Jump to content

Yara Foulkes-Davenport

Admin
 • Content count

  482
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Yara Foulkes-Davenport last won the day on January 15

Yara Foulkes-Davenport had the most liked content!

About Yara Foulkes-Davenport

 • Rank
  Prinsesje met zelfkennis
 • Birthday September 10

OOC Profiel Informatie

 • Membergroups
  Zevendejaars Zwad
 • Naam
  Kelly

Profile Fields

Recent Profile Visitors

1,180 profile views
 1. Uitgespeelde topics opgeven

 2. [1836/1837]Beter laat dan nooit

  Was het te begrijpen? Als het de waarheid was geweest misschien. Gold dat dan ook niet voor wat wel de stiekeme waarheid was? Dat hij Pearl kwijt was? Misschien. Toch was het vooral de manier waarop dat het was gegaan waar Yara ontevreden over was. Contact houden kon sowieso wel, hem opzoeken zou ook wel af en toe kunnen. Al zou ze Reyad absoluut missen. Ze zouden nu niet meer zo vaak samen kunnen stappen en het zou vooral de komende zomer duidelijk kunnen worden, want zolang ze op Zweinstein was, leek het allemaal nog niet zo anders te zien. Misschien verheugde ze zich nu daarom wel extra veel op haar reis door Europa met Irwin. Dan waren ze weg en dan kon ze nog steeds doen alsof het niet anders was en haar broer niet daadwerkelijk naar de andere kan van de wereld was verhuisd, om zijn emoties niet onder ogen te hoeven zien. Hoe graag had ze niet gezien dat hij sterker was dan dat, dat hij had laten zien dat hij sterk was en dat één persoon niet zoveel invloed had op zijn leven. "Daar heb je een punt. Ik zou ook niet weten wat voor een man er wel bij Myra had gepast. Misschien eentje die al op de rand van sterven is en toch niets meer meekrijgt van de omgeving. Dat is voor haar ook prettig, want dan hoeft ze geen interactie te hebben met een ander levend persoon." Want dat was heel moeilijk, niet. Ja, Yara had haar nog steeds de dingen bij het begin van de verloving niet vergeven, sorry boo. Yara knikte. "Ja, aan mijn ouders heeft hij het wel in persoon verteld hoor, maar aan Igraine en aan mij heeft hij een brief gestuurd. De rest heeft niets vernomen? Of niet dat ik weet." Maar Yara wist natuurlijk niet alles. Ze wist ook niet hoe Reyad afscheid had genomen van Pearl bijvoorbeeld. Dat was iets wat ze op zich wel zou willen weten. Maar dat was voor nu niet zo belangrijk. "Hoe is het met Rachel en jou? Hoe bevalt het getrouwde leven?"
 3. Stalktopics II

  Deze! Van Lily en Ann! Heel erg leuk en grappig. Bijzondere verwachtingen over het huwelijk en de desillusies van een grote broer. Aanrader! @Irwin Foulkes-Davenport @Elaine Foulkes-Davenport
 4. Vragen, suggesties, foutjes en errors

  Done <3!
 5. Wish List Outflow: De Universiteit

  En komen er dan ook ontgroeningen :D? Daar wordt men ook hechter van...
 6. OOC Algemene Mededelingen

  Hoi hoi lieve PP's (of PeePs), Vanaf vanavond ben ik eveneens een Ondersteunende Admin. Dat houdt in, zoals Irene ook al een beetje beschreef, dat ik Gianna en Irene ga helpen met: mensen sorteren/omzetten, mensen op inactief zetten, mensen omzetten voor membergroups , mogelijk boards maken als daar behoefte aan is, de sidebar een klein beetje updaten,IC maandelijks de boardbeschrijving aanpassen en allemaal van dat soort dingetjes! Als je een vraag hebt, voel je vrij me aan te spreken! Veel liefs, Kelly PS: Sorry ik heb geen leuke meme.
 7. Aanmelden IC AH Zwad

  James Graham Of...Zaira Silvershore... maybe... zij zou ook wel les kunnen geven.. ,mag vast :F
 8. Partijleider zkt. partij (oftewel: tijd voor een MV event!)

