Jump to content

Zachary Davidson

New Elites
 • Content count

  105
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Zachary Davidson last won the day on December 20 2011

Zachary Davidson had the most liked content!

About Zachary Davidson

 • Rank
  Prince Charming the Villain

OOC Profiel Informatie

 • Naam
  Irene

Profile Fields

Recent Profile Visitors

3,228 profile views
 1. [1837/1838]And they lived happily ever after...

  Net een droom. Ach, dat was lief van haar om te zeggen. "Maar deze droom is werkelijkheid en je gaat er niet wakker van worden," zei hij trots, nog niet geheel door dat de bruid aan zijn arm een beetje ongemakkelijk uit haar ogen keek en dat zijn woorden wellicht niet de juiste waren om op dit moment uit te spreken. Maar hoe moest hij dat weten? Kom op zeg, het was niet alsof hij gedachten kon lezen. Hij kon natuurlijk wel iets beter gaan opletten. "Oh de receptie is in het Astoria hotel. Daar ben je vast wel eens geweest toch?" Wie was daar nou niet geweest. Iedereen wist dat het de plek was om je feesten te vieren. De locaties waren altijd prachtig en het personeel erg discreet. Precies wat je nodig had als je je in kringen als die van de Davidsons bevond. Zijn vader had eerst voorgesteld om de receptie gewoon thuis te houden, maar dat vond Zach toch iets te ouderwets. Een hotel was veel leuker dan het huis van je ouders en bracht veel meer leuke feestmogelijkheden met zich mee. "Natuurlijk, wat wil je drinken?" Vlug knipte hij richting een bediende die haastig aan kwam snellen en voor het eerst wierp Zach echt eens een goede blik op zijn nieuwe vrouw. Eigenlijk wilde hij er niets van zeggen, want hij had geen zin in gezeur, maar oke, het was hun bruiloft en misschien was ze gewoon overweldigd en was er verder niets aan de hand en dan was hij binnen twee seconden ook weer van dit gesprek af. Onwillekeurig schraapte hij zijn keel. "Is er iets? Je ziet er een beetje bleek uit..."
 2. [1837/1838]And they lived happily ever after...

  Gelukkig, ze vond het mooi. Al had Zach niets anders verwacht natuurlijk. Hij wist heus wel wat vrouwen wilden en dus wat zijn verloofde wilde. Alle vrouwen leken toch op elkaar, niet waar? De jongeman grijnsde op haar compliment en flapte er nog net geen "ik weet het" uit. Meer omdat hij wist dat er op dit moment van hem werd verwacht dat hij nog zijn mond hield dan omdat hij besefte wat voor arrogante opmerking dat eigenlijk was. Uiteraard waren er niet veel mensen die ze kende. Haar hele familie was dood. En man, wat had hij een moeite gedaan om verder wat sociale contacten van haar bij elkaar te sprokkelen. Het bleek dat Happiness Morgenstern nou niet echt een heel sociaal meisje was geweest en om nou al haar vorige dates uit te nodigen -het enige sociale aspect waar haar tante haar aan leek te hebben blootgesteld. Nu ze me hem zou trouwen, moest dat natuurlijk gaan veranderen en werd het echt tijd dat ze wat goede vriendinnen ging maken. Tenminste, het zou fijn zijn als ze iemand anders had om af en toe om heen te hangen. Zach was erg gesteld op zijn privacy. Eindelijk kwam dan toch het belangrijke deel van de ceremonie, het ja-woord, en zoals op elke fatsoenlijke bruiloft verliep het vlekkeloos. Nessie gaf haar antwoord en Zach gaf zijn antwoord "Ja, ik wil." Het waren woorden die hij met gemak over zijn lippen heen liet glijden toen al die vragen aan hem werden gesteld en hij eigenlijk niet echt luisterde -iets met voor altijd en voor elkaar zorgen en ja, ja, ja- zo soepel als hij tegen meisjes loog op een zaterdagavond in de club. Vervolgens pakte hij de ring die hij had uitgezocht en schoof hem om haar vinger. Het een elegant, niet al te extravagant exemplaar, misschien toch nog iets wat hij goed had uitgekozen voor vandaag. "Dan verklaar ik jullie nu, man en vrouw." En met die woorden was het officieel. Ze was van hem. Dit mooie meisje. En haar fortuin. Met een tevreden grijns boog hij zich naar voren en kuste Happiness teder op haar lippen. "Eindelijk, Mrs. Davidson."
 3. [1837/1838]And they lived happily ever after...

