Jump to content

Grigor Rhydderch

Zwadderich Zevendejaars
 • Content count

  103
 • Joined

 • Last visited

About Grigor Rhydderch

 • Rank
  Geef een quintaped een vinger en ze nemen je hele hand
 • Birthday 09/18/99

OOC Profiel Informatie

 • Membergroups
  IC KO
 • Naam
  Maxime

Profile Fields

Recent Profile Visitors

594 profile views
 1. [1836/1837] Marriage is the greatest regret

  Een paar dagen na de mysterieuze verdwijning van de trouwkleren, lag er een krant naast het bord van Grigor. Hij las nooit de krant en dat was wel algemeen bekend bij zijn familieleden, want hij had geen interesse in kranten en kranten lezen was moeilijk met een hand. Maar toch had iemand het neergelegd. Er was een artikel omcirkeld. Het artikel ging over hoe getrouwde mannen veel ongelukkiger bleken te zijn. "Verassend," zei Grigor snuivend. Daarna hief hij zijn stem. "Gisella, heb jij een krant hier neergelegd?" Het antwoord was iets van dat hij haar met rust moest laten, dus waarschijnlijk was zij het niet. Het gevoel dat er iets raars aan de hand was, werd nogmaals bevestigd toen Grigor de overblijfselen van zijn trouwkleren terugvond. Hij had een quintaped uitgelaten, maar die kwam opeens naar Grigor terugtrippelen met een stuk stof. Hij vermoedde toen al dat het van hem was en dat vermoeden werd bevestigd toen de quintaped het uitspuugde, omdat een stuk stof iets taaier was dan vlees. Hij herkende het, zocht de andere stukken op en nam het mee, zodat hij het later weg kon gooien. Wat had hij aan een verbrandt stuk van zijn trouwkleding?
 2. OOC: stalking, ef is a creep, idk if I have to write a warning here but hey here I am 18 februari 1837 Grigor was een getrouwde man. Als hij geen ring om zijn vinger had, had hij het niet kunnen geloven. Want trouwen stond niet op zijn agenda, maar zijn ouders waren in de wolken geweest met het idee dat Grigor met een rijke vrouw zou gaan trouwen die zijn soulmate bleek te zijn. Hoe kon het beter zijn? Nou, als Grigor zijn bruid uberhaupt mocht. Dat was echter een ander probleem. Zijn trouwkleren waren weg. Niet dat dat heel erg was, want hij wilde de bruiloft en het idee dat hij getrouwd was graag vergeten, maar hij had het niet zelf weggegooid. De kleren waren namelijk nogal duur geweest en hij had het idee dat hij het wel eens diep in zijn kleine kledingkast zou gaan stoppen, maar het was nergens te bekennen. Het hing niet meer over de stoel, waar hij het gelaten had. Grigor had zelfs Gisella gevraagd of zij het had weggegooid en zelfs zij had het niet gedaan. Een van de weinige dingen die ze gemeen hadden, was dat ze beiden het huwelijk haatten. gelukkig zat Grigor nog een aantal maanden op Zweinstein en kon hij zo onder de verplichtingen uitkomen, maar deze maand hadden zijn ouders vrij gevraagd van Zweinstein voor de trouwerij en daar kon hij natuurlijk geen nee tegen zeggen. Hij dacht er niet te veel over na, ook al was het best vreemd. OOC: Privé
 3. [1835/1836] We don't have to take our clothes off

  ~laten we doen alsof deze post niet een half jaar later is~ Grigor haalde zijn schouders op toen Lira hem een les gaf over hoe om te gaan met magie. Om eerlijk te zijn, ging het zijn ene oor niet eens in om het andere oor uit te gaan. Het boeide hem vrij weinig dat men boos op hem werd, ze moesten blij zijn dat hij tenminste nog iets deed. Hij luisterde weer toen de ravenklauwer klaar was met haar verhaal en zei dat bombarda proberen misschien wel zou kunnen werken. "Bombarda of Bombarda Maxima? Want ik weet niet of het zo'n goed idee zal zijn om beiden Bombarda Maxima te gaan doen," dacht hij na. Grigor zag al een enorme explosie voor zich, waar het halve lokaal vernietigd zou worden. Het was een heel mooie gedachte, maar waarschijnlijk zou hij voor de rest van zijn schoolcarrière elke nacht strafwerk zou moeten maken. Dus waarschijnlijk zijn halve leven. "Ach ja, wat maakt het uit, ik wil gewoon wegkomen hier, voordat er andere verassingen komen." "Op drie?" Grigor wachtte totdat er was afgeteld. Hij richtte de toverstok op het slot van de deur. "Bombarda!"
 4. [1836/1837] Ice, Ice baby

