Jump to content

Grigor Rhydderch

Vrijzinnige Tovenaarspartij
 • Content count

  116
 • Joined

 • Last visited

About Grigor Rhydderch

 • Rank
  Geef een quintaped een vinger en ze nemen je hele hand
 • Birthday 09/18/99

OOC Profiel Informatie

 • Naam
  Maxime

Profile Fields

Recent Profile Visitors

650 profile views
 1. [1836/1837] Examens

 2. [1836/1837] Maybe I should put some effort in it? Nah.

  Cijferlijst: Naam kandidaat: Grigor Rhyddrerch Afdeling: Zwadderich Jaar: 7 Behaalde resultaten: Astronomie: S/P Geschiedenis van de Toverkunst: Z/T Toverdranken: U/O Transfiguratie: Z/T Spreuken en Bezweringen: D/D Verweer tegen de Zwarte Kunsten: U/O Verzorging van Fabeldieren: B/E Uitslag: De kandidaat is niet geslaagd voor het examen.
 3. [1836/1837] Maybe I should put some effort in it? Nah.

  Geschiedenis van de Toverkunst Donderdag 11 mei 1837 - ‘s middags Het laatste examen voor Grigor! En het was een vreselijke opdracht. Waarom had hij dit vak ook al weer gekozen? Omdat het hem makkelijk leek. En omdat je hier makkelijk huiswerk kon kopiëren zonder dat het erg opviel, want bij andere vakken was het moeilijker. Nu had hij er wel spijt van, want dit was echt een verschrikkelijk examen. Hij gaf al niets om Zweinstein en nu moest hij ook nog dingen opschrijven over de oprichters van Zweinstein. Hij schreef het volgende op en ging toen een dutje doen, want hij moest nog wel wachten totdat hij eindelijk weg kon uit de examenzaal. Er waren vier mensen, Zwadderich, Huffelpuf, Griffoendor en Ravenklauw en die hebben vast kinderen gekregen en geef mij gewoon maar een A, dan ben ik ook van deze rotschool af. Er kwam een vette, rode streep erdoorheen en de A kreeg hij ook niet. Cijfer: Z(wakzinnig)/T(roll)
 4. [1836/1837] Maybe I should put some effort in it? Nah.

  Transfiguratie Woensdag 10 mei 1837 - ‘s middags Grigor was ervan uitgegaan dat hij de examens wel gehaald had. Toverdranken ging goed en Verweer tegen de Zwarte Kunsten ging ook prima, dus hij moest gewoon hier nog een voldoende voor halen en dan was hij klaar met dit alles. Hierna had hij ook nog Geschiedenis, maar daar had hij geen zin in en hij verwachtte voor dat vak wel een S, dus ach joh, wat maakte het uit. Als deze opdracht niet stom was, kon hij nog wel Puisten gaan halen ook. Maar toen Grigor de opdracht te horen kreeg, dat hij zich in een lachspiegel er normaal uit moest zien. Hij kwam, hij hoorde het aan en hij zei: “Nope, dacht het niet.” Toen liep hij weg. Cijfer: Z(wakzinnig)/T(roll)
 5. [1836/1837] Maybe I should put some effort in it? Nah.

  Verweer tegen de Zwarte Kunsten Dinsdag 9 mei 1837 - ‘s ochtends Vechten tegen zijn sterkere evenbeeld. Dit was echt het makkelijkste examen wat er was, want hij had geen zin in deze examens en zijn evenbeeld nog veel minder. Zelfs de examinatoren hadden dit niet verwacht. Cijfer: U(itmuntend)/O(utstanding)
 6. [1836/1837] Maybe I should put some effort in it? Nah.

  Toverdranken Vrijdag 5 mei 1837 - ‘s middags Hier moest Grigor wel een voldoende voor halen. Zijn familie waren immers toverdrankbrouwers, dus dit was kat in ‘t bakkie voor hem. De opdracht was ook niet eens moeilijk. Vijf fouten in het recept vinden, hoe moeilijk kon het zijn. Hij had wel vaker deze drank gebrouwen thuis, want met zoveel familieleden was er altijd wel eentje die last had van puisten. Het duurde dus ook niet lang voordat de fouten allemaal gespot waren. Grigor maakte de drank en presenteerde het drankje aan de examinatoren. Foutloos, net als wat hij dacht. Cijfer: U(itmuntend)/O(utstanding)
 7. [1836/1837] Maybe I should put some effort in it? Nah.