  Zach zag niets van de schrik in Nessie's ogen. Of nee, hij zag het vast wel, maar het was niet datgene waar hij momenteel aandacht aan besteedde. Als ze nu inderdaad meteen er vandoor zou rennen was het natuurlijk een heel ander verhaal, maar Happiness was netjes opgevoed en dus bleef ze gewoon staan, precies zoals van haar verwacht werd. Dat ze er wat overdonderd uit zag nam Zachary maar gewoon als compliment. In ieder geval had iedereen het goed geheim weten te houden. "Oh ja vind je hem niet prachtig?" knikte hij trots richting haar jurk en hij verwachtte nu dat ze volmondig ja zou zeggen, want als er iemand alle moeite moest waarderen die hij hier in had gestopt dan was zij het wel. Het gebeurde niet vaak, maar Zach had een keer oprecht zijn best gedaan. Voor een bruiloft die Nessie nog helemaal niet had willen hebben blijkbaar, maar niemand ging hem dat vertellen, dus hoe had hij dat nou weer moeten weten. Het was niet alsof hij werkelijk verstand had van vrouwen. Hij deed wel graag alsof. "Je ziet er geweldig uit." Tevreden bood Zach Happiness zijn arm aan en samen met zijn bruid schreed hij door het gangpad naar voren. Nou, hij begreep wel wat vrouwen hier altijd zo leuk aan vonden, iedereen had alle aandacht voor jou. Eenmaal voor aangekomen begon de priester iedereen te verwelkomen en blablabla. Zach had zich nooit echt geïnteresseerd in het kerkelijke leven, maar het was nou eenmaal traditie om in een kerk te trouwen. Of bij Nessie thuis, maar dan had hij natuurlijk nooit een verrassingsbruiloft kunnen organiseren, dus dat was geen optie geweest. Terwijl de priester rustig door ratelde boog hij zich naar zijn bruid toe en fluisterde in haar oor: "Vind je het mooi? Het word hierna nog beter." Want bij zijn bruiloft hoorde natuurlijk het beste feest ooit! Als Nessie een beetje geluk had ging hij van alle drank niks meer omhoog krijgen vanavond.
 4. [1836/1837] There is method in my madness

