Jump to content

Valentine Ingram

Magisch Verbond
 • Content count

  559
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Valentine Ingram last won the day on December 11 2017

Valentine Ingram had the most liked content!

About Valentine Ingram

OOC Profiel Informatie

 • Naam
  Gianna

Profile Fields

Recent Profile Visitors

729 profile views
 1. [1836/1837] Burn It Down

  Vrijdag 20 januari 1837 - 's nachts - Vlak bij hun nachtclub Ze hadden net een goede nacht achter de rug in de nachtclub, wat fijn was, want de laatste tijd leek het alsof alles hen tegen zat. Valentine had geen idee hoe het kwam, maar ineens leken ze overal doelwit voor te zijn. Er was ingebroken in zijn huis, soms kon hij geen geld uit Goudgrijp halen omdat er 'iets' was met zijn rekening, er was een keer 's nachts bijna een standbeeld op hem gevallen en vanochtend waren ineens alle bestellingen voor de club gecanceld. Maar ondanks alles draaide de club goed. En dat lag een klein beetje aan Daniella, maar niet genoeg dat Valentine zich geneigd hoefde te voelen om credits te geven. Dus, redelijk opgetogen zette hij de laatste beveiliging op zijn plek en sloeg hij daarna zijn arm om Daniella's middel heen, zodat ze samen over straat konden lopen. "Vandaag was een goede dag," zei hij vrolijk, het gedoe van vanochtend alweer vergeten. "Ik denk dat die pech eindelijk voorbij is." Wat het moment was dat er een man uit de schaduwen sprong, zijn toverstok op hen richtte en schreeuwde: "Geef me jullie geld!" Fijn. Privé <3
 2. Het was HAAR leven?! Alleen het hare?! "Het was mijn moeder," schreeuwde hij boos terug, wat absoluut niet het goede idee was om te doen in een overvolle leerlingenkamer, maar ze HIELD GEWOON NIET OP. "Denk je nou echt dat ik niet in de problemen kom als ze je betrappen?" siste hij naar haar. "Als jij zo graag in Azkaban wilt, prima dan, maar ik wil niet met je mee!" Overigens zou hij nooit oké ermee zijn dat Daniella in Azkaban eindigde.
 3. Dit. Sloeg. NERGENS. Op. Ja, natuurlijk wilde hij controle grijpen, maar het waarom was compleet logisch, toch? "Als ik dat niet doe, krijgen we dit soort situaties!" siste hij boos naar haar. "Want je denkt verdomme nooit na, je doet altijd maar wat er dan in je opkomt, zonder ook maar enigszins te denken aan de consequenties!" Alsof ze helemaal niet in consequenties geloofde! Was misschien ook zo. "Dus verdomme, geen wonder dat ik de controle wil hebben, ik probeer ons allebei in leven te houden, en het zou helpen als je mee zou werken!"
 4. [1836/1837] The devil's jaws are far too weak

  Hij geloofde haar niet. Valentine geloofde haar totaal niet, want was het niet altijd Daniella die erachter zat als zijn leven verkeerd liep? Zij had zijn zus vermoord, en zijn moeder, en dankzij haar had hij zijn vader vermoord, en als ze er niet was geweest, had zijn moeder hem nooit geprobeerd uit te huwelijken aan Ophelia, en dan was al dit gedoe ook niet begonnen. Daniella verpestte alles in zijn leven en ondanks dat hij van haar hield en nooit meer zonder haar wilde zijn, kon hij haar op dit moment echt niet uitstaan. Dus liep hij weg, op zoek naar een plek die hij zonder problemen kon vernietigen. Lucretia liep ook weg, voor verstandigere redenen. En Daniella liep weg, op weg om ergens anders problemen te veroorzaken. Topic uitgeschreven <3
 5. [1836/1837] The devil's jaws are far too weak

  Ik zal je blij maken en je geen toegang geven tot Valentine's gedachten op dit moment, want hij was kwaad. Natuurlijk was hij kwaad. Hij had met eenieder kunnen trouwen, elk fucking meisje met een fucking baarmoeder waar een fucking kind in paste, en heel wat meisjes zouden nog blij zijn om met hem te trouwen ook, maar in plaats daarvan was hij met Daniella getrouwd. Ja, hij hield van haar, wilde nooit van iemand anders houden, maar het was duidelijk dat ze nooit een 'normaal' huwelijk zouden hebben. Maar dat gaf niet, wilde hij allemaal opgeven voor Daniella. Op voorwaarde dat ze hem een kind zou geven. "Wat heb je gedaan?" siste hij naar Daniella, want eh, sorry hoor, hij ging er niet vanuit dat ze hier het onschuldige slachtoffer was. Het was namelijk Daniella, die was nergens onschuldig in, behalve misschien in onschuldig zijn. "Weet je wel niet wat je nu kapot hebt gemaakt?!" "Ehm, misschien is het beter als ik wegga..." mompelde Lucretia. "Ik ben bang dat er hier niets tegen te doen is en het lijkt erop dat jullie wat te bespreken hebben..."
 6. [1836/1837] The devil's jaws are far too weak