  Astronomie Donderdag 4 mei 1837 - ‘s ochtends Na twee dagen ~welverdiende vakantie~ voorbereidingstijd te hebben gehad voor Astronomie, was Grigor er helemaal klaar ~mee~ voor! Zijn voorbereiding was vooral in de Astronomietoren naar de sterrenhemel te kijken en totaal niet leren welke planeten en sterren waar staan. Want dat was toch helemaal niet interessant als je ook gewoon domweg naar de sterren kon gaan kijken? En nu moest hij totaal toevallig het zonnestelsel namaken in het lokaal. Zo moeilijk kon dat toch niet zijn? Als eerste maakte hij een witte bol, die hij in het midden zette. Daarna maakte hij de planeet met de ring eromheen. Hij wist echt niet dat dat Saturnus was, want namen leren was voor losers, vond hij. Daarna maakte hij een paar planeten, die waarschijnlijk helemaal niet klopten met de werkelijkheid en als laatste maakte hij de kleinste planeet, Pluto. En als kers op de taart zette hij de middelste bol in de fik, voor het dramatische effect. Het was slordig en niet alle planeten leken op de echte planeten, Saturnus en Jupiter waren omgewisseld en de Aarde was op de kop gezet. Helaas. Cijfer: S(lecht)/P(oor)
 8. [1836/1837] Maybe I should put some effort in it? Nah.

  Verzorging van Fabeldieren Maandag 1 mei 1837 - ‘s middags Na het rampzalige examen die morgen, moest hij meteen weer aan de slag. Hij had andere kleren aangetrokken en een poging gedaan om weer warm te worden. Zijn haar was nog nat, maar hij had geen tijd om dat droog te maken. Grigor moest naar zijn volgende examen, Verzorging van Fabeldieren. Hij zag hier niet echt tegenop, want de lessen van Verzorging van Fabeldieren werden steeds leuker, omdat de dieren steeds gevaarlijker werden. De tijd van flubberwurmen observeren was gelukkig voorbij. Deze opdracht was best leuk om te doen. Een mantichora welp zoeken en terugbrengen was echt geen slecht examen om te doen en het was tenminste niet rondjes rennen om het kasteel. Geen wonder dat hij het niet haalde in de vijfde. Dat was een ONEERLIJK EXAMEN. Hij zou er altijd petty over blijven. De mantichora zoeken was moeilijk, maar na een half uur had hij het beest gevonden. “Paralitis!” Cijfer: B(oven verwachting)/E(xceeds Expectations)
 9. Spreuken en Bezweringen Maandag 1 mei 1837 - ‘s ochtends Het was het laatste jaar voor Grigor. Of hij zou slagen of niet, hij zou van Zweinstein af gaan. Hij was school zat, hij was de toetsen zat, hij was zijn medeleerlingen zat. Eigenlijk wilde hij niet eens de examens maken, want zo goed had hij ook weer niet geleerd, want wat maakte het uit? Hij had geld en hij kon doen wat hij wilde. Als hij zijn diploma haalde, was het mooi, maar zoveel waarde hechtte hij er ook niet aan. Spreuken en Bezweringen dan. Grigor had het vak alleen maar gekozen omdat hij daar een voldoende voor wist te krijgen bij de SLIJMBAL-examens. Niet dat hij er heel goed in was. Nu werd er verwacht van hem om van een stuk meer een tropisch zwembad te maken. Niet dat Grigor het niet eens was met de opdracht, want inderdaad, de winter duurde nu wel echt te lang en het klonk wel aantrekkelijk om een tropisch zwembad te hebben. Het nadeel was dat hij ervoor moest gaan zorgen. Er lag nog best wat sneeuw en ijs op het meer en Grigor sjokte met wat tegenzin over het ijs met een vuurspreuk om het ijs te smelten. Hij gaapte even, omdat hij voor zijn gevoel te weinig geslapen had (had hij niet) en te weinig cafeïne had genuttigd voordat hij aan het examen begon. Hij had niet door dat het ijs wel heel dun werd. Pas toen hij gekraak hoorde, besefte hij het, maar dat was al te laat en hij zakte door het ijs. Hij kwam meteen weer op het ijs, maar weigerde verder te gaan werken aan de opdracht en vertrok naar de leerlingenkamer van Zwadderich om zich op te warmen. Cijfer: D(ieptreurig)/D(readful)
 10. [1836/1837][EN] How to train your dragon