  Zach had zich verheugd op een leuke, wilde avond en die begonnen meestal met een goede fles drank. Alcoholische drank. Geen babyflesjes. Dus eerlijk gezegd voelde hij zich iets teleurgesteld toen hij Jennifer's woonkamer binnen wandelde en meteen een kind in zijn armen gedrukt kreeg. Niet zomaar een kind... zijn kind en dat wist hij ook wel, maar dat maakte de situatie eerlijk gezegd niet minder ongemakkelijk. Zach had nooit veel gehad met kinderen. De enige baby die hij ooit had aangeraakt was zijn broertje en eerlijk gezegd had hij niet zoveel van Austin moeten hebben tot hij een jaar of twee was en tenminste fatsoenlijk achter hem aan kon lopen. Eigenlijk was het wel een opluchting dat Jenny nooit naar hem toe was gekomen om te eisen dat hij een rol als vader op zich nam, maar dat ze gewoon was getrouwd met een andere vent. Niet dat Zach zo'n groot fan was van Hiram Churchill, maar wellicht wist de man beter hoe hij met een kind om moest gaan dan hij. Heroine huilde en Zach wierp een wat verveelde blik op zijn dochter, die hij eerder vasthield alsof ze een zak aardappelen was dan een baby. Ja wat? Niemand had hem ooit geleerd hoe hij een kind vast moest houden. "Eh, heb je daar geen personeel voor ofzo?" vroeg hij verbaasd. Want waar was personeel immers anders voor? Als moeders geen zin hadden hoefden ze hun kind niet eens op te voeden, kon je prima aan een ander overlaten. Dat was toch algemene kennis? Of had Hiram daar niet in geïnvesteerd? Grootste fout van zijn leven als je het Zach vroeg. "Naar dat feest in "The Snake Den" maar we moeten wel nu gaan, want het is een geheim feest en dan gooien ze op een gegeven moment de deuren dicht." Hoe laat wist hij niet precies, want Zach was nog nooit eerder echt aan de late kant geweest, maar hij wilde dit er gewoon even niet bij hebben oke. Hoezo zat er niet gewoon een uit knop op babies? Gefrustreerd wierp hij nogmaals een blik richting zijn huilende kind en zijn gezicht vertrok van afschuw. "Godverdomme, ze heeft over mijn nieuwe pak heen gekwijld!"
 5. Donderdag 21 september 1837 Er was eens... een bruiloft die niet door ging, omdat de tante van de bruid besloot te sterven. Goed, het was vast niet de bedoeling geweest van Pleasant Morgenstern om precies op dat moment de pijp uit te gaan, maar toch nam Zach het haar een beetje kwalijk, want Merlijn, kon je een slechtere timing hebben? De bruiloft werd afgelast, want daar had zijn geliefde jonge bruid op gestaan en zo gingen ze een nieuwe periode in van wachten. Zachary was nooit echt een geduldig man geweest, maar hij had oprecht zijn best gedaan. Hij had zijn verloofde tijd gegeven om te rouwen, hij had zijn best gedaan om haar op te vrolijken en het naar haar zin te maken en na al die moeite die hij daar in had gestoken had hij toch wel verwacht dat hun echte bruiloft snel plaats zou vinden. Maar elke keer dat het onderwerp in hun gesprek naar boven kwam, leek Happiness de boot een beetje af te houden. In eerste instantie riep dat vooral irritatie op, want hoezo ze had nog niets gepland? Hoezo had ze nog niet nagedacht over de nieuw datum? Was dat dan niet wat verloofde vrouwen continue deden? Zwijmelen over hun sprookjeshuwelijk. Het begon er bijna op te lijken dat ze helemaal geen bruiloft wilde plannen. En toen bedacht hij het zich plotseling. Wat als Nessie inderdaad geen bruiloft meer wilde plannen? Wat als de dood van haar laatste familielid zo traumatisch was dat ze zich er niet toe kon zetten? Ach, maar dat gaf niet. Als zij het niet kon plannen, dan deed hij het wel. Als vrouwen het konden, dan konden mannen het immers ook, niet waar? Hoe moeilijk kon het zijn. Nou, iets moeilijker dan gedacht, maar goed daar had hij de hulp van zijn vriendinnen voor. Melody was fantastisch met de hele planning en Daniella had een geweldige kledingstijl, dus die kon wel de bruidsjurk regelen (dat Happiness' stijl compleet anders was, ging volledig aan hem voorbij) en die ene juffrouw Montgomery had na heel veel zeuren eindelijk de taart gemaakt die hij wilde hebben. Hij had zelfs op tijd de uitnodigingen verstuurd naar alle gasten, met het nadrukkelijke bericht het niet met de bruid er over te hebben. Want het was allemaal een verrassing. Hij deed dit allemaal voor haar. Was hij geen geweldige verloofde? Op de dag zelf had hij de jurk, schoenen en alle accessoires die hij verder speciaal voor haar had uitgezocht naar Happiness op laten sturen, met een briefje erbij dat ze stipt op tijd klaar moest staan voor de koets die haar op zou komen halen om haar naar een mooie bestemming te brengen. Wellicht gaf het briefje een beetje het idee dat ze gewoon op date gingen, maar het moest natuurlijk wel een verrassing blijven. Hopelijk zou ze gewoon alles doen wat hij van haar had gevraagd. Zach stond al in pak te wachten bij de kerk toen de koets het grindpad opreed. "Daar ben je!" begroette hij zijn (nu nog) verloofde joviaal en vlug nam hij haar hand en begeleidde haar de koets uit. "We moeten een beetje opschieten. Iedereen staat te wachten." Zonder verder een woord te zeggen leidde Zachary haar het kerkje in. Normaal was het de bedoeling dat alleen de bruid vanaf hier haar entree maakte, maar ze konden dit ook best samen doen. "Wel lachen he?" De deuren vlogen open, tien duiven vlogen de zaal in (voor een theatraal effect) en honderden gasten draaiden hun hoofd de juiste kant op. "Verrassing," fluisterde Zach opgewekt in Nessie's oor. OOC: Eerst Nessie laten posten, daarna ook open voor gasten denk ik?
 6. [1836/1837]Round and round like a horse on a carousel, we go

