Jump to content
Sign in to follow this  
Hayley Woods

Hayley Sophie Woods

Recommended Posts

Algemeen

Naam: Hayley Sophie Woods 

Leeftijd: 16

Geboortedatum: 3 december 1820

Bloedlijn: Volbloed

Burgerlijke status: Ongehuwd 

Schooljaar: Zesdejaars

Afdeling: Zwadderich 

Politieke voorkeur: Vrijzinnige Tovenaarspartij

Religie: Rooms-Katholiek 

Beroep: Student op Zweinstein

Woonplaats: Birmingham, Verenigd Koninkrijk 

Rijkdom: Rijk

 

Achtergrond
Familiesituatie:

Vader: Alexander Woods, hij werkt als barmedewerker in de cafe Birmingham en hij zat in Zwadderich.

Moeder: Alexandra Jackson-Woods, zij werkt als verpleegster in ziekenhuis Birmingham en zij zat ook in Zwadderich.

Broer: Alex Woods, hij studeert aan magische universiteit (magische politiek) en hij zat ook in Zwadderich.

Drielingzus: Lexi Woods, zij is vijf minuten ouder dan Hayley, zij is tien minuten jongere dan Henry en zij zit ook in Zwadderich 

Drielingbroer: Henry Woods, hij is vijftien minuten ouder dan Hayley, hij is tien minuten oudere dan Lexi en hij zit ook in Zwadderich

Biografie:

Toen Alexander van Zweinstein afging en zat Alexandra nog haar laatste jaar. Ze vonden het lastig om niet bij elkaar te zijn, want ze waren al getrouwd toen Alexander in het laatste jaar zat. In de zomer 1811 raakte Alexandra zwanger van hun eerste kindje, het einde van het schooljaar 1811/1812 brak Alexandra's vliezen en ze zat nog op Zweinstein ze moest gelijk naar de ziekenzaal om te bevallen. Na 24 uur had Alexandra en Alexander hun eerste zoontje in hun armen. Ze waren super blij mee met hun zoontje (Alex).

 

Het duurde acht jaar toen Alexandra voor de tweede keer zwanger, maar het was drie kinderen in haar buik en dat vond ze super eng. Want het kon ook goed fout gaan met haar zwangerschap. Op 3 december rond 02:30 uur brak haar vliezen, drie uur later kwam eerste deel van de drieling in het daglicht en het was een jongetje (Hendry). Na tien minuten kwam tweede deel van de drieling in het daglicht en het was een meisje (Lexi). Toen kwam de laatste deel van de drieling en het was weer een meisje (Hayley). De oudste zoon van Alexander en Alexandra vond het leuk om twee zusjes en een broertje te hebben. 

 

Hayley leerde op haar vierde al piano spelen en dat vond super leuk. Speelde heel graag met haar zusje en broers. Hendry, Lexi en Hayley waren zeven toen ze voor het eerst magie lieten zien aan hun ouders. Hun ouders waren blij dat alle kinderen van hun magie hadden. Alex zat al op Zweinstein en dat vond Hayley niet leuk, want ze wou mee met haar broer. Toen ze elf werd kregen ze drie brieven van Zweinstein thuis gestuurd waar in stond dat ze alle drie zijn toegelaten op Zweinstein.

 

Op 1 september 1831 ging ze met zijn vieren naar Zweinstein en alleen Alex ging bij zijn vrienden zitten, want hij was al ingedeeld in Zwadderich. Hendry ging eerst op de kruk zitten met een sorteerhoed op 'umh....... Zwadderich!' en andere twee meisjes gingen ook naar Zwadderich. Ze waren super blij dat ze bij elkaar zitten. Hayley kreeg heel snel vrienden en ze vond het leuk om les te volgen van leerkrachten. Ze ging iedere zaterdagavond naar muzieklokaal om piano te spelen.

Politieke gezicht

Uiterlijk: Ze heeft blanke huid, ze heeft blond haar en het is lang. Ze is niet groot en niet klein, maar gemiddeld lengte. 

Toverstok: Eikenhout, kern van eenhoorn haar, flexibel, 31 cm

Huisdier: Geen 

 

Karaktereigenschappen

Positieve eigenschappen (minimaal 3):

- Avontuurlijk

- Ambitieus

- Beleefd

- Muzikaal

Negatieve eigenschappen (minimaal 3):

- Arrogant

- Eigenwijs

- Kritisch

- Trots

 

 

 

Edited by Hayley Woods

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×