  Nogmaals: Daniella was niet subtiel. En iemand zoals Valentine, die zijn best deed om op haar te letten, want dat was een beetje handig voor het geval ze ineens besloot van het juiste pad af te dwalen en een paar bomen neer te steken, zag al helemaal wanneer ze niet subtiel was. Zoals op dit moment. Hij staarde haar voor één moment aan, gewoon om de woede wat naar binnen te laten trekken en niet direct beginnen met schreeuwen, want dat was het laatste wat hij wilde. Iets over dat de heler niet mocht weten hoe fucked up hij en Daniella waren, voor ze weigerde hen te helpen met het krijgen van kinderen. "Nee," zei hij, met overduidelijk ingehouden woede, "dat weet ik niet." "Soms kan het een tijdje duren voordat zoiets uit je systeem is," sprong Lucretia hulpvaardig in. "Kun je me laten zien wat het is dat je hebt gebruikt? Een recept, als je dat nog hebt? Dan kan ik kijken of ik iets kan maken dat de effecten sneller laat verdwijnen."
 7. [1836/1837] The devil's jaws are far too weak

  Ugh. Valentine had heus wel geweten dat Daniella dit niets vond, daar was ze nou eenmaal niet bepaald subtiel over, zoals Daniella nooit subtiel was, dank je wel (behalve als ze een zwangerschap wilde verbergen, dan ging het WEL ineens goed, wtf Daniella), maar dit was belangrijk. Voor hem. En dat betekende dat Daniella maar één keer haar mond moest houden en gewoon mee moest werken, anders ging hij een andere manier opzoeken. En dat beviel haar ook dan weer niet, dus nu hadden ze een soortement van impasse dat net een klein beetje zijn kant op viel. Daar dus. "Al een tijd," antwoordde hij, met een strakke blik naar Daniella. "Zeker een jaar met elkaar, maar pas sinds kort zonder..." Ehm... Wat was daar het goede woord voor? "Methoden om zwangerschap te voorkomen," besloot hij maar. "Maar ehm... Daniella is twee keer eerder zwanger geraakt, ook één keer van mij, dus het kan wel." "En zijn die zwangerschappen goed verlopen?" vroeg de heler.
 8. tf when u gf blows u door and not the things u want her to blow

  Ellie was niet de enige die eindelijk wakker was, ook Valentine was na al dat gedoe eens zijn bed uitgerold. Hij had de harde knallen wel gehoord en daarna stemmen, maar eigenlijk was hij niet echt van plan zich ermee te bemoeien, want hallo, daar had hij bedienden voor, toch? Maar de stemmen bleven maar doorgaan en ugh, hij wilde slapen. Dus ja, Valentine kwam ook naar de gang gelopen. Oh fijn, het was Daniella. "Ah, wat lief," grijnsde hij vanaf de balustrade, "kon je me niet missen? En dan denken mensen dat Daniella Adler niet de meest romantische persoon op aarde is." Hij negeerde de kotsgeluiden die Livia maakte.
 9. De Jaarlijkse Sikkelloterij!

  Valentine koopt 1 lot, because... just in case.
 10. And i can hear the bells

  Wie kende Valentine die Ophelia's type was, maar nog niet getrouwd was... Hij dacht even goed na. "Misschien mijn neef, Richard," zei hij, met een ironische grijns. "Of Caspian Thwaite. Of misschien doet ze een laatste, moedige poging om Keane van het huwelijk weg te lokken." Ah, Ophelia was zo dom. Hij rolde moedig met zijn ogen en nam een slok drank. "En wat zijn jouw keuzes?" vroeg hij, terwijl hij zachtjes door haar haren streelde. En dan dachten mensen dat hij en Daniella alleen maar ruzie maakten. Ha.
 11. Ja, Keane, het was echt een briljant idee om even op te scheppen over dat je naar bed was geweest met hun gemeenschappelijke vriendin. Welke vriendin was dat? Oh ja, niemand anders dan Daniella Adler. Degene van wie Valentine het meeste hield van de hele wereld en oh ja, het meisje waarover hij enigszins jaloers deed. Een klein beetje maar, vond hij. Ja, dat hij iemand ooit in het ziekenhuis had geslagen omdat hij degene betrapt had tijdens seks met Daniella, was eh... overduidelijk maar een klein beetje jaloezie. Dus dit gesprek BEVIEL HEM VERDOMME NIETS. "Ha," lachte hij, want hij wist ook wel hoe dit zou gaan. Ze zouden doorhebben dat dit een fragiel punt was en dan eindeloos treiteren tot hij of door zou slaan en dan uit De Club gestoten zou worden (of in Azkaban zou belanden), of eh... ja, dat was eigenlijk het enige wat er zou gebeuren. Dus het beste was om maar net te doen alsof hij niets om Daniella gaf. "Ik weet hoe ik dit ding moet laden," zei hij serieus, "dus als Keane nou die sigaret in zijn mond doet, zal ik erop schieten, oké?" Dat was stukken beter dan Keane in elkaar slaan met het ding, toch?!
 12. Sociale Kalender - BW