  Zach's laatste ervaringen met een geweer waren niet heel positief te noemen (voor degene die het hebben gemist, iemand had hem neergeschoten) maar toen had hij niet zelf het wapen in handen gehad en nu wel, dus dat was meteen veel beter. En gelukkig was hij dronken genoeg geweest ten tijde van het schietincident om er niet al teveel trauma aan over te houden. Veel meer dan een "nou oke" had hij van zijn verloofde niet nodig, want toestemming was toestemming of het nou heel enthousiast klonk of niet en dus was dit wat ze gingen doen. Zachary gooide de man van de schiettent wat geldmunten toe en nam trots zijn wapen in ontvangst. "Welke?" Hij volgde Nessie's ogen en een grote, fluffy eenhoornknuffel belandde in zijn gezichtsveld. "Oh die." Nou niet echt wat hij hoopte later in zijn huis neer te zetten, maar als dit was wat Happiness wilde, dan zou ze het krijgen vandaag. Hij kon het ding altijd nog ooit kwijt laten raken als hij er niet meer naar wilde kijken. "Natuurlijk kan ik dat." De jongen grijnsde haar zelfverzekerd toe en concentreerde zich toen op het speelveld. Zijn eerste schot was raak, niet zozeer tegen de verwachtingen in. Er waren dan misschien veel dingen die Zach niet zo goed kon, zoals inschatten wat vrouwen nou echt willen, zich inleven in emoties van anderen, een vak halen zonder een keer iemand anders zijn huiswerk te laten maken of duelleren, maar schieten was iets wat hij wel kon. Vroeger was hij vaak met zijn vader en diens vrienden mee geweest op jacht tripjes. Blijkbaar kreeg je van criminelen verdedigen erg de neiging om zo nu en dan iets neer te schieten. "Oh trouwens," mompelde Zach, terwijl hij zijn geweer ophief op zoek naar zijn tweede doelwit. Hij deed zijn best om zo subtiel mogelijk te klinken. "We hebben het er niet echt meer over gehad maar ik vroeg me af of je al had nagedacht over een nieuwe datum voor de bruiloft?" Hij vroeg dit totaal niet nu omdat hij er met een geweer imposanter uitzag.
 7. [1836/1837] Het MV heeft een mooie toekomst voor de boeg!

  He, he, he, ging meneer de zeurkous nou werkelijk zijn poging tot plezier proberen te bederven? Zach wierp de man een lichtelijk geïrriteerde blik toe. Dat hij niet wist wat er zich beneden precies afspeelde betekende natuurlijk niet dat hij er niet heen mocht gaan. Hij was verdomme Zachary Davidson! Hij was lid van de Club, hij was overal welkom, werd uitgenodigd voor alles, zelfs als er, in dit geval, waarschijnlijk geen uitnodigingen waren verstrekt. Want wie wilde hem nou niet op je feestje hebben? Het was een eer als hij kwam. Opgelaten streek hij een onzichtbaar pluisje van zijn pak. "Bedankt voor het delen van uw zorgen, meneer, maar ik denk toch dat ik me graag laat verrassen. Hoe meer u er zo over praat, hoe aantrekkelijker het benedendek klinkt," grijnsde hij richting Hiram en hij haalde even charmant een hand door zijn haar. "Maar als u zelf niet durft bent u natuurlijk welkom om gewoon boven te blijven." Zach zou hem in ieder geval niet missen. Suffe pretbederver. "Jennifer, schat, wijs maar de weg." Tenminste, ze ging toch niet naar die saaie vent luisteren die het zogenaamd allemaal beter wist?
 8. [1836/1837]Round and round like a horse on a carousel, we go

