Jump to content
Sign in to follow this  
Evangeline Lennox

Zweinsveld - kaart en opgeeflijst

Recommended Posts

yq2BWAs.png

 

De grootste straat van Zweinsveld. Een brede straat, met veel winkels en geen woonhuizen. Doordeweeks is het hier redelijk rustig, maar tijdens een weekend waarin de Zweinsteinleerlingen naar het dorp mogen struikel je over de mensen.

 

Nummer 1: Postkantoor - Peterson en Pates Perfectionistische Postkantoor
Eigenaren: Henry Peterson en Ryan Pates (NPC)
Het postkantoor van Peterson en Pates het laatste gebouw in heel Zweinsveld. Het is een klein gebouw dat ondanks de duizenden uilen die af en aan vliegen ontzettend goed schoongehouden wordt. De muren zijn wit gekalkt en er zit een torentje midden op het gebouw waar alle uilen af en aan vliegen. Als je binnen komt zie je een rustig ingerichte ruimte, met een toonbank aan de andere kant en een groot bord dat boven de toonbank hangt met daarop alle prijzen.

Nummer 2: Drogisterij - Tommy's Drogisterij
Eigenaren: Jasper en Molly Stanford (NPC)
Door de grote ramen van de drogisterij kun je zo naar binnen kijken, naar de overvolle (maar nette) winkel. Het staat vol met grote, houten opstellingen waar duizenden flesjes met nette etiketten staan. Je kunt hier bijna alles krijgen wat je wilt dat je in een drogisterij hoort te krijgen, maar de eigenaars kunnen soms wel ietwat veroordelend kijken.

Nummer 3: Speelhal - Ding ding ding
Eigenaar: Phoebe Law (NPC)
De speelhal is een groot gebouw dat in een lichtroze kleur is geschilderd, met een groot bord op de voorkant die je naar binnen lokt. Binnen staat de ruimte vol met allerlei spelletjes, zowel magisch als dreuzels. Je kunt vaak prijzen winnen, van knuffelberen tot geld. Het is er ook altijd een lawaai, dit tot grote ongenoegen van de Stanfords, die de drogisterij ernaast huren.

Nummer 4: Boekenwinkel - A Game of Books
Eigenaar: Renly Baratheon (NPC)
Deze boekenwinkel is van binnen groter dan van buiten en is zeer onlogisch ingericht. Alleen degenen die er werken lijken in staat te zijn om alle boeken te kunnen vinden. Er verdwalen veel mensen en er gaan geruchten dat er al minstens twee leerlingen nooit meer terug zijn gevonden.

Nummer 5: Gemeentehuis
Burgemeester: Graham Milton
Het gemeentehuis is het grootste gebouw in heel Zweinsveld, ondanks dat er eigenlijk niet eens zoveel mensen werken. De burgemeester is Graham Milton, en hem kun je vinden een kantoortje op de eerste verdieping.

Nummer 6: Slager - Rood Vlees
Eigenaar: Dick Cox (NPC)
Het is dat het een magische slager is, anders zou je dit gebouw al van mijlenver kunnen ruiken. Maar tovenaars weten hun winkels gelukkig hygiënisch te houden, waardoor je van buiten niets ziet aan dit witte gebouw. Pas als je goed in de etalage kijkt zie je hopen vlees en de enge man met het grote mes. Durf je nog naar binnen te gaan?

Nummer 7: Restaurant - De Witte Bonenstaak
Eigenaar: Jim Nelson (NPC)
Het is ergens best logisch dat het restaurant tegenover de slagerij ligt. Zo krijgen ze natuurlijk direct de beste en verste producten. Het restaurant is een gezellig, klein restaurantje met een sterrenkok en veel te veel tafeltjes in één ruimte. Het is een wonder dat de bediening er nog tussen kan komen. Maar het eten is absoluut heerlijk en er is altijd (raar genoeg) een tafeltje vrij.

Nummer 8: Bakkerij - Caked with Magick
Eigenaren: Ulric & Sookie Walker

Nummer 9: Cadeauwinkel - Glas en Inpakpapier
Eigenaar: Jason Ayers (NPC)
De vraag is waarom iemand zo dom was om een winkel gevuld met breekbare dingen in het dorp te zetten waar vaak tientallen leerlingen ronddwalen, maar het is nou eenmaal gebeurd en meneer Ayers weigert te vertrekken.

