Jump to content
Sign in to follow this  
Blanche Ingram

Permission to date my brother: DENIED

Recommended Posts

Het was nu al een tijdje dat Blanche's broer Christopher een relatie scheen te hebben met een meisje. Een huffels meisje uiteraard, want soort zoekt soort. Toch snapte Blanche niet helemaal wat zelfs een Huffels in hem zag. Had ze dan niet door hoe ongelofelijk irritant Chris eigenlijk kon zijn, dat hij altijd zo vervelend smakte als hij zijn ontbijt at en nooit eens andere mensen kon laten willen bij een spelletje -eigenlijk was dat alleen bij Blanche- en hij altijd domme beslissingen maakte en... nouja, Blanche kon wel even doorgaan. Er waren genoeg reden om niet met Christopher te daten, of uberhaupt bevriend met hem te zijn. Ze had er ooit eens een lijst van gemaakt, maar die had hij waarschijnlijk verbrand. 

 

Hoeveel gebreken haar broer echter ook had, dit meisje leek toch echt wat in hem te zien. En dat maakte Blanche wel nieuwsgierig naar deze "Dream". Alleen al van die schattige Huffelpufnaam kreeg ze bijna kotsneigingen trouwens, maar gelukkig had het kind ook nog een echte naam waar ze haar mee aan kon spreken. "Hoi, Alannis," glimlachte ze onschuldig, terwijl ze zich naast het meisje aan een tafel in de bibliotheek vleide, waar ze huiswerk had zitten maken of een boek had zitten lezen, eerlijk gezegd interesseerde het Blanche niet zoveel, want wat was er nou belangrijker dan een gesprek met je schoonzusje. "Hoe is het?"

 

Een beetje beginnen met koetjes en kalfjes kon nooit kwaad, al waren Huffelpuffers gelukkig meestal niet zo wantrouwig. De idioten. 

 

OOC: Met Nina <3 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×