek met modetips gekocht. 

Ophelia Ingram => Ze heeft nog nooit een Lennox ontmoet, maar als je wordt uitgenodigd voor een feest, dan ga je, toch? Ook al heeft ze er later spijt van, want dit was niet de elegante gelegenheid die ze zich had voorgesteld. Daarom neemt ze stiekem het cadeautje dat ze voor Regan had uitgezocht (een mooie dasspeld) weer mee, zodat ze het kan inruilen. 

Valentine Ingram => Hij wilt niet, maar hij gaat omdat Daniella vast gaat. Is de hele avond druk bezig met haar uit de buurt te houden van messen. Hij wilde Regan eerst een tegoedbon voor de club geven, maar nadat hij binnen is, stopt hij wat geld in een envelop en vindt hij het zo wel goed. 

Blythe Lennox => Komt, neemt geen gast mee. Probeert de hele avond haar moeder te overtuigen dat het raar is dat Regan ineens zoveel geld heeft, maar haar moeder weigert het met haar eens te zijn. Neemt wat willekeurige munten mee als verjaardagscadeau, want eigenlijk was ze niet van plan iets te kopen. 

Henry Paget => Kijk Maia, hij is dol op haar familie, hoor, maar naar een Lennox feestje gaat hij echt niet. Hij stuurt wel een mooi excuusbriefje en een tegoedbon voor Hollows Magisch Warenhuis. 

 

Het verjaardagsfeest van Leon Marks (nette versie) - 2 februari 1839 

 

Lucretia Augeron => Ze vindt Adele Marks niets, maar natuurlijk komt ze en de rest van de avond is ze vooral bezig met Adele's steken onder water weglachen. Als cadeautje heeft ze een bos bloemen gekocht die twee jaar lang goed blijft. Adele gooit hem die avond mee aan de schoonmaakster. 

Camilla Bennett => Het heeft weinig zin om af te blazen als Daniel graag heen wilt. Is het tweede slachtoffer van Adele's steken onder water, omdat ze de oudste is. Hoera. Als cadeautje heeft ze Leon een cologne gegeven waar Adele telkens van zal moeten niezen. 

Lydia Hastings => Maakt niet eens de uitnodigingen maar open, maar gooit ze direct in het haardvuur. 

Ophelia Ingram => Is er super trots op dat ze naar dit soort feestjes mag, vindt het alleen vreselijk dat Fallon ook is uitgenodigd. Als cadeau besluit ze om Leon maar de dasspeld te geven die ze niet meer kon inruilen bij de winkel. Adele is redelijk aardig tegen haar. 

Valentine Ingram => Vindt het geen probleem dat zijn uitnodiging is verdwenen. 

Andromache Moyle => Adele was eerst van plan om ook gemeen tegen Andromache te zijn, maar toen maakte Andy een prachtige opmerking tegen Lucretia en nu zijn ze beste vriendinnen. Als cadeautje heeft Andromache een horloge gegeven dat de dichtstbijzijnde heler waarschuwt als je dreigt te verdrinken nadat je dronken in een kanaal bent gevallen. 

Belladonna Ryder => Niemand kan achteraf zeggen of ze aanwezig is geweest of niet, behalve waarschijnlijk Basil.

 

Het verjaardagsfeest van Leon Marks (de niet-nette versie) - 8 februari 1839

 

Valentine Ingram => Natuurlijk komt hij. Als cadeautje geeft hij Leon een fles drank waar een drankje in zit gemengd die vrouwen opgewonden maken. 

 

Verstoppertje spelen voor Tabitha Fox haar verjaardag - 9 februari 1839

 

Hawk Dickson => Hij komt, is erg teleurgesteld in het tekort aan meisjes. Hij heeft Titiana gevraagd om een cadeautje voor Tabitha uit te zoeken, dus eh... dat. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Desmond Thwaite's verjaardagsfeestje!

Zaterdag 9 maart 1839

Cadwyn => Komt! Geeft een paar sokken dat liedjes gaat zingen als je schone sokken aan moet trekken. En een mandje vol allemaal verschillende snoepjes. 