Nummer 10: Leegstaand

Nummer 11: Leegstaand

Nummer 12: Café - De Koperen Ketel
Eigenaar: Harriett Roy (NPC)
Het café van Zweinsveld is één van de belangrijkste plekken van Zweinsveld, voornamelijk omdat dit de enige plek in de wijde omtrek is waar de leraren van Zweinstein een drankje kunnen drinken. Helaas (voor de eigenaresse, tenminste) heeft het café nu concurrentie van The Snake Pit. Nu probeert het café zich te beroepen op dat het zelfs veilig is voor Zweinsteinleerlingen om hier te drinken.

Nummer 13: Fopwinkel - Zo zie je me wel, zo zie je me niet
Eigenaar: Ralph Travis & Gregory Travis (NPC)
De fopwinkel van Zweinsveld is, om logische redenen, erg geliefd onder de Zweinstein-leerlingen. Grote magische reclameborden proberen zoveel mogelijk leerlingen naar binnen te lokken en elk Zweinsveld-weekend staat er iemand voor de deur om de nieuwste producten te laten zien. Durf jij naar binnen te stappen?

Nummer 14: Snoepwinkel - De Blauwe Dropveter
Eigenaar: James & Leana Wright (NPC)
De snoepwinkel ziet eruit als het huisje uit Hans en Grietje en je zou bijna denken dat je alles nog op kunt eten ook! Gelukkig (of niet-gelukkig, als je het probeert) is dat niet zo en kun je enkel eten wat er binnen verkocht wordt. Maar er is meer dan genoeg te kopen hoor, de schappen staan vol met snoepgoed! Als Pollux O Rinn tenminste niet alles toevallig heeft leeggekocht.

Nummer 15: Kledingwinkel voor vrouwen - De Zilveren Naald
Eigenaar: Corinna Ackerman (NPC)
De Zilveren Naald is één van de twee chique kledingwinkels in Zweinsveld, hoewel ze stiekem minder chiquer zijn dan ze lijken. Als je een scheur in je gewaad hebt opgelopen kun je hier namelijk net zo goed komen om de nieuwste galagewaden te kopen uit St Petersburg. Het is een ruime winkel, met kledingrekken aan de zijkant en pashokjes helemaal achteraan. In het midden is een soort van klein podium, waar je je nieuwe kleding kunt laten zien!

Nummer 16: Kledingwinkel voor mannen - Het Gouden Knoopsgat
Eigenaar: Phil Bates (NPC)
De kledingwinkel voor mannen is ook een chique gelegenheid, maar kan net zoals De Zilveren Naald voor allerlei dingen bezocht worden. De vloer is van hout en er staan banken in de winkel waar je lekker kunt zitten terwijl de kleding bij elkaar wordt gezocht voor je. Hier kun je de beste gewaden vinden, maar ook een paar goedkopere opties.

Nummer 17: Theehuis - De Schone Roos
Eigenaar: Gregory en Juliana Bellerose Honeysett
De Schone Roos is een theehuis in een schattig Tudor-achtig huisje. Als je binnen stapt kom je in een mooie ruimte terecht, met tafeltjes met daarover witte tafelkleden. Er zijn duizenden smaken thee te verkrijgen, maar vergeet ook niet de heerlijke hapjes!

Nummer 18: Dierenwinkel - Viervoeters
Eigenaar: Douglas Sterling

Nummer 19: Bank - Goudgrijp: Locatie Zweinsveld
Eigenaar: Blauwneus (NPC)
De bank is gevestigd in een groot, marmeren gebouw dat een soort mini-versie lijkt van Goudgrijp in Londen. Hier zijn geen grote kluizen zoals in Londen, maar je kunt met een beetje geduld alles uit je kluis op deze locatie verkrijgen. En anders kun je hier altijd nog andere bankzaken regelen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

lFgm5m3.png
Het dorpsplein van Zweinsveld ligt tegenover het weeshuis. Het is een mooi plein met een fontein van Bertram de Huilende Tovenaar en enkele bankjes om op te zitten. Hier wordt jaarlijks de rommelmarkt georganiseerd.

 
Nummer 1: Kapper/Schoonheidsspecialist - De Gouden Schaar
Eigenaar: Sophia Garrat (NPC)
De Gouden Schaar zit op een prachtige plek in Zweinsveld, in het midden van het dorp. Het is een grote locatie die voornamelijk door vrouwen bezocht wordt, maar mannen zijn hier ook welkom hoor! Je kunt hier alles vinden wat je nodig hebt om eens lekker verwend te worden.
 
Nummer 2: Schoenenwinkel - Als Kussentjes Zo Zacht
Eigenaar: Will Shuester (NPC)
De schoenenwinkel Als Kussentjes Zo Zacht ligt op het Saffierplein en is een grote, rustige winkel met veel te veel schoenen. Er staan dozen vol schoenen en je hebt echt de hulp nodig van de eigenaar Will Shuester om de juiste paar schoenen te vinden. Maar hij heeft ook echt alle schoenen die je ooit zou willen hebben.
 