  In the lessons, they learned everything on how you could take care of the dragon. Grigor had been taking notes, because the only thing someone had to do to get his attention, was screaming "dragons" and waving enthusiastically with a piece of paper which contained some information on dragons. His groupmates did not copy one single sentence from all those lessons, so Grigor had to share his information. He did not like that idea, even though he relied his entire school career on 'borrowing' other people's information. But he did not want the others to harm the dragon in some kind of way because they didn't know you had to feed the dragon every half an hour. Which was the reason he was writing his notes again. He looked at the clock. It was half-past eleven, so he had to feed the dragon again. Grigor hadn't given the dragon a name yet. Maybe the other group members wanted to give the dragon a name too. The dragon was not just Grigors', but it belonged to more people. For a week though, but still. He only had half an hour before his shift was over. Then he would give the dragon to the Ravenclaw, who would stay the whole night up to feed the dragon. He already had most of the copied notes in his pocket to give to the Ravenclaw girl. He would get the dragon the day after tomorrow. First the Ravenclaw, then the Hufflepuff and then the Gryffindor.
 11. [1836/1837] A surprise for the Slytherins.

  En dat was nummer... Hoeveel? Cae, Blythe, Wulfie, Enjolly en Tristan? Zes? In wat, drie jaar? Als het boek The Hunger Games had bestaan had Grigor daar een verwijzing naar gemaakt. En nu mocht hun Kruidenkunde docent het gaan proberen. Zijn eerste actie om de groene afdeling naar zijn hand te krijgen was blijkbaar een signeersessie. Dat vond Grigor niet heel erg, want dan hoefde hij niet zo veel te doen en was het ook niet zo druk, zoals met vuurwerk en andere shit. Het nadeel was dat hij moest helpen met de signeersessie, want hij was nou eenmaal klassenoudste. Nog steeds had hij geen idee waarom hij ooit tot klassenoudste benoemd was en waarom hij zich uberhaupt op had gegeven, want hij moest nu zo vaak door de gangen gaan lopen terwijl er niets was en hij moest dus zijn afdelingshoofd helpen met wat zijn plan dan ook was. "Geld, waarschijnlijk," fluisterde Grigor naar Raspberry. Oh, was het niet aan hem gericht? Oh, dat boeide hem eigenlijk vrij weinig. "Ik denk dat hij nog korter in de afdeling gaat zitten dan dat ik op school ben. En volgende maand zijn de examens al," wedde hij. Verondersteld dat hij dit jaar de examens ging halen, want dat ging hij hopelijk wel doen. En anders ging hij toch van school, want ja, na negen jaar was je gewoon klaar met Zweinstein. En hij wilde niet op zijn twintigste hier nog steeds rondhangen.
 12. Grigor had been naive about his wedding. Even though he knew he was going to marry, he still thought he had freedom for a long time. But Valentine's Day came sooner than expected and here he was. At his own wedding. The last place on earth he would ever want to be. Literally, the only reason he still didn't run away was that of Gisella. Not that he liked her very much, but he just couldn't walk away, emigrating to Romania to spend his life studying dragons. It was tempting, but no, he couldn't do that. He had some sense of pride and he knew his parents would hate him for not taking this opportunity. For his parents, this wedding was fantastic. Gisella was rich and he was supposed to be her "true love." Their kid was rich and she couldn't divorce him because they were Catholic and divorce was a no go (except for Henry of course). Like in all those books, where the stars foretold it. Grigor thought the stars sucked. They didn't tell anything, they just stand there. No. He wanted the day to be over. Not even that. He wanted the day to never exist. Grigor wanted to go on with his life, without being stuck in a marriage without love. He didn't love her and he would never love her. She looked beautiful in her dress, but no. There was no love. There was no respect. There was nothing between them. Just a drunk kiss on a stupid night. Just a stupid decision and he would never get away with it. Grigor was wearing a fine suit, which was a bit large. It was done on purpose, to camouflage the lack of his left hand. Not that Grigor cared. He hated this. And now I don't know anymore how weddings work. That happens when you don't have any contact with family #oops, so pls someone help me
 13. Thursday 9th of March, 19.00 This was the best group assignment Grigor ever got, in almost nine years he roamed the halls of Hogwarts. It was taking care of a dragon. Only for a week, but a week was fine. They had to feed the dragon every half an hour, which sounded tiring. But Grigor had plenty of time and took the dragon with him for the night. He was paired with a Hufflepuff, a Ravenclaw and a Gryffindor. The Hufflepuff didn't really care for the dragon because he only chose the subject because it sounded easy. The Ravenclaw liked dragons but did not really want to care for them and the Gryffindor loved dragons but wasn't interested in the care of a baby dragon. He wanted a big dragon whom he could fly on, not a baby dragon who could do jackshit. Another pro was that Grigor had his own apartment in the Cornwall tower. This was the only good thing to come out of the marriage, and this was only temporary. In a few months, he had to move again and this time with Gisella. Luckily he was going to study next year, so that was another reason to not spend time with his wife. But he had some peace and quiet, which was needed for this assignment. Feeding a dragon every half an hour was not good for your rest. OOC: Personal topic!
 14. [1836/1837] Marriage is the greatest regret