  Dreuzels tegen elkaar laten vechten als een soort 'Brood en Spelen' in stijl van de Foulkes-Davenports?
 9. Uitgespeelde topics opgeven

 10. [1836/1837]Beter laat dan nooit

  Helaas, er leek geen sprake van te zijn dat Daryl haar de sappige details ging vertellen over haar oom en zijn tripje naar Azkaban. Ze had geen band met de man, wat ze van hem wist was niet positief én sensatieverhalen waren altijd. Daarom was het een klein beetje jammer, maar ze was wijzer dan dat ze nu zou gaan doorvragen. Voor Darryl was het natuurlijk zijn vader. Misschien was het wel emotioneel. Of hij wilde het er gewoon niet over hebben. Misschien later een keertje. Misschien. "Als je het eens wilt vertellen, dan wil ik er graag naar luisteren. Ik ben er voor je, dat weet je toch?" Yara glimlachte liefjes. Het tweetal nam plaatst in de pub. Yara trok haar neus op toen Daryl boterbier voor haar bestelde, maar ze zei er verder niets van. Van Irwin kreeg ze wél whisky. Dus hierin zou ze niets tekort komen. Hoewel... Op het moment dat Daryl naar Rey ging vragen, wenste ze toch wat sterkers voor zich te hebben. "Dat klopt. Naar The States. Samen met Myra." Ze glimlacht kleintjes. Ze was niet meteen van plan om hem te vertellen dat Reyad was onterfd als dat blijkbaar nog geen algemene kennis was, zelfs niet in de familie. "Ik denk het. Misschien wil hij ook gewoon even weg zijn van het land waar zijn geliefde Eliza is overleden." Ze keek treurig, want dat hoorde natuurlijk als je geliefde schoonzusje was overleden. Ze liet een zucht ontsnappen. "Gelukkig houdt Myra hem gezelschap." Leugen. "Hoewel ik denk dat mijn lief zusje vooral aan een huwelijk wilde ontsnappen." Sorry, Myra, maar Yara had toch altijd minder de loyaliteit om jou te beschermen of in ieder geval niet af te katten. "Had jij nog een afscheidsbrief gekregen?", vroeg ze ietwat geamuseerd, aangezien ze heus wel wist wat voor een hekel de twee aan elkaar hadden.
 11. Admin werkgroep

  Ik bied mijn hulp ook aan. Ik vind ondersteunen prima. Ook als het tijdelijk is. Door mijn werk ben ik niet op vaste momenten wel/ niet aanwezig, maar soms dan wel weer juist 's nachts. In het verleden ben ik op een ander forum ook ooit moderator geweest en deed ik de dingen als sorteren, PD's nakijken en dat soort klusjes en dat vond ik leuk. Dus dat komt helemaal goed. Ervaring met dit type board heb ik dan weer niet geloof ik. <3
 12. Wish List Outflow: Openheid

  Ik wil wel helpen om dingen te toetsen
 13. Partijleider zkt. partij (oftewel: tijd voor een MV event!)

  Misschien een gala houden? Of een gemaskerd bal? Voor de elite? En dan overal natuurlijk laten blijken door wie het gesponsord is? Of ze gaan bij Zweinstein een praatje houden? En in ruil voor op de partij stemmen krijgen ze voordelen voor als ze willen studeren of iets dergelijks? Of een stageplek bij de partij aangeboden misschien?
 14. Wish List Outflow: Koppeltopics

  Ik vind de shipbattles ook altijd erg leuk, vooral omdat dat soms ook nieuwe combinaties oplevert, die je dan uit wil proberen. En de Writingprompts zijn ook erg leuk,kriebelt soms de fantasie! (misschien heb je niet met elke wat, maar vond het altijd erg leuk om in ieder geval over na te denken) Hier wil ik best graag aan meehelpen:)
 15. Afwezigheidstopic

  Hey lieffies, Ik ga straks, over een half uurtje, naar DISNEEEEEEY. t/m donderdag 8 maart. Dus vanaf vrijdag 9 maart ben ik er pas weer fatsoenlijk . Tot dan! Dikke knuffel, Kelly
×