Jump to content
Sign in to follow this  
Abigail Carrington

Abigail Carrington - Griffoendor

Recommended Posts

Abigail Carrington

 

Naam: Abigail Sarah Carrington

Roepnaam: Abby

Verjaardag: 24 januari 1824

Leeftijd: 11 jaar

Sterrenbeeld: Waterman

 

Afdelingsvoorkeur: Griffoendor

Politieke voorkeur: New Elites

 

Bloedlijn: Volbloed

Rijkdom: Rijk. Erg rijk.

Religie: Kapitalisme

Burgerlijke staat: Ongetrouwd

Talen: Abby is half Amerikaans, maar opgegroeid in Engeland. Ze spreekt Engels met een redelijk posh accent, maar is erg goed in het Amerikaanse accent van haar vader nadoen.

 

Toverstok: Rode esdoorn (Red Maple Tree); 24,8 cm, buigzaam met een kern van Wampus Cat-haar. Abigail heeft haar toverstaf samen met haar vader in Amerika gekocht, vandaar dat haar staf een afwijkende kern heeft.

Huisdier: Abby heeft net zo lang gezeurd totdat ze een Golden Retriever kreeg. Ze heeft deze Pebbles genoemd.

Woonplaats: Tyntesfield, Wraxall, Somerset

 

Uiterlijk: Abby heeft lang, donkerblond haar en donkerblauwe ogen.

 

Magische sterktes: Bezweringen, Transfiguratie, Toverdranken

Magische zwaktes: Dreuzelkunde, Geschiedenis van de Toverkunst, Oude Runen

 

Karakter:

Positieve eigenschappen:

- Nieuwsgierig

- Spontaan

- Goede luisteraar

 

Negatieve eigenschappen:

- Beïnvloedbaar

- Theatraal

- Verwend

- Koppig

Edited by Abigail Carrington

Share this post


Link to post
Share on other sites

Familie & Achtergrond

 

Familie: Abby is de halfzus van Douglas en Caroline Carrington. Haar vader, Spencer Carrington, is in Engeland opnieuw getrouwd met Daphne Elliott. Hierna zijn de Carringtons naar het Verenigd Koninkrijk geëmigreerd. Abigail is het nichtje van Irwin en Elaine Foulkes-Davenport (Daphne is de zus van hun moeder). 

 

Achtergrond

Spencer Carrington was Amerikaans, knap, rijk, getrouwd – en tot over zijn oren verliefd op een Engelse dame. Het gebeurde op een toevallige zakenreis in het Verenigd Koninkrijk, en aangezien Spencers vorige vrouw toch al van hem was weggelopen en hem had ingeruild voor een jonger model, dacht hij dat hij net zo goed hetzelfde kon doen. En zo trouwde hij al snel opnieuw in Engeland, wat betekende dat zijn twee kinderen ook maar naar Engeland moesten komen. Nu was Douglas net afgestudeerd van Ilvermorny en zat Caroline nog op school, maar hij vertelde hen aan het einde van het jaar dat ze een nieuwe stiefmoeder hadden en toen moesten ze maar gewoon de zomervakanties op Tyntesfield doorbrengen en teruggaan naar de VS zodra ze daar verplichtingen hadden. De kosten waren in ieder geval geen probleem. De familie Carrington is de eigenaar van Carrington Carriages, een succesvol bedrijf wat op grote schaal magische koetsen produceert. Spencer heeft bij zijn migratie naar Europa de productie van de koetsen van de VS naar Liverpool verplaatst, iets wat vele galjoenen per jaar scheelt. De Carringtons zijn een grote werkgever in de magische kringen van Liverpool en hebben vele mensen in dienst, die afhankelijk zijn van hun inkomen door hun arbeid bij de steenrijke familie.

 

Abigail Sarah Carrington werd al snel uit het huwelijk geboren, en werd beschermd opgevoed. Ze is door haar achtergrond meer Brits dan haar vader en halfbroer/zus, maar bezit zeker enkele Amerikaanse trekjes. Abby was nog nooit in Amerika geweest, maar mocht van haar vader haar toverstaf in Boston uitzoeken (uiteraard omdat toverstaffen van Amerikaanse makelarij beter zijn dan die uit Engeland). Dit is de reden waarom Abigail's staf een afwijkende kern heeft, namelijk 'Wampus-Cat haar'. 

 

Edited by Abigail Carrington

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×