Jump to content
Howard Rosanvallon

[1837/1838] You shouldn't make the most of your youth, IMOGEN

Recommended Posts

Warning for eh... sex talk between a brother and his sister! No talk about sex between the two of them, for once.

 


 

Zaterdag 7 april 1838 - 's middags - Howards huis

 

Howard was de beste broer die iemand ooit kon wensen, echt hoor, en hij hoopte dat Imogen dat ook in zou zien. Waarschijnlijk niet, want het was Imogen en zijn zusje was behoorlijk koppig ingesteld, maar Howard vond zichzelf de beste broer die iemand ooit kon wensen en dus had hij een cadeautje voor Imogen! Eén waar hij haar speciaal vanuit Zweinstein naar zijn huis voor had laten afreizen, want eh... sommige cadeautjes kon je beter niet in een café in Zweinsveld geven.

 

"Immie!" begroette hij haar vrolijk en voor eens lag hij niet loom op de bank terwijl Imogen zichzelf naar binnen liet, maar begroette hij haar daadwerkelijk bij de deur met een knuffel. "Kom binnen, kom binnen. Wil je thee?" Hij haastte haar naar binnen, mocht Nathan mee zijn gekomen dan had Howard subtiel de deur in zijn gezicht dichtgeslagen, want ew, Nathan, en zette haar op een stoel in de keuken. "Kun je al raden wat je cadeautje is?" vroeg hij vrolijk, terwijl hij twee koppen thee inschonk. 

 


 

Privé

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imogen had absoluut geen idee, eerlijk gezegd, maar ze kwam met alle liefde af als Howard haar daarom verzocht. Ze volgde haar broer de keuken in, vroeg of ze die thee inderdaad mocht en ging zitten op de subtiel aangeduide stoel. Imogen was ziekelijk nieuwsgierig, in alle eerlijkheid, wilde alles eigenlijk heel graag weten en alleen daarom al vloog ze bijna af als er haar verteld werd dat er Iets Voor Haar Was™. Als hij niets voor haar had, kwam ze ook wel af, hoor. Hij was haar broer, tenslotte. En ja, oké, een behoorlijk bemoeizuchtige broer soms en over het algemeen wilde ze hem heel graag bijbrengen dat ze heus oud genoeg was om zelf te beslissen wat ze zoal deed, maar het was ook… lief dat hij er zoveel om gaf.

 

Maar! Vandaag zou ze een cadeautje krijgen en Imogen hield meer van cadeautjes dan ze toegeven zou als ze weer eens heel graag wilde tonen hoe volwassen ze wel niet was.

 

Wat echt moeilijk was als je een cadeautje zou krijgen, hoor.

 

Ze schudde haar hoofd. ‘Géén idee,’ gaf ze eerlijk toe, voor ze een slokje van de nog te hete thee nam. ‘Oh! Laat me raden. Heeft het een specifieke aanleiding?’

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh ja, Howard liet het Imogen graag raden, in alle eerlijkheid, dat voelde iets gemakkelijker dan de woorden zelf over zijn lippen krijgen, dus hij knikte gretig toen ze er een spelletje van wilde maken, terwijl hij op de stoel tegenover haar zakte en een bord koekjes in het midden zette, waarvan hij er zelf al drie pakte. Ja, hij hield van koekjes. Wat vreselijk toch.

 

"Ja, klopt!" glunderde hij naar haar. "Om te vieren dat je nu een volwassen vrouw bent! Eigenlijk is het een cadeautje dat alle meisjes van jouw leeftijd zouden moeten krijgen."

 

Oké, niet alle meisjes, want dan bleef er niets over, maar het type meisje dat Imogen was: lief, naïef, met een oudere broer die het idee dat zijn zusje seks had niet trok. 

 

"Weet je het al?" grijnsde hij.

 

Vast niet. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×