Jump to content

Laurelle Ryder

Vrijzinnige Tovenaarspartij
 • Content count

  213
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  61

Laurelle Ryder last won the day on February 25

Laurelle Ryder had the most liked content!

About Laurelle Ryder

Profile Fields

Recent Profile Visitors

2,425 profile views
 1. Shipbattle 7 - Uitleg & nominaties

  Felix Azure x Mat Muir Keane Cadwgan x Evangeline Lennox (dungeon babes) Peter Coterell x Blythe Lennox (back when blythe had taste) Christa Rose x Raspberry Lemon Quentin Kane x Elaine Foulkes-Davenport Floriana Lennox x Helios Thornburn Madeline Rosanvallon x David Appleby Theresa Kane x Desmond Thwaite
 2. PD's nakijken

  Ik ben voor! Ik kijk weleens wat PD's na en heel vaak is het gewoon... lezen en daarna een "goedgekeurd" in het topic schrijven en meer dan dat is het niet. "Problemen" die voorkomen, zijn verjaardagen (no judgement, rekenen is ingewikkeld), het vergeten van de PD-link en voor de rest dubbele faceclaims of wat van dat soort onoplettende onzin. Het is een beetje een nutteloze stap in de meeste gevallen, dus ik ben er zeker voor om het grotendeels af te schaffen. In mijn ~ervaring~ (dit klinkt heel cv-achtig) met nieuwelingen ben je meer bezig met ze te uilen om vragen te beantwoorden en minder met de PD zelf (die in veel gevallen wel meevalt, vaak gewoon iets te kort omdat ik kut ben voor nieuwe mensen en vind dat het uitgebreider moet , sorry aan iedereen die mijn gezeur heeft moeten ondergaan <3). Ik denk dat we een beetje moeten kijken vanaf wanneer iemand geen "nieuweling" meer is, maar like, de tweede PD wordt pas gemaakt vanaf dat iemand weet hoe het hier werkt, dus misschien dat gewoon.
 3. Mijn Personagedossier kan worden nagekeken!

  Goedgekeurd!
 4. Mijn Personagedossier kan worden nagekeken!

  Goedgekeurd! <3 is it me or is lily writing her type
 5. Familie - Slechtste ouder

  De ouders van Irwin & Elaine <3
 6. Mijn Personagedossier kan worden nagekeken!

  Goedgekeurd! <3
 7. OOC Algemene Mededelingen

  - Is er een topic per ongeluk verplaatst die niet verplaatst had moeten worden? We zetten hem direct terug als je dat vraagt! - Als je je topic met [slow] tagt, negeren we hem! - In al deze topics is op 1 april drie maanden geleden voor het laatst gepost, dus wil je je topic redden, moet je erin posten! Of hem taggen met slow. GROTE HAL We cannot hold a torch to light another's path without brightening our own GROTE ZAAL We don't need this fantasy EXAMENS There we were, all in one place, a generation lost in space We worship the sun Say the words that we don't say We should carry on When you got like 10 exams coming up, so instead you decide to take a nap MUZIEK The world will never be the same and you're to blame GRIFFOENDOR IC LEERLINGENKAMER Feels like forever The sanctuary of friendship RAVENKLAUW IC LEERLINGENKAMERS Dreams of glitter and gloss CORNWALL TOREN What is friendship to a corrupt mind ZWEINSVELD Seasons change, people don't No better relation than a prudent and faithful friend Don't you see the wires pulling Collateral damage LONDEN Where there is a will, there is a lawsuit For the warning signs I've completely ignored And she'll always get the best of me, the worst is yet to come You pick a fight and I'll define it Both eyes on the exit sign WEGISWEG Let the games begin Maybe september A language of thorns Back home Black out career choices DE STEGEN When the truth hunts you down Live to honor the best I call from underwater MINISTERIE VAN TOVERKUNST Oh, maybe I will finally learn Always keep an eye on your enemy, especially if she's your secretary STUDENTENHUIZEN She moved like a poem and smiled like a sphinx ENGELAND EN OMSTREKEN So sentimental in a cynical world Ik heb altijd al een meermonster willen zien The price for treason Next century All I want for you is to come to ruin And they lived happily ever after I had me a girl like cigarette smoke See, I've had to burn your kingdom down Christmas like old times though not completely You look pretty sinking Sugar will leave a lover's kiss on your lips
 8. [1837/1838] Cut me into pieces

