Jump to content

Harold Silvershore

Griffoendor Tweedejaars
 • Content count

  78
 • Joined

 • Last visited

About Harold Silvershore

OOC Profiel Informatie

 • Membergroups
  IC KO, MV
 • Naam
  Gianna

Profile Fields

Recent Profile Visitors

334 profile views
 1. [1836/1837] Go where you are celebrated, not merely tolerated.

  "Ooooh." Met grote ogen keek Harold rond, naar het feestje dat speciaal voor hem georganiseerd was, en het was niet eens zijn verjaardag! Maar na eigen zeggen verdiende hij het ook om dit feestje te krijgen, want speciaal voor de gelegenheid had hij zijn gloednieuwe, super special Griffoendor Klassenoudste badge opgespeld. Ja, hij was al in zijn eerste jaar klassenoudste geworden, wie kon dat nog meer zeggen?! Ja, oké, hij was vooral klassenoudste geworden omdat hij blijkbaar één van de weinige kandidaten was met interesse, maar was dat zijn probleem? Nah, dacht het niet. Hij verdiende die titel, dank je wel. "Dit is geweldig!" grijnsde hij naar Zaira en omdat hij haar toch moest belonen, gaf hij haar een enthousiaste knuffel. "Je bent de beste tante ooit, echt waar!" Dat zijn andere tante, Vasilisa, nu ietwat zuur keek maakte Harold weinig uit, want had zij ooit een speciaal feest voor hem georganiseerd? Nee, dacht het dus niet. "Zullen we de taart aansnijden? Die ziet er zo mooi uit!" Bijna alsof er een echte draak op zat, een miniatuurdraakje. Vroeger had Harold graag een draak als huisdier gewild, maar na jarenlang zeuren was het hem nooit gelukt, dus besloot hij maar te wachten tot hij oud genoeg was en er dan zelf één te kopen. (Maak je geen zorgen, tegen de tijd is hij het vast al vergeten. Hoop ik.) "En waarvoor zijn die hekken eigenlijk, tante Zaira?" Misschien om overheen te vliegen?!
 2. [18361/1837] Never ending story

  Harold knikte enthousiast, want natuurlijk konden ze zich verstoppen! Was echt een geweldig idee, er was vast niemand in de achthonderd jaar dat Zweinstein bestond op het idee gekomen om zich te verstoppen op school zodat ze niet naar huis hoefden, want wie zou daar nou aan kunnen denken? Ja, Harold en Valor waren vast de enigen. Ja jongens, vanaf nu ga ik gifs gebruiken in mijn posts. Zijn jullie er klaar voor? "Ok, kom!" riep Harold, ietwat te hard voor zo'n geheime missie, en hij rende er al vandoor voordat Valor mogelijk van mening had kunnen veranderen, maakt niet uit. "Zeg..." vroeg hij, terwijl ze de tuinen uitliepen, "waar is Ostrovsky's kantoor eigenlijk?"
 3. IC Zweinstein Mededelingen

  IK HEB MAAAAAACHT! Wat, mama zei dat klassenoudsten macht hebben! Oh, ik heb nu ook verantwoordelijkheden? Nou, als het moet...
 4. [18361/1837] Never ending story

  Ja, onzichtbaarheidsmantels! "Geweldig idee," grijnsde hij naar Valor, maar eigenlijk was het helemaal niet zo'n geweldig idee. Sorry, mijn lieverds, jullie zijn echt heel lief, maar hoe gingen ze in vredesnaam een onzichtbaarheidsmantel vinden? Ze kenden niet eens iemand die er één had (ik gok erop dat Eric er één, of misschien zelfs meer, heeft, maar dat Harold daar geen weet van heeft. Voor zover hij wist op dit moment kwam hij uit een nobele familie, die zich altijd keurig aan de wet hield. Ha.) , dus een onzichtbaarheidsmantel vinden zou lang niet zo makkelijk zijn. Maar ja, wisten Valor en Harold veel. "Wie zou er één hebben, denk je?" vroeg hij fluisterend. "Professor Otrosvky? Die is altijd heel eng!" En enge mensen hadden onzichtbaarheidsmantels, wist iedereen. "Laten we wegglippen en door zijn kantoor zoeken!"
 5. [18361/1837] Never ending story