Nummer 3: Café - The Snakepit
Eigenaar: Bryce Larkin
 
Nummer 4: Leegstaand
 
Nummer 5: Literair Café - De Gouden Boekenlegger
Eigenaar: Fendrick Coldwell
De naam van het café komt voort uit de twee belangrijkste elementen van de zaak. De boekenlegger staat voor de boeken en goud voor de gouden kleur van bier. De rechterkant bestaat uit het café. Er is een bar en er staan vele tafels met comfortabele stoelen en banken waar je in je boek weg kan dromen. Het is mogelijk om een boek te lenen bij je drankje voor een klein bedrag, maar je kan er ook boeken kopen. In het linkerdeel van het gebouw staan vele boekenkasten met boeken die kunnen worden gekocht of geleend. Achter één van de boekenkasten zit een enorme sterke drank voorraad verstopt, maar er zijn tot nu toe nog geen klanten die er achter zijn gekomen hoe je daar bij komt. Deze boekenkast wordt vooral geopend tijdens privé feestjes die ook in het café gegeven kunnen worden en voor speciale gasten. De winkel heeft overal goudkleurige tinten die terugkomen in de kasten, de stoelen en de bar. In een steen naast de ingang staan twee handtekeningen gekerfd van Cecilia en Scott Evergreen, die het café hebben geopend.

Share this post


Link to post
Share on other sites

N9lix0l.png

De Robijnstraat is een rustige straat, met eigenlijk maar twee belangrijke gebouwen: het weeshuis/basisschool dat helemaal in het oosten van het dorp ligt, omringd door een grote tuin, en het zwembad dat aan de andere kant van de straat ligt. 

 

 
Nummer 1: Schuur
Eigenaar: Xati Amfora Annis
Het is een stevige houten schuur met hokken erin voor de dieren. Er is een opslagplek voor voeder en warm nestel zoals hooi en stro, maar ook goedkope mandjes en dekentjes.
 
Nummer 2: Zwembad - Aquatime
Eigenaar: Elisabeth Cavanaugh (NPC)
Het zwembad is een groot gebouw met witte muren en een blauw, magisch uitschuifbaar dak. In de zomer is het dak ingeklapt en kun je onder de zon zwemmen, maar in de winter is het dak opengeklapt en is het binnen lekker warm. Er zijn twee baden, één groot officieel bad en een kleiner bad met hoogteverschillen waarin iedereen rustig kan leren zwemmen.
 
Nummer 3: Basisschool/Weeshuis
Eigenaar: Raphael King / Honey Goodchild
De basischool en het weeshuis is het één na grootste gebouw in heel Zweinsveld. Het is een rustig Georgiaans landhuis, met witte muren en een grijs dak. Op de begane grond is het klaslokaal waarin de basisschool les heeft (gezien er maar net genoeg leerlingen op zitten om één klaslokaal te gebruiken) en de rest wordt gebruikt voor het weeshuis. Er is ook veel land bij het gebouw, waardoor het wat verder weg staat van de rest van Zweinsveld.
 
Uit het zicht: 
 
Nummer 4 - Felix Grootse Architectenbureau
Eigenaar: Felix Larimar 
Bij Felix Grootse architectenbureau kun je al je huizen en andere bouwwerken laten ontwerpen. Het gebouw ziet er Ongeveer zo uit. De daken zijn echter Zwadderich groen met slangendecoraties en deurklinken in de vorm van slangen. Boven de ramen staat het familiewapen van de familie Larimar en de rode kozijnen en zo zijn zilvergrijskleurig.

Share this post


Link to post
Share on other sites

3Tw57VZ.png

De Parelstraat is, in tegenstelling tot wat zijn naam beweerd, geen pareltje. Hier wonen enkel de arme tovenaars, die met veel te veel mensen in een paar huizen wonen. Het is een vieze straat en je kunt er maar beter niet meer komen als het avond is.

 

 
Nummer 1:
Bewoners: familie Fitzroy (NPC)
 
Nummer 2:
Bewoners: familie Wragge (NPC)
 
Nummer 3:
Bewoners: familie Parsons (NPC)
 
Nummer 4:
Bewoners: familie Kipling (NPC)

Share this post


Link to post
Share on other sites

TiE782A.png

Als je in Zweinsveld wilt wonen, kom je vanzelf terecht in deze straat. Behalve als je de huizen hier niet kunt betalen, dan. De meeste huizen zijn middenklasse, maar af en toe staat er een wat groter huis tussen van rijke tovenaars. De buurt is rustig, de huizen zijn netjes onderhouden en je kunt hier prima 's avonds nog buitenspelen.

