Jump to content
Sign in to follow this  
Liam Haysward

[15+][1837/1838] Something bad was about to happen. My wife was being clever again.

Recommended Posts

-30 december 1837  - Rond 02:00 's nachts - In de bruidssuite-

-Een magisch hotel op de Seychellen - ten navolging van het huwelijk op 29 december-

"I am the big bad wolf, sweetheart. Now get your ass up to your room."

 

Het huwelijksfeest was natuurlijk enorm uitbundig geweest. Het was een handelsovereenkomst tussen twee goede families, uit verschillende landen. Beiden families moesten natuurlijk wel laten zien dat ze rijk waren en dat ze zonder enige moeite zulke extravagante uitspattingen konden betalen. Daarbij was Liam natuurlijk beroemd. Daarom waren er ook fotografen aanwezig, was het op meerdere vlakken reclame en dus moest alles er tiptop in orde uitzien.

 

Het feest was doorgegaan tot in de late uurtjes, een uur of half twee, waarna Liam en Evita met een Viavia –want werkelijk wie was er niet te dronken om zelf nog fatsoenlijk te Verschijnselen?- naar het hotel verdwenen en ze daar door een vriendelijke piccolo naar de bruissuite werden begeleid. Uiteraard was hun bagage daar ook al heen gebracht en rond de klok van 2 uur ’s nachts waren Liam en Evita voor het eerst sinds dagen eindelijk weer alleen.

 

Isabelle was overigens voor een paar nachtjes bij Liams ouders, want die wilden ook wel eens zien wat voor nageslacht hun jongste zoon op de wereld had gezet. Ze leken tot nu toe nog weinig enthousiast.

 

Behoorlijk aangeschoten stommelde Liam door de kamer en plofte hij naar het bed. “Mm… goed feessje he..”, zei met een beetje dikke tong. Hij prutste wat met het ontnuchteringsdrankje dat klaar stond op het nachtkastje, want anders zou hij straks alleen maar slapen deze nacht en dat was natuurlijk niet de bedoeling. Nee, nee, hij moest voor de eerste keer met Evita naar bed. Zij mocht van hem overigens kiezen, hoor, of ze dat nuchter of aangeschoten wilde ondergaan. Wat zij het leukste vond; hij vermaakte zich wel.

 

Met een ellenboog leunend tegen de muur sloeg Liam het drankje naar achteren. Hij sloot even zijn ogen en wachtte tot het effect zijn werk had gedaan. “Dus… poes… tevreden met vandaag, jouw dag, genoeg in het zonnetje gestaan?” De man stond op en legde een hand op haar onderrug en trok haar een beetje naar zich toe, streelde met zijn andere hand door haar haren en hij kuste haar toen innig.

 

Het liefdesspel was wat Liam betrof begonnen.

 

[OOC: privé met Sonja]

[15+, want huwelijksnacht... ;) ]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het bruiloftsfeest had wel een beetje kort geduurd. Voordat Evita al haar verplichte lachjes had laten zien, was het al middernacht geweest en daarna had ze nauwelijks een uurtje gehad om echt te kunnen genieten. Er was veel gebeurd die dag. Binnen haar eigen familie had ze zo'n beetje en aardverschuiving veroorzaakt zonder al te opvallend te handelen. Ook had ze van haar oude vriendinnen een nieuwe en heel Spaanse dans geleerd die de Flamenco heette en bleek er via haar ondeugende broer en tevens getuige een nieuwe scheepslading tequila onderweg naar Engeland te zijn. Ze had gedronken, minstens een hele fles champagne, met wat shotjes tequila tussendoor, naar goede Spaanse gewoonten. Daarna had ze gedanst totdat ze er bijna bij neerviel, maar als ze even pauze had gehad, zou ze nog de halve nacht door gekund hebben. Dat was echter niet het geval geweest, want feestjes van stijve Engelsmannen duurden maar tot half twee.

