Jump to content

Zachary Davidson

Magisch Verbond
 • Content count

  90
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Zachary Davidson last won the day on December 20 2011

Zachary Davidson had the most liked content!

About Zachary Davidson

 • Rank
  Prince Charming the Villain

OOC Profiel Informatie

 • Naam
  Irene

Profile Fields

Recent Profile Visitors

2,998 profile views
 1. Hello <3 Zach en Nessie gaan trouwen! Dat was natuurlijk al langer de bedoeling, maar helaas is hun eerste bruiloftsfeest afgelast, omdat Nessie's tante vlak voor het ja-woord overleed. Zoals je kan lezen in het onderstaande topic, mocht je er graag meer van willen weten <3 Ondertussen zijn we al een aantal maanden verder en Zach vind dat die bruiloft er onderhand toch wel eens mag komen. Alleen schiet Nessie niet echt op (ze heeft het erg druk met genieten van haar vrijheid) dus heeft hij besloten om zelf de bruiloft te organiseren, achter de rug van zijn geliefde verloofde om en haar er mee te verassen! (Uiteraard met het hele lieve excuus dat hij haar zo heel wat zorgen ontneemt, want dan hoeft ze niet opnieuw te stressen over een hele bruiloft). Het probleem is.... Zach is een man en hij heeft van de helft geen idee wat er bij een bruiloft komt kijken. En hij wil natuurlijk wel het feest van het jaar neerzetten. Daarom leek het me wel grappig als hij de hulp van allemaal mensen in gaat roepen. Dus bijv iemand die hem wil helpen met het plannen, of iemand die de catering kan regelen, clubleden die hem advies aanbieden (en ik wil een Bachelor Party jongens omygod!) vriendinnen van hem die helpen een nieuwe bruidsjurk uit te zoeken (want hun smaak komt vast geweldig overeen met die van Happiness!) etc etc. Voorwaarde is uiteraard dat ze goed hun mond moeten kunnen houden, want de plannen mogen niet uitlekken! Dussss heb jij een char die hem misschien wel kan helpen op een bepaalde manier, please let me know >D Lijstje: - Bruiloftsplanner(s): Melody - Bruidstaart: Yelena - Bachelorparty: Door Howard Boman in Valentine's Nachtclub voor alle leden van De Club & Zach's overige vrienden (heeft hij er meer? goede vraag) - Bruidsjurk: Melody // Daniella Hun zielige eerste bruiloft:
 2. [1836/1837]Round and round like a horse on a carousel, we go

  Nee, Zach hoefde niets. Hij hoefde al helemaal geen hele suikerspin in zijn gezicht. Zodra het zoetige spul zijn wangen aanraakte begon hij meteen te sputteren, maar het was al te laat. Voor hij het wist was zijn hele hoofd omringd door een roze wolk en tegen de tijd dat Nessie besefte wat er aan de hand was, was het eigenlijk al te laat. Lichtelijk geïrriteerd probeerde hij wat suikerspin van zich af te vegen met de mouw van zijn pak, maar dat resulteerde alleen maar in een grotere plakkerige boel. "Servetjes, dat is wat ik wil," zuchtte hij, met moeite zijn irritatie binnen houdend en hij wapperde wat furieus richting de man van de suikerspinnenkraam. Dat die maar even heel snel met goede servetten aan kwam zetten, want zijn verloofde was hem aan het uitlachen en Zach was nogal ijdel, dus daar kon hij niet zo goed tegen. Dit doet me denken aan toen George roze wenkbrauwen had, maar gelukkig was dit minder langdurig, ander zou Zachary waarschijnlijk een heel stuk minder kalm reageren. "Is het weg?" vroeg Zach bezorgd, nadat hij wat met een servetje op zijn hoofd gedept had, waarbij hij vooral het idee kreeg dat het servet aan zijn voorhoofd vast bleef plakken dan dat er suikerspin vanaf kwam. "Je bent soms ook zo onhandig." Hij glimlachte, wellicht ietwat geforceerd, maar kon je het hem kwalijk nemen. Dit zette nou niet bepaald de goede mood. Gelukkig wist Zach wel hoe hij de mood moest veranderen. "Vertel eens," glimlachte hij geheimzinnig en hij zette een stapje dichterbij, de suikerspin zorgvuldig ontwijkend. "Smaak ik nu naar marshmallows en aardbeien?" Zonder pardon boog hij zich naar voren en drukte heel zachtjes zijn lippen op die van Happniness. Eigenlijk hoopte hij dat ze van schrik nu haar suikerspin zou laten vallen, waren ze daar ook meteen vanaf.
 3. [1837] Het MV heeft een mooie toekomst voor de boeg!

