Jump to content
Sign in to follow this  
Cassidy Kingston

[1836/1837] It looked like the world was covered in a cobbler crust of brown sugar and cinnamon.

Recommended Posts

Zondag 26 maart 1837 - Cornwall toren, Irwin en Yara's appartement - in de middag. 
“There was a mood of magic and frenzy to the room. Crystalline swirls of sugar and flour still lingered in the air like kite tails.

And then there was the smell -the smell of hope, the kind of smell that brought people home.” 

 

De afgelopen had Cassidy het ietsje rustiger gekregen. Na haar ontmoeting in januari met Daniel was ze namelijk gestopt met haar baantje in The Redgrave Hotel. Dat was zowel beter voor haar energie, want ze kwam met al haar taken en baantjes maar net toe aan vijf uurtjes slaap per nacht. En dat was structureel geweest, niet incidenteel. Ook was het een stuk beter voor haar gemoedsrust, want de policy van het hotel dat je geen nee mocht verkopen aan klanten, leek iets teveel op het effect van de imperius-vloek. Dus dat was erg onprettig. Daarbij waren er ook op het thuisfront wat verbeteringen, namelijk dat Irwin haar een tijdje terug, ook in januari, gered van een onaangename jongeman en toen had ze gemerkt dat ze hem toch af en toe ook kon begrijpen als hij geen bevelen naar haar toe uitsprak. En vanaf maart nam Irwin haar opeens vaker mee samen ergens naartoe. Ze wist niet precies waarom, maar misschien wel omdat ze had aangegeven zich alleen te voelen? Hoe dan ook waardeerde ze het en deed ze haar best om in hun tijd samen een zo goed mogelijke bediende voor hem te zijn en zo min mogelijk tot last te zijn. 

 

Vandaag waren Yara en Irwin op stap en ze zouden aan het einde van de middag weer terug zijn. Cassy had besloten wat koekjes en een cake te bakken, om haar meester en meesteres een beetje te verwennen bij de koffie. Dat was vooral ook een goed excuus, om zo iets te kunnen doen wat ze leuk vond. Ze had vast geen echt goed doordacht excuus nodig, maar ach, zo was elke mogelijkheid tot schuldgevoelens ontnomen. 

 

Het was nog het begin van de middag, toen er op de deur van het appartement werd geklopt. Cassidy veegde haar handen af aan het schortje dat ze droeg en bond snel haar haren opnieuw wat naar achteren, daarmee een licht spoortje bloem op haar wang achterlatend. 

 

Het was Daniel.

 

Met een glimlach groette ze de jongen. "Hey Daniel," ze was al zover dat ze hem bij zijn voornaam aansprak. De naam ook nog af te korten, ging haar voorlopig nog even te ver. "Yara is vandaag met Irwin naar een museum in Fort William, als ik me niet vergis. Dus die zullen voorlopig nog niet terug komen." Waarschijnlijk zouden ze pas rond sluitingstijd het museum verlaten. "Maar ik ben koekjes en cake aan het bakken... Dus als je het leuk vindt..." Dan was hij van harte welkom om aan te schuiven. Hij mocht helpen, hij mocht kijken en hij uiteraard mocht hij ook wat van het eindresultaat proeven. Nu snapte ze het ook wel als hij andere of betere dingen te doen had, maar ze hadden het er een tijdje geleden over gehad; dat was overigens ook de enige reden dat ze het durfde voor te stellen. 

 

[OOC: Privé] 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daniel kwam hier niet om Cassidy op te zoeken, niet per se; hij was voornemens geweest om even bij Yara langs te gaan, maar ja, Yara en haar leven en haar echtgenoot en hun impromptu tripjes naar uit de klauwen gegroeide dorpen in Schotland (effectief een uit de klauwen gegroeid dorp in se met iets meer schapen, of althans als je zijn Canadese verwanten mocht geloven, al moest Daniel zeggen dat Edinburgh hem alleszins heel goed beviel) waren niet met zijn kalender te matchen en het kostte meer moeite om hun afspraken te plannen dan om af en toe een keertje voor niets naar de Cornwall toren te zijn gelopen. Per slot van rekening was Irwin bovengemiddeld vaak inderdaad niet thuis en had Yara bovengemiddeld vaak niets beters te doen dan althans samen huiswerk maken, huiswerk zijnde het dingetje wat ze altijd had om beter te doen, maar dat vond hij niet erg. Daniel was zelf ergens ook best wel een stuudje, hij was alleen iets minder gedreven door ambitie in deze. In tegenstelling tot Yara hoefde hij het niet altijd het beste te doen: maar in tegenstelling tot Yara bokste hij ook niet tegen duizenden verwachtingen op. Zij was een meisje, haar studeren was bijzonder. Bij Daniel was het routine en hij ging er ook als zodanig mee om. Zeker aangezien hij de Heleropleiding ging doen en dat nu echt niet iets was waar hij zich bijster op verheugde. 

