Jump to content
Wisdom Donne

[1836/1837] Should be making a list, I know, but I'mma be under the mistlefoe

Recommended Posts

4 november 1836

 

Dit was niet Wisdoms idee geweest. Echt niet. Natuurlijk niet. Wisdom hield niet van vechten, hield niet van conflict, hield niet van het algehele concept van discordia, maar alsnog was hij hier omdat iemand (ik weet niet wie, iemand, neem deze rol op je, alvast bedankt) hem daartoe opdracht had gegeven en omdat iemand geen nee kon zeggen, moest hij nu maretak ophangen op willekeurige plekken in Zweinstein. Dat, op zich, was prima geweest als het normale maretak was geweest – Wisdom had het gênant gevonden, want er was niemand die Wisdom wilde zoenen, throwback naar die ene keer dat Daniella Adler om de één of andere bizarre reden zijn eerste kus had gestolen, hij snapte nog altijd niet hoe dat gebeurd was, maar het was wel tof voor andere mensen, nam hij aan – maar natuurlijk was het dat niet.

 

Was dat een heel bittere gedachte?

 

In ieder geval was het een bepaald type maretak dat maakte dat je er een ander op de bakkes mee sloeg en Wisdom hoopte dat hij snel genoeg ribbedebie was vooraleer hij het eerste slachtoffer van de Mistlefoe™ was, want ehhh, hij was angstig en had bijzonder slechte zelfbehoudsreflexen voor iemand die bij alles ineen dook en telkens irrationeel bang was jan en alleman teleur te stellen.

 

Behalve natuurlijk dat dat geen ding was en hij al verschrikt iemand op hem zag komen, vlak nadat hij het had opgehangen.

 

OOC: Open topic voor ZW! <3

 

yd4vhin6n4201.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Julienne had het kunnen weten. Natuurlijk zou iemand in Zweinstein bedenken dat ze mistletoe op moesten hangen en natuurlijk zou zij, per ongeluk, die tegen komen. Maar wie hing die krengen dan ook midden in de populairste gang om van de Ravenklauw leerlingenkamer naar de Bibliotheek te komen?! Oh ja, mensen die dit wilden.

 

"Ik ga je niet zoenen," waarschuwde ze Wisdom, want ew. Jongens zoenen. Kreeg je bacteriën van dat niemand kende in 1836 SSH GA ER GEWOON MEE DOOR, OK? "Dus eh... is er een spreuk waardoor het per se moet of?" 

 

Ugh. Ze had zo'n hekel aan Zweinstein. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

‘Je moet me niet zoenen,’ vertelde Wisdom Julienne die het heel belangrijk vond om dat te melden. Hij vond het best, hoor. Zoenen was eng. Kon hij het net zo goed niet gaan doen met iemand die het concept van Hem Niet Gaan Zoenen™ als begin van het gesprek nam. Wat, het was vast enger met iemand die het niet wilde doen, toch? ‘Je moet me slaan.’

 

Wacht.

 

‘Niet mij slaan,’ voegde hij er haastig aan toe, ‘ik hang het alleen maar op. Sla… eh, die daar!’

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ze moest hem niet zoenen, ze moest hem slaan? Julienne fronste verbaasd naar hem, nog verbaasder toen hij opmerkte dat ze niet hem moest slaan, maar iemand anders.

 

Hm.

 

Julienne wierp een blik achter haar schouder, maar diegene die hij had aangewezen was een massieve jongeman, één met een verkeerde reputatie, zo'n reputatie van dat iedereen wist dat je er niet alleen mee moest zijn, en GEEN DENKEN AAN dat ze die ging slaan. 

 

"Dacht het niet," beet ze dus naar Wisdom, en omdat de mistlefoe haar het opdroeg (vond ze), haalde Julienne uit naar Wisdom en sloeg ze hem dwars in zijn gezicht. 

 

"Deed dat zeer?" Haar hand wel, overigens. Au. Ze sprong jammerend wat op en neer. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×