Jump to content
Bobbie Azarola

[1837/1838] All Directions

Recommended Posts

Zondag 25 juni 1837 - 's middags - ergens op de Wegisweg

 

Bobbie hing niet vaak rond op de Wegisweg om willekeurige jongemannen op te pikken, hoor, want ew, jongemannen, en daarbij was dit ook niet echt het doel geweest van vandaag, maar op de één of andere manier was het er toch van gekomen. Nou ja, zou het ervan komen, want op dit moment liep ze nog gewoon rustig over de Wegisweg en toen zag ze plotseling een jongeman in een rolstoel.

 

Bobbie was van nature redelijk nieuwsgierig en dus liep ze op de rolstoel af. "Wat heb je gedaan om daar in geland te zijn?" vroeg ze nieuwsgierig. Het ding zag er een beetje gammel uit, in alle eerlijkheid, dus besloot Bobbie er tegen aan te schoppen om te kijken of hij nog heel bleef.

 

Mag Margaux bepalen.

 


 

Privé! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

De rolstoel schommelde een beetje toen ze ertegen schopte en niet op een heel toffe manier, maar gelukkig was het niet zo gammel dat het in stukken brak – zo erg was het gepruts van Ayden en hem eraan nog niet geweest, yay. Maar het was stom dat het gammel was, dat wel, en het was ook stom dat hij eigenlijk geen nieuwe kon veroorloven en het was nog stommer dat het niet 100% geaccepteerd was dat hij bij iedereen ging parasiteren.

 

Hallo, alsof hij wat anders kon dan dat.

 

‘Ik heb een ritueel gedaan,’ gaf hij eerlijk toe. ‘En ik had eigenlijk voor iets compleet anders gewenst, maar ik kreeg eigenlijk alleen maar dat ik niet meer kan stappen.’ Hij haalde zijn schouders op. ‘Stomme verrassing.’ Ja, dat was ook een manier om het te zeggen. ‘Wie ben jij?’ vroeg hij vervolgens, want Noah wist graag met wie hij sprak. Niet uit verlegenheid, niet omdat hij een namenfetisj had, gewoon omdat mensen leuk waren en ze kennen leuker was. ‘Ik ben Noah.’

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×