 

Maar goed: hij kwam dus niet voor Cassy, maar toen het meiske de deur opendeed en hem niet louter het slechte nieuws gaf maar hem in een adem uitnodigde om desondanks binnen te komen om een cake te bakken... tja, goh, toen had hij ook niet direct zin in nee zeggen. Cassy intrigeerde hem wel, op de manier waarop een interessant, schattig nieuw huisdier dat zou kunnen doen bij anderen: hij vond haar aandoenlijk, had medelijden met haar, voelde zich bij haar ietwat minder zeker van de dingen die hij altijd voor gewoon had aangenomen, voelde zich bij haar ietwat minder zeker van... zichzelf. Niet op een romantische manier, overigens. Nee, dat was nu juist weer helemaal geen onderdeel van de fascinatie (al zou hij vlot erkennen dat het mogelijk was dat hij minder gefascineerd of gecharmeerd zou zijn van het meisje als ze niet beeldschoon was geweest ook nog eens, Daniel was zich welbewust van zijn oppervlakkigheid en zou beschouwen dat dat voor anderen niet sowieso anders was: sommigen hadden het, vermoedde hij, gewoon een heel stuk minder door). Meer... bij Cassy kon hij zich niet goed voelen over zijn familie en kon hij niet negeren welk een impact zij op de wereld hadden. Niet helemaal. 

 

Bij alle mensen, alle meisjes, met wie hij omging kwam hij er telkens weer achter wat hij allemaal wel zou doen. Daar zat voor hem de lol in. Bij Cassy ontdekte hij juist, waartoe hij zich nooit zou kunnen zetten. En dat was wel weer nieuw. 

 

Bovendien was van de kerkers naar de Cornwalltoren met een hartstoornis nu eenmaal niet iets wat je lichthartig (hahaha) zou ondernemen. Misschien moest hij voortaan toch maar met Yara af gaan spreken. Misschien was er iets veranderd in zijn moeite/waarde vergelijking. Maar daar wilde hij nog niet aan. 

 

“Het zou me een eer zijn,” grijnsde hij, en hij bood haar de bos bloemen in een vaas die hij voor Yara mee had genomen en die nu naar haar gingen - zou Yara misschien niet leuk vinden, ah, pech, Yaartje, ze zag er ook leuk uit als ze kwaad was. “Hier, voor jou. Zie het als een verontschuldiging bij voorbaat, want je zult me hierover alles uit moeten leggen. Oh,” hij beet op zijn lip, keek haar vragend aan. “Was dat al een bevel? Of kan dat nog net door de beugel?”

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Bloemen! Wat attent!" Misschien oorspronkelijk niet voor haar bedoeld, want dat Daniel ze vast stiekem voor Yara had meegenomen, was niet heel moeilijk te raden. Toch nam ze de bos, inclusief vaas, met een glimlach aan. "En handig zo." Zo hoefde je de steeltjes niet meer schuin af te snijden en met een vaas te staan prutsen. Ze konden dus heel eenvoudig op tafel worden gezet en zo konden alle inwoners van het appartement van de tere schone bloemknoppen genieten.

 

Bij zijn vraag schudde ze haar hoofd. "Het zit op het randje, maar ik was ook al van plan het wel een beetje uit te leggen, hoor." Dus misschien voelde het daarom niet als een bevel? Misschien hoefde ze daarom niet per direct te gaan opdreunen wat je allemaal moest doen om een cake te bakken. Ze leidde de jongen mee de keuken in en nodigde hem uit om te gaan zitten. "Het is wel een beetje een rommeltje, hoor. Opruimen doe ik altijd pas op het einde." Tussendoor kon natuurlijk wel, maar alles werd zo snel en vanzelf weer vies, dat het eigenlijk weinig zin had. Nu viel dat rommeltje overigens wel mee, maar was het meer relatief vergeleken met hoe brandschoon en opgeruimd de keuken normaal was. 