  Waar een pretentieus feestje was, daar was Zach en dus was hij ook vandaag aanwezig op het evenement van zijn favoriete partij. Hij had geprobeerd zijn verloofde thuis te laten, omdat ze de laatste tijd wel erg veel dingen samen deden en hij daar een beetje kriebelig van werd, maar helaas was hij er toch niet onderuit gekomen, want als hij wilde dat er iets van dit huwelijk terecht kwam kon hij moeilijk de hele tijd de boot afhouden. Hmpf. Dat betekende dat hij zich toch weer soort van moest gedragen vandaag. Binnenkort moesten ze bij De Club maar weer eens een feestje organiseren waar alle vrouwen en verloofdes niet mochten komen, zodat hij tenminste weer eens een avond lekker zichzelf kon zijn. Mr. Silvershore was net klaar met zijn openingspraatje en dus stond Zach wat om zich heen te kijken, om te zien of hij een activiteit kon spotten waar hij zijn verloofde even bij kwijt kon raken. Een activiteit vond hij niet, wel iemand anders. "Oh, volgensmij zie ik daar een oude vriendin staan. Die wil ik wel even gedag zeggen," kondigde hij Nessie aan en zonder te vragen of ze zin had om mee te gaan koerste hij op de twee mensen aan de rand van de boot af. Als Nessie graag achter hem aan wilde trippelen dan eh, moest ze dat vooral maar doen. Hij kon haar toch niet echt tegenhouden. "Jenny!" begroette hij zijn favoriete drugsleverancier uitbundig en hij gaf haar een kus op haar hand. "Wat... oh." De woorden "zie je er goed uit" gingen langzaam verloren in een verbaasde uitdrukking want bij Merlijn, ze zag er wel een klein beetje zwanger uit. Nou Zach, zeg eens hallo tegen je eerste nageslacht. "Wat lang geleden dat we elkaar hebben gezien. Veel te lang," verbeterde hij zichzelf vlug. "Hoe is het met je? En wat vinden jullie van het feest?" Hij nam een slokje van zijn champagne en knikte uit beleefdheid even naar de man naast Jennifer. "De boot is echt een leuk idee, al had ik zelf een ander model gekozen." De beste stuurmannen stonden aan wal, niet waar.
 4. [1836/1837]Round and round like a horse on a carousel, we go