  Eh nee, het reuzenrad was eigenlijk verre van snel. Als je het aan Zach vroeg was het zo ongeveer de saaiste attractie die er maar bestond, zo langzaam ging het en het uitzicht was nou ook weer niet al die moeite waard. Het was enkel omdat Nessie graag het reuzenrad in wilde dat hij bereid was om in de rij te gaan staan en dan ook alleen maar omdat hij een goede indruk wilde maken. Nu gaf ze hem echter de perfecte uitweg om de saaiste kermisattractie te ontwijken. "Oh eh ja, soms wel," knikte hij, want hij kon zich voor de zekerheid maar een beetje indekken, gezien het reuzenrad nou niet bepaald op volle toeren draaide op dit moment. "En het is heel hoog." Zach dacht niet dat Nessie hoogtevrees had, anders had ze het reuzenrad vast nooit voorgesteld, maar hoog paste wel in het straatje van woorden die Happiness over zouden halen om iets anders te gaan doen. "Weet je wat we ook kunnen doen?" begon hij hoopvol. "Ik zag verderop een schiettent staan, misschien kan ik wel een rondje spelen en iets voor je winnen." Want dat was heldhaftig en dapper enzo. En Happiness zou er ook iets moois aan overhouden, een herinnering aan deze dag. "Zou je dat leuk vinden?"
 9. [1836/1837]Round and round like a horse on a carousel, we go

  Zachary maakte zich er absoluut geen zorgen over dat ze een kusje deelden in het openbaar. Het was misschien niet helemaal volledig volgens de etiquette, maar hij had wel eens vreemdere dingen gedaan in het openbaar of in redelijk openbare ruimtes. Zoals andere meisje kussen dan zijn verloofde, of seks hebben met je concurrent op het bureau van de man waarvan je eigenlijk hoopte dat hij je toekomstige baas zou worden, of je broek uittrekken in een bar en er rondjes mee zwaaien terwijl je het clublied zong (ja, dat waren van die dingen die nou eenmaal wel eens konden gebeuren op clubavonden). Zolang je je maar omringde met de juiste mensen was er heel veel dat je goed kon praten. En daarbij had hij al het recht om Happiness te zoenen, want ze was zijn verloofde en het had maar een haar gescheeld -van één dode tante- of ze waren ook getrouwd geweest. Dus ze had het er maar mee te doen. Zach dacht dat hij hiermee de situatie wel even had opgelost, maar toen vroeg ze plotseling of hij naar huis wilde. Naar huis? Nee! Ze konden niet naar huis. Dat betekende dat de date alweer over was en waarschijnlijk ook dat hij niet goed was verlopen en het doel van vandaag was nog steeds Happiness gelukkig houden en dat ging vast niet als hij haar huis ging. "Nee, nee," zei hij snel. "Het komt wel goed." Verdomme. Nu zat hij de rest van de dag met dit plakhoofd, maar goed, het was voor het goede doel. "Kom, laten we alvast in de rij gaan staan voor het reuzenrad." Hij bood haar zijn arm aan, die gelukkig nog niet onder de suikerspin zat en begon de juiste kant op te lopen. "Ben je wel eens eerder in het reuzenrad geweest? Het is heel hoog dus dat is vast wel spannend, maar ik zal wel zorgen dat je niets overkomt," grijnsde Zach trots. Kijk nou, wat een gentleman hij was.
 10. [1836/1837] Het MV heeft een mooie toekomst voor de boeg!