 

"Het deeg heb ik al gemaakt," vertelde ze. Cassidy vertelde welke ingrediënten ze had gebruikt en ongeveer in welke hoeveelheden, zodat hij het in theorie misschien ooit zelf zou kunnen proberen. Ze gaf hem een lepel waar nog wat koekjesdeeg opzat. "Mijn broertjes vonden het altijd erg lekker om af te likken," gebaarde ze naar de lepel en ze lachte een beetje. "Voel je vrij." Daarna pakte ze de figuren waarmee ze ronde koekjes uit het deeg kon snijden, maar ze had ook een paar creatievere vormen tot haar beschikking. Yara had ze eens meegenomen, waarschijnlijk om Irwin te plagen, want het was zodat je koekjes in de vorm van Fabeldieren kon maken. "Nog voorkeur wat voor dierenkoekjes we maken?", vroeg ze opgewekt. "Kijk. Want hiermee kan je deeg uitsnijden." Ze deed er eentje voor. "Wil je het ook proberen? Of liever kijken?" Het voelde een beetje gek. Ze wilde hem ook helemaal niet als een kind behandelen - en hoopte dat ze dat nu niet deed-, maar Cassidy wilde wel proberen Daniel erbij te betrekken. Anders vond hij het straks heel saai. "Oh! En wil je wat drinken? Er is koffie. Wijn en whisky. Ik kan thee maken..." En er was vast ook nog wel wat sap en bruisend water te vinden, maar ze zou zo op en neer kunnen rennen naar de keuken indien gewenst. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dit had misschien net op het randje gezeten, wat absoluut een opluchting was, maar het was wel een duidelijke en goed getimede herinnering dat hij er een handje van had om alles wat hij zei speels als een bevel te formuleren en dat dat met Cassidy alleen maar ronduit verkeerd uit kon lopen; hij humde terwijl hij haar volgde en nam zich vast voor om een heel stuk beter te letten op zijn uitlatingen. Ondertussen stroopte hij met een glimlachje zijn mouwen op, op een zwierige, losse manier die er maar weer duidelijk blijk van gaf dat hij zoiets nooit deed om feitelijk praktisch bezig te zijn (wat ook zo was, want zowel bij Kruidenkunde als bij Toverdranken tegenwoordig gebruikte hij over het algemeen handschoenen, aangezien sommige toverdrankingrediënten nogal fel konden reageren op hetzij zijn vloek, hetzij de medicijnen die hij daartegen nog immer in moest nemen). De lange lijn die over zijn arm vertakte kwam hierbij tevoorschijn, maar dat kon hem niet schelen. Cassy wist dat toch al. Plus, het ging nooit weg, dus hij had besloten dat het zijn stijl dan maar ten goede zou komen.

 

Hij ging zitten op de tafel, met zijn voeten op de aangewezen stoel, en bekeek het ‘rommeltje’ glimlachend terwijl hij ondanks zichzelf toch wel luisterde naar haar verhaal over de ingrediënten en het bakproces – hij kon het niet helpen, ook hij was een nerd en ook hij was er van nature toe geneigd om informatie op te zuigen, zelfs al wist hij niet wanneer hij ooit in staat zou zijn om van deze specifieke informatie daadwerkelijk gebruik te maken. Als hij in een huis van zijn familie een cake zou gaan bakken... pfoeh. Waarschijnlijk zou een huiself hem zachtzinnig doch onvermurwbaar naar bed begeleiden omdat de jonge heer toch echt koorts moest hebben. Of ze zouden denken dat hij teveel met Irwin had gepraat.

 

“Oh, waarlijk,” grinnikte hij. “Bizar.” Maar hij was avontuurlijk ook in deze en hij proefde dus wat van de lepel. “Waarom bakken we die dingen eigenlijk nog? Dit is ook al lekker.” Al kon hij zich voorstellen dat je er wel minder van kon eten. En het viel nogal lastig mee te nemen natuurlijk ook. Hij vond het overigens helemaal niet zo erg dat Cassy hem een beetje als een kind behandelde. Dit was allemaal nieuw voor hem: en het was een ervaring die anderen misschien normaal als kind beleefden. Hij paste zich wel aan. “Ik zal eerst een flesje wijn openmaken... wat lust jij?” Hij ging ervan uit dat ze geen fan was van whisky. “En daarna wil ik in elk geval zo’n Knarl maken. Hey, Cassy, wat ik me afvroeg, kan ik je bevelen om geen bevelen meer van me aan te nemen? Of lukt dat niet omdat ik geen macht heb over die vloek eigenlijk?”