 

En nu, in dit beeldschone hotel, dat prachtige romantische gordijnen had en satijnen lakens op de bedden, wist Evita wat er van haar verwacht werd. Bijgevolg was ze licht zenuwachtig, maar haar nieuwsgierigheid voerde de boventoon. Ze was getrouwd nu, met een idioot, maar wel hààr idioot, en hoe ze het ook wendde of keerde: Liam zag er goed uit. Dat had ze bij haar eerste keuring al ontdekt. Het was jammer dat hij vaak zo chagrijnig was. Er was een lichtpuntje: seks scheen zeer goed te zijn voor het humeur van een man, en nu ze dan toch getrouwd waren, kon ze dat eens uittesten.

 

Dat was te zeggen: als ze maar eens wist hoe, want ze had geen enkele getrouwde vriendin waarmee ze dat soort intieme zaken kon bespreken. Voordat ze naar Engeland gekomen was, had het ook nooit terzake gedaan. Haar maagdelijkheid had zich tot in haar hart en nieren uitgestrekt, puur en alleen omdat zij een voorbeeldige vrouw was en niet omdat mannen geen interesse hadden getoond. Vanaf vannacht was Liam er voor haar genot. Ze was benieuwd!

 

"Goed feessje, inzedaad," sprak ze terug met een al even dubbele tong. Ze trachtte haar schoenen uit te trekken, wat met magie niet lukken wilde aangezien de spreuk momenteel te moeilijk was voor haar articulatievermogen. De wolk van zijde en kant die de laagjes van haar bruidsjurk vormden, zaten danig in de weg, maar het lukte haar om in ieder geval haar rechterschoen uit te trekken.
"Wat dwink je?" vroeg ze toen ze Liam iets achterover zag slaan. Omdat ze het wilde weten, liep ze naar hem toe op een schoen en een blote voet. Het moest wel erg lekker zijn want hij hield zijn ogen een tijdje genietend gesloten. Nadat ze het flesje uit zijn handen getrokken had, las ze op het etiket; Ontnuchteringsdrank ~ Voor 2 Personen.

Oh. En nu was het op. Er belandde nog een druppel of drie op haar tong toen ze het flesje nog leger probeerde te maken, maar die hadden niet zoveel effect. Haar consternatie was zo groot dat ze nauwelijks hoorde hoe Liam vroeg of ze lekker aan het zonnebaden was geweest of zoiets. Voordat ze het wist had hij haar naar zich toegetrokken en streelde hij haar haren. Ze vond dat fijn, ook toen hij zijn lippen op de hare duwde en zijn begeerte toonde. Hij was van haar, en van haar alleen.

"Daz niet eerlijk," zei ze zacht, en friemelde aan zijn kleding, die ze net als haar linkerschoen niet uit ging krijgen. "Nu ben jij nugzer en ik niet. Morgenzochtend weez ik dan mizzchien nietz meer van mijn eerzzte keer."

Ze keek hem even aan, euforisch omdat ze één knoop los had gekregen. Knuffelend voegde ze zich naar hem.

"Zenzij je - Hik! - nazuurlijk écht onvergeezelijk bent. Dan moet je héél goez je bezt doen! Hik!"

De hik? Ook dat nog! Kon dat ook een andere keer dan op haar huwelijksnacht? Evita slikte, maar dat werkte averechts.

"Hik! Sowwy!"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eenmaal nuchter was Liams motoriek een stuk beter. Met enig gemak tilde hij zijn brabbelende vrouw naar het bed toe. Ze sprak met een behoorlijke dubbele tong en hij deed weinig moeite om haar echt goed te verstaan, maar toen ze ook begon te hikken, kon hij het niet helpen dat hij moest gniffelen. Dit werd dus helemaal niets. "Misschien moet ik je maar laten slapen," zei hij plagend, al had hij heus wel door dat ze dat niet wilde; daarvoor was ze te knuffelig en te voortvarend begonnen met een poging om hem uit te kleden. "Straks spuug je alle hapjes van de avond nog over me uit." Het maakte hem niet uit dat dat weinig charmant was om te zeggen, hoor. Zijn eigen charme compenseerde genoeg, zodat hij wel gewoon kon zeggen wat hij vond van een ander... of waarin een ander mogelijk tekort schoot. Dat moest je andersom overigens niet proberen, want dat kon hij altijd maar weinig waarderen. Dat was de makkelijkste manier om van Liam een mokkende peuter te maken. 

