Jump to content
Sign in to follow this  
Evangeline Lennox

Personeel Zweinstein

Recommended Posts

Schoolhoofden

photo-16.jpg?_r=1453570064
Naam: Rosenne Collingwood
Gespeeld door: Irene
Functie: IC Schoolhoofd, leraar Vliegles

 

photo-736.jpg?_r=1456230390

Naam: Sergei Ostrovsky
Gespeeld door: Renée
Functie: IC Schoolhoofd, leraar Dans

Share this post


Link to post
Share on other sites

Afdelingshoofden


photo-525.gif?_r=1483112332
Naam: Christopher Whitley
Gespeeld door: Ineke
Functie: Afdelingshoofd Ravenklauw, leraar Toverdranken

 

photo-966.png?_r=1477752859
Naam: Enjolras Sauveterre
Gespeeld door: Catherina
Functie: Afdelingshoofd Zwadderich, leraar Geesteswetenschappen

photo-284.jpg?_r=1415050391
Naam: Eli Montgomery
Gespeeld door: Milou
Functie: Afdelingshoofd Griffoendor, leraar Verweer tegen de Zwarte Kunsten

photo-747.jpg?_r=1488664255
Naam: Laurelle Ryder
Gespeeld door: Margaux
Functie: Afdelingshoofd Huffelpuf, leraar Geschiedenis van de Toverkunst

Share this post


Link to post
Share on other sites

Leraren

photo-589.png?_r=1473522326
Naam: Abel Martels
Gespeeld door: Emma
Functie Leraar Drama

photo-616.jpg?_r=1439468882
Naam: Artair Ross
Gespeeld door: Esther
Functie: Leraar Voorspellend Rekenen

photo-570.png?_r=1445822880
Naam: Aurora Galloway
Gespeeld door: Dewi
Functie: Leraar Heelkunde

 

photo-985.png?_r=1480262221

Naam: Eudora Doss

Gespeeld door: Denise

Functie: Leraar Verzorging van Fabeldieren

photo-567.png?_r=1424754596
Naam: John Smith
Gespeeld door: Dewi
Functie: Leraar Astronomie

photo-31.jpg?_r=1473506873
Naam: June Johnson
Gespeeld door: Irene
Functie: Leraar Dreuzelkunde en leraar Etiquette

photo-687.png?_r=1450701357
Naam: Pryce Woodville
Gespeeld door: Saphira
Functie: Leraar Aardse Magie

photo-537.png?_r=1433538104
Naam: Scott Evergreen
Gespeeld door: Daila
Functie: Leraar Kruidenkunde

 

photo-113.jpg?_r=1487530383
Naam: Tristan Johnson
Gespeeld door: Lily
Functie: Leraar Bezweringen en Leraar Etiquette

 

photo-982.png?_r=1480191208

Naam: Wulfhere Iclinghas

Gespeeld door: Gianna

Functie: Leraar Transfiguratie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Overig Personeel

photo-589.png?_r=1473522326
Naam: Abel Martels
Gespeeld door: Emma
Functie Schoolpsycholoog

 

photo-1032.png?_r=1488228607

Naam: Callie Lamb

Gespeeld door: Gianna

Functie: Bibliothecaresse


photo-297.jpg?_r=1453643121
Naam: Georgina Somerset-Wanderfield
Gespeeld door: Yoni
Functie Zuster-in-opleiding

 

photo-999.jpg?_r=1483309752

Naam: Leon Johnston

Gespeeld door: Renée

Functie: Concierge

Share this post


Link to post
Share on other sites

NPC leraren
De functies hieronder kunnen worden geclaimd als je ook graag een IC leraar of Personeelslid aan wil maken


Leraren

 

Naam: Clemency Faulkner
Leeftijd: 25
Uiterlijk: Clemency heeft rood haar dat meestal simpel is opgestoken. Ze is heel erg klein en heeft meestal heel veel moeite om boven de leerlingen uit te komen. Haar blauwe ogen zijn meestal heel erg ver opengesperd uit angst en verbijstering.
Karakter: Clemency is de ongetrouwde kleindochter van Luvenia Faulkner, zoals Luvenia haar heel graag aan herinnert. Ze wil eigenlijk helemaal geen leraar zijn, maar haar grootmoeder vond dat het moest, omdat ze toch nooit zou trouwen, dus doet ze het maar. Ze vindt de leerlingen eng en een beetje barbaars, maar probeert dat niet te laten merken. Clemency is altijd compleet beleefd tegen iedereen en alles. Je kan haar in brand steken en ze zal zich ervoor verontschuldigen dat ze in de weg stond.
Vak: Muziek