  Zijn greep op haar hand deed pijn, iets te hard om lief te voelen, beschermend, het type dat haar gewoon veilig doorheen de doolhoven van deze wereld wilde loodsen, iets te hard om af te kunnen doen als iets goedbedoelds. Het paste bij hem, nam ze aan. Immer iets te hardhandig om te voorkomen dat ze haar arm weg wilde trekken. Maar meer dan geen rode plek wilde ze die innerlijke paniek weg, dat gevoel dat ze het nú nodig had of ze anders terug zou verdrinken. Ze snapte niet meer dat ze het die maand had uitgehouden, niet echt. Hoe ze haar ouderlijk huis genoeg had kunnen vinden. De drank die ze uit de kasten had gehaald. De lachjes en gebaren van haar kinderen die onderhand in haar geheugen gegrift waren, puur door de vreemdsoortige helderheid die tegen wil en dank in nuchterheid met zich mee bracht. Ze was er nederig van geworden, dacht ze. Nederiger dan ze van Oliver had kunnen worden. Maar ze hield niet van nederig zijn, niet van bescheiden zijn, ze wilde zichzelf groots voelen, iemand groter dan al de rest, ze wilde de hemel verkennen met zelf geknutselde vleugels. Nu ze er zo dichtbij was, wilde ze eigenlijk niet meer wachten, niet langer dan nodig. Ze schudde haar hoofd bij zijn vraag, griste het ding uit zijn hand alsof het niet precies was waarvoor ze hier naartoe was gekomen, nonchalant en obsessief tegelijkertijd, en slikte het sneller door dan ze normaal deed. Maar normaal duurde het niet zo lang. Normaal voelde ze zich niet zo’n wrak, normaal kon ze de roes van daarnet bijna nog aanraken in plaats van zich slechts vagelijk te kunnen herinneren hoe goed het precies voelde. Maar het kostte niet zo veel tijd om er terug aan te wennen, het duurde nooit lang voor ze er weer aan herinnerd werd en er hoefde evenmin veel tijd overheen te gaan om zich in te beelden dat dit haar liefde voor Oliver was. Laurelle was altijd goed geweest in de twee voor een en hetzelfde aan te zien en Oliver moest het talent om het ook zo te zien nu maar cultiveren. Een moment voor zichzelf had ze nodig, maar zodra ze dat had gehad, greep ze naar de hand die haar net nog pijn had gedaan (maar dat voelde ze nu niet – was dat geen wonder? Op de één of andere manier was Oliver altijd degene die haar pijn deed en degene die die pijn wegnam) om hem dichterbij te trekken, alsof ze zou sterven als ze nu geen menselijk contact had, zo, zo intens eenzaam zonder het gevoel van iemand anders in de buurt. ‘Waarom ben je me niet komen zoeken?’ mompelde ze, zeurderig, haar armen om zijn nek leggend, nu ze daar überhaupt aan kon.
 9. Familie - Beste ouder

  george! ook al heb ik like het gevoel dat george niet op de hoogte is dat hij een bedtijd moet regelen
 10. Familie - Best gespeelde familieband

  tristan/june!
 11. Familie - Meeste daddy/mommy issues

  </3 zo erg is ze nu ook weer niet hawk!
 12. Familie - Slechtste ouder

  die van irwin & elaine! like damn that took some skill
 13. Familie - Meest nutteloze ouder

  liam
 14. Familie - Raarste familie

  wydeville
 15. TUMBLR TEXT POSTS

  Verlate Valentijn! Calla Ryder: Elara Burrows: Evita Haysward: Gemma Walker: Ovid de Haviland: Owain Cadwgan: Zachary Davidson:
×