  Fijn Nessie, dat je het niet over je hart kon verkrijgen, want Zach zou je ook niet zo snel vergeven. Hij had namelijk helemaal niets fout gedaan! Tenminste, in zijn ogen. Net zoals hij ook vandaag weer ontzettend goed bezig was. He, en misschien had hij wel gelijk in dit geval, want Happiness Morgenstern keek ontzettend blij uit haar ogen. Met enige tegenzin liet hij zich door haar richting het suikerspinnenkraampje trekken. Meende ze dat nou? Die dingen waren zo... zo, roze en zoet. Twee dingen waar Zachary over het algemeen niet zo van hield. Hij hield meer van blauw en van pittig, wat nee hij beschreef hier helemaal niet Melody's oude afdeling en karakter. Kon ze niet iets anders nemen? Wat popcorn of zo'n gekke grote lolly? Nee, blijkbaar wilde Nessie heel graag een suikerspin en omdat het zijn voornemen was om haar in een goede bui te houden vandaag, moest Zach daar maar in mee gaan. "Natuurlijk kan dat!" lachte hij dan ook, zogenaamd opgewekt en hij wenkte de verkoper om hun bestelling op te nemen. De suikerspin die hij even later aangeboden kreeg was gigantisch en ook nog eens in de vorm van een prachtig wolkenhart. Zachary ergerde zich bijna meteen aan de plakkerigheid van het ding zodra hij het vastpakte, maar draaide zich toch met een glimlach om naar zijn verloofde om het aan haar aan te reiken. "Alsjeblieft, my valentine." Zijn blik gleed af naar het reuzenrad en weer terug naar de suikerspin. "Misschien moet je eerst even hier wat van eten, het is zo groot dat we anders vast het uitzicht niet eens kunnen zien." Zie je wel, belachelijke dingen die suikerspinnen.
 5. 14 febrruari - de Valentijnskermis Een aantal maanden geleden had Zach's verloofde hard op zijn ego gestampt door hem op hun bruiloft zomaar voor het altaar te laten staan. Oh, daar had ze een goede reden voor hoor, haar tante was namelijk onverwachts een paar uur eerder overleden en ikzelf vind het heel acceptabel om dan je bruiloft uit te stellen. Zach was het daar alleen niet helemaal mee eens, dus had het zijn ego uiteindelijk niet zoveel goeds gedaan. Maar nu had hij wat goed te maken. Want blijkbaar -ja, het was hem ook een raadsel- had hij een ietwat verkeerde reactie gegeven toen hij subtiel had geprobeerd haar te dwingen alsnog door te gaan met de bruiloft. Er was ook nog steeds geen nieuwe datum geprikt overigens en dat kon natuurlijk ook niet. Zach had Nessie beleefd de tijd gegeven om er zelf mee te komen, iets met omdat ze moest rouwen om haar overleden familielid, maar onderhand duurde het hem allemaal wel erg lang, dus moest hij er maar naar vragen. Niet zomaar natuurlijk, want zoals gezegd, was ze de laatste keer niet helemaal tevreden geweest met zijn antwoorden. Sowieso kon je vrouwen meestal maar beter verwennen voor je iets moeilijks aan ze vroeg en dus had hij Happiness voor vandaag meegevraagd naar de Valentijnskermis. Het was roze, het was vrolijk en er was bijna geen betere plek om wanhopige, dromerige meisjes op te pikken, maar dat was een activiteit die hij toch moest overslaan voor vandaag, want nu wandelde hij hier met zijn verloofde aan zijn arm, die tot nu toe gelukkig best blij keek. Nu moest hij haar alleen nog zo zien te houden en dat was de grote uitdaging. "Dus, wat zou je graag als eerste willen doen? Je mag alles kiezen wat je wil." Dat was vast een goed begin. OOC: Met Gianna <3
 6. [1836/1837] Just for me the church bells rang

  Ze luisterde niet naar hem en ergens diep van binnen maakte dat Zachary enorm geïriteerd. Ze had hem zelf nog gevraagd wat ze moesten doen, de volgende stappen in zijn handen gelegd en hij had zelfs nog een beetje zijn best gedaan om te bedenken wat zij zou willen. Bij Merlijn, vrouwen waren toch ook ingewikkelde wezens. Het ene moment dacht je ze door te hebben en het volgende wilden ze totaal iets anders. En van Happiness Morgenstern begreep hij misschien nog wel het minst van allemaal. Dat kon ook best zijn, omdat ze een van de weinige was met wie hij verplicht zoveel tijd had moeten doorbrengen. Het maakte hem alleen maar meer in de war. Met enige tegenzin liet hij haar los en toverde toen, na wat moeite, een van zijn charmante glimlachen op zijn gezicht. Eigenlijk wilde hij nog heel veel zeggen, maar het voelde niet helemaal als het juiste moment. Alsof, hoe meer hij zou zeggen, hoe meer hij haar nu weer bij hem vandaan zou jagen en dat kon hij ook niet hebben. "Natuurlijk," glimlachte Zach wrang, al verloor hij met de seconde meer begrip voor de situatie. "Als jij je daar fijner bij voelt, dan stellen we de bruiloft uit." Niet te lang, als het aan hem lag, maar dat was een discussie die ze vast ook pas na de begrafenis zou willen voeren. Ugh. Voor nu was Zach's geduld in ieder geval op. Hij schoot overeind en klopte een onzichtbaar stofje van zijn strakke pak. "Laten we maar snel het nieuws vertellen, de gasten zullen vast ongerust zijn." En daarna wilde hij heel graag een dubbele whisky.
 7. [1836/1837] Just for me the church bells rang