 

Liam legde Evita op het bed, hij leunde over haar heen, kust haar innig, maar maande zichzelf tot zelfbeheersing. Nu vond hij het leuk hoor, dat ze door de drank zo meegaand was, maar hij wilde liever wel een vrouw die bij kennis was en nu ze zo graag wilde, was het dan alleen maar beter als ze ook een beetje enthousiast met hem mee zou werken. In zijn eentje kon hij er natuurlijk al een uitmuntende prestatie van maken, maar wie weet kon Evita er ook nog iets aan toevoegen. Daarom maakte Liam zich weer even van haar los, pakte hij de hotelkaart van de roomservice en tikte hij magisch de bestelling aan. Met een klein kwartiertje zou er een nieuw ontnuchteringsdrankje worden geleverd. 

 

En tot die tijd...

 

Liam kleedde zichzelf langzaam uit; schoenen eerst, daarna zijn galagewaad, vervolgens zijn ondergewaad, toen zijn kousen en als laatste zou zo zijn ondergoed aan de beurt zijn, maar de man wilde natuurlijk wel eerlijk oversteken en dus ontfermde hij zich over de kleding van Evita. Hij trok haar schoenen en kousen uit. Met een spreuk waste hij magisch haar voeten en daarna begon hij zachtjes de bovenkant van haar voetje en blote onderbenen te kussen; hij moest zich toch ergens mee vermaken tot het echte werk kon beginnen. Hij was een beetje aan het testen hoe ze reageerde en hij wilde weten hoe ze rook van dichtbij... hoe haar huid proefde... voelen of ze wel zacht genoeg was. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

“Zpugen?” vroeg Evita verbaasd, en schudde haar hoofd. “Hik! Daar doe ik niez aan.”

Ondanks zijn ietwat denigrerende opmerkingen was Liam zorgzaam te noemen. Het leek alsof ze niets woog toen hij haar optilde en vervolgens vederzacht op het bed legde. De blik in zijn ogen was heel anders dan normaal, want het was nog maar zo kort geleden dat hij haar altijd afkeurend bekeken had.

Nu deed hij moeite voor haar; precies zoals ze dat had gewild, maar deze man was zo apart, alsof hij alleen van zichzelf hield en verder van niemand. Nu hij haar zo heel lief en begerig kuste, vervaagde die gedachte. Hij nam de tijd, niet gulzig, maar zoals men een goed glas champagne drinkt: met respect voor exclusieve zaken.

 

Aangezien zij een dame was van zeer hoge kwaliteit, deed hij een striptease voor haar. Liggend op haar buik ondersteunde ze haar kin en keek glimlachend toe hoe Liam zich uitkleedde. Ze was zo nieuwsgierig naar hoe het voelen zou om haar blote huid langs het zijne te strijken, om zijn lichaam te zien en te vergelijken met de beelden en schilderijen van goden die ze kende vanuit de vele musea die ze had bezocht. Na het uittrekken van zijn galagewaad, waarna zijn armspieren zichtbaar werden, vond ze dat Liam op Adam leek, zoals door Michelangelo geschilderd. Toen ze negentien was en ze naast talen kunstgeschiedenis studeerde, had ze uren naar het schilderij gestaard en zich zo’n man gewenst. Hij was mooi.

 

Op een bepaald punt stopte hij echter met de sensuele voorstelling en verlegde hij zijn aandacht naar haar. Voorzichtig ontdeed hij haar van haar tweede schoen en vervolgens streek hij zijn handen over haar been, steeds hoger. Ze ademde diep in toen hij onder haar jurk verdween, op zoek naar het randje van haar kous en de jarretels die aan haar corset bevestigd waren. Na het uittrekken van haar kousen nam hij een been in zijn hand en gaf een serie kusjes op haar voet en haar scheenbeen. Alles wat hij deed, tintelde prettig en liet haar verlangen naar meer, en daarna nog meer, veel meer.

“Hik!” Oops. Met hoogrode wangen (zo voelde het althans; ze gloeiden) verontschuldigde ze zich nogmaals, waarna ze naar hem toe schoof en haar hand langs zijn gezicht streelde.

“Liam,” zei ze haast fluisterend. Ze kuste hem zacht en liet haar handen over zijn borstkas glijden en even verloor ze zichzelf daarin, omdat het zo aangenaam was. Toen ze de kus staakte, was ze lichtelijk buiten adem en was de hik verdwenen.

“Liam, je moet…” Ze keek hem aan, van heel dichtbij. “Zeggen waz ik moeddoen, want ik wee niet-”

Nu was ze niet verlegen en ook niet terughoudend, en ook niet van plan om zich volledig te laten dirigeren want dat was saai.

“Maggik je overal aanwaken?” Ha, dat zou fijn zijn. Dan kon ze op onderzoek uit.

Edited by Evita Magdalena Reyes

Share this post


Link to post
Share on other sites

“Je bent echt nog een maagdje he,” zei Liam half tevreden, half spottend. Ergens was dat natuurlijk de bedoeling, heel prettig en heel fijn. Dat hij de eerste en enige was waar Evita zichzelf aan had gegeven, een soort ultiem huwelijkscadeau. Aan de andere kant was het ook maar lastig, want dat betekende dat hij haar dus alles moest gaan aanleren. Toch moest hij grinniken. “Wat je nu moet doen, he,” zei hij, een lachje in zijn stem, hij bracht zijn hoofd tot naast haar oor en fluisterde zwoel, “is het ontnuchteringsdrankje innemen.” Want hikken en met dubbele tong praten was nou niet echt optimaal voor zijn lustgevoelens. Zij was niet de enige die bewonderd wilde worden en wel de minimale vereiste aandacht wilde krijgen. Daarbij was zijn genot belangrijker dan het hare, niet waar? Hallo, vrouwen waren toch onverzadigbaar. Dus het was nooit genoeg. Dus je moest er dan maar net zin in hebben om een beetje extra moeite te doen. Vandaag wel hoor. Zelfs Liam wist dat een eerste keer én de huwelijksnacht (en dan zeker de combinatie) speciaal moest zijn. Hij kwam niet uit een ei.

 

Het bestelde drankje arriveerde en Liam pakte het flesje van het nachtkastje en drukte het in haar hand. Hij ging haar niet voeren, dus het opdrinken moest ze toch echt zelf doen. Ondertussen kust Liam in haar hals en begon hij ondertussen de touwtjes van het lijfje wat losser te maken. “Overigens mag je me overal aanraken, maar wel met enig beleid, uiteraard.” Niet kietelen. Dat soort dingen. Het moest vanzelf spreken. Bij vrouwen wist je het echter nooit. De toevoeging dat ze niet mocht kietelen, zei hij overigens niet hardop. Je zou bij Evita natuurlijk net zien dat ze het dan juist expres ging doen. “Ik ga jou ook overal aanraken,” beloofde hij haar stellig. Overigens ging hij haar ook uitgebreid bekijken. Zouden Spaanse borsten heel anders zijn dan Engelse? Zou ze anders aanvoelen? Zou ze straks inderdaad spannend en vurig zijn in bed?

Share this post


Link to post
Share on other sites

'Echt nog een maagdje', zei hij, en Evita schonk hem haar trotse blik. Het was ook geen wonder dat hij blij was met een ongeschonden vrouw. In het verleden had hij zich ongetwijfeld met sloeries vermaakt, maar vanaf vannacht zou hij begrijpen dat er aan haar meer eer te behalen viel; dat zij puur was, in tegenstelling tot de armzalige sletten die Liam met succes hadden verleid tot onreine daden.

Maar wat Liam vond, was ondergeschikt aan wat Evita van hèm vond en godzijdank was hij knap genoeg om voor lustobject door te kunnen gaan. Hem overal aanraken! Ze keek ernaar uit, en maakte zich niet druk over haar gedachten die ietwat bleu, maar toch pervers waren.

Dan was er, als het hele huwelijk niets was en hun persoonlijkheden als de dag en nacht verschilden, toch nog iets om blij mee te zijn.

 

"Ja," antwoordde ze op zijn verzoek om het ontnuchteringsdrankje te drinken. Zijn warme adem tegen haar oor had effect op haar lichaam, net zoals zijn kussen op haar been, op haar mond en in haar hals. Ze liet hem begaan en voelde haar hartslag versnellen, haar ademhaling dieper en haar huid warmer worden. Behulpzaam als hij was, gaf hij de toverdrank in haar handen zodat ze zelf kon doseren en trok hij de zijden linten van haar jurk los. Voorzichtig, terwijl hij heerlijk tegen haar aankroelde, ontkurkte ze het flesje en nam een flinke slok, waarna ze het flesje weer sloot. Ze hoefde niet compleet nuchter te worden. De roes beviel haar juist, want ze wist heel goed dat ze de remmen los moest laten en haar vertrouwde preutse houding overboord moest gooien.

 

"Oh, nu die toverdrank werkt, herinner ik me ineens iets," zei ze heel dichtbij Liams lippen, die ze eerst vurig kuste voordat ze een kleine glimlach gaf en haar toverstok tussen de plooien van haar half-loshangende trouwjurk viste. "Iets leuks," beloofde ze.

Een spreuk en een ingewikkelde toverstokbeweging later verschenen er om het bed en zwevend in de lucht tientallen brandende kaarsen, die de kamer in een zacht flakkerend, geel licht hulden. De lichtjes weerkaatsten in Liams ogen, die daardoor wat minder streng keken. Zijn huid zou brons lijken in dit licht. Zijn haren van goud.

Iets langzamer dan nodig schoof ze de schouderbandjes van haar jurk naar beneden, zodat het lijfje los om haar romp viel. Daarna had ze haar handen vrij om ze onder Liams hemd te schuiven. Begerig betastte ze eerst zijn rug, waar spieren onder haar zacht masserende handen dansten, later langs zijn flank naar de voorzijde, terwijl ze hem op zijn mond en wang kuste, en in zijn hals, vlak onder zijn oor, en liet haar handen ontdekken dat hij tepels had, en nog meer spieren, ook in zijn buik, en daaronder…

Eerst schrok ze ervan, van het lichaamsdeel dat ze zelf niet had en waarvan ze wist dat dat vanavond nog haar lichaam in zou gaan, al wist ze niet hoe ver. Maar al vlug herpakte ze zich. Juist dít had ze willen ontdekken; dan moest ze zich niet als een oester ineens haar schelpje sluiten.

"Met beleid, zei je?" Ze voelde over de stof van zijn onderbroek heen en wachtte zijn reactie af. "Je bent echt een stijve Engelsman, Liam," grapte ze, en kuste hem nogmaals op zijn mond.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het was niet meer dan logisch dat Evita maar al te graag aan hem zat, dat ze begerig was en dat ze niet kon wachten om met hem naakt tussen de dekens te liggen Ze was nog steeds wel een maagdje, maar oh, wat wilde ze graag. Uiteraard kwam dat door zijn aantrekkelijkheid. Hij grijnsde een beetje en liet haar strelingen en gemasseer zich welgevallen. Dit was een stuk leuker dan het bed delen met Julienne, want die was elke keer zo diep onder de indruk, en zo bang iets fout te doen en hem niet te behagen, dat ze vrij weinig inbreng had in de vrijpartij, maar Evita ontdekte graag zelf. Het verbaasde hem niet dat deze Spaanse wel zo brutaal durfde te zijn. Het was een interessante afwisseling.

 

Tevreden keek Liam hoe het lijfje steeds losser kwam. Hij streelde met zijn vingers over haar borst, nam haar tepel tussen duim en wijsvinger, kneep zachtjes, toen ze de kamer plots versierde met kleffe lichtjes en versiering. Hij keek haar met een half lachje aan. "Je houdt van romantiek?" Serieus? Eigenlijk zou het hem niet moeten verbazen, want ze had ook al steeds zoveel aandacht gewild.

 

Liam lachte Evita zachtjes uit -niet eens heel gemeen bedoeld- toen ze schrok van zijn erectie. "Je zou trots moeten zijn, poes. Je had me ook helemaal niets kunnen doen..." De man trok haar weer naar zich toe en kuste haar hongerig, liet zijn handen verder verkennend over en langs haar borsten en daarna naar haar heupen, die een mooie ronding hadden en wat hem straks een lekker houvast zou geven. Ongeduldig pakte hij zijn staf en liet haar kleding Verdwijnen naar de vloer van haar eigen inloopkast. Het maakte hem niet uit dat ze vast wilde dat hij voorzichtiger was met haar trouwjurk. Hij wilde haar gewoon naakt zien, naakt aanraken, naakt bezitten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Natuurlijk wist Evita wel dat Liam totaal geen inlevingsvermogen had en dat zijn aanrakingen alleen bedoeld waren om zichzelf te plezieren. Als hij zou weten hoe Evita ervan genoot, had hij haar misschien om te pesten totaal niet gestreeld, dus ze wilde nu ook weer niet te veel laten zien wat voor effect zijn handen, zijn kussen en zijn fluisteringen op haar hadden. Niemand had haar ooit zo bemind! Natuurlijk had ze sinds haar puberteit ontdekkingen gedaan bij haar eigen lichaam, maar jezelf kietelen had altijd weinig effect. Nu hapte ze naar adem terwijl hij haar borsten beroerde.

 

"Er is helemaal - oh! -  niets mis met romantiek," kreunde ze, en ze beet op haar lip om haar eigen geluiden te smoren toen hij in haar tepel kneep. Ze zou trots moeten zijn, zei hij, of eigenlijk fluisterde hij het bijna, en ze merkte dat hij iets sneller ademhaalde dan zojuist, net zoals zijzelf.

Ineens was haar jurk weg! En dat niet alleen; ook de kanten niemendalletjes die ze eronder gedragen had, waren verdwenen. Die had ze eigenlijk het liefst nog even willen laten zien, tenminste; dat had ze bedacht toen ze ze had aangeschaft. Nu echter, was ze een hongerige leeuwin die zich het liefst per direct op haar prooi zou storten, dus kon het haar weinig meer schelen.

"Ha, dat kan ik ook," glimlachte ze en deed hetzelfde bij Liam: ineens was zijn ondergoed verdwenen.

 

Haar adem stokte bij het zicht op Liam die er nu erg kwetsbaar en er als Adonis uitzag. Ze had weinig vergelijkingsmateriaal; alleen maar stilstaande beelden en schilderijen, maar... Dit mannenlichaam, dat was echt… helemaal echt! En het behoorde toe aan haar.

Hem kussend met gesloten ogen voelde ze dan eindelijk, eindelijk na zoveel jaren van vrome preutse maagdelijkheid, maar biologisch behoorlijk aanwezige geslachtsrijpheid haar naakte vel tegen dat van een man. Het voelde warm en zacht en hij had ook tepels waarin ze stiekem knijpen kon, wat ze dan ook deed, en hij had spieren in zijn armen, zijn rug en buik, die erom vroegen aangeraakt te worden. En hij had - hoera - een penis, maar wat ze daarmee moest? Ook aanraken, besloot ze. Met beleid dan wel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×