  Harold's eerste jaar van Zweinstein was al bijna voorbij, wat betekende dat hij morgen weer naar huis zou moeten en dat was in alle opzichten echt een enorme tragedie. Zo'n enorme tragedie dat hij helemaal niet kon genieten van het eindfeest, want morgen, MORGEN, moesten ze weer naar huis! Dag, prachtig kasteel met duizenden gangen, dag, laat kunnen opblijven omdat niemand hen tegenhield, en dag tegen zijn allerbeste vriend Valor. "Ik wil niet naar huis!" klaagde hij tegen Valor, terwijl hij uit frustratie wat gras uit de grond trok. "Thuis is het stom en hier is het leuk! Dus... kunnen we niet iets verzinnen om te blijven?"
 6. [1836/1837] 1/2: *one direction voice* story of my lifeee

  Harold had eerlijk gezegd weinig zin in het lezen van boeken en de enige reden dat hij hier nu aanwezig was in deze les was dat professor Priest de moeder van zijn allerbeste vriend Valor was en dus had Harold bedacht dat ze een Leuk Persoon™ was en dat het was leuk was om les van haar te krijgen. Vond hij eigenlijk vies tegenvallen, want ze had hem nu ingedeeld in een groepje ZONDER VALOR. "Nee, zijn ze niet!" zei hij dus ook koppig en hij sloeg zijn armen over elkaar. "Zij heeft pukkels, hij stinkt naar zweetsokken en hij daar zit in Huffelpuf, dus ik ga maar weer eens terug naar het andere groepje, dank u wel." Want je moest altijd dank je wel zeggen. Dus. Koppig probeerde hij te ontglippen aan haar grip en terug te schieten naar Valor.
 7. [1836/1837] Cops & Robbers - Bezweringen eerste en tweedejaars

  Harold stond niet bij de groep van de eerstejaars. Dat was niet omdat hij er niet wilde zijn, want hallo, Valor was er en Harold wilde overal zijn waar Harold was, dank je wel, maar het had allemaal met het spel te maken. Harold had zich namelijk opgeofferd om uitkijk te zijn. Hij was in de buurt van het lokaal blijven hangen en zodra de tweedejaars los gelaten zouden worden en hun kant op liepen, zou hij direct van zich laten horen! Hoopte hij, want de kans was natuurlijk ook dat hij geraakt zou worden door een spreuk voordat hij mensen kon waarschuwen, en dat was niet de bedoeling. In ieder geval was hij nu achter een hoek gedoken en gluurde hij zo, hopelijk als een echte spion!!!, naar een paar oudere leerlingen. Als ze de verkeerde kant op liepen, zou hij heel hard gillen!
 8. [1836/1837] Valentijn: u float my boat bby

  Eigenlijk had Harold gehoopt dat Valor op zou dagen zodat ze samen een bootje konden delen, want hallo, wie wilde er nou niet als piraten rondvaren in Zweinstein, maar hij had Valor helemaal nergens gezien en dus klaagde hij maar niet toen er een ouderejaars die hij nooit had gesproken bij hem kwam zitten. "Griffoendor!" zei hij vrolijk, op haar vraag waar hij vandaan kwam, en hij liet de rode badge op zijn gewaad zien. "Jij zit niet in Griffoendor, toch?" Wauw, ze was al zesdejaars. Ouderejaars verbaasden Harold bijna nog meer dan kinderen van zijn leeftijd, want hij was tenminste zelf van zijn leeftijd en voor de rest was iedereen die hij echt goed kende al volwassen. "Schouwer zijn is leuk!" @Hadewich Stone-Wayne
 9. [1836/1837] Openingsfeest!

  Oh, fijn, de eerste keer dat Harold aardappelpuree naar iemand had gegooid en het was blijkbaar iemand met Macht™. Hij had gehoord van mensen met Macht™, zijn grootvader had ook Macht™ maar op een iets andere manier en zijn oom had Macht™ puur omdat Harold Eric indrukwekkend vond en alle indrukwekkende mensen hadden macht, maar dit meisje had een badge. Zo één waarvan hij stiekem hoopte die ook over een paar jaar te krijgen, want dat was goed voor je, had zijn moeder hem gezegd. Goed voor zijn carrière, maar daar was Harold natuurlijk nog niet mee bezig, dus hij dacht gewoon goed voor je in het algemeen. "Sorry!" probeerde hij te zeggen terwijl hij al een excuus begon te verzinnen, maar toen begon Valor te schreeuwen dat hij de medaillon had. "Ja, geweldig!" schreeuwde hij terug, Blanche al helemaal vergeten. Je weet wel, de eigenaar van het medaillon.
 10. [1836/1837] Eerstejaars en Tweedejaars: Verantwoordelijke Les #1