  Ach Jennifer, Zach geloofde niet echt dat je nu in een saaie huisvrouw was veranderd hoor. Natuurlijk was die zwangerschap even een vervelend obstakel, maar daarna kon je gewoon weer terug naar je oude leven, niet waar? Tenminste, dat was hoe mannen het aanpakten, een kind hoefde geen hele verandering van persoonlijkheid en status te betekenen. Voor vrouwen lag dat een beetje anders natuurlijk, maar er waren nou eenmaal vrouwen die hij nooit anders zou kunnen zien dan hoe hij ze ooit had leren kennen en Jennifer was daar één van. Zodra ze van dat kind was verlost werd ze vast weer helemaal de oude. Of dat verwachtte hij toch wel, want hij had niet zo'n behoefte om vrienden te zijn met een saaie huisvrouw. "Ja zeker, een Galjoen zou veel passender geweest zijn voor een feestje van het Magisch Verbond, denk je niet?" Want galjoenen, geld, snap je. Dat het misschien wat minder praktisch was dan dit model maakte niet uit. Zach nam een slokje van zijn glas en wierp een geïnteresseerde blik op de man die hij vast ergens van moest kennen, maar waarvan hij even niet op zijn naam kon komen. Wat betekende dat hij vast minder belangrijk was dan hem. "Oh, u bent ook een kenner?" De echte kenner van dit schip bleek echter Jenny te zijn, want zij wist blijkbaar waar hier alle leuke dingen te doen waren. "Beneden?" Nieuwsgierig boog Zach zich wat meer naar haar toe, volledig negerend dat die vent zich afvroeg of dat wel een goed idee was. Natuurlijk was het een goed idee. Jennifer had altijd goede ideeën, als die baby tenminste nog niet haar hersenen had aangetast. Dat gebeurde soms, had hij ooit gehoord van een van zijn wijze vrienden bij de Club. "Dan moeten we zeker even naar beneden. Dat staat als een paal boven water." En omdat Hiram het niet ging doen, bood hij vriendelijk zijn arm aan aan Jennifer. "Wat hebben jullie gehoord dat er beneden is? Blijkbaar weten jullie meer dan ik." Dat kon natuurlijk niet, maar gelukkig was hij op de juiste plek op het juiste moment.
 11. Hello <3 Zach en Nessie gaan trouwen! Dat was natuurlijk al langer de bedoeling, maar helaas is hun eerste bruiloftsfeest afgelast, omdat Nessie's tante vlak voor het ja-woord overleed. Zoals je kan lezen in het onderstaande topic, mocht je er graag meer van willen weten <3 Ondertussen zijn we al een aantal maanden verder en Zach vind dat die bruiloft er onderhand toch wel eens mag komen. Alleen schiet Nessie niet echt op (ze heeft het erg druk met genieten van haar vrijheid) dus heeft hij besloten om zelf de bruiloft te organiseren, achter de rug van zijn geliefde verloofde om en haar er mee te verassen! (Uiteraard met het hele lieve excuus dat hij haar zo heel wat zorgen ontneemt, want dan hoeft ze niet opnieuw te stressen over een hele bruiloft). Het probleem is.... Zach is een man en hij heeft van de helft geen idee wat er bij een bruiloft komt kijken. En hij wil natuurlijk wel het feest van het jaar neerzetten. Daarom leek het me wel grappig als hij de hulp van allemaal mensen in gaat roepen. Dus bijv iemand die hem wil helpen met het plannen, of iemand die de catering kan regelen, clubleden die hem advies aanbieden (en ik wil een Bachelor Party jongens omygod!) vriendinnen van hem die helpen een nieuwe bruidsjurk uit te zoeken (want hun smaak komt vast geweldig overeen met die van Happiness!) etc etc. Voorwaarde is uiteraard dat ze goed hun mond moeten kunnen houden, want de plannen mogen niet uitlekken! Dussss heb jij een char die hem misschien wel kan helpen op een bepaalde manier, please let me know >D Lijstje: - Bruiloftsplanner(s): Melody - Bruidstaart: Yelena - Bachelorparty: Door Howard Boman in Valentine's Nachtclub voor alle leden van De Club & Zach's overige vrienden (heeft hij er meer? goede vraag) - Bruidsjurk: Melody // Daniella Hun zielige eerste bruiloft:
 12. [1836/1837]Round and round like a horse on a carousel, we go

