Jump to content
Marinda Amfora

[1836-1837]Dat zoek ik even op.

Recommended Posts

Marinda had al een aantal lessen gehad dit schooljaar. De school was natuurlijk nog maar twee maanden begonnen, maar toch. Voor het vak geschiedenis moest ze een opstel gaan schrijven over de koboldenoorlogen. Een onderwerp waar ze helaas niet zo thuis in was. Dat was ook haar rede om naar de bibliotheek te gaan.Om een goed opstel te kunnen schrijven over een onderwerp waar je bar weinig van wist ook al had je er les over gehad moest je informatie opzoeken. En dat was dat ze wilde gaan doen.

 

Eenmaal in de bibliotheek aangekomen ging ze opzoek naar de kasten waarin ze de meeste info over die oorlogen kon vinden. In 1836 waren er immers nog geen handige online registers waarin je kon zoeken bovendien was er zelfs in de 21e eeuw op Zweinstein waarschijnlijk geen internet door al de magie die het waarschijnlijk verstoorde net zoals er op zweinstein ook geen elektriciteit aanwezig was. Maar ze wist dat er wel ergens een register in boekvorm aanwezig was die ze kon raadplegen. En waar de locatie van boeken over de koboldenoorlogen instond.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meredith moest huiswerk maken, maar ze had geen zin in om leerlingskamer van Huffelpuf te werken. Want het was bijna altijd druk om te consenteren op het huiswerk. Ze ging naar de bibliotheek huiswerk te maken en paar leesboek te lenen voor het slapen gaan. Het was een zoektocht naar de bibliotheek, want ze was bijna 6 maanden niet in bibliotheek geweest.  Ze wist wel dat op de tweede verdieping was, maar ze wist niet welke richting was. Ze ging naar rechts en dat was de goeie weg, want einde van de gang zat de bibliotheek.

 

Ze ging op zoek naar boeken voor het huiswerk wat ze moest doen. 'Hallo Marinda, kan ik je helpen?' zei tegen jou

Edited by Meredith Shepherd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×