  Wie kon er nou weer niet hinkelen? Harold draaide zich verbaasd naar haar om, want waar sloeg dit nou op? Oh, misschien wilde ze dat hij haar leerde hinkelen! Net zoals zijn moeder hem allerlei dingen leerde, die Harold dan weer aan zijn broertje leerde, want zo hoorde het. Valentina wilde vast dat hij haar grote broer zou worden! "Ik leer je wel hinkelen!" zei hij enthousiast. "Kijk, je tilt je ene been op en dan spring je naar voren!" Geoefend deed hij het voor.
 11. [1836/1837] Eerstejaars en Tweedejaars: Verantwoordelijke Les #1

  Harold dacht niet aan eten, maar nu Valentina de suggestie in zijn hoofd gepland had, knikte hij enthousiast en begon hij direct te denken aan de zondagse roast. "Ja, inderdaad!" knikte hij enthousiast. "Je bent hier geweldig in! Ik wist wel dat je gedachten kon lezen!" Hij had alleen geen idee waarom ze ineens die kom op haar hoofd had gezet, vooral omdat er nog één keveroogje langzaam langs haar rode haren naar beneden droop, maar daar zou ze vast wel een reden voor hebben gehad. Misschien dat ze zich daardoor beter kon concentreren! "Ik heb echt geen idee," zei hij, serieus. "Misschien aan hinkelen? Ik houd van hinkelen!" En hij greep naar haar hand, zodat hij haar mee kon trekken om samen te hinkelen.
 12. [1836/1837] This hallway is on fire!

  Harold hield ook van dit idee en dat had maar één reden en dat was dat vuur geweldig was. Nee, hij was niet zo pyromaans ingesteld als zijn beste vriend Valor, die had daar een wel erg speciale interesse voor, maar alle elf, nee, TWAALF SINDS ZES DAGEN, jarige jongen had een interesse in vuur, oké? Dat alle twaalfjarige jongens ter wereld dat even weten, thank you very much. Hoezo, ze mogen hun eigen mening bepalen? Nah, dacht het niet, want anders klopt mijn post niet en mijn post is het belangrijkste ter wereld. Dus. Harold hield van vuur. "Kunnen we er iets opgooien?" vroeg hij geïnteresseerd, terwijl iemand marshmallows besprak en iemand anders muziek wilde. "Waarom niet die gitaar?"
 13. [1834/1835][EN] Are Silvershores allowed to become aurors?

  No time? Harold frowned at her, in confusion. Who didn't have time for a marriage? His parents had never spend much time together, for as far as he knew. Just dinner, sometimes. "Does marriage cost that much time?" he asked. "Because that doesn't sound fun, who would want to get married then?" And surely aurors weren't that much busier than his uncle and grandfather! Those two were practically always at work.
 14. [1836/1837] Trainwreck incoming

  Harold had ook niet gezien dat Charlie haar koffer redde, want hij was in volle paniek naar zijn toverstok aan het staren. Dat zorgde er alleen maar voor dat zijn toverstok nog meer sterren begon te produceren, waardoor hij nog meer in paniek raakte, waardoor - "Help me!" riep hij naar Charlie, want zij was een meisje en zijn moeder maakte ook bijna altijd alles beter. "Ik wil geen kapotte toverstok!" @Charlie Hides @Valor Priest
 15. [1836/1837] Openingsfeest!

  Hmmm... een medaillon... Harold keek om zich heen, want zelf had hij geen medaillon, maar er moest vast wel iemand op dit feest zijn met een medaillon? Er waren duizenden meisjes, nou ja, honderden, tientallen, met een medaillon op het feest en gelukkig zag hij even verderop een slachtoffer zitten. "Kijk, zij!" fluisterde hij naar Valor, terwijl hij naar Blanche Ingram wees. Niet dat hij haar naam wist, maar gewoon... het was Blanche. "Als ik haar nou afleid, pak jij dan het medaillon?" Hun eerste missie!!! "Hey!" riep hij naar Blanche, "Er zit wat op je gezicht! DAAR!" En omdat er dan wel wat op haar gezicht moest zitten, greep hij wat aardappelpuree van zijn bord af en gooide dat haar richting op.
×