  Grapjes? Hij maakte helemaal geen grapjes. Hij was verdomme bloedserieus. Verbaasd keek Zach toe hoe Happiness wat bij hem vandaan schoof en zijn hele voorstel aan de kant schoof. Nee, ze schoof het niet eens gewoon aan de kant, ze had al een heel ander plan dat ze blijkbaar ten uitvoer wilde brengen. "Ho, ho," suste hij, wat geruststellend had moeten klinken maar eerder nogal dwingend klonk en in een soepele beweging trok hij haar weer terug. Niet zo snel, Nessie. Als iemand hier bevelen uit mocht geven, dan was hij het wel. Vrouwen waren daar toch te incapabel voor en dat bleek maar weer. Wat ze nu in haar hoofdje had gehaald. "Je wil de bruiloft afblazen?" Dat meende ze toch niet? Het idee stond hem in ieder geval niet aan. Ze hadden hier al zo'n tijd op gewacht en hij wilde dit hele trouwen eigenlijk wel achter de rug hebben als het even kon. Het ging hoe dan ook gebeuren en hij had nu al zijn hele dag hieraan verspild, echt niet dat hij haar dan nu door zijn vingers zou laten glippen, omdat een of ander oud mens dood was gegaan. "Waarom zouden we dat doen?" Zach zag oprecht niet in waarom. Er waren zoveel meer redenen om het wel door te laten gaan, dan om het niet door te laten gaan. "We eh.. hebben al zo lang uitgekeken naar deze dag, alle gasten zijn hier voor ons en je tante wilde graag dat je zou trouwen. Je gaat toch niet nu tegen haar wensen in?" Hij trok zijn wenkbrauw op en kneep zachtjes in Nessie's hand. Wat hij eigenlijk bedoelde was: stel je niet aan en doe gewoon wat ik zeg.
 8. [1836/1837] Just for me the church bells rang

