Jump to content
Sign in to follow this  
Claude Bennett

[`837/1838] You were only waiting for this moment to arise

Recommended Posts

Zaterdag 22 Juli 1837

 

Een van de beste dingen aan de vakantie was dat ze kon winkelen in andere winkels dan Zweinsveld. Want Claude hield van mooie nieuwe spullen en hoewel ze niet zo koopziek was als Fallon, maar wel verslaafd genoeg om een keer een jurk te hebben gestolen omdat ze de jurk niet kon betalen (Richard was vast trots op haar geweest), was Zweinsveld gewoon klein en had je na een jaar wel alle winkels weer gezien.

 

De Wegisweg daarintegen dat hield nooit op. Ze was hier alleen gekomen, met het idee dat ze dan aan Chase kon ophouden dat ze soms graag dingen alleen wilde doen, maar nu ze twee boetieken en een magische bloemenzaak in was geweest in haar eentje was ze toch wel weer een beetje hunkerend naar menselijk contact. Naar aandacht, naar erkenning van haar bestaan want je bestond niet als anderen mensen je niet zagen.

 

En toen ze dus een afdelingsgenootje van haar zag liep ze daar heel erg ‘spontaan’ en heel erg per ongeluk tegenop en liet voor extra drama ook nog even een van haar tassen uit haar hand vallen.

 

Oh, oh sorry! Ik zag je helemaal niet!”, riep ze verontschuldigend uit en probeerde heel geschrokken te kijken.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×