Jump to content
Sign in to follow this  
Emilia Kecskemeti

TOTALLY SOBER APPRIORIATE RESPONSIBLE POSTING TOPIC WRITING BOOKLETTERS TEXT WORDS #GOALS

Recommended Posts

Nikolai zat ook in de kroeg, want Nikolai was een verantwoordelijke volwassene en geen veertienjarige die door random.org hier geplaatst is. Romy heeft ruzie met de deken en Emma is een lelijke burrito. Nikolai zat achter een glas goede vodka energy tot dat iemand anders haar vodka energy over hem heen gooide. Hij was zo blij! Want nu had hij meer vodka energy. Hij grijnsde breed naar haar. "Dankjewel! Gratis alcohol is heel fijn want dan kan ik heel goed verantwoordelijk zijn net als Romy, Lily en Emma." 

 

Nikolai vond dat hij ook iemand gratis drank moest geven, dus draaide hij zich naar een roodharig meisje naast hem wie over vleermuizen praatte. Vleermuizen hielden vast ook van vodka energy. "Alsjeblieft!" zei hij vrolijk en hij goot zijn glas over haar heen leeg. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ook Birdy zat in de kroeg te genieten van een goede Wodka Energy want Wodka Engry is love en ons leidmotief, hebben jullie het door. Weet je wat ik niet heb? Wodka energy, waarom heb ik dat niet fack my life. Maar ik heb wel andere drank, die is ook lekker. Ik bedoel natuurlijk water want ik doe niet aan drank. Dat zijn geen alternative facts promise. 

 

Een van de dingen waar ze over aan het praten was waren inderdaad vleermuizen, want vleermuizen waren belangrijk en mensen moesten meer rekening houden met vlermuizen. Ik had bijna mijn post verwijderd maar gelukkig heb je control Z om mijn leven te redden. Weet je wat trouwens nog belangrijker is dan vleermuzien redden? Het hele kilmaat redden, Want climate change is real EN FUCK YOU AMERIKA.

 

Birdy was net midden in haar betoog toen er drank over haar heen werd gegooid. Maar net als iedereen werd ze daar ook niet boos om want gratis drank was love. "Ja dankje dat is lekker", antwoordde ze vrolijk en nam nog een genietende slok van haar Wodka Energy. Toen kwamen er ineens drie nieuwe mensen. Wie dat zijn moeten we nog even fixen met random.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Graham keek om zich heen. Huh. Hoe de fuck was hij nu ineens in een kroeg?! Hij was nog nooit in een kroeg geweest. Kroegen zijn voor plebs. Lelijke plebs. Met puistjes en beugels en lelijk haar. En ze vochten tegen Patricia. Patricia is een kreng. She had it coming. Dus. NU was Graham in de kroeg en hij wist niet hoe snel hij weer weg moest komen. Straks zag iemand hem, dat zou funest zijn voor zijn reputatie.

 

Emma vraagt welke rupetatie? NOU DIE. KIJK DAN. DAAR. Plebs. Nou, doe maar een Cola dan. Met wodka. Want alcohol. Ik mag niet saai doen van Emma. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poef! Daar was Madlyn. Ze stond ineens midden in een kroeg wat best wel onhandig was, want ze was zeg maar op de vlucht voor haar gestoorde ex die haar kinderen en Christopher en haarzelf kwam vermoorden. Ze was net nog bij Sunny geweest maar nu niet meer. Het handige was dat Sunny vodka energy had, dus Madlyn was al heel goed in tha mood. Het zou gewoon een beetje onhandig zijn als Christopher of haar psycho ex ineens binnen kwam lopen snap je? Maar er waren ook andere mensen en daar kon ze zich vast wel achter verstoppen. 

 

Ze liep naar de bar en er zwoof nog een vodka energy naar haar toe. Niet hem Emma shush. Dat was best wel handig, zo'n drankzweef systeem zonder bartender. Dan hoefden ze ook niet zo op te letten wat ze deden en dat hoefde ook niet, want iedereen hier was vast heel erg verantwoordelijk. Ja, dat vinden we wel. Kijk dan, we schrijven toch dit topic? Ze stak haar glas omhoog en riep: "Proost! Moge onze exen ons niet komen vermoorden! Of onze mannen ons vinden terwijl we op de vlucht zijn."

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Proost!" antwoorde Grace vrolijk want hoewel ze zelf geen ex had om van te vluchten, Grace deed niet aan exen of relaties #relationshpgoals maar ze kende wel vluchten. Bijvoorbeeld van haar ouders, die hier niet waren gelukkig. Mijn ouders zijn hier trouwens ook niet wat ze zijn altijd fucking weg.En nu ben ik ook niet thuis dus momenteel mag ik er ook niet over klagen maar dat doe ik wel want love klagen. Anyway Grace kende dus wel het idee van vluchten dus proosten op dat het gelukt was was een goede ideee. "Oh kijk die mensen kunnen niet meer recht lopen", giechelde Grace terwijl ze naar drie mensen die binnenliepen wees. En een slok Wodka Energy nam want als dat woord niet voorkomt is de streak verpest. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Drew was de overwinning alvast aan het vierne. Maar ze was nog niet Minister. But fuck that. In haar hoofd was ze al Minister van Toverkunst en Ministers van Toverkunst mochten zich wel eens lekker laten gaan. Nee eigenlijk niet want verantwoordelijke baan. Maar technisch gezien was ze ook nog niet gekozen dus ja. Leven. Dingen.