  OOC: I'm so so sorry Nou, nou, nou Nessie we wilden allemaal wel eens wat, maar zelfs rijke mensen konden niet alles hebben he. In ieder geval leek Zach het goed te doen, of dat leek hij toch te begrijpen uit Happiness haar reactie. Ze accepteerde zijn voorstel en hij zond haar een zo warm mogelijke glimlach toe voor hij haar naar een andere ruimte leidde. Dit was toevallig de biliotheek, enkel door de logica dat het einde van de gang hem wel ver genoeg leek. Zach zelf had een hekel aan bibliotheeken -zo saai, zo stil- dus het was maar goed dat Nessie niet zei dat het haar favoriete plek was, anders had hij vast gelachen of een ongepast gezicht getrokken. Voor nu bleef hij nog redelijk goed in zijn rol van bezorgde echtgenoot. Hij reikte zelfs in zijn zak en gaf haar zijn zakdoek, zodat ze wat van haar tranen kon drogen. "Ja, het is erg... treurig allemaal," knikte hij zogenaamd meelevend. Wees blij dat ze alleen was, niemand wilde toch een oudere vrouw dood zien gaan voor zijn neus. Of was dat de verkeerde gedachte? Hij keek even moeilijk naar zijn bruid, wiens ogen steeds roder werden van het huilen. Arm kind, zag ze er straks ook nog lelijk uit op haar eigen bruiloft. Maar goed, hij zou het er maar mee doen, want het was wel een grote gebeurtenis als je laatste levende familielid overleed en dus zou hij haar dat maar vergeven (voor zover Zach wist dan. Hij had nog niet de gelegenheid gehad om kennis met maken met Sadie. Daar waren zijn ballen hem vast erg dankbaar voor). "Hmm," humde hij even afgeleid toen zijn verloofde hem plotseling nogal intens aanstaarde. Wat nu? Nou... er moest heel veel gebeuren natuurlijk. Iemand moest Mrs. Morgenstern ergens anders heen brengen en dan moesten ze de begrafenis gaan regelen. Niet meteen, eerst was er nog de bruiloft. Ja, de bruiloft. Daar werd Happiness vast wel wat vrolijker van, toch? Meisjes hielden van bruiloften. Ze had die prachtige jurk niets voor niets aangetrokken vandaag. Met een glimlach nam Zach haar handen vast en keek het meisje aan, best trots dat hij helemaal zelf met dit idee was gekomen. "Nou, ik zal zorgen dat iemand je tante even een wat zachtere rustplek geeft." De grond was ook maar niks, zelfs als je dood was. "En dan kan jij je even opfrissen." Zorgzaam stopte hij een plukje haar achter haar oor. Een beetje rode ogen kon wel, maar dit was belachelijk. "Dan vertel ik de gasten wel dat ze nog even moeten wachten, oke? We kunnen er nog steeds een mooie dag van maken." Ja, dat was echt de gerustelling die Happiness nodig had.
 9. Over het algemeen hechtte Zach best wel wat waarde aan de kwaliteit van de producten die hij tot zich nam, want waarom zou je niet het beste van het beste nemen als je het kon betalen. Het lekkerste drinken, het lekkerste eten, het leukste gezelschap. Maar op dit moment kon het hem werkelijk gestolen worden wat voor whiskey hem werd aangereikt, zolang het hem maar enigzings van de pijn verlostte. De alcohol op zijn arm bracht hem niet meteen het gewenste effect -want dan brandde nog erger dan de hel- dus griste hij geïriteerd de fles uit Cadwgan's handen en nam vluchtig een slok. Het duizelde hem allemaal een beetje. Zach was niet heel erg gewend aan pijn. Hij was zijn hele leven lang in de watten gelegd en was zelfs nog zodanig begaafd in magie dat hij het geluk had nog nooit te zijn versprokkeld. Dit neergeschoten worden beviel hem ook niet echt en om een of andere reden wisten zijn kameraden het alleen maar erger voor hem te maken door zijn whisky af te pakken (ja een man's whisky afpakken was een grote misdaad) en de kogel er uit te toveren zonder er bij na te denken dat deze wel eens een andere uitgang dan de ingang zou kunnen kiezen. Zach nam niet eens de moeite om een nieuwe vloek te onderdrukken toen Valentine met zijn actie een nieuwe wond in zijn arm toverde en de boel nog meer begon te bloeden. "Bij Merlijn," kreunde hij. "Heb ik weer hoor, word ik neergeschoten en het enige wat ik krijg is zorg van twee idioten. Jouw heelkunsten zijn werkelijk nog belabberder dan je schietkunsten Ingram. Hopelijk schiet je beter in de slaapkamer." De ex-Zwadderaar probeerde te grijnzen door de pijn heen. "Als je dan toch je toverstok gebruikt tover dan meteen even een knappe zuster voor me."
 10. Drie pogingen? Nou, die jongen had blijkbaar maar één poging nodig om het te verpesten. "Jezus!" vloekte Zach toen de kogel niet op de sigaar, maar in zijn onderarm belandde. Godverdomme Ingram, dat was zijn faparm, eh ik bedoel schrijfarm natuurlijk. Misschien ook niet zo slim om daarmee dan de sigaar vast te houden, Zach. "Welke mongool heeft jou leren schieten?" Een blinde ofzo? Dit was toch duidelijk niet het doel. Zie, het was maar goed dat hij Ingram niet op zijn gezicht had laten schieten. Maar heel veel gedachtes over Ingram's schiettalent - of eigenlijk het gebrek daaraan- had hij daarna niet meer, want toen begon de brandende pijn in zijn arm die eerst door de shock nog een beetje was uitgesteld zich op te dringen. Aaargh, man, hoe kon zo'n heel klein kogeltje in godsnaam zoveel pijn veroorzaken en toen begon zijn arm ook nog eens te bloeden! Versuft, want hij was nog steeds in volledig dronken staat, staarde hij naar zijn bloedende arm en kreunde vermoeilijkt. Oh bij Merlijn, wat ging dat bloed snel. Straks verloor hij al zijn bloed. Dan ging hij dood. Hij had nog zoveel te doen. Zoveel.... zoveel meisjes die hij in bed had willen verleiden. Ja, sorry Zach had niet echt heel veel diepe levensdoelen verder. "Geef me de whisky!" riep hij dramatisch. Niet om de wond schoon te maken, maar omdat hij de pijn weg moest drinken natuurlijk. Prioriteiten Zach, prioriteiten. "Aaaargh, het brandt als de hel."
 11. [1835/1836] Never mix business with pleasure