  Grigor vond de koudste winter ooit eigenlijk niet eens een groot probleem. Hij vond het wel prima eigenlijk. Sommige vakken vielen uit omdat iedereen aan het bevriezen was en het gaf een extra reden om lekker voor de haardvuur huiswerk te gaan maken, of proberen draken van papier te maken. Met een hand. Ja, Grigor deed iets uitdagends, geef hem een applaus. "Wat nou als we dat eens niet doen, Bowman," glimlachte hij naar haar. Deze leerlingenkamer was lekker warm en als je he-le-maal naar de bovenste torens moest lopen ELKE DAG (tot mei maar dat wist hij niet) en dan waarschijnlijk in de vrieskou want grote gebouwen zijn vaak snel koud en het is de koudste winter ooit en het is 1830. "Het is prima hoe het hier is," zei Grigor, terwijl hij zijn papieren draak losliet zodat hij door de leerlingenkamer vloog.
 5. There were more things they had in common. Grigor loved animals, but preferably dangerous ones. In the third year, he chose Care for Magical Creatures but hardly went there. He realised that he didn't like unnecessary beasts. He hated worms and racoons. Thestrals were kind of interesting, but he had never seen someone die, so that was ruled out too. No, he liked quintapeds. He liked dragons. He liked creatures who were dangerous. Dragons who could kill you and quintapeds who could eat your hand. Grigor lived in a house full of quintapeds. They were somewhat domesticated, but if you didn't hold your attention, you will get hurt or worse. He knew that he came from a dangerous family and that quintapeds were really dangerous since it was a miracle that he had only lost his hand and not other limbs yet. Still, he didn't want to get rid of the quintapeds in his life, so he had to convince Gisella, even though it seemed like an impossible mission. Oh god, Gisella. Why did they have to marry? Oh god. "Charms."
 6. [1836/1837][EN]The fascinations of an eleven yo

  Grigor hoped that the girl would back off. He didn't want to be the person who dragged eleven-year-olds throughout the Forbidden Forest to see fake dragons and real spiders and other murdering creatures. It would be a serious crack in his already non-existent reputation and guide a first-year could end really nasty, so he tried to avoid it. In the eight years that he was at Hogwarts, he had been in the Forbidden Forest. For maybe five or six times. The end of last year was the last time he had been there. He wanted to stroll through the forest and he certainly did not want other people to see and bother him. It was great, even though he had seen a lot of dangerous creatures that he had to stun. He liked his one hand and he didn't want to lose that one too. He even saw quintapeds and he heavily suspected his granddad for putting them there. It was unlikely since Dylwin had died almost a year ago, but maybe he had started a colony in the forest. Grigor would never know. "I think there are fairies, but I don't think they are the same as in the muggle world," he said. "Fairies can be very nasty." He had Care for Magical Creatures and those things were a real pain to work with. "They are ugly and blue and hate everything. They aren't included in most wizard fairy tales." Grigor just thought they sucked, and yeah, there were much more interesting beasts to see, like dragons, or even quintapeds. Even though they had bitten off his hand. And then it turned out Raine Salisbury was her brother. Oh, no, not Raine. Grigor knew him and Raine was a sixth-year student in Slytherin and he was a Head boy too. Oh, shit, he was in trouble. "I don't think that's a good idea," he tried to tell her, but he knew it wouldn't work. There was nothing more dangerous than curious children. Well, maybe curious Gryffindor children of course. She promised that she would do everything he said, but he didn't buy that. It was a terrible idea and Grigor knew that he (and probably Raine) wouldn't stop her from going to the forest. He sighed. "We have to ask Raine." Grigor hoped that Raine would say no.
 7. [1835/1836] Something you won't understand