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uiteraard werd er niets gezegd van dat de jongeman op de tafel zat, maar stiekem vond Cassidy deze lichte vorm van rebellie wel leuk. Ze glimlachte kleintjes. Daniel was zo gemakkelijk in de omgang, dat ze maar zo kon vergeten dat hij eigenlijk een Foulkes-Davenport was, en dat de situatie ieder moment zou kunnen omslaan naar iets wat voor haar minder aangenaam was. Toch was hun vorige -eerste- ontmoeting voor het meisje genoeg om Daniel te vertrouwen. Waarom niet? Hij leek nog het meeste op een vriend van alle contacten die ze had. Dus misschien wilde ze het wel gewoon positiever en onschuldiger beschouwen dan wat het kón zijn. Maar, wederom, ze vertrouwde hem en dat het dus zo licht en prettig was als het zich nu aan haar presenteerde. 

 

"Omdat het straks gebakken nóg lekkerder is", zei ze met een lachje. "En nu kan je er tenminste figuurtjes van maken." En omdat je al best snel heel erg misselijk kon worden als je teveel van het koekjesdeeg had gesnoept. 

 

"Witte wijn, alsjeblieft",  antwoordde ze met een glimlacht. Ze rolde wat deeg voor hem uit en gaf hem ook de koekjessnijder van een knarl. Ze zette er nog wat andere opties naast, voor het geval dat hij straks ook een Hippogrief en een Pygmeepuff wilde maken. Ze fronste ondertussen bij zijn vraag. "Irwin kan dat wel. Die kan voorkomen dat ik van bepaalde leden bevelen opvolg, behalve dan van de grootouders. Of dat bij jou zou werken, weet ik niet." Ze haalde haar schouders op. "Je kan in ieder geval niets zeggen over wat ik wel of niet bij Irwin moet doen. Verder zou ik niet weten hoe je in de rangorde voor de vloek staat." Maar bij hemzelf moest het vast kunnen. "Misschien als je voorwaarden inbouwt, waaraan het moet voldoen voordat ik weer een bevel aanneem? Want als je gewoon zegt 'niet doen' en daarna weer iets 'wel doen', dan heft het elkaar op, ben ik bang?" Of dat was wat ze er de afgelopen maanden van had kunnen maken hoe de vloek een beetje werkte.

 

Er klonk een belletje. Cassidy haalde een taart uit de oven, zodat deze een beetje kon afkoelen. "Deze gaan we straks versieren," vertelde ze opgewekt. "Wel eens figuurtjes en decoratie gemaakt met marsepein? Dat is trouwens van amandelspijs gemaakt." Cassidy hoopte maar dat ze genoeg uitlegde en niet teveel stappen oversloeg, want ze wilde heus haar best doen Daniel de kunst van het bakken te leren. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het grappige was, dat Cassidy er momenteel niet eens direct zo onverstandig aan deed om Daniel te vertrouwen, Foulkes-Davenport of niet, notoir onbetrouwbaar, dubbelzinnig en eigengereid of niet. Dat was ergens een beetje beschamend, misschien, ergens vond Daniel het niet eens onprettig dat de meeste mensen die hem vertrouwden daar op de een of andere manier spijt van schenen te krijgen - hield ze maar weer alert, hield hem maar weer verrassend - maar Cassidy zat in de uitzonderlijke positie dat ze ontegenzeggelijk en zonder enige uitzondering zou moeten doen wat hij zei, zonder daadwerkelijk een keus te krijgen zelfs, en paradoxaal genoeg maakte het feit dat ze moest doen wat hij wilde dat hij het helemaal niet meer zo aantrekkelijk vond om haar te laten doen wat hij wilde. Want daar ging het hem niet om. Het ging Daniel altijd nadrukkelijk om het verleiden. Om een ander te laten willen wat jij wou. Om bloemen, lachjes, grapjes, complimentjes, om verlangen naar het verbodene, naar wat je wist dat niet goed voor je was. Om cognitieve dissonantie, want als je dit al had gedaan, kon dit volgende stapje toch ook niet meer zo erg zijn, hoeveel kwaad kon het nou... 