  Zachary's zelfvoldane glimlach gleed langzaam van zijn gezicht toen de deur open ging en een of andere grijze vent Melody naar binnen riep. He bah, speelkwartier was over en nu was zij ook nog eerst. Zach was er bijna zeker van dat ze iets gemeens over hem ging zeggen terwijl ze daar zat, want hoewel Melody graag deed alsof ze niet zulke achterbakse spelletjes speelde, was ze toch echt geboren als een Bowman en die waren talenten als het ging om steken onder water. Maar toen, tot zijn eigen grote verassing ook, werd hij er meteen achterna geroepen. Ja, ze kon nu wel heel verwijtend naar hem gaan kijken, maar hij wist ook niet wat er aan de hand was! "Mr Davidson, Mrs Kingsley-Savage," knikte de man hen toe, toen ze allebei plaats hadden genomen aan tafel en Zach lichtelijk geïrriteerd zijn sigaret maar uit had gedrukt, want je kon natuurlijk moeilijk rokend een gesprek beginnen. "We hebben naar jullie sollicitatiebrieven en aanbevelingen bekeken en ik moet eerlijk zeggen dat ik over beide erg te spreken te spreken was. Van alle kandidaten sprongen u beide er erg uit." De man vouwde zijn vingers in elkaar en liet een korte stilte vallen. Zach hoopte vooral dat hij gewoon even door zou praten, zodat hij wist of hij zijn tijd hier zat te verdoen of niet. "Helaas hebben we, zoals jullie weten, maar één positie beschikbaar." Ah daar was het. Nou, vaarwel Melody, want echt niet dat ze een meisje aan gingen nemen als ze ook een mannelijke Davidson konden hebben. Melody was goed, maar niet zo goed en- "Daarom hebben we besloten jullie een extra opdracht te geven." Eh, wat? Dat was niet de afspraak. Helaas ging de man meteen door met praten en kreeg Zach niet de gelegenheid om te protesteren. Er werd twee stapeltjes met papieren naar voren geschoven, die hij even met opgetrokken wenkbrauw bekeek. "Jullie krijgen anderhalf uur om de zaak op te lossen en een zo goed mogelijke oplossing aan te bieden voor het probleem. Degene met de beste oplossing zal de positie krijgen. Heel veel succes." Ze kregen nog allebei een hand en toen werden ze alleen gelaten in de kamer. Grote fout, die die man niet had moeten maken. Zach wierp even een zijdelingse blik op Melody en griste toen met een snelle beweging alle papieren van tafel. Ha, zonder papieren kon ze helemaal niks en dan kon ze zich nog zo goed voorbereid hebben, maar dan kreeg ze deze stage niet. "Nou succes schat," glimlachte hij naar haar, voor hij zich van haar afdraaide en ondertussen vlug de eerste pagina probeerde te lezen om alvast uit te vinden wat de opdracht was. Maar omdat hij meer op Melody gefocust was dan op wat anders, gleden beide stapeltjes uit zijn handen... door elkaar op de grond. Shit.
 12. Was het een slim idee om iemand een sigaar in zijn mond te laten steken en iemand anders erop te laten schieten? Natuurlijk niet. Maar dit waren wel het soort ideeën waar je de beste herinneringen aan overhield, dus speelde Zachary ontspannen met zijn eigen sigaar tussen zijn vingers en wachtte nieuwsgierig op Keane's reactie. Die het aanbod helaas afsloeg. Slim, ergens een beetje spijtig, maar goed het was ergens ook wel zijn taak om deze jongens in leven te houden, want je had helemaal niks aan goede, sociale contacten die het loodje hadden gelegd dus het waarschijnlijk maar beter ook. Alleen toen waagde hij het wel zomaar om voor te stellen dat Zach het even ging doen. Zachary trok zijn wenkbrauw op en keek de grijnzende jongen nieuwsgierig aan. Well played, mate. Well played. Hij durfde wel zeg. Maar he, prima, als ze het zo wilden spelen. Ze waren dan wel een stelletje Zwadderaars, maar iemand moest hier het lef tonen. "Oke," antwoordde hij rustig en hij haalde even zijn schouders op voor hij zich van het muurtje afduwde waar hij zonet nog gemakkelijk tegenaan had geleund. "Maar laten we niet op mijn gezicht gaan schieten, ik denk niet dat mijn verloofde het apprecieert als ik over twee maanden zonder neus aan het altaar verschijn." En hij zou het al helemaal niet appreciëren als die kogel ook maar minder dan 10 centimeter bij zijn hoofd in de buurt kwam, want zijn gezicht was toch zeker één van zijn mooiste lichaamsdelen en dat wilde hij graag zo houden. In plaats daarvan hield hij de sigaar tussen zijn vingers en zijn arm een eindje bij hem vandaag. "Als je mist lig je eruit," grijnsde hij uitdagend naar Valentine. Dat was niet helemaal hoe het werkte. Zach mocht dan voorzitter zijn, maar hij kon echt niet alles in zijn eentje bepalen en zomaar mensen de club uit zetten. Iets zei hem echter dat hij maar beter enige druk op de jongen kon leggen. "Je krijgt drie pogingen." Kijk, hij was wel aardig, hij gaf die jongen nog een kans. Slecht idee, Zach, slecht idee.
 13. [1836/1837] Just for me the church bells rang