  Naam feest/evenement: De bruiloft van Valentine en Daniella Wat is het? Een bruiloft zonder dat er iemand dood gaat Organisator: Valentine en Daniella! Uitgenodigden: Valentine nodigt zijn ene levende zus uit, maar de bedoeling is dat ze weggehaald wordt zodra het feest begint, en natuurlijk @Leander Avery. Daniella nodigt waarschijnlijk de rest van de wereld uit, dus als je wilt komen, kun je het beste even bij Lily vragen of Dani ze zou uitnodigen. Waar: De nachtclub van Valentine en Daniella die zich bevindt op de Halvemaanlaan bij de Wegisweg. Wanneer: Donderdagavond 3 november 1836! Gespeeld? Natuurlijk >D
 13. [1836/1837] We are young still

  Donderdag 3 november 1836 - 's avonds - Nachtclub Vanilla: de nachtclub van Valentine en Daniella Ugh, het huwelijk. Valentine had geweten dat hij ooit zou trouwen, dat was nou eenmaal een ding in de maatschappij en hij was de erfgenaam van zijn vader, dus op een dag hoorde hij weer erfgenamen te krijgen en bla, bla, bla, maar op zich had hij nooit verwacht dat hij met Daniella zou trouwen. Niet dat het uitmaakte. Ja, hij hield van haar, maar dat had hij ook wel gedaan zonder ring, dus eh... het was alleen een formaliteit. Iets over dat hij snel kinderen moest krijgen zodat hij beter stond als Ophelia zou bevallen van een zoon en hij zijn erfenis aan moest vechten. Maar vandaag maakte dat gedoe even niet meer uit, want vandaag stond hij in zijn en Daniella's nachtclub die morgen voor het eerst zou openen, maar nu de scene was van hun bruiloft. In zo'n korte tijd hadden ze hun uiterste best gedaan om er wat van te maken, want het was wel hun bruiloft en ze gingen echt niet een tweederangs bruiloft maken. Niet als het ook om zijn en Daniella's nachtclub ging, dank je wel, want dit was een perfecte gelegenheid om reclame te maken bij al Daniella's vrienden dat ze morgen MOESTEN komen. Ja, ik had wel willen zeggen "reclame maken bij zijn vrienden", maar hoeveel vrienden denk je dat Valentine heeft? De ceremonie was net achter de rug, niemand was ontploft, vermoord, vergiftigd of wat dan ook, en dus waren Valentine en Daniella nu officieel getrouwd! Hij kon het zelf nauwelijks bedenken. De priester verdween snel, mensen trouwen in een nachtclub was niet helemaal zijn ding, en dus konden ze zonder problemen het feestje beginnen. "Gratis champagne voor iedereen!" kondigde Valentine aan. Daniella zou vast de rest van de bar wel openen, hopelijk gingen ze niet bankroet voor hun officiële opening. "En cake, natuurlijk. Kom, Dani, we moeten de cake aansnijden." En hij greep met zijn linkerhand, met trouwring, de hare vast. Het huwelijk van Daniella en Valentine! Niemand gaat dood in dit topic. Iedereen is uitgenodigd die Daniella wel zou uitnodigen, dus dat is eh... half Magisch Engeland. Have fun!
 14. IC Buitenwereld Mededelingen

  Nachtclub Vanilla opent morgen zijn deuren! Donderdag 3 november 1836 Nachtclub Vanilla, gevestigd in de Halvemaanlaan in Magisch Londen, opent morgenavond eindelijk de deuren. Het wordt een luxe nachtclub, uitermate geschikt voor de jongvolwassen tovenaars. De eigenaar is Valentine Ingram, maar om de één of andere reden kunnen we dat niet opschrijven zonder dat er ook Daniella Adler bij komt te staan. Toen we probeerden meneer Ingram daarover aan te spreken hoorden we alleen gevloek. Verrassend genoeg zullen deze twee ook in de nachtclub trouwen vanavond, een feest die alleen toegankelijk is voor genodigden.
 15. IC Buitenwereld Mededelingen

  Maandag 3 oktober 1836 Daniella Grace Adler en Valentine Daniel Ingram kondigen hun verloving aan. Daniella studeert momenteel Magische Psychologie aan de Universiteit van Cambridge en was op Zweinstein Klassenoudste van Zwadderich. Valentine studeert momenteel Magische Bedrijfskundige aan dezelfde universiteit en was op Zweinstein Klassenoudste van Zwadderich. De bruiloft staat gepland voor begin november.
×