 

Kortom, om psychologische spelletjes en niet om het magische equivalent van een geweer tegen het hoofd. Erger nog. Want dan zou iemand handelen uit angst, dan zou er een fractie van een keuzemogelijkheid blijven wat Daniel dan misschien juist wel weer interessant zou vinden - let wel, ik zeg niet dat hij het zou doen, ik zeg dat hij het conceptueel interessant zou vinden - en dat was hier niet het geval. Cassy ging doen waartoe hij haar opdrachten gaf. Punt. Het was voorspelbaar. En zodoende was het saai. 

 

Saai om met haar om te gaan op basis van opdrachten. Als hij die achterwege liet, dan had het wel wat. Ze was heel anders dan de meeste mensen die hij kende. Cadwyn kwam nog het meest in de buurt, maar Cadwyn was altijd zo vrolijk, zo optimistisch, zo druk... Cassidy was stiller en ergens aanhankelijker, alsof elk klontje vriendelijke menselijke interactie een wonder voor haar was. Net een puppy. Een super knappe puppy. 

 

Hij schonk haar wijn in en grinnikte. “Oh, daar heb je een punt, het een zou het ander inderdaad wel eens teniet kunnen doen. Misschien moesten we maar doen dat je het alleen moet opvolgen als ik... als ik je volledige naam gebruik, ofzo? Zou dat werken?” Hij stak een knarl koekje uit, zorgvuldig, met een elegante handbeweging. “Die weet ik niet eens, dus dat moet zelfs bij mij veilig zijn. Al ben ik nu wel nieuwsgierig. Jij een beter idee?”

Share this post


Link to post
Share on other sites

Waarschijnlijk vond Cassidy het niet eens zo heel erg als ze zou weten dat Daniel haar zag als een soort puppy. Ze zou blozen van de toevoeging dat ze een super knappe was, maar een puppy was iets waar mensen van hielden en waar mensen om gaven, iets wat aandacht kreeg. Ja, het werd ook getraind en kreeg opdrachten, maar dat was iets wat zij nu ook kreeg. Dat was een element van haar leven wat ze niet kon ontkennen. En ja, een puppy was een dier en iets wat als minderwaardig aan een mens werd gezien, maar vond men een snul niet ook minderwaardig? Dus ook daar ging de vergelijking nog niet spaak. Ze was eraan gewend. Dus dan werd ze liever gezien als een puppy, dan als een werkpaard of een ezeltje -hoewel ezeltjes ook erg schattig waren, maar dat terzijde-. 

 

"Oh, dat doe je goed.", complimenteerde Cassy Daniel tussen het gesprek door, toen ze zag hoe vloeiend hij het koekje wist uit te steken. Ze pakte het weg en legde het alvast op de plaat, terwijl zij de fondant begon te maken om straks de taart te gaan versieren. Ze wilde graag dat hij het leuk vond en een fijne middag had. Niet eens per se met haar, maar zijn plannen met Yara op te trekken waren niet doorgegaan en de jongen was ziek. Dus dan was het toch prettig als hij iets anders leuks had om te doen met zijn middag. 

 

Cassidy nam een slokje wijn en knikte. "We kunnen het in ieder geval proberen? Voel je vrij het te testen." In het beste geval zou het werken en dan zouden ze relatief normaal met elkaar om kunnen gaan. Eigenlijk was hier voor Cass niets normaals aan, want de jongen was een Foulkes-Davenport en dat hij haar zag staan, was al een wondertje op zich. In het slechtste geval zou het niet werken en dan zou Daniel meer op zijn manier van spreken moeten letten... nou ja, moeten... als hij niet wilde dat ze hem willoos gehoorzaamde, zeg maar. 