  Het laatste wat Grigor nodig had, waren kleine rotkindjes die dachten dat ze grappig waren. Hetgene wat Grigor wel nodig had, was iemand die zo aardig was om het verslag met hem te delen. Tja, het leven was oneerlijk, want hij kreeg het eerste wel en de tweede niet. Hij was zichtbaar gestresst, want blijkbaar moest hij binnen nu en een uur een verslag van een meter perkament inleveren voor Verzorging van Fabeldieren en hij was nog niet eens begonnen. Waarom gingen deadlines zo snel voorbij? Hij moest hier wel een goed cijfer voor halen, want voor de laatste toets had hij een D gehaald en hij moest zijn cijfer ophalen om nog een voldoende te staan en Verzorging van de Fabeldieren was zo'n dom vak om een onvoldoende voor te staan. Ugh, waarom was school zo stressvol? Maar nee, toen kwamen twee kleine raafjes naar hem toe en vroegen hem wat hij zocht. Nou, kleine Ravenklauwers, hij zoekt rust. Hij zoekt rust van deze nutteloze school en hij wil een kant en klaar verslag en hij wil niet vervloekt worden als hij probeert het te kopiëren van iemand anders. JA? "Laat me met rust, ik zoek verlossing van jullie incompetentie," gromde hij, terwijl hij zijn toverstok pakte. Verdomme, waarom waren kinderen zó irritant? De grote van de twee trok meteen haar bek open over dat hij een stom kind was, maar hij negeerde het. "Ga weg of ik vervloek jullie," zei hij bedreigend, terwijl hij zijn toverstok liet zien. Niet dat hij goed genoeg was om ze te vervloeken, maar dat wisten ze waarschijnlijk niet. Daarna beende hij weg, de twee meisjes achterlatend.
 8. Living in a big family had its advantages. The Rhyddrerchs were so enormous, that no one knew him. Which could be good, but also very bad. First of all, it was easy to disappear and minding his own business, but on the other side, the older Rhyddrerchs kept thinking he was their lost son and Grigor had to tell them again that their kid was eaten by quintapeds. The small kids wanted him to play with them and at the end of the day, he had to get a key fast, because then he could have a comfortable bed. Most of the time, he was sleeping on the corridors. It was a mild annoyance and he could not wait for the day that he had a room for himself alone. Something which will never, ever happen. In Slytherin he had to share a room and later he would go to the Cornwall tower, after the marriage. And then he had to share a bed with Gisella... Ew, no. Grigor loved being alone. He loved not having to do anything and he loved having no responsibilities. "Homework?"
 9. He was actually surprised that there was an answer. Not everyone answered a question and certainly not from him. There were very few people who liked him and that was because of his introvert nature and his laziness. It wasn't that he didn't try to be as socially terrible as he was, but it just happened. And it just continued to happen and it just happened to never stop. Partly because he did not want to stop but partly because he did not want to change anything. Yeah, he kind of wanted more friends, but he didn't want to put more effort in it to make some. It was really hard. Grigor had to find people who weren't demanding. Demanding like, someone who wanted a lot of time and energy. Grigor could spare some time, but heck no he wouldn't give anyone more energy. And Cliff was not demanding at all. Neither was he. A little smile appeared on his face and he hoped that Cliff couldn't see it. "Me neither," he answered. There was a brief silence, only the sound of the feather rushing over the piece of paper was heard. Grigor dipped his feather in the ink and started to write another sentence on the paper.
 10. a Saturday in November The whole common room was empty. Grigor had finally chased all of the kids with the snowballs away. Now he was chilling at the fireplace, on the sofa. He was busy with his Charms homework. It was cosy and he loved it. Warming up at the fireplace, no screaming kids, running around. Grigor loved winter. Even though it was still autumn, but Grigor called it winter. There was snow, more than he had seen in a very long time. So it was winter. Actually, there was one other person in the room. It was Cliff Redgrave. He was a nice guy. He didn't really talk that much and that was an instant like from Grigor. This post has mostly been like "Grigor likes stuff, who knew?" but... yeah, that is basically what happens in this topic. There was a nice silence between them, but Grigor still broke it. "What's up?" he asked, not looking up from his work. @Clifford Redgrave
 11. Whats this???? - Halloween Zweinstein