  Doe niet zo stom?! Hoezo stom? Hij deed hier verdomme zijn best, hij maakte een aardig gebaar. Vrouwen waren soms toch ook zo moeilijk te lezen. Elke keer dat hij dacht door te hebben wat Nessie wilde, reageerde ze op een manier die hij niet van haar verwachtte. Geïrriteerd balde hij zijn vuisten en wilde al iets tegen haar inbrengen, haar even duidelijk maken dat ze zich niet zo moest gedragen als een verwend nest en zo'n toon beter achterwege kon laten, maar de manier waarop ze haar woorden bijna naar hem uitspuugde bracht hem van zijn a propos, waardoor hij nogmaals een blik op haar tante besloot te werpen. Voor iemand die was flauwgevallen lag ze er inderdaad wel een beetje raar bij. Op dat moment begon Happniness te huilen en begon het langzaam tot Zach door te dringen wat er aan de hand was. "Oh.." De dood was een bijzonder iets. Net zoals de meeste grote gebeurtenissen in het leven, bracht het veel emoties los in mensen, maar Zach kon niet toegeven dat hij veel voelde dat moment dat hij naar Pleasent Morgenstern keek en besefte dat ze dood was. Hij wist wel dat hij iets moest voelen. Het was niet dat hij gehecht was geweest aan Nessie's tante, maar ze hadden best wat tijd doorgebracht in de tijd dat hij Happniness beter had moeten leren kennen en nu was ze dood. Ze was dood en ze had hier gewoon eenzaam op de vloer gelegen. Dat vroeg om een bepaald gevoel van gemis, of shock, niet waar? Hij had ook nog nooit eerder een dood persoon gezien, of iemands dood van dichtbij meegemaakt, maar hij wist dat hij iets moest voelen. Iets zoals de verwarring of het verdriet op Happiness haar gezicht, maar hij voelde alleen maar leegte, terwijl hij zijn verloofde opving in zijn armen. De dood was een bijzonder iets. En hij voelde er niets bij. Helemaal niets. Wat moest hij doen? Wat hadden mensen nodig als ze iemand verloren die ze lief was? Hij wist het niet. Hij had nog nooit van iemand gehouden. Onwennig sloeg Zach zijn armen om het huilende meisje heen, wiegde haar wat heen en weer zoals hij zijn moeder had zien doen als zijn broertje vroeger verdrietig was geweest. "Ik ehm..." Bij Merlijn, hoe deden mensen dit? "Rustig maar. Ik ben er." Het waren woorden die hij ooit gehoord had en waarvan hij dacht dat ze wel zouden kunnen helpen. Over haar schouder heen knikte hij driftig richting de bediende, die hopelijk zou begrijpen dat hij iets moest doen aan het dode lichaam op de vloer, want ze konden haar toch onmogelijk daar laten liggen. Dat wist hij dan weer wel. "Wil je anders even zitten?" Het voelde ook zo onhandig als ze maar zo tegen hem aan bleef staan. Er was meestal maar één reden waarom hij vrouwen zo lang in zijn armen hield. "Niet hier..." Nee hier was vast geen goed idee.
 14. [1836/1837] Just for me the church bells rang

