Jump to content
Sign in to follow this  
Evangeline Lennox

IC Zweinstein Mededelingen

Recommended Posts

Hier komen alle IC mededelingen te staan die te maken hebben met Zweinstein. Iedereen die een mededeling heeft voor de leerlingen van Zweinstein mag deze hier zelf ook posten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lieverds,

 

Na goed nadenken heb ik besloten de mooie buitenlucht te veranderen voor een ander stukje mooi buitenlucht. Vanaf heden (dit jaar) ga ik Leer der Oude Runen aan jullie geven!

 

Aangezien ik ook heb gemerkt afgelopen schooljaar dat veel leerlingen en leraren gespannen zijn kom ik ook met verplichte meditatie lessen!

Voor de leerlingen zal dit in alle jaren zijn, meerdere malen door het schooljaar heen, in de grote zaal. Bereid je alvast voor!

 

Voor de leraren wordt dit in het weekend gedaan, ook meerdere malen. Ik verwacht dat al mijn collega's en andere schoolhelpers komen opdagen.

 

Peace out,

Pryce

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi!

 

Ik was weken geleden jarig en Claude verjaart over een paar weken en om dat te vieren geven we een feest. In de leerlingenkamer van Huffelpuf. De deur staat open, dus iedereen kan gewoon komen!

 

Geen zorgen, de afdelingshoofden vinden dit prima.

 

Waarschijnlijk.

 

OOC:
Claude en Chase willen aandacht en daarom maken we een mededeling <3 maar het punt is dus eh dat ze een verjaardagsfeest geven ok thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lieve leerlingen, 

 

Volgende maand, op  Woensdag 15 december zal er voor de derde, vierde en vijfdejaars een waar oefendebutantenbal plaatsvinden in de Grote Zaal. 

 

Dit is een zeer officieel feest. Trek je mooiste pak aan, zoek de prachtigste jurken uit en oefen nog even die wals die je zo moeilijk vind. Iedere leerling wordt ook verzocht een date te regelen voor het bal. Alle jongemannen kunnen vanaf aankomende vrijdag hun matchende corsages ophalen bij het etiquette lokaal, zij kunnen dan een corsage geven aan de jongedame van hun voorkeur die zij mee willen nemen naar het debutantenbal. En als je een strong, independent woman bent, mag je van June er ook een komen halen.

 

Mocht je niet op tijd een date kunnen regelen of vinden, dan zullen professor Johnson & Johnson voor een date zorgen. Geef je hier op.

 

Wij kijken er al naar uit! 

 

Vriendelijke groet, 

Jullie favoriete etiquette leraren 

Tristan & June Johnson 

Edited by June Johnson

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onder het motto, beter laat dan nooit! De uitslag van de IC cup van 1834-1835

 

De vierde plaats is voor Zwadderich met -60 punten 

De derde plaats is voor Griffoendor met -9 punten 

De tweede plaats is voor Huffelpuf met 0 punten 

 

En de eerste plaats is voor Ravenklauw met 30 punten! 

 

Gefeliciteerd Ravenklauw! Wij verwachten een grotere zege aankomend schooljaar (van alle afdelingen), maar zijn blij met deze stijgende lijn in punten. Op naar twee afdelingen in de plus dit jaar.

 

Vriendelijk groet, 

De Schoolhoofden

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hallo leerlingen

 

Dit is professor Sauveterre. Professor Ryder helpt me met deze mededeling. Op 18 december is er voor jullie een kerstfeest. Op het ijs. Met schaatsen. En drank voor de leraren. Want dat is veilig en alle leraren hier zijn heel erg goed in verantwoordelijk zijn. Ook is er een open podium, dus neem instrumenten mee als jullie die hebben. Het maakt vast niet uit of jullie die kunnen bespelen of niet.

 

Have fun!