  Nee, Zach hoefde niets. Hij hoefde al helemaal geen hele suikerspin in zijn gezicht. Zodra het zoetige spul zijn wangen aanraakte begon hij meteen te sputteren, maar het was al te laat. Voor hij het wist was zijn hele hoofd omringd door een roze wolk en tegen de tijd dat Nessie besefte wat er aan de hand was, was het eigenlijk al te laat. Lichtelijk geïrriteerd probeerde hij wat suikerspin van zich af te vegen met de mouw van zijn pak, maar dat resulteerde alleen maar in een grotere plakkerige boel. "Servetjes, dat is wat ik wil," zuchtte hij, met moeite zijn irritatie binnen houdend en hij wapperde wat furieus richting de man van de suikerspinnenkraam. Dat die maar even heel snel met goede servetten aan kwam zetten, want zijn verloofde was hem aan het uitlachen en Zach was nogal ijdel, dus daar kon hij niet zo goed tegen. Dit doet me denken aan toen George roze wenkbrauwen had, maar gelukkig was dit minder langdurig, ander zou Zachary waarschijnlijk een heel stuk minder kalm reageren. "Is het weg?" vroeg Zach bezorgd, nadat hij wat met een servetje op zijn hoofd gedept had, waarbij hij vooral het idee kreeg dat het servet aan zijn voorhoofd vast bleef plakken dan dat er suikerspin vanaf kwam. "Je bent soms ook zo onhandig." Hij glimlachte, wellicht ietwat geforceerd, maar kon je het hem kwalijk nemen. Dit zette nou niet bepaald de goede mood. Gelukkig wist Zach wel hoe hij de mood moest veranderen. "Vertel eens," glimlachte hij geheimzinnig en hij zette een stapje dichterbij, de suikerspin zorgvuldig ontwijkend. "Smaak ik nu naar marshmallows en aardbeien?" Zonder pardon boog hij zich naar voren en drukte heel zachtjes zijn lippen op die van Happniness. Eigenlijk hoopte hij dat ze van schrik nu haar suikerspin zou laten vallen, waren ze daar ook meteen vanaf.
 13. [1836/1837] Het MV heeft een mooie toekomst voor de boeg!

  Waar een pretentieus feestje was, daar was Zach en dus was hij ook vandaag aanwezig op het evenement van zijn favoriete partij. Hij had geprobeerd zijn verloofde thuis te laten, omdat ze de laatste tijd wel erg veel dingen samen deden en hij daar een beetje kriebelig van werd, maar helaas was hij er toch niet onderuit gekomen, want als hij wilde dat er iets van dit huwelijk terecht kwam kon hij moeilijk de hele tijd de boot afhouden. Hmpf. Dat betekende dat hij zich toch weer soort van moest gedragen vandaag. Binnenkort moesten ze bij De Club maar weer eens een feestje organiseren waar alle vrouwen en verloofdes niet mochten komen, zodat hij tenminste weer eens een avond lekker zichzelf kon zijn. Mr. Silvershore was net klaar met zijn openingspraatje en dus stond Zach wat om zich heen te kijken, om te zien of hij een activiteit kon spotten waar hij zijn verloofde even bij kwijt kon raken. Een activiteit vond hij niet, wel iemand anders. "Oh, volgensmij zie ik daar een oude vriendin staan. Die wil ik wel even gedag zeggen," kondigde hij Nessie aan en zonder te vragen of ze zin had om mee te gaan koerste hij op de twee mensen aan de rand van de boot af. Als Nessie graag achter hem aan wilde trippelen dan eh, moest ze dat vooral maar doen. Hij kon haar toch niet echt tegenhouden. "Jenny!" begroette hij zijn favoriete drugsleverancier uitbundig en hij gaf haar een kus op haar hand. "Wat... oh." De woorden "zie je er goed uit" gingen langzaam verloren in een verbaasde uitdrukking want bij Merlijn, ze zag er wel een klein beetje zwanger uit. Nou Zach, zeg eens hallo tegen je eerste nageslacht. "Wat lang geleden dat we elkaar hebben gezien. Veel te lang," verbeterde hij zichzelf vlug. "Hoe is het met je? En wat vinden jullie van het feest?" Hij nam een slokje van zijn champagne en knikte uit beleefdheid even naar de man naast Jennifer. "De boot is echt een leuk idee, al had ik zelf een ander model gekozen." De beste stuurmannen stonden aan wal, niet waar.
 14. [1836/1837]Round and round like a horse on a carousel, we go

