Ga naar inhoud


Welkom op Pumpkins & Parchment RPG! - Een RPG uit een Magisch Verleden

Waan je in een wereld van historie en magie, van stoffige vellen perkament en sprankelende toverdranken, van donkere kerkers en flitsende duellen. Welkom in de wereld van Pumpkins & Parchment!Houd je van schrijven? Heb je ook gedagdroomd bij een wereld als die in Harry Potter? Beleef deze wereld, tegen het decor van een industrialiserend Engeland, waar alles mogelijk lijkt te zijn, en misschien ook is...


Schrijf je snel in!

Guest Message by DevFuse
 

Foto

[1835/1836] Procrastination is the answer to everything, don't care what the question is


 • Please log in to reply
1 antwoord op dit topic

#1 OFFLINE   Grigor Rhydderch

Grigor Rhydderch

  Geef een quintaped een vinger en ze nemen je hele hand

 • Zwadderich Zesdejaars

 • 63 Posts
 • 10 Topics

Gepost zondag 18 juni 2017, 11:13

Ergens na de kerstvakantie

 

De kerstvakantie was over en Grigor had geen zin in school. Eigenlijk had hij al zeven jaar geen zin in Zweinstein, maar sommige dingen moesten nou eenmaal gebeuren. Zo ook deze opdracht. Hij had erg geluk, want hij deed het samen met Selah, een jaargenoot en Zwadderaar. Het meisje boeide hem niet heel erg eigenlijk. Maar haar cijferlijst eigenlijk wel. Hij kon heel makkelijk meeliften op haar en hij was ook niet van plan om veel te doen voor de opdracht. Het was voor Geschiedenis van de Toverkunst. Dus niet heel belangrijk. Een of ander opstel over een of andere trollenoorlog (Emma, verbeter me als ze dat vak niet meer heeft, dan doe ik wel wat anders). 

 

Grigor zat met zijn benen op een tafel. Ze zaten beiden in een klein hoekje van de bieb, dus de bibliothecaresse zag hun niet. Grigor dronk zijn flesje boterbier op en zette het met een klap op de tafel. Op het stuk perkament stonden nog maar vijf zinnen, want hij had al besloten dat hij niet heel veel ging doen. Maar Selah leek er ook niet heel veel zin in te hebben. Hij haalde zijn toverstok uit zijn broekzak en ging met een spreuk iets in de muur zetten. Want met inkt op een muur schrijven is echt voor kleuters. Niet dat niet werken aan een opdracht dat wel is. 

 

@Selah Wydeville


Geposte afbeelding


Geposte afbeelding


Grigor Rhydderch is zijn linkerhand kwijtgeraakt. Als je het hebt gevonden, bericht Grigor graag

Geposte afbeelding Geposte afbeelding


#2 OFFLINE   Selah Wydeville

Selah Wydeville

  Perfection is not unattainable. I will be perfect.

 • Zwadderich Zesdejaars
 • 82 Posts
 • 7 Topics
 • Naam:Emmer

 • Personagedossier
 • IC leeftijd:16
 • IC Burgelijke Staat:I'm too perfect
 • Keuzevakken:Heelkunde, Drakologie, Aardse magie, Huishoudkunde en Leer der oude Runen
 • Zwerkbalpositie:Toeschouwer

Gepost zondag 25 juni 2017, 10:28

Eerlijk gezegd wist Selah niet goed hoe ze met Grigor was opgescheept voor deze opdracht. Erg blij was ze er echter niet mee. Ze besteedde over het algemeen niet veel aandacht aan de jongen, want, sorry, maar hij was gewoon niet interessant. Hij was lui, lelijk en simpel weg niet bruikbaar in haar leven. Nu zat ze echter toch aan hem vast. Geërgerd zuchtte ze toen hij op de muur begon te schrijven, in plaats van op zijn papier. "Zou je die woorden niet beter ergens anders voor kunnen gebruiken?" siste ze. Helemaal eerlijk was het niet overigens, dat ze hem er op aansprak. Ze had zelf al één perkament vol geschreven, dat zeker. 

 

Alleen was het niet voor Geschiedenis van de Toverkunst. Het ging over haar toekomstige experiment betreffende haar poppen. Iets wat ze binnenkort samen met Andromeda zou gaan testen. Dat was interessant. Een of andere trollenoorlog niet. Een trollenoorlog zou niets toevoegen aan haar weg naar perfectie, haar poppen wel. Zie je? De keuze was vrij simpel gemaakt. Omdat de trollenoorlog voor haar dus niet zozeer belangrijk was, had ze besloten dat Grigor het opstel maar moest schrijven. 

 

Hij deed immers toch niets met zijn leven. Behalve op muren schrijven door middel van spreukverspilling dan. 


FFIqUwy.jpg

fXc0kwQ.png

1 personage(s) lezen dit topic

0 personages, 1 gasten, 0 anonieme wezens