  Het was niet dat Zacharay enorm had uitgekeken naar deze dag, maar je kon nou ook weer niet zeggen dat hij er tegenop had gezien. Trouwen was iets wat nou eenmaal moest gebeuren en of hij het nou nu deed of over vijf jaar, voor hem zou het waarschijnlijk geen enkel verschil maken. Er waren geen vrijheden die hem werden ontnomen door het huwelijk, er was alleen maar een extra bruidsschat die hij bij zijn inkomen kon voegen en dat was alleen maar positief te noemen. Oke, het betekende ook wel dat hij dan officieel aan Happiness Morgenstern vast zat, maar dat was niet zo erg. Hij zou zich als een prima man gedragen, haar meenemen naar alle sociale gelegenheden, haar een mooi huis geven en voor de rest zou hij zich waarschijnlijk precies blijven gedragen zoals hij deed voor hij haar überhaupt ontmoet had. Want hij was een man, dus hij kon het zich veroorloven en hij ging dan ook zeker van die privileges genieten. Zach glimlachte naar haar terug toen ze kwam aanwandelen door het gangpad. Ze deed hem nog steeds een beetje denken aan bambi. Die grote bruine ogen in haar jeugdige gezichtje en toen struikelde ze ook nog eens bijna over haar jurk heen als een onhandig klein hertje. Gut, gut. Ze was ook nog wel jong, zeventien werd ze vandaag, maar zijn moeder had gezegd dat het niet uitmaakte. Mensen trouwden wel vaker met een groter leeftijdsverschil en ze was nu volwassen. Zachary had dat altijd een beetje onzin gevonden, want de meeste mensen van zeventien die hij kende waren absoluut nog niet volwassen te noemen. Hijzelf ook nog steeds niet trouwens en hij was zijn zeventiende verjaardag toch al zeker vijf jaar voorbij. De priester begon met praten en ook Zachary luisterde niet zo goed naar wat er allemaal gezegd werd. Hij had niet zoveel met de kerk, geloofde niet echt in God of een hoger bestaan, maar het was nou eenmaal traditie. En dus deden ze alles volgens de traditie. Hij gluurde even naar zijn familie, naar zijn vader die hem goedkeurend toeknikte en zijn moeder die trots zat te glimlachen en de lege plek waar Nessie's tante hoorde te zitten, maar dat was iets voor latere zorgen want nu was het tijd voor het ja-woord. Of eh, nee. Toch niet. Hij kuchte even ongemakkelijk en wierp de zenuwachtige bediende een geïrriteerde blik toe, want bij Merlijns Paarse Teen, wie stoorde er nu iemand tijdens het ja-woord. Kon Nessie hem misschien even negeren en opschieten. Hij wilde niet graag zijn eigen feest missen vanavond. Maar oh nee, dat kon ze niet. Zijn -nu nog- verloofde nam geen moment de tijd om na te denken en rende meteen van het altaar weg. Wat dacht ze in godsnaam dat ze aan het doen was? Dat ze hem hier zomaar kon laten staan? Wat een belachelijk vertoon. "Mijn excuses voor het gedrag van mijn bruid," glimlachte hij zo vriendelijk mogelijk naar de aanwezigen, die duidelijk net zo weinig van de situatie begrepen als hij. "Ik zal wel even gaan kijken wat er aan de hand is." Hun gasten begonnen rumoerig heen en weer te schuiven over hun stoelen, terwijl hij door het gangpad naar achter beende zijn bruid achterna. Gelukkig was ze niet zo moeilijk te vinden. Zachary wierp een vlugge blik op het tafereel en wapperde toen met zijn hand richting de bediende. "Kan iemand Mrs. Morgenstern even een glaasje water geven, ze ziet er een beetje bleekjes uit." Vrouwen altijd met hun flauwvallen. En konden ze dan daarna gewoon verder met de bruiloft? Iedereen zat op hen te wachten.
 15. De Jaarlijkse Sikkelloterij!

  Zach koopt ook 4 loten, 2 voor zichzelf, 1 voor @Happiness Morgenstern en 1 voor @Melody Kingsley-Savage als nieuwsjaarscadeautjes
×