 

Cassidy stapelde ondertussen de verschillende lagen van de taart op elkaar, met botercrème als smaakvol cement. Vervolgens sneed ze het toen in de gewenste vormen. Ze legde wat van de afgesneden taart op een bordje en diende het voor Daniel op. "Alsjeblieft. Als je wilt, mag je alvast proeven. Mocht je het niet lekker vinden, dan mag je het zeggen, hoor."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het was grappig om te zien hoe Cassidy hier echt van leek te kunnen genieten. Voor Daniel was het inmiddels al bijna weer saai geworden – in zijn eentje zou hij er zeker niets aan vinden, hij vond dit nog wel leuk om te doen maar eigenlijk voornamelijk omdat het hem in de gelegenheid stelde om het te doen met haar, om op haar gedragingen, lachjes en gebaren te letten en om te onderzoeken hoe zij werkte en dacht. Het idee dat zij een cake bakken oprecht leuk en vullend genoeg kon vinden om te doen, vond hij veel fascinerender dan het concept van de cake bakken zelf. Want dat was net toverdranken met minder spannende bijeffecten. Hij was nooit erg goed geweest in zichzelf vermaken, los van anderen. Zelfs lezen – waar hij oprecht dol op was – was eigenlijk niet totaal onafhankelijk van het bestaan van anderen, want je dook nou juist in de verbeelding van een ander, iemand anders had dat boek moeten schrijven, je leverde het zelf niet aan. Het was tegenwoordig een beetje frustrerend: want met andere omgaan amuseerde hem meer, maar raakte hem ook meer. Deed eerder pijn.

 

Met Cassidy ging het echter meestal wel prima. Hij vond een heleboel van wat ze doormaakte oprecht naar voor haar, maar na het eerste doffe besef toen hij haar verdriet en haar littekens had gezien was dat alweer naar de achtergrond gegleden, want nare dingen gebeurden met mensen en daar kon je je toch niet druk om blijven maken, dan zou je nooit meer ergens aan toekomen. Zeker als Foulkes-Davenport, want dan kwam je het bovengemiddeld vaak tegen. Het was dus ideaal, want ze was gezelschap en tegelijkertijd niet te dicht nabij zijn hart om een probleem te kunnen vormen voor dat tegenwoordig zo veeleisende orgaan. En het was leuk om te zien hoe zij werkte, hoe anders dan hij, en waar ze al dan niet blij van werd.

 

“Oke,” zei hij grijnzend, en hij nam een slokje wijn. “Cassidy Kingston, vanaf nu mag je louter mijn bevelen opvolgen wanneer ik je volledige naam gebruik. Of als het je een goed idee toeschijnt.” Voordat hij nog eens ‘pas op’ zou roepen en ze hem niet zou mogen gehoorzamen en lelijk haar vingers zou branden. Ja, hij had beter advocaat dan Heler kunnen worden, maar goed. Hij nam een hap van de taart. “Heb je wel eens gevaren? Wil je eens mee? Zoals... nu?”

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Ja, meneer," zei ze gehoorzaam. Het ging vanzelf. Daniel gaf haar een opdracht en dan reageerde de vloek. Ze glimlachte hem echter vluchtig toe, om hem gerust te stellen, want dit keer was het een gunstig bevel. Of dat was in ieder geval te hopen. Tot haar verbazing testte de jongen niet meteen uit of hun plannetje had gewerkt.Zover mogelijk werd ze zelfs nog verbaasder, toen Daniel haar vroeg of ze wel eens eens had gevaren en of ze dat wilde en wel nu?  Aarzelend keek Cassidy de keuken door. Ze moest eigenlijk nog opruimen en de koekjes moesten in de oven en ze moest de taart nog versieren, et cetera.

 

"Ik heb nog nooit gevaren," antwoordde ze voorzichtig. "En ik wil wel eens mee." Cassy keek op en zocht Daniels blik, keek daarna weer naar haar handen. "Wil je dan met mij varen? Nu? Of bijna nu? Want ik moet dan wel even opruimen." En ze zou een briefje achterlaten voor Irwin en Yara voor het geval ze eerder thuiskwamen en dan hun bediende kwijt zouden zijn.

 

Plots voelde ze zich eigenlijk nerveus. Daar was ze dan helemaal niet op bekend terrein. Wat zou ze moeten doen? Wilde hij haar dan echt mee voor de gezelligheid? "Kom je niet in de problemen als je teveel met mij omgaat? Of teveel leuke dingen doet?" Hoewel Delano ook met Morraine mocht trouwen. Dus blijkbaar golden per neef andere regels wat betreft de omgang met de Kingstons. "Zal ik anders nog broodjes maken voor op de boot? Of een geheel picknickmandje?" Dan deed ze voor haar gevoel nog iets nuttigs en dan kwam Daniel in ieder geval qua vocht en voeding niets tekort. Dan kon ze een dergelijk tripje wel voor zichzelf goedpraten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×