Jump to content

Enjolras Sauveterre

Inactief
 • Content count

  41
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Enjolras Sauveterre last won the day on August 30 2017

Enjolras Sauveterre had the most liked content!

About Enjolras Sauveterre

 • Rank
  Fun is such a bourgeois concept

OOC Profiel Informatie

 • Membergroups
  Geest, IC Leraar, VTP
 • Naam
  Catherina

Profile Fields

Recent Profile Visitors

1,358 profile views
 1. OOC Algemene Mededelingen

  Ik zit nu al bijna 12 jaar op deze rpg en alle voorgaande edities, maar aan alles komt uiteindelijk een einde. Ik heb gemerkt dat P&P me op dit moment meer stress dan plezier geeft en het is voor mij dan eigenlijk duidelijk dat ik er beter een einde van kan maken. Ik zal dus niet alleen weg gaan als admin/crew, maar ook als lid. Ik zal nog blijven schrijven, dus iedereen die nog wil praten die kan dat op discord en skype, maar niet meer op de rpg. Bedankt voor jullie tijd en ik wens jullie het beste. Omdat Marije en ik allebei tegelijk vertrekken, staat Gianna tijdelijk op admin om ervoor te zorgen dat er een permanente oplossing gevonden kan worden en de adminzaken nog steeds gedaan kunnen worden. Dit is alleen om de site functioneel te houden. Als er een permanente oplossing is gevonden zal ze van admin gaan en de oplossing zelf zal hierdoor niet beïnvloed worden.
 2. Afwezigheidstopic

  Ik ben vanaf 3 maart in Engeland tot eeeh... 18 maart! Ik heb een tablet, maar ik weet niet hoe veel ik online ga zijn. Waarschijnlijk alleen voor af en toe posten/nodige crewtaken.
 3. OOC Buitenwereld Mededelingen

  Hello loves! P&P werkt op dit moment een beetje (heel erg) langzaam en het is dus niet mogelijk voor mij om de buitenwereld inactieven te doen. Omdat ik het niet eerlijk vind om dan ineens mensen op inactief te zetten zodra dit ding eindelijk werkt, krijgen jullie een extra maand. Consider it a Valentine's gift. De inactiviteitscheck gaat weer door op 1 maart. Hopelijk werkt het dan wel weer.
 4. Afwezigheidstopic

  Hello everyone. Ik heb het een tijdje geleden al in de crew gezet maar eeh... Things are not going well. Ik heb op dit moment tegenslag na tegenslag en ik ben dan ook al een tijdje redelijk afwezig. Ik ga proberen om deze maand terug te komen, maar ik weet nog niet echt of het gaat werken. Als iemand heel graag een post wil ofzo, dan kan die dat zeggen. Als dat niet zo is dan... doe ik alles in mijn eigen tijd denk ik. I don't know. Patience.
 5. Mijn Personagedossier kan worden nagekeken!

  Omgezet
 6. Gloria Nogueira

 7. Mijn Personagedossier kan worden nagekeken!

  @Boreas Peregrine omgezet
 8. Boreas Peregrine

 9. Mijn Personagedossier kan worden nagekeken!

  Omgezet
 10. Mijn Personagedossier kan worden nagekeken!

  Ravenklauw!
 11. Personagedossier Damian Leigh

 12. Persoonlijk Topic Dump

 13. Damesclub De Gouden Roos

  Ik geef Giulietta Martel en Violet Bowman op als normale leden~
 14. Cordelia Achelois Peregrine - Huffelpuff

 15. Mijn Personagedossier kan worden nagekeken!

  Cordelia Peregrine - Huffelpuf!
×