Jump to content

Valentine Ingram

Magisch Verbond
 • Content count

  579
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Valentine Ingram last won the day on December 11 2017

Valentine Ingram had the most liked content!

About Valentine Ingram

OOC Profiel Informatie

 • Naam
  Gianna

Profile Fields

Recent Profile Visitors

783 profile views
 1. [1836/1837] Fuck you and your bad ideas. Also fuck me, please.

  Ugh, waarom moest Daniella alles direct zo competitief maken? Deed hij niet hoor, nooit niet, hij had hier ook helemaal geen wedstrijdje van gemaakt met dat hij ooit met net zoveel mensen naar bed moest als Daniella, DAT WAS HIJ NIET GEWEEST, ZIJ WAS BEGONNEN, maar op dit moment was het vooral heel vervelend, want hallo, hij was gewoon even met haar beste vriendin aan het flirten en zij moest even wat nuttigs gaan doen. Daniella deed nooit wat nuttigs. Vond Valentine. "We kunnen wel iets anders vinden," probeerde hij rustig te zeggen, want op de één of andere manier was het altijd meer oké als een andere vrouw een vrouw vertelde om haar kleding uit te doen dan dat een man het deed. Overigens was het nooit oké als een man je vertelde om je kleding uit te doen. Moet Valentine zo nodig zeggen. "En anders breng ik je wel even naar huis zodat je je kunt omkleden?" Hij wierp een stellige blik op Daniella. "Die cocktails gaan nergens heen."
 2. [1836/1837] Fuck you and your bad ideas. Also fuck me, please.

  Valentine had op dit moment een heel zwaar leven, want hij wist even niet of hij blij moest zijn dat Daniella erbij was komen zitten of niet. Want aan de ene kant was het Daniella en hij hield gewoon van Daniella, daar, klaar, aan de andere kant probeerde hij op dit moment met haar beste vriendin (die ze niet in Azkaban had gegooid, dus hij ging er maar vanuit dat Felicia Harding niet langer Daniella's beste vriendin was) te flirten en dat ging toch een stuk makkelijker als zijn vrouw niet aanwezig was. Serieus, hadden andere mensen ook dit soort problemen of was Valentine geheel toevallig de enige? "Als je met een goed idee komt zullen we hem op het menu zetten," beloofde Valentine met een ietwat-voor-zijn-doen-en-dat-betekende-dus-één-milimeter-verschil-met-normaal stralende glimlach. "Je bedenkt vast een cocktail waar honderden meisjes dol op zullen zijn." Hij gaf niet zo vaak complimenten, dus dit was bijzonder, oké.
 3. [1836/1837] Fuck you and your bad ideas. Also fuck me, please.

  Het was hard werk, zo'n nachtclub runnen, en het was harder werk omdat zijn lieve vrouw de neiging had om alles in de war te schoppen, calling you out Daniella, maar Valentine had een geheim wapen: hij had de beste mensen ingehuurd en die deden wel een groot deel van het werk, hoor. Dus zo moeilijk was het niet echt, zolang je er maar geld naar gooide. "Nou, vooruit," glimlachte Valentine even naar haar en hij schoof naast haar op de bank (maar niet zo dicht tegen haar aan, hoor, personal space was important) en nam een slokje. "Hm, best zoet, niet waar? Dat is niet echt mijn ding, maar het lijkt me wel helemaal de jouwe."
 4. Vrijdag 3 februari 1837 - 's avonds - Vanilla nachtclub. Kijk, Valentine was stapelverliefd op Daniella hoor, eerlijk waar, en hij zou nooit op iemand anders verliefd kunnen worden ook (ik wilde hier iets typen over dat hij alleen maar verliefd kon worden op mensen die zijn zussen vermoorden en dat al zijn zussen al dood waren maar WOEPS Livia bestaat nog en ik wil Livia niet kwijt, dus eh... dat), maar juist omdat Daniella zelf altijd zo bezig was met andere mensen (leuk hoor, Dani), had hij zijn ogen ook niet gesloten voor andere mensen. Meestal was dat expres, dat hij erachter kwam dat Dani vreemd was gegaan en hij dan maar besloot om ook vreemd te gaan om het even in balans te brengen (lukte nooit, want in de tijd dat hij eindelijk één meisje in bed had gepraat had Daniella er al vijf, HOE DEED ZE DAT, EERLIJK WAAR), maar soms was het ook... alsnog expres, maar dan minder expres. Begrijp je wat hij bedoelt? In ieder geval, het was een drukke avond in de club, Valentine had een drankje op en voor het eerst van zijn leven had hij zin om met iemand te praten die niet Daniella of Leander was. En laat daar nou Heaven Priest zijn, in de VIP sectie. Ja, Heaven was Daniella's beste vriendin nu ze van Felicia af was, en misschien dus niet direct de meest verstandige persoon om mee te flirten, maar Heaven was wel erg knap, oké? En mocht hij ook een keer dingen zonder reden doen? "Hier, deze moet je echt proeven," zei hij, bij wijze van een gesprek, en hij stak één van de nieuwe cocktails naar haar uit. "Deze smaakt naar kokos, het is de bedoeling dat je het gevoel krijgt alsof je op een tropisch eiland bent, dus zou je het willen proberen? Als er iemand op een tropisch eiland thuishoort, ben jij dat wel." He was so smooth. Privé!
 5. [1836/1837] Burn It Down

  Merlijn, vijf minuten. Ze wilde hier nog minstens vijf minuten staan toe te kijken hoe iemand levend verbrandde? Valentine had er nu al genoeg van, genoeg van die rare geur die hem teveel deed denken aan bbq, genoeg van het gekrijs van de man die nog steeds niet ophield met schreeuwen en bovenal genoeg van dat er elk moment iemand naar buiten kon stappen, hen tegen zou komen en Daniella dan die persoon ook zou vermoorden en voor je het wist had je heel Magisch Londen in deze straat liggen creperen. Geen. Zin. In. "Het is koud," klaagde hij. "Laten we hem mee naar huis nemen en dan wat andere leuke dingen proberen."
 6. [1836/1837] From A to Z

  Nee, hij kwam hier inderdaad niet vaak, maakte dat uit dan? Binnenkort zou hij de omgeving beter leren kennen en dan had hij alle tijd om op zoek te gaan naar een goed hotel om zijn affaires in te houden, maar op dit moment wilde hij gewoon zo snel mogelijk seks. In ieder geval was een kamer zo geregeld en een kamer had een bed, dus tadaa, alles kwam redelijk goed. "Nou," zei hij, sarcastisch, want als zij dat deed mocht hij dat ook, "wat dacht je van het bed?" Hij wees er na, voor het geval ze geen ogen