Maia => Komt! Geeft een paar mooie boeken over het onderwerp waar Desmond momenteel hyped over is. Met een mooie strik eromheen. 

 

 

Elena's verjaardagsfeestje in een kelder

Zaterdag 6 april 1839

Heb ik geen genodigden :( Niet eens James, die het dan beleefd kon afwijzen. 

 

 

Ella's B-day party

Zaterdag 23 maart 1839

Maia => Komt mee, als Henry gaat. Laat hem het cadeau uitzoeken.

 

 

Een "Kiss and Tell" Valentijnsfeestje

Donderdag 14 februari 1839 

Sara => Komt. Heeft geen cadeau bij zich.... Wat? Ze is toch niet jarig. 

Jude => Komt. Heeft een gouden roos voor Blanche bij zich en daarna een zilverkleurige (niet echt, want hij zit op een budget) voor alle meisjes waarmee hij een dans/ praatje/ et cetera heeft.

 

 

En hieronder moet ik de cadeautjes nog invullen. Maar tijdgebrek! To be continued!

 

Hirams verjaardagsdiner, niet op een schip.

Vrijdagavond 8 maart 1839

David => Komt. Heeft een fles single malt magische whisky bij zich en tickets voor legale firetrail snail races.

Yara => Komt. Met Irwin. Heeft voor hem ook een cadeautje van Cassy: een mandje met koekjes. En verder een veer met een zilveren punt en magische mood inkt; de inkt neemt de kleur aan van je stemming.

 

 

Sprookjesverjaardag van Robert en Natalia Silvershore, georganiseerd door Vasilisa

Zaterdag 23 maart 1839

Thomasin => Komt niet, maar zal als het even kan wel Armand met Gabriel langs sturen. Gabriel verkleed als draak en als cadeau voor de tweeling wat mooie kleertjes en een educatieve houten legpuzzel, waarvan de afbeelding gaat bewegen, wanneer hij correct is gelegd.

Zaira => Aanwezig! En verkleed! Als roodkapje. Heeft voor Robert een trommel en voor Natalia een xylofoon als cadeau. Muhaha

Liam => Komt niet. Stuurt een fles kinderchampagne.

Yara => Komt. Met Thaisa. Zonder Irwin. Heeft voor de ouders een bosje bloemen en voor Natalia een hele grote eenhoornknuffel en voor Robert een grote drakenknuffel.

 

 

Verkleedverjaardag van Snowflake georganiseerd door Victoria

Zondag 24 maart 1839

David => Komt. Heeft een donatie voor de spaarrekening en de rest laat hij Madeline uitkiezen.

Dax  => Moet een wedstrijd spelen, maar stuurt wel een groot poppenhuis met veel roze en glitters, want dat past bij de naam Snowflake.

Thomasin => Komt niet en kan ook niet haar man twee dagen achtereen naar een kinderfeestje sturen. Dus meldt zich netjes af met een mooie kaart en stuurt een porseleinen pop als cadeautje.

Liam => Komt niet. Is druk bezig met een interview met negatieve publiciteit over de Appleby Arrows.

 

 

Een verjaardagsfeestje voor zowel Ophelia als Penelope

Zondag 7 april 1839

Maia => Komt, als Henry gaat. Geeft Ophelia een subtiel parfum cadeau en Penelope krijgt wat voorleesboekjes.

 

 

Circusverjaardagsfeestje van Faustus, georganiseerd door Lydia (en Pearl)

Zaterdag 6 april 1839.

Pearl => Present! En die heeft gezorgd voor een clown als vermaak en een eigen magische nepleeuw om op te kunnen rijden.

Thomasin => Komt niet, vanwege dat ze nog steeds onwel is. Stuurt wel excuses en Armand, want familie. Dus belangrijk. En de jongen krijgt wat mooie ballen om mee te spelen en verder laat ze Armand een cadeau uitzoeken voor een jongetje, want die weet dat vast beter.

Zaira => Komt. Geeft een bordspel cadeau en een 'mijn eerste toverdranken brouw-set'.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×