 

 
Nummer 1: Jackson
Hier wonen: Francis Jackson, Charles Jackson
 
Nummer 2:
Bewoners: familie Howse (NPC)
 
Nummer 3:
Bewoners: familie Dwight (NPC)
 
Nummer 4:
Bewoners: familie Magee (NPC)
 
Nummer 5: Wanderfield
Hier wonen: Tobias Wanderfield,  Aria Wanderfield (NPC), Finn Wanderfield (NPC) en Cedric Smith (NPC)
 
Nummer 6:
Bewoners: familie Tailor (NPC)
 
Nummer 7:
Bewoners: familie Cooney (NPC)
 
Nummer 8:
Bewoners: familie Mac Eoghain (NPC)
 
Nummer 9:
Bewoners: familie McCracken (NPC)
 
Nummer 10:
Bewoners: familie Paulson (NPC)
 
Nummer 11:
Bewoners: familie Holmes (NPC)
 
Nummer 12:
Bewoners: familie Rose (NPC)
 
Nummer 13:
Bewoners: familie Dunbar (NPC)
 
Nummer 14:
Bewoners: familie Auttenberg (NPC)
 
Nummer 15:
Bewoners: familie Tyler (NPC)
 
Nummer 16:
Bewoners: familie McFarlane (NPC)
 
Nummer 17:
Bewoners: familie McLain (NPC)
 
Nummer 18: Wanderfield
Bewoners: Benjamin Wanderfield, Cassiopeia Wanderfield
 
Nummer 19:
Bewoners: familie Rowbottom (NPC)
 
Nummer 20:
Bewoners: familie MacLeod (NPC)
 
Nummer 21:
Bewoners: familie Brewer (NPC)
 
Nummer 22:
Bewoners: familie Bannerman (NPC)
 
Nummer 23: Kruidenierswinkel - Lovend Kruid
Eigenaar: Matthew & Lena Polley
De kruidenierswinkel is de enige winkel aan de Diamantstraat. Het is een grote winkel, met een onmogelijke grote verscheidenheid aan producten. Je kunt hier zo'n beetje alles krijgen waar je naar vraagt; van kruiden tot aan kaarsen tot aan olie tot aan kaarten van Timboektoe. Kom hier zeker maar eens langs!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Wil je ook in Zweinsveld wonen of een winkel hebben? Dat kan! Maak dan gebruik van de volgende formulieren en post ze hier, dan wordt alles verwerkt.

 

Winkeliers:

Leegstaande winkels mogen altijd gevuld worden en winkels van NPC's mogen overgenomen worden en heringericht worden. Geef dat dan wel aan in het formulier. Overigens kunnen winkeliers boven hun winkel wonen, maar dit dan graag ook aangeven.

[b]Naam winkel:[/b]
[b]Wat wordt er verkocht?[/b]
[b]Van wie is de winkel?[/b]
[b]Waar staat de winkel?[/b]
[b]Hoe ziet de winkel eruit?[/b]

Bewoners:

Op dit moment zijn alle huizen gevuld door NPC's, maar die kunnen zonder problemen overgenomen worden.

 

[b]Adres:[/b]
[b]Bewoners:[/b] 
[b]Beschrijving huis:[/b]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naam winkel: The Yellow Book Road
Wat wordt er verkocht?: Boeken, met achter de geheime doorgang een geheime kroeg
Van wie is de winkel?: Cameron en Lilith Caido
Waar staat de winkel?: Nummer 10 en 11 (als dat kan/mag)
Hoe ziet de winkel eruit?: Je komt binnen in een mooie, ietwat kneuterige boekwinkel vol gepropt met boekenkasten zo hoog als het plafond, met tussen die boekenkasten door een doolhof aan smalle paden. Achter dit boekwinkeltje zit sinds kort de ruimte naar het tweede pand, waar Lilith en Cameron een geheime (en lichtelijk illegale) kroeg hebben zitten. Wil je daar naar binnen, dan dien je door onze twee degelijke winkeliers naar binnen gelaten worden. Zij weten de spreuken die hier voor nodig zijn. De kroeg heeft een boekenthema waardoor het lekker matched met hun winkel. De kroeg is speciaal voor het wat duisterdere stukje van Zweinsveld.

 

 

Lilith en Cameron wonen boven de winkel.

 

 

 

635965236404062205-2096153756_Inside-Sha

 

livraria%2Bfrancesa.jpg

 

shake-and-co.jpg

 

3738097bf99c08cab331c08a0d05e85d--paris-

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×