Jump to content
Sign in to follow this  
Aviana Fox

A story of snakes

Recommended Posts

8 Maart 1837 - Some tearoom 

 

Het is eigenlijk best ironisch dat de datum van dit topic acht maart is het is vandaag namelijk international Womans day en helaas zat Aviana vast aan een date met iemand die ze eigenlijk niet eens interessant vind en wiens naam best wel in verbinding staat met het patriciaat (hey dat rijmt #slampoetry #aviana wanna slam tabby in the face #family goals) Maar hier was ze dan dus, want ze had bedacht dat zolang Tabby besloot om dit ~ je moet Richard Ingram daten of ik snitch je aan mama en papa ~ op te houden dat ze beter het beste ervan kon maken. Date the guy whose name has a metaphor for snake so u sis wont act as a snake.

 

Ben echt fucking poëtisch vandaag.

 

En misschien konden ze het nog wel gezellig hebben ook. Aviana was altijd goed in mensen charmeren, in overal wel het juiste weten te zeggen, mensen te lezen en ze dan precies te geven waar de woorden die ze zelf niet zagen om schreeuwden. Als het niet leuk werd dan eh, dan ging hij het vast uitmaken dus dan kwam dat ook wel weer goed.

Momenteel zaten ze in een tearoom zonder naam omdat mijn humor op is en werd er net thee gebracht. “Deze thee hebben we thuis ook”, enthousiast hield ze de smaak omhoog die ze gekozen had, “mijn ouders hebben een dierenwinkel en het blijkt dus dat knaagdieren rustig worden van deze thee dus het is handig. Oh en het is ook gewoon lekker dus altijd goed om in huis te hebben voor zowel klanten als dieren!

 

Het was beter om de ongemakkelijke dingen van de smalltalk te skippen, als een conversatie goed liep kwam de rest altijd vanzelf.

 

OOC: Priveeee <3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Richard was op date met Aviana. Had hij te danken aan Tabitha, hij had onderhand wel door dat Aviana niet veel in hem zag, alvast bedankt, maar ze waren alsnog op date, samen. Ze praatte tegen hem, besteedde aandacht aan hem, haar haast onverdeelde aandacht, ze was aardig tegen hem – en hij, hij wilde erin verdrinken, wilde zich in dit type momenten wentelen totdat hij vergat hoe het was geweest om een onzichtbare aanwezigheid te zijn in haar leven, een lang vergeten gezicht als figurant in haar wereld. Maar dat mocht niet. Nu ja. Mocht wel. Niemand kon hem tegenhouden als hij het wilde doen, maar hij mocht niets terugdoen, want iemand stond klaar om net wat teveel van zijn private onzin de wereld in te smijten als hij uit de pas liep en daar stopte dat spel ook alweer.

 

En nu moest hij maar een kloterige vriend zijn om ooit een kans te krijgen, ooit voor écht.

 

Ergens was er een Nice Guy™ die hier een les uit kon trekken.

 

‘Oh, wat…’ Leuk. Tof. Interessant. Wist hij veel. Iets, iets positiefs, want hij wilde dat ze meer zei, dat ze meer vertelde, zodat hij hier kon zitten en luisteren en zich half en half vereerd kon voelen dat ze tegen hem wilde praten. ‘Jullie geven jullie klanten en hamsters dezelfde thee?’ gooide hij zijn zin om, besluitend dat hij geen zin had in een “goh, je weet dat stelen illegaal is?”-gesprek met de autoriteiten. ‘Merken ze dat ooit op?’

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja ze moest toegeven dat deze reactie inderdaad een beetje teleurstellend was. Misschien was Richard gewoon van zichzelf nieuwsgierig en stelde hij veel vragen, en dat was dan wie hij was. Maar als dat al zijn persoonlijkheid was dan kon hij toch iets interessanter vragen? Iets met meer enthousiasme? Iets waar ze misschien op door had kunnen vragen, iets anders dan deze vraag waar ze ten eerste geen antwoord op wist (hoe moest zij dat weten) en waar ten tweede ook geen gesprek uit te halen was.

 

Ehm”, heel even keek ze teleurgesteld in de conversatie want Aviana hield van interessante mensen. Dat was waarom ze zo snel wisselede van haar favoriete persoon ter wereld omdat alles haar interesse wekte maakt niks het vast kon houden. Maar toen bedacht ze dat ze dit moest doen, en dat het niet Richards schuld was dat Tabitha haar hier toe dwong en dat hij geen nare tijd hoefde te hebben omdat zij het niet naar haar zin had. “Ik denk het niet? Hoezo. Denk je dat mensen dat erg vinden dan? Zou jij het erg vinden om thee te moeten drinken die hamsters toevallig ook lekker vinden?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×