Jump to content
Butterfly Dickson

[1836/1837] It's not a pathetic crush if you're technically in charge

Recommended Posts

25 oktober 1836

 

Laurelle Ryder had een nieuwe hobby, want dat heb ik toevallig nodig, en die hobby hield in dat ze willekeurige Zwadderaars willekeurige klusjes liet opknappen en dat ze willekeurige huffelpuffers de opdracht gaf om toe te kijken hoe eerder genoemde Zwadderaars dit klusje opknapten. In dit geval betrof het Laurence Redgrave die om de één of andere reden die Butterfly niet meegekregen had een gang moest opkuisen en dat zonder magie (wat Butterfly niet begreep, want… deze school draaide zo’n beetje rond magie, toch? Dan kon je het net zo goed gebruiken) en zij moest dan maar in de gaten houden dat dit ook effectief zo gebeurde.

 

En dat had ze met alle liefde gedaan, want hoewel ze Laurelles plotse probleem met Zwadderich niet helemaal begreep, vond ze het altijd leuk om dit soort dingen te doen, maar eerlijk gezegd had ze een zekere… interesse in Laurence die er ergens voor zorgde dat ze haar taak niet al te nauw zou opvatten. Naar zijn gezicht staren was goed genoeg, toch?

 

Maar om zijn interesse te wekken moest ze vast meer doen en dus schraapte ze alle moed die ze had bij elkaar en besloot ze hem een onbevangen vraag te stellen. ‘Wat heb je eigenlijk gedaan dat je dit van Ryder moet doen?’ informeerde ze, impulsief. ‘Dat zei ze niet tegen me.’

 

En nu maar hopen dat hij dit opvatte als flirten en nu met haar op date wilde.

 

OOC: Privé met mijn fave Nina <3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×