 

Drew zat net aan haar derde wodka energy toen ze een wel heel bekend gezicht de kroeg zag binnenkomen. "THALIAAAAA," brulde ze heel nuchter. "WADOEJIJHIERRR." Haar kleine achterkleinovergrootmininichtje, hier in een kroeg, bij al deze onverantwoordelijke volwassenen?! Nee, dat kon echt niet. "Een fristi voor deze dame," lalde ze richting de bar. "Waar is papaaaaa," ging ze verder. Ja. Drew4prez, ja toch?

Share this post


Link to post
Share on other sites

WIE DIT EEN GEWELDIG TOPIC!!?!??!?!?!?!?!?!?! Tell us now and win some booze. No joke, dat is van onz. TOo bad. Drew was zeker 4 prez, dus daarom was Thalia heel goed begonnen met het supporten van haar grote achtergroeovergrootreuzetante in haar strijd tegen eh.. Ze wist niet precies waar ze precies tegen streed, maar het was vast goed want Drew was familie en familie was #lit

Maar goed, Thalia was heel goed bezig, wnat zij was een stuk verantwoordelijker en zat nog maar in de tweede dus we gaan light op haar.

 

O NEE ER IS EEN KOE ONTSNAPT VAN JE DENKBEELDIGE ERF! Wat doe je!?

A. ALs de ratten vanger van hamelen terug lokken die handel

B. Er lekker achteraan rennen, gelijk gesport #fitgirl

C. Vangen en op de barbeque met dat ding #foodporn

D. Het is een denkbeeldig erf dus lekker niks #fuckjou

 

In ieder geval, Thalia dronk inderdaad fristi! Met energy en helaas geen vodka want #responsibleeverythingjwz Dus nam ze de fristi aan en knuffelde haar achtergroeovergrootreuzetante want Drew was lief en wat Benedict zei was vast niet waar en als het wel waar was: Thalia vond het niet erg om onderbroeken te krijgen, zeker als ze schoon waren. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

[OOC] 15+ WANT SPANNENDE WOORDEN ;)]/OOC]

 

 

 

 

Ik had gezegd dat 3 mesnen niet konden lopen maar dat moet ik ff skippen want Melody kon wel loppen want Melody deed geen drank want dat was voor arme mensne zoals Graham al had gedacht. Als ze hem gezien had in alle mensen dan had ze het ook vast goed met hem kunnen praten. Maar nu waren er teveel dronken mensen en dat was stom want Meldoy hield niet van dronken mensen. Er is trouwens te weinig drank in dit huis want de WKD is op en nu hebben we nog maar een fles en de rest staat boven maar daar kunnen we niet bij. Want Nienke heeft onze drank Sad. En wij houden wel van drank, in tegenstelling tot Melody die alles saai vond. Dus ging ze maar snel weglopen naar ergens waar ze kon chillen zonder schreeuwende mensen. Okedoei. Deze post is saai dus ik moet er van Romy een paar spannende woorden in gooien HIER KOMEN ZE 

 

NAAKT 

DRUGS

MOORD

GRATIS

SEX

#SUCCESGEGARANDEERD.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ALs ik één karakter moest kiezen dat nooit alcohol dronk was dat Desiderius. Deze brave burger kwam de kroeg al binnelopen toen meteen de deur tegen zijn gezicht dichtsloeg. Desi haalde zijn schouders op, hij was het gewend.

 

OH NEE EMMA'S DRANK IS OP. Oh nee laat maar, het heeft dezelfde kleur als haar glas dus ze zag het niet. En Lily's drank is het middelpunt van de aadnacht want het staat in het midden van de kamer #loveit AU DAT DEED PIJN AAN MIJN HOODF. Aau.

 

Desi dus. Hij bestlde een wodka energy en ging naast iemand aan een tafel zitten, want hij had behoefte aan gezelschap. Nuchter of dronken,d aat maakte niet zo veel uit eigenlijk. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Xanthe was savage B) Ze dronk geen fristi want fristi was voor losers :)  Xanthe dronk chocolademelk ;) Dat was voor de coolee chicks :) OMG ik bedenk met net dat ik nog witte chocolademelk heb staan, maar dat krijgt Xanthe niet want daarvoor is ze te loser ;) Kijk, Xanthe was dus een bad bitch, dat dacht ze tenminste want ze was high-class en zoveel beter dan die stomme Sylvester  ;) Fuck jou Nienke met je drank stelen :) Xoxo Romy, Lily en EMma ;)  Eigenlijk was het niet echt stelen, maar ons gewoon niet zeggen dat we maar twee halve flessen meenamen waarvan één WKD, maar dat is ongeveer hetzelfde :angry:

 

Deze post is heel mooi, want smileys :)  :)  :)  Want smileys dienen als punten :huh:  Vooral deze vind ik mooi en Gianna en Cath en Lily en Margaux en Romy en Nienke en iedereen ook heel erg:  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)

 

Xanthe dus ^_^  Aan de chocolemle B)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jennifer was er ook maar het is kapot heet en ik heb geen zin om meer te typen dus see you all next time. Jenny dronk trouwens Wodka Energy want ze was volwassen en bovendien lijkt dat volgens onderzoek op drugs dus dat is haar ding. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×