Jump to content
Sign in to follow this  
Wren Puck Fox

[1835/1836] Drunk Griffs bring awkward love confessions.

Recommended Posts

Vrijdag 20 mei, 21:30 - Voor de ingang van de Zwadderich leerlingenkamer

 

Oh Merlijn, ze was dronken. Of heel erg aangeschoten. Of ergens in het grensgebied daartussen, want wanneer ging het een nou precies over in het andere? Ze was in ieder geval in dusdanige staat dat nadelige gevolgen waren verdronken en ze alleen nog vaarde op de wens op Gideon te gaan vertellen wat ze voor hem voelde. Er was alleen één klein dingetje: waar was Gideon en hoe kwam ze bij hem? Haar grootste kans van slagen was immers hem te vinden in de leerlingenkamer van Zwadderich, maar wáár zat de ingang daar naartoe en wat was het wachtwoord? Wren wist dat de groene kamer onder het meer zat en dus dwaalde ze door de kerkers in de richting van wat zij dacht wat het meer was. Gelukkig trof ze halverwege haar verdwaling een behulpzame Huffelpuffer, die haar met een verbaasd lachje de goede kant op wees, zeker nadat ze zeer uitgebreid was begonnen met te vertellen dat ze vanavond iemand de liefde ging verklaren.

 

Uiteindelijk wist ze dan, met ondersteuning van de muur en slechts een paar maal struikelend tegen de muur gevallen te zijn, te arriveren bij de groene leerlingenkamer. En nu? Ze vroeg gewoon aan elke leerling die langskwam of ze Gideon hadden gezien en of ze Gideon voor haar wilden halen, omdat het heeeeel belangrijk was. Heeeeel belangrijk. En die plechtige tekst werd dan afgesloten door wat dronken gegrijns en gegiebel. Ja, wie zou er niet moeten lachen als je je grote liefde ging vertellen dat je van hem hield. Uiteraard was dit daar het beste moment voor. Wanneer anders? Ze voelde zich nu geweldig en liefdevol en dat moest ze delen. Ze kon geen bezwaren meer bedenken om haar mond te houden. 

 

"Gideon!"

 

Iemand had hem blijkbaar gevonden en naar buiten gestuurd. Of hij kwam zelf. Hij had vast aangevoeld dat ze hier op hem stond te wachten. Zo werkte dat met ware liefde.

Wren deed een paar passen naar hem toe om de afstand te overbruggen en sloeg haar armen rond zijn nek en door haar wankele motoriek leunde ze ook direct maar tegen hem aan. Dat maakte alles een stuk makkelijker, weet je. "Hallo knapperd," grijnsde ze hem met een brede, dronken glimlach toe. 

 

OOC: privé met Lily

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×