  Fijn Nessie, dat je het niet over je hart kon verkrijgen, want Zach zou je ook niet zo snel vergeven. Hij had namelijk helemaal niets fout gedaan! Tenminste, in zijn ogen. Net zoals hij ook vandaag weer ontzettend goed bezig was. He, en misschien had hij wel gelijk in dit geval, want Happiness Morgenstern keek ontzettend blij uit haar ogen. Met enige tegenzin liet hij zich door haar richting het suikerspinnenkraampje trekken. Meende ze dat nou? Die dingen waren zo... zo, roze en zoet. Twee dingen waar Zachary over het algemeen niet zo van hield. Hij hield meer van blauw en van pittig, wat nee hij beschreef hier helemaal niet Melody's oude afdeling en karakter. Kon ze niet iets anders nemen? Wat popcorn of zo'n gekke grote lolly? Nee, blijkbaar wilde Nessie heel graag een suikerspin en omdat het zijn voornemen was om haar in een goede bui te houden vandaag, moest Zach daar maar in mee gaan. "Natuurlijk kan dat!" lachte hij dan ook, zogenaamd opgewekt en hij wenkte de verkoper om hun bestelling op te nemen. De suikerspin die hij even later aangeboden kreeg was gigantisch en ook nog eens in de vorm van een prachtig wolkenhart. Zachary ergerde zich bijna meteen aan de plakkerigheid van het ding zodra hij het vastpakte, maar draaide zich toch met een glimlach om naar zijn verloofde om het aan haar aan te reiken. "Alsjeblieft, my valentine." Zijn blik gleed af naar het reuzenrad en weer terug naar de suikerspin. "Misschien moet je eerst even hier wat van eten, het is zo groot dat we anders vast het uitzicht niet eens kunnen zien." Zie je wel, belachelijke dingen die suikerspinnen.
 15. 14 febrruari - de Valentijnskermis Een aantal maanden geleden had Zach's verloofde hard op zijn ego gestampt door hem op hun bruiloft zomaar voor het altaar te laten staan. Oh, daar had ze een goede reden voor hoor, haar tante was namelijk onverwachts een paar uur eerder overleden en ikzelf vind het heel acceptabel om dan je bruiloft uit te stellen. Zach was het daar alleen niet helemaal mee eens, dus had het zijn ego uiteindelijk niet zoveel goeds gedaan. Maar nu had hij wat goed te maken. Want blijkbaar -ja, het was hem ook een raadsel- had hij een ietwat verkeerde reactie gegeven toen hij subtiel had geprobeerd haar te dwingen alsnog door te gaan met de bruiloft. Er was ook nog steeds geen nieuwe datum geprikt overigens en dat kon natuurlijk ook niet. Zach had Nessie beleefd de tijd gegeven om er zelf mee te komen, iets met omdat ze moest rouwen om haar overleden familielid, maar onderhand duurde het hem allemaal wel erg lang, dus moest hij er maar naar vragen. Niet zomaar natuurlijk, want zoals gezegd, was ze de laatste keer niet helemaal tevreden geweest met zijn antwoorden. Sowieso kon je vrouwen meestal maar beter verwennen voor je iets moeilijks aan ze vroeg en dus had hij Happiness voor vandaag meegevraagd naar de Valentijnskermis. Het was roze, het was vrolijk en er was bijna geen betere plek om wanhopige, dromerige meisjes op te pikken, maar dat was een activiteit die hij toch moest overslaan voor vandaag, want nu wandelde hij hier met zijn verloofde aan zijn arm, die tot nu toe gelukkig best blij keek. Nu moest hij haar alleen nog zo zien te houden en dat was de grote uitdaging. "Dus, wat zou je graag als eerste willen doen? Je mag alles kiezen wat je wil." Dat was vast een goed begin. OOC: Met Gianna <3
×