Jump to content
Sign in to follow this  
Enjolras Sauveterre

Politieke Partijen

Recommended Posts

Praktische Informatie

 

De politieke partijen zijn voor de buitenwereld wat de afdelingen zijn voor Zweinstein, maar in plaats van vier afdelingen hebben wij twee politieke partijen. Alle BW-karakters worden in één van deze twee partijen ingedeeld, zowel de volwassenen als de kinderen die nog niet volwassen zijn. Nu is het voor volwassenen meestal logisch dat ze politieke voorkeur hebben, maar voor kinderen meestal niet. Nu hebben we er toch voor gekozen om dit ook voor de kinderen te doen, zodat ze alsnog mee kunnen doen.

 

Net als op Zweinstein kun jij kiezen in welke partij je karakter het beste past. Hierdoor kun je voornamelijk kijken naar de partijstandpunten die in de onderstaande post staan.

 

Zodra je een partij hebt gekozen, kun je met je karakter in de partijkamers komen. Dit zijn de afdelingskamers van de BW en die bevinden zich als subforums in de Drie Bezemstelen. In de partijkamers kun je natuurlijk spammen, maar ook overleggen over topics en andere leuke dingen. Kom er dus vooral eens kijken!

 

Mocht je trouwens na een tijdje besloten hebben dat de ene partij toch beter bij je karakter past dan de andere partij, dan is dat geen probleem. Overstappen mag, stuur een uiltje naar een Admin en dan regelen we het!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×