  Als Grigor zou moeten kiezen wat zijn favoriete feest was, zou hij voor Kerst gaan. Als iets zijn minst favoriete feest was, was dat Halloween. Bij kerst werd er gegeten en dan was het daarna sociaal acceptabel om daarna te gaan luieren op een stoel terwijl je wat alcohol naar binnen werkte. Bij Halloween was iedereen waardeloos gekleed en ging het alleen maar erom dat je iedereen liet schrikken en Grigor haatte dat. Helemaal geen rust, alleen maar gillende kinderen en het was onmogelijk om lekker op de bank te gaan liggen omdat er altijd wel een of andere grappenmaker met een bak water klaarstond. Met tegenzin was hij er dus. Hij wilde gewoon niet naar Halloweenfeest, maar ging uiteindelijk toch wel. En hij had geluk! Geen "enge" dingen, alleen maar wat teleurgestelde jongeren die al een halloweenskostuum aanhadden. Grigor zat er met zijn gewone kleren, want hij wilde geen moeite doen voor een dom feest als Halloween. "Nou, ik vind het goed dat we eindelijk iets anders doen," zei Grigor opgewekt. Jazeker, hij was eens niet chagrijnig! Hij pakte tevreden wat eten. Ah, heerlijk. Niets aan de hand, geen wolkje aan de lucht... Toch?
 12. Oh, professor Johnson was ook echt de nieuwe afdelingshoofd van Zwadderich. Het betekende wel dat de samenwerking van Zwadderich en Huffelpuf nu echt weg was. Maar de rust was nu wel verdwenen. Meteen begon er al een ruzie. Ugh, kon het dan nooit stil zijn hier? Grigor was het hele Zweinstein al zat, maar hij mocht alleen maar draken gaan studeren als hij de PUISTen haalde, wat dus zeer teleurstellend was, omdat, ja, hij niet van school kon gaan. Nou ja, niet mogen studeren... Dan zouden zijn ouders het tenminste niet financieren, dus de PUISTen waren redelijk belangrijk. Oh, en dan kwam Madeline Bowman er ook nog eens aan, die vroeg waarom hij chagrijnig was en dat hij op een citroen leek. Toen hij in zijn zij werd geprikt, sloeg hij de hand weg. Oh, en toen kwam professor Johnson ook nog eens met de conclusie dat zijn gezicht inderdaad op een citroen leek. Bedankt allemaal. "Als er alcohol is, mag ik dat dan hebben?" vroeg hij. Grigor had dringend behoefte aan alcohol, zeker als er wéér geruzied zou worden, waar drie meiden een flinke gooi naar deden. Hij begroef zijn gezicht in de kussens. Hij was er niet, laat hem met rust.
 13. SexEf 15+ (5e tot en met 7e jaars) [1836]

  Ja, Grigor was een saaie doos. Hij had nog nooit seks gehad en hij had nooit de behoefte gehad om seks te hebben. Daarnaast, ja, hij hield van niets doen. Ja, hij was inderdaad een saaie doos in vergelijking met Madeline Bowman, iemand die zo vaak in de bezemkast zat dat het verbazend was dat ze een keer in haar eigen bed sliep. Tenminste, dat was wat hij had gehoord over haar en hoewel dat niet altijd even betrouwbaar was, geloofde Grigor het wel. En wat had seks te maken met zijn humeur? Volgens Madeline wel, maar Grigor hield niet van mensen en hun stomme vragen en hun stomme opmerkingen en hun stomme gedrag en hun stomme weet ik veel wat, Grigor hield gewoon niet van mensen. Quintapeds waren veel beter. Draken waren veel beter. Ze waren het met je eens of ze waren dat niet. Quintapeds > girls. "Met jou zeker," lachtte hij schamper. "Ik zou nog liever van de toren springen." Hij wilde haar negeren, maar dat lukte dus niet echt. Hij wierp een boze blik naar Madeline en toen weer naar Ef, want het was zijn les en WAAROM WAS HIJ HIER? Grigor rolde zijn ogen toen Madeline aanbood om wat verhalen te vertellen. "Nou, brand los," zei hij sarcastisch, waarna hij nog wat drinken pakte. Hij had echt heel veel drinken nodig voor deze les.
 14. SexEf 15+ (5e tot en met 7e jaars) [1836]

