Jump to content
Hiram Churchill

[1837/1838] I don't want to

Recommended Posts

Dinsdag 29 mei 1838 - 's avonds - een hipster pub

 

Het was al erg genoeg dat één van zijn klanten hem meenam naar deze pub omdat hij het eten hier echt moest proeven, die gedeconstrueerde shepherd's pie die ze hier blijkbaar zo fantastisch maakten, want Montague hield er helemaal niet van om naar hipster pubs te gaan. Wat was er mis met een gewone pub en een gewone shepherd's pie? Waarom moest het allemaal nou per se anders en nieuw? Maar goed, de klant was koning en dus zette hij zijn beste glimlach op en liep hij zo naar binnen.

 

Direct tegen Cassidy Kingston aan, wat de avond nog een stuk zuurder maakte. Kijk, hij wist best wel dat zijn broer vond dat hij wat liefde verdiende, hoor, hoewel Montague's mening was dat Hiram degene was die hen in zijn slechte huwelijk had gesleept en dat hij heus dan nog niet recht had op een affaire, want kreeg Montague een affaire?, nee hoor, totaal niet, dus Hiram moest verdomme even niet zo zeuren. En Cassidy Kingston al helemaal, het kind was een snul! Wel lief, hoor, en ze deed het ook wel enigszins keurig als secretaresse (hoewel ze nog steeds niet kon spellen), maar als het aan Montague lag rende hij spontaan de andere kant op.

 

Alleen kon dat niet, want ze stond vlak voor hem en Hiram zou haar nooit zomaar laten gaan. "Hallo," begroette hij haar, terwijl hij zijn gezicht probeerde te dwingen in een luchtige glimlach. "Ik had geen idee dat jij hier ook zou zijn." Ugh, wat zou Hiram nog meer zeggen? Oh ja. "Je ziet er mooi uit vandaag."

 

Hij haatte Hiram.

 


 

Privé! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×