Naam: Luvenia Faulkner
Leeftijd: 83
Uiterlijk: Luvenia ziet eruit als het typische knorrige oude vrouwtje uit talloze boeken. Ze heeft haar haar in een streng knotje en draagt altijd kleding met zo hoog mogelijke kragen. Haar dunne lippen glimlachen nooit en haar grijze ogen kijken altijd priemend naar iedereen om haar heen.
Karakter: Luvenia Faulkner duldt geen tegenspraak. Onthoud dat goed. Ze heeft eigenlijk ook een hekel aan kinderen. Dat had ze altijd al, maar met de tijd is het alleen maar erger geworden. Dat omdat ze de mensen die jonger dan haar zijn ook ziet als kinderen. Ze heeft vrijwel geen gevoel voor sympathie en deelt heel erg veel straf uit. Dit probeert ze zelfs bij de jonge leraren. Tja, hoe moet zij nou weten dat die jonge koppies niet bij de leerlingen horen? Het is toch al idioot dat die leraar mogen worden.
Vak: Leer der Oude Runen

 

Naam: Thomas Waterstone

Leeftijd: 41

Uiterlijk: Thomas is kaal en dat is het eerste wat opvalt als je naar hem kijkt. Verder is hij breed gebouwd. Het liefst draagt hij simpele gewaden waarin je goed kan bewegen.

Karakter: Ooit in een niet zo ver verleden is Thomas afgewezen voor het leger, omdat hij ooit een blessure had opgelopen aan zijn knie. Dit zit hem nog steeds dwars, want het was altijd zijn droom om legercommandant te worden. In plaats daarvan commandeert hij nu kinderen op Zweinstein. Thomas brult graag naar zijn leerlingen in plaats van dat hij tegen ze praat.

Vak: Gym

 

Naam: Timothy Bunnings

Leeftijd: 32

Uiterlijk: Timothy is een vrolijke man met een uiterlijk alsof hij nog steeds pas net twintig is. Zijn donkerbruine haar zit altijd in de war en hij zijn bruine ogen lachen met hem mee als hij praat. 

Karakter: Timothy heeft een erg grote passie voor Draken en weet er dan ook heel veel van, maar hij heeft ook ADHD en zijn lessen worden over het algemeen gezien als leuk, maar chaotisch. Wel let hij altijd goed op de veiligheid van zijn leerlingen.

Vak: Drakologie

 

Naam: Bethany Jones

Leeftijd: 35

Uiterlijk: Bethany is vooral te beschrijven als simpel en onopvallend. Als ze niet steeds de aandacht zou trekken door met haar nagels over het bord te krassen, zou je waarschijnlijk over haar heen kijken. Ze heeft vaalbruin haar, bruine ogen en is van een gemiddelde lengte. 

Karakter: Zo onopvallend als haar uiterlijk is zo... geld hetzelfde eigenlijk voor haar innerlijk. Zelfs de rest van de leraren is er nog niet helemaal uit wat Bethany nou leuk vind om te doen in haar vrije tijd. Ze moet vaak moeite doen om de aandacht op te eisen in haar lessen. Ze bezit ontzettend veel kennis, maar kan het allemaal niet zo goed over brengen.  

Vak: Magisch Maatschappijleer 

 

Naam: Scarlett Coldwell

Leeftijd: 23

Uiterlijk: Scarlett heeft lang, donkerblond krullend haar dat tot over haar billen rijkt en helderblauwe ogen. Ze is slank van postuur en lijkt een soort tred in haar stap te hebben die de illussie geeft dat ze zweeft in plaats van loopt.  

Karakter: Scarlett Coldwell heeft echt een hart voor haar vak. Ze is een vriendelijke, zorgzame vrouw die de leerlingen graag vertroetelt. Soms kan ze allen een beetje zweverig overkomen. 

Vak: Huishoudkunde 

 

Naam: Jean-Pierre Sourire 

Leeftijd: 39

Uiterlijk: Zwart, krullend haar, donkerbruine ogen en een charmante glimlach.

Karakter: In tegenstelling tot wat zijn naam doet vermoeden komt Jean-Pierre niet uit Frankrijk, maar praat hij met een zwaar schots accent. Hij heeft veel plezier in zijn vak en loopt tijdens zijn lessen continue door de klas heen om alle leerlingen aanwijzingen te geven, tot het irritante aan toe. Het favoriete object van zijn eigen kunstwerken is: hijzelf. 

Vak: Kunst

 

Naam: Isaac McKenna

Leeftijd: 28

Uiterlijk: Isaac is een zeer gespierde en breed gebouwde man. Hij heeft bruin, krullend haar en groene ogen. Over het algemeen is hij een knappe verschijning die menig vrouwenhart doet smelten.

Karakter: Zodra Isaac zijn mond opentrekt valt er iets van charme weg, want hij is een ontzettende stotteraar. Daarom houdt hij meer van praktijk, want uitleg geven duurt altijd heel lang. 