  Een paar dagen na de mysterieuze verdwijning van de trouwkleren, lag er een krant naast het bord van Grigor. Hij las nooit de krant en dat was wel algemeen bekend bij zijn familieleden, want hij had geen interesse in kranten en kranten lezen was moeilijk met een hand. Maar toch had iemand het neergelegd. Er was een artikel omcirkeld. Het artikel ging over hoe getrouwde mannen veel ongelukkiger bleken te zijn. "Verassend," zei Grigor snuivend. Daarna hief hij zijn stem. "Gisella, heb jij een krant hier neergelegd?" Het antwoord was iets van dat hij haar met rust moest laten, dus waarschijnlijk was zij het niet. Het gevoel dat er iets raars aan de hand was, werd nogmaals bevestigd toen Grigor de overblijfselen van zijn trouwkleren terugvond. Hij had een quintaped uitgelaten, maar die kwam opeens naar Grigor terugtrippelen met een stuk stof. Hij vermoedde toen al dat het van hem was en dat vermoeden werd bevestigd toen de quintaped het uitspuugde, omdat een stuk stof iets taaier was dan vlees. Hij herkende het, zocht de andere stukken op en nam het mee, zodat hij het later weg kon gooien. Wat had hij aan een verbrandt stuk van zijn trouwkleding?
 15. OOC: stalking, ef is a creep, idk if I have to write a warning here but hey here I am 18 februari 1837 Grigor was een getrouwde man. Als hij geen ring om zijn vinger had, had hij het niet kunnen geloven. Want trouwen stond niet op zijn agenda, maar zijn ouders waren in de wolken geweest met het idee dat Grigor met een rijke vrouw zou gaan trouwen die zijn soulmate bleek te zijn. Hoe kon het beter zijn? Nou, als Grigor zijn bruid uberhaupt mocht. Dat was echter een ander probleem. Zijn trouwkleren waren weg. Niet dat dat heel erg was, want hij wilde de bruiloft en het idee dat hij getrouwd was graag vergeten, maar hij had het niet zelf weggegooid. De kleren waren namelijk nogal duur geweest en hij had het idee dat hij het wel eens diep in zijn kleine kledingkast zou gaan stoppen, maar het was nergens te bekennen. Het hing niet meer over de stoel, waar hij het gelaten had. Grigor had zelfs Gisella gevraagd of zij het had weggegooid en zelfs zij had het niet gedaan. Een van de weinige dingen die ze gemeen hadden, was dat ze beiden het huwelijk haatten. gelukkig zat Grigor nog een aantal maanden op Zweinstein en kon hij zo onder de verplichtingen uitkomen, maar deze maand hadden zijn ouders vrij gevraagd van Zweinstein voor de trouwerij en daar kon hij natuurlijk geen nee tegen zeggen. Hij dacht er niet te veel over na, ook al was het best vreemd. OOC: Privé
×