 

PS. Stop met Huffelpuf opblazen. Dit is zeker weten gezegd door Enjolras die hier niet naast me staat te zeggen dat dat niet zo is.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Door een fout in het systeem ben ik geen Klassenoudste meer en omdat sommige mensen niet weten waar loyaliteit ligt heb ik mijn badge nog niet terug komt wel. Dus luister vooral naar mij nog steeds want anders heb je problemen zodra ik mijn badge terug heb.. of eigenlijk heb je sowieso problemen als je niet doet wat ik vraag.

 

Oh en luister vooral niet naar Valentine Ingram en maak het hem moeilijk. Heaven liefje kan je iedereen die dat doet extra voordelen en punten geven okay thanks love.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lieve zwadderaars en huffelpufs, maar vooral zwadderaars, want die zijn leuker (excuse u),

 

Dit is een mededeling om jullie te vertellen dat huffelpuf en zwadderich vanaf nu samen gaan werken. Wees dus vriendelijk tegen elkaar en werk samen. Samen hebben we ambitie en trouw. We zijn één familie! Samen staan we sterk tegen potentiële onderdrukkers en mensen die vinden dat regels bestaan!

 

Enjolras Sauveterre en Laurelle Ryder (en Tristan Johnson)

 

Gesproken door Enjolras, geschreven door Laurelle

 

OOC:
Enjolras en Laurelle vinden het irritant dat hun leerlingenkamers niet gewoon open zijn voor elkaar dus vanaf nu doen ze alsof zwadderich en huffelpuf één afdeling is. Dat is het niet. Ze zijn idioten. Maar iedereen is welkom om mee te doen!

 

PS. Slytherin is still the best.

Share this post


Link to post
Share on other sites

OOC:
PPS: Huffelpuf is beter. <3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beste leerlingen, 

 

Op 12 januari vangen de lessen Verzorging van Fabeldieren weer aan. Jaar 3, 4 en 6 kunnen naar de reguliere lesplek buiten komen. Jaar 5 en 7 zie ik graag na de lunch in de Hal, vanwege de beloofde sneeuwval in de middag. U wordt vriendelijk doch dringend verzocht om geen sieraden om te hebben. 

 

Bij voldoende interesse verzorg ik graag een proefles voor de jaren 1 en 2. Hiervoor kunt u zich intekenen bij mijn kantoor.

 

Was getekend,

 

Prof. Irwin Foulkes-Davenport

 

NB: Fabeldieren betekenen full-time ellende, en wegens mijn universiteitsbaan ben ik hier niet full-time aanwezig. Ik zoek derhalve 2 a 3 assistenten. Assistenten mogen uit elk leerjaar komen. Affiniteit met Fabeldieren is een pre maar niet nodig: affiniteit met geld kan ook een prima motivatie zijn. Assistenten ontvangen een kleine vergoeding en kunnen, mits bekwaam, rekenen op verdere loopbaansteun in mijn vakgebied. 

 

OOC:
Hoiiii, er zijn dus weer Fabeldieren lessen! Ga maar naar het board op het terrein en daar kun je ze vinden. Ik ben van plan er elke twee weken te posten.

 

Wat betreft de assistenten: ik maak ook nog een Connecties topic, of je kunt me even aanspreken op Skype.

Edited by Irwin Foulkes-Davenport

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uhm, hallo!

 

Alannis Johnson hier. Ik ben vanaf eh, nu weer Klassenoudste van Huffelpuff! Of Zwadderpuff? Ik snap het niet helemaal. Hoe dan ook, ik zal proberen heel erg mijn best te doen! Dankjulliewel.

 

OOC:
Dream is IC Klassenoudste, hoera!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het jaarlijkse eindfeest wordt gegeven op 31 mei in de Grote Zaal. Neem stevige schoenen mee en kleding die je niet al te dierbaar is. Niet dat er iets raars gaat gebeuren. Mwahahahaha.

 

Fuck you, Oliver.

 

Laurelle, dat is geen onderdeel van mijn mededeling.

 

Ik schrijf hem, ik bepaal wat er staat.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×