Vak: Duelleren

 

Naam: Llyr Callaghan

Leeftijd: 62

Uiterlijk: Llyr is een oude, man met een dikke rode baard. Hoe zijn haar zo rood blijft, is ons ook een raadsel. Hij is wat klein van stuk en een beetje mollig. 

Karakter: Llyr schreeuwt graag naar mensen in zijn onverstaanbare Ierse acccent, vooral als je je per ongeluk versprokkelt. 

Vak: Verschijnsellles

 

Clubleiders en leraren voor extra vakken

Naam: Barrett Lovell
Leeftijd: 24
Uiterlijk: Barrett is knap. Heel erg knap. Dit heeft hij zelf totaal niet door en hij doet ook weinig aan zijn uiterlijk. Zijn haar zit altijd warrig, hij heeft altijd wel een stoppelbaardje en zijn kleding zit nooit echt goed. Gek genoeg draagt dit alleen maar bij aan zijn knappe uiterlijk. Veel leerlingen kiezen zijn vaak puur daarom, maar als ze dat doen, krijgen ze een hele nare verrassing. Barrett is namelijk heel erg...
Karakter: ...saai. Zo saai. Zo verschrikkelijk saai. Zijn stem is monotoon, hij glimlacht nooit en hij kijkt altijd vaag de klas in. Ook zucht hij veel en het lijkt erop alsof hij nooit plezier heeft in het leven. Niemand weet eigenlijk meer dan dat over zijn karakter. Niemand weet ook iets over zijn leven. Niet omdat hij zo mysterieus is. Hij vertelt graag over zijn leven, maar niemand wil er naar luisteren.
Vak: Magische theorie

Naam: Cleo Tyrrell
Leeftijd: 32
Uiterlijk: Cleo heeft heel veel haar. Ze is heel kort, maar haar haar hangt tot ergens op haar bovenbenen, waardoor het soms vanuit de verte lijkt alsof ze alleen maar uit haar bestaat. Ze draagt meestal bruine kleding, wat het allemaal alleen maar verwarrender maakt, want haar haar is ook bruin.
Karakter: Xylomancie is voorspellen door middel van takken en dat is echt wel een goede vorm van voorspellen, hoor! Ze heeft heus wel door dat mensen haar uitlachen en ze moet zeggen dat ze dat niet uit kan staan. Daarom gilt ze ook altijd heel hard naar mensen die ze daarvan verdenkt. In haar vrije tijd zoekt Cleo vooral naar liefde, maar haar takken vertellen haar dat het er nog niet in zit. Daarom zijn de takken af en toe ergens op een plafond te vinden.
Vak: Xylomancie


Naam: Constant Brooks
Leeftijd: 30
Uiterlijk: Constant is een mollige man met een flinke baard en een vrolijk gezicht. Zijn haar is bruin en krult heel erg. Dat geldt ook voor zijn baard. Zijn vrolijke ogen zijn knalblauw. De kleding die hij draagt is meestal heel erg vrolijk met veel felle kleuren.
Karakter: Als oud-huffelpuffer is hij vrolijk, optimistisch en hardwerkend. Hij wil heel erg graag de leerlingen alles bijleren wat hij weet over Dreuzelse kunst en muziek, maar helaas is dat niet zo veel. Hij is namelijk een echte volbloed tovenaar en hij heeft bijna geen contact gehad met dreuzels. Constant probeert het echter wel en hij werkt hard. Dat hoort genoeg te zijn, toch?
Vak: Dreuzelse kunst en muziek

Naam: Violette Courtmanche
Leeftijd: 39
Uiterlijk: Violette is knap en dat weet ze zelf heel erg goed. Ze let heel erg op haar uiterlijk en zorgt ervoor dat ze er altijd prachtig uitziet. Haar kledingstijl is alleen te beschrijven als “flashy” en af en toe zijn haar gewaden zo glitterig, dat het koor moeite heeft met zien. Haar blonde haar is meestal heel hoog opgestoken en ze vindt het vreselijk dat ze over een jaar 40 wordt.
Karakter: ”Un deux trois, un deux trois, un deux trois”. Het zijn de enige Franse woorden die de leerlingen ooit van Violette zullen horen, maar die horen ze ook wel heel erg vaak. Het is hoe ze het dirigeren heeft geleerd. Verder spreekt ze alleen maar Engels, met een zwaar overdreven Engels accent. Daar is ze trots op. Ze is altijd eigenlijk wel trots op zichzelf. Haar intelligentie, haar uiterlijk, hoe goed ze de leerlingen onderwijst… Ze is altijd heel erg vrolijk en houdt ervan als leerlingen vragen stellen. Dan kan ze aan hen laten zien hoe slim ze is.
Vak: Magisch orkest, kikkerkoor

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×