Jump to content
Sign in to follow this  
Rosenne Collingwood

Lessen Trivia Vliegen

Recommended Posts

In dit topic vind je het lessenoverzicht van Vliegen. Ik zal hier regelmatig lessen in proberen te posten die worden gegeven Als je het leuk vind om met één van de lessen of opdrachten die Rosenne geeft iets te doen, voel je vrij om er topics van te openen! Of als je graag een les zou willen zien als topic, spreek me even aan, dan kan dat altijd! (Of als je zelf een leuk idee hebt wat je in de les wil zien, mag je dat ook aangeven)

 

Vliegles valt voor de eerstejaars op vrijdagmiddag, voor de overige jaren staat het niet vast en kies ik zelf datums uit <3 

 

Lessenoverzicht 1836/1837:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eerstejaars 

Vrijdag 7 april 

De eerstejaars leren vandaag hoe het is om met met 1 hand te vliegen, een vaardigheid die goed van pas komt als je de komende jaren zwerkbal wil gaan spelen in een van de afdelingsteams. Rosenne tovert een van hun handen met een plakspreuk op hun buik vast en laat ze vervolgens vliegen over het veld, eerst rechtdoor, dan met een bochtje, in een rondje, langzaam, snel, steeds moeilijker. Halverwege de les wordt er van hand gewisseld, omdat je anders nogal spierpijn krijgt. 


Tweedejaars t/m Zevendejaars - Gezamenlijke training 

Donderdag 6 april 

Rosenne is die sneeuw een beetje zat, dus vandaag blijven ze lekker binnen in de gymzaal en wordt er geoefend met de effecten van windvlagen. In de gymzaal staan een aantal enorme windmachine's die windstoten van voor/zij/achter/onder/alle kanten kunnen geven. Eerst krijgen de leerlingen de tijd om te oefenen, aan het einde van de les wordt er een wedstrijdje gehouden wie er het langst op zijn bezem kan blijven zitten.

 

Tweedejaars t/m Zevendejaars - Specialisatie training Jagers

Woensdag 5 april 

De specialisatietraining van deze week is gericht op de Jagers. Tijdens zwerkbal kan het wel eens gebeuren dat je een ledemaat minder hebt om te gebruiken, omdat er een beuker tegenaan is gekomen. Soms moet je dan toch verder spelen en dat kan best een kunst zijn. Nu gaat Rosenne natuurlijk geen botten breken, dus tovert ze het gewoon zo dat je arm of been verandert in een slappe spagehettisliert die niet goed functioneert. Daarna oefenen ze met vliegen, overgooien en scoren. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×