  Jawel, Grigor was er ook, mijn kleine asexual is er ook, bij de sex ed, die gegeven werd door iemand die op hem crusht of crushte. Maar dat wist hij natuurlijk niet, toen hij zichzelf opgaf, zodat hij een legitieme reden had om Transfiguratie te skippen. Toen hij binnenkwam, had hij al spijt. De professor had een extravagante stijl, met haar en kleren en al. Grigor wist precies wie het was. Shiiit, dit was Ef. Wat deed hij hier? Was hij niet al twee jaar afgestudeerd? Ja, want ze hadden in de eerste nog samen in de klas gezeten. Na die keer dat Ef opeens onder het balkon was, hadden ze elkaar niet gezien (Renee waarom is er niet meer Grief oeps waarschijnlijk mijn fout). Dus hij stond daar, bevroren in de deuropening. Wat was de wereld zo klein, waarom kwam hij iedereen tegen die hij niet graag wilde zien? Zo wilde hij Blanche niet meer zien, maar sinds hij weet dat zij bestaat, lijkt hij haar de hele tijd tegen te komen. En nu dus met Ef. En waarom, van iedereen, moest Ef de sex education geven? Grigor ging bij Phoenix zitten, omdat hij ook stil was en misschien keek Ef dan niet naar hem. Wel nam hij een paar chocolaatjes en een champagneglas. En wat was het natuurlijk? Waarheidsserum, dus toen er werd gevraagd of men al seks had gehad, wilde Grigor eigenlijk niet toegeven dat hij het nog nooit had gedaan. "Ik niet, gatverdamme, het lijkt me echt verschrikkelijk," gooide hij eruit. Shit! Waarom zei hij dat? Hij wierp nog snel een boze blik naar Efstathios om het feit dat hij de waarheidsserum erin had gedaan, maar eigenlijk wilde Grigor niet dat Ef naar hem keek en hij wist ook niet dat er waarheidsserum was, maar hij was gewoon chagrijnig dat hij toegaf dat hij nog nooit iets had gedaan oké?
 15. Derde t/m zevendejaars: Drakenkennis

  Draken. Waren. Cool. De enige twee vakken waar Grigor echt zijn best voor deed waren Drakologie en Toverdranken. De andere vakken konden hem een worst wezen. Dus toen hij de toets zag en hem even snel overkeek, ontstond er een glimlach op zijn gezicht. Ha, dit wist hij . Het was zo fantastisch om de antwoorden al te weten als je een toets begon, maar dat weerhield hem niet om bijna nooit te leren voor een toets en te hopen dat er een A'tje uit kwam. Of een S, maakte hem vrij weinig uit. Als hij maar aan het einde van het jaar overging. Maar terug naar de toets. Ik ben heel goed in opzoeken, dus Grigor wist het antwoord. Het was de Chineze Zenger. Hij omcirkelde het antwoord. Vraag 2... Roemenense langhoorn. Grigor wist het niet zeker, maar gokte uiteindelijk op zwart. De grootste... Deze wist hij ook niet zeker, maar alle vier de draken waren groot. Draken waren allemaal groot. Hij deed het 'ieneminnemutte' en kwam uit op de Oekraïnse IJzerbuik. Sure. Volgende. De Zweedse Stompsnuit, blauwe draak, blauw vuur. Makkie. En de meest gevaarlijke was natuurlijk de Hongaarse Hoornstaart. Die wilde hij nog echt eens vinden. En de laatste, bonusvraag. Hij wist er maar een, omdat er in de eerste vraag dat werd gezegd. Hij schreef de Welshe Groene Draak op. Het tweede antwoord was nogal onzin, maar misschien kon hij nog een bonuspunt eruit weten te halen. Bij de bonusvraag. Droom verder, Grigor. Nou, hier moest hij wel het hoogste cijfer voor halen van wat hij in tijden had gehaald.
×