Jump to content
Sign in to follow this  
Titiana Dickson

[1837/1838] I got zero filter, no dignity and the intention to make it all your problem

Recommended Posts

8 juni 1837

 

Titiana was getrouwd en enigszins bitter en permanent boos op de godganse wereld, maar dat hield haar niet tegen om zich op te houden in de Wegisweg om zich daar te goed te doen aan alle winkels daar. Ergens was het een prima systeem: ze werd gelukkig van geld uitgeven en van niet in Hawks buurt zijn en ta-da! Niemand had hier last van. Behalve dan mensen die het belangrijk vonden om zuinig te zijn, maar ah, Titiana vond zuinigheid slechts teken van een armzalige ziel en dat was heel erg haar probleem niet, dada, ga ergens anders maar zeiken over de morele gebreken van waarde hechten aan alles wat materieel was en ze vijf seconden toevallig nog niet gehad had.

 

En soms, soms kwam ze mensen tegen die ze kende en soms vond ze het ook effectief de moeite om ze aan te spreken in plaats van ze met opgetrokken neus te negeren en hoewel ze Elise Stonetree eigenlijk niet zo’n ontzettend boeiend kind vond, was ze wel grappig en enigszins ontvlambaar en dat was altijd leuk om mee te babbelen.

 

Ja, nee, Titiana vond zichzelf heel zielig, maar dat hield niet in dat ze enige intentie had een beter persoon te worden, sorry, schat, tragische achtergrondverhaaltjes waren geen belofte voor een puur innerlijk. Het enige wat het inhield, was een beurse plek op je begeestering en een verraderlijke mondtrek als het over het gevoelige onderwerp in kwestie ging. Niets meer en niets minder.

 

Had je als buitenstaander eigenlijk niet zoveel aan.

 

‘Elise!’ kirde ze vrolijk, haar armen kort, heel kort om de ravenklauwer heenslaand, waarna ze haar snel bekeek, alsof ze haar al een hele tijd niet meer gezien had. ‘Hoe is het met je, lieverd? Nog vaak langs kapotte trappen gegaan om andere mensen de schuld te geven?’ Ze glimlachte guitig. ‘Mag je best zeggen, hoor! Ik zal je geheime hobby wel voor me houden. Al veel gekocht hier?’

 

OOC: Privé met Maxime! <3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×