Jump to content
Sign in to follow this  
Ant Dickson

18 + Clothes are not required, for what we got planned [1837]

Recommended Posts

Yup, Agatha was al een tijdje (bijna een jaar!) weer single en yup dat had te maken gehad met Ant, en yup sindsdien had ze af en toe met hem af gesproken om dingen te doen die je eigenlijk niet hoorde te doen als je geen relatie had, maar... ach. Ze had er niet echt veel behoefte aan om Ants vriendinnetje te zijn, als hij het al ooit zou hebben aangeboden wat ze betwijfelde want het was Ant, en verder waren er eigenlijk geen jongens waar ze interesse in had. 

 

Plus, Ant kon best goed zoenen. Dus.

 

"Ja, goed idee," klappertandde Agatha, want het was echt heel koud. Ze had zich helemaal in de warmste mantel die ze had gewikkeld, maar als je buiten was beukte die koude wind constant op je gezicht en soms dwaalde er een hand af en dan werd er kleding aan de kant geschoven en dan was het nog kouder. In Ants koets zaten ze tenminste niet zo in die tocht. "Geef maar hier," lachte ze en ze plukte de fles vuurwhiskey uit zijn handen zodat ze die alvast open kon schroeven en er een klein slokje uit kon nemen. Gewoon genoeg om zich iets warmer te voelen van binnen, maar ook om haar algemene zenuwen (van het breken van de avondklok, van het zoenen van Ant, van het buiten zijn) te sussen.

 

Ze dook gewillig de koets in en zuchtte even tevreden toen ze zich in de kussens kon laten zakken. Echt heel veel warmer was het niet en helaas kende ze geen toverspreuk om een beetje voor warmte te zorgen... Moest ze eens op gaan zoeken. 

 

"Rijd je ons naar de bosrand toe?" vroeg ze. "Daar waar ze ons niet zo kunnen zien vanuit het kasteel..." Je moest toch wat privacy hebben als je wegsloop. Terwijl hij de bevelen doorgaf nam zij nog een slokje vuurwhiskey. "Het is nog steeds wel koud..." 

 

Dat was een subtiele hint dat Ant haar moest opwarmen. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Agatha was niet zijn vriendin. Want een vriendin betekende een heleboel problemen zoals trouw zijn, jaloezie, schoonfamilie en die vermeed hij liefst. Zeker wanneer Agatha zelf meeging met zijn escapades zonder iets vast van hen te willen maken. Meisjes die meteen hun hele toekomst met je hadden uitgepland waren zo'n afknapper. Van die types die je eenmaal kuste en dan meteen verwachtte dat je bij elke les naast hun ging zitten, samen ging eten, nee bedankt. Gewoon negeren en ontkennen dat er ooit iets was gebeurd. Bij Agatha was het helemaal anders. Hij was een jongen met noden, zij een meisje met verlangens die gestild moesten worden, dit was positief voor hen beide. 

 

"Maak je geen zorgen, ja kunt ontspannen. Niemand zal ons zien." Met een zwaai van zijn toverstok kwam de koets in beweging en reed in de richting van het verboden bos, waar struikgewas en gebladerte hen aan het zicht zou onttrekken. Hij stak zijn hand naar haar uit om de fles whiskey van haar over te nemen. "Oh je hebt het koud?" zei hij plagend terwijl hij zelf de fles aan zijn lippen zette. Hij klemde haar benen tussen de zijne en duwde haar zachtjes in de kussens die de krappe ruimte van de koets vulden. "Daar kan ik verandering in brengen." fluisterde hij in haar oor waarna haar zachtjes begon te kussen en via haar kaak een weg naar haar lippen baande. Zijn vingers vervlochten zich in haar haren. "Wist je trouwens dat lichaamswarmte uitwisselen het beste helpt tegen te kou, dus deze hebben we ook niet nodig toch." Hij trok zachtjes aan de mouw van haar gewaad, maar die dingen waren nou niet bepaald makkelijk uit te doen, zeker niet in zo'n kleine koets. 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het voelde altijd beter als de koets verborgen was, Agatha vond het al erg genoeg als ze in een stil hoekje van het kasteel aan het zoenen waren, vooral als je even verderop voetstappen hoorde. Het liefst kroop ze helemaal weg in een stille plek waar niemand langs zou kunnen komen en waar niemand hen zou kunnen zijn, publiekelijke affectie was niet echt aan haar besteed, maar gelukkig had Ant er nooit problemen mee. Waarschijnlijk omdat hij het zelf ook verborgen wilde houden, kon ze cynisch bedenken, maar van die gedachte had ze eigenlijk weinig last.

 

"Ja, graag," lachte ze, om daarna tevreden te zuchten toen hij als haar eigen persoonlijke kachel tegen haar aan leunde. Die kussen die hij op haar huid drukte waren ook verwarmend, maar ze liet enthousiast haar handen bij zijn gewaad naar binnen kruipen, op zoek naar de warmte. "Hm?" Lichaamswarmte uitwisselen, uhuh... Even twijfelde Agatha, ze voelde zich altijd zo kwetsbaar en nerveus, en het was koud, maar toch duwde ze hem iets naar achteren. "Wacht," commandeerde ze, terwijl ze naar haar rug reikte en snel de knoopjes losmaakte. Het kostte wat moeite en flexibiliteit, maar uiteindelijk had ze haar warme, wollen gewaad uitgetrokken en zat ze bibberend in haar onderjurk voor hem.

 

"Nou, waar blijft die lichaamswarmte?" lachte ze, vooral om zichzelf een houding te geven. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wacht, eeuhm excuseer het was niet de bedoeling dat Agatha hem liet wachten. "Wachten is nergens voor nodig toch." zei hij met een stem die hunkerde naar meer en liet haar met veel tegenzin los. Wacht, dat klonk alsof ze zich alsnog had bedacht. Zoiets was niet eerlijk. Eerst een jongen het idee geven dat het ging gebeuren om hem daarna zomaar te laten zitten, dat was foltering. Hij had niet gedacht dat Agatha zo'n meisje was. Dat bleek ze ook niet te zijn. Hij had te snel zijn conclusies getrokken. Ze wilde dit net zozeer als hij, dat maakte hij toch op uit de gretigheid waarmee ze zich van haar gewaad ontdeed. 

 

"Oh maar je geen zorgen. Je krijgt mijn lichaamswarmte, zoveel je wilt, alles zelf." Het was wat onhandig in zo'n kleine ruimte, maar na wat worstelen had ook Ant zijn gewaad en andere kleding uitgekregen zodat hij slechts in zijn ondergoed tegenover haar zat. Hij kroop naar haar toe om terug op te pakken waaraan ze begonnen waren. Kussend, strelend, zijn hand in haar haren zachtjes naar beneden duwend. Haar kussen waren geweldig, maar Agatha kon zelf ondertussen ook wel zien dat haar mond elders meer van pas zou komen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Agatha had nog nooit zo naakt (oké, in haar onderjurk, maar het voelde bijna naakt) voor een jongen gezeten. Wel eens bij de meisjes op haar slaapzaal, als ze zich aan het omkleden waren, maar een jongen voelde heel anders, vooral een jongen als Ant die gretig naar haar lichaam staarde. Agatha moest er wel van blozen, maar echt warm werd ze daar ook niet van, dus het was half een opluchting toen Ant zijn eigen gewaad uittrok en ze weer terug konden gaan naar het zoenen. Ergens wel jammer dat ze hem niet zo uitgebreid kon bestuderen, ze had heus wel eens een naakt bovenlijf van een jongen gezien (hallo, dit was Zweinstein en op de één of andere manier vonden tienerjongens het leuk om zoveel mogelijk zonder shirt rond te lopen), maar zo dichtbij was ze nog niet geweest. Gelukkig kon ze wel haar vingers over zijn huid laten glijden, maar hij zoende haar ook.

 

En begon toen haar hoofd naar beneden te duwen, op een eh... subtiele manier. Dat was eigenlijk wel een probleem, want Agatha had geen idee wat hij nou precies van haar wilde. Hoezo moest haar hoofd naar beneden? Wilde hij haar niet zoenen? Ja, ze wist wat er in zijn kruis zat, maar niemand had haar ooit uitgelegd dat je daar met je mond ook leuke dingen mee kon doen. "Ant..." zei ze maar, toen ze eindelijk op haar knieën voor hem zat. "Ehm... wat?" 

 

Wat meer uitleg, graag? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

De hoofdduwtechniek was iets wat Ant van Hawk had meegekregen. Natuurlijk had Ant gedaan alsof hij dat al lang wist, maar toch had hij met interesse geluisterd. Hij wist dat seks iets geweldig was, maar dat het nog geweldiger kon daar had hij niet bij stilgestaan. Blijkbaar kon je het meisje al het werk laten doen en zelf genietend achterover leunen. Je moest haar gewoon net dat duwtje in de rug geven, of op het hoofd in dit geval. Echter Agatha had blijkbaar niet dezelfde raad meegekregen als hem. Hij keek op haar neer, veegde een haarlok achter haar oren. "Het is de bedoeling dat je je mond gebruikt, je weet wel hier beneden. Met je handen is ook een optie, maar dat voelt niet hetzelfde." Nu Agatha wist wat haar te doen stond nestelde  Ant zichzelf comfortabel in de kussens. "Wel waar wacht je nog op. Ik kan het moeilijk zelf doen toch?"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Agatha had dit advies nog nooit gehoord, eigenlijk. In de boeken die ze had gelezen had ook niemand gezegd dat je iets met je mond moest doen en eigenlijk wist ze ook niet echt of ze Ant wat dit betrof geloofde. Ze had Maia een paar maanden geleden (of nou ja, eigenlijk al wat langer, de tijd vloog) nog verteld dat jongens de neiging hadden om tegen elkaar op te scheppen en wie weet had één van hen dit verhaal gewoon verzonnen en namen de rest van de jongens het maar gewoon over... 

 

Maar dat ging ze niet tegen Ant zeggen, zo moedig was ze dan ook weer niet. Ze wilde wel dat Ant niet teleurgesteld in haar was, dat hij vond dat ze het goed deed en als dat betekende dat ze met haar mond wat ging doen daar beneden, dan eh... Ja. Dan hoopte ze maar dat hij niet plotseling in lachen uit zou barsten en haar voor gek zou verklaren. 

 

Dus, aarzelend reikte ze naar voren en stroopte ze zijn onderbroek af. Ze nam een moment om te staren, hoor, want iets zien in een boek en daadwerkelijk in het echt was... anders. Het leek plotseling allemaal een stuk groter en ze had geen idee hoe dat ooit bij haar naar binnen zou moeten passen. Ze had wel eens met haar vingers gevoeld, maar dat was toch... anders. Dacht ze. En ja, Ant zei dat het niet hetzelfde voelde met haar handen, maar toch raakte Agatha hem voorzichtig aan, eerst met haar vingers. Het was warm, verrassend genoeg, en zo... raar. 

 

Uiteindelijk boog ze toch voorover om haar mond te gebruiken, hopelijk op de goede manier... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Al bij de eerste lichte aanraking van haar vingers vloeide een golf van extase door zijn lichaam. Genietend leunde hij achterover. Met zijn handen trok hij haar haren zachtjes naar achteren, zo hoefde ze zich daar geen zorgen over te maken. Dit voelde zoveel beter dan alle verhalen die hij er over had gehoord, ook al zou Agatha wel wat met haar tanden mogen oppassen. Dat zou hij later nog wel zeggen, nu had hij het te druk met zijn genot in toom te houden. Oh waarom had hij niet eerder even voor zichzelf gezorgd, dan had hij het nu vast langer kunnen volhouden. Uiteindelijk had hij Agatha niet hierheen meegenomen enkel voor een blowjob. Ant was er vrij zeker van dat hij hem wel een tweede keer omhoog kon krijgen, maar was het een risico dat hij echt durfde te nemen? Uiteindelijk kon Agatha dit eerste deel altijd nog later afmaken. Hij kon het gewoon niet hebben dat hij dit verhaal aan zijn vrienden zou vertellen en hij uitgelachen zou worden omdat hij technisch gezien nog altijd maagd zou zijn. Niet dat hij daarover niet loog. Als je zijn verhalen mocht geloven was hij zijn maagdelijkheid al jaren kwijt aan een oudere vrouw die hem meteen alle kneepjes van het vak had geleerd.

 

"Stop, stop, stop!" zei hij haastig voor het te laat was. Er was nu eenmaal een 'point of no return' waar hij rekening mee moest houden. "Het zou niet eerlijk zijn moest ik al het plezier krijgen toch." Opnieuw kuste hij haar lichaam, kneedde haar borsten terwijl hij zijn ademhaling terug onder controle probeerde te krijgen. Hij ontdeed haar van haar onderjurk. Strelend verkenden zijn handen haar lichaam, steeds lager en lager. Hij had geen idee of wat hij deed, goed aanvoelde, maar hij kon het Agatha niet vragen. Hallo, wat als ze nee zou zeggen, hij had een ego dat niet bepaald kritiek kon verdragen. Hij duwde haar benen verder open, schoof zichzelf naar voren, want een vrouw plezierde je door je penis er in te steken, toch?

Share this post


Link to post
Share on other sites

En van het ene op het andere moment was Agatha plotseling geen maagd meer. Oh, het had eraan zitten te komen, dat wist ze ook heus wel, het was allemaal niet vanuit het niets gekomen en ze had heus wel op de één of andere manier verwacht dat het waarschijnlijk vandaag wel zou komen, maar toch... Maar toch was het plotseling wel heel snel gedaan en voor ze het wist dat hij in haar, voordat ze adem kon halen, voordat ze zich er klaar voor voelde, voordat ze überhaupt het idee had gehad dat ze hier misschien nog even moest nadenken.

 

Ze kreunde, niet echt van plezier want hij deed het niet bepaald zachtzinnig, maar Agatha wist zelf ook wel dat als Ant erna zou vragen, ze vanzelf een glimlach op haar gezicht zou zetten en er alles aan zou doen om hem niet teleur te stellen. Dat was niet het advies dat ze aan haar vriendinnen zou geven, wist ze ook wel, tegen hen zou ze zeggen dat seks iets voor hen samen hoorde te zijn, plezierig voor hem en haar, maar het was nou eenmaal niet zo makkelijk om voor jezelf op te komen dan voor iemand anders. En, ergens heel diep, diep, diep, diep van binnen was ze vooral dankbaar dat er iemand met haar naar bed wilde. Ook al deed het zeer, ook al was het oncomfortabel, ook al was het koud en voelde ze zich enigszins vies, ze had het wel gedaan. 

 

En op zich, na een tijdje voelde het niet meer zo slecht. Na een tijdje raakte ze eraan gewend, begon ze wat te ontspannen, werd ze vanzelf natter, en misschien had ze het zelfs prettig kunnen voelen, maar toen was het ineens voorbij.

 

"Was het goed?" vroeg ze, terwijl ze even ongemakkelijk naakt bleef liggen. Wanneer kon ze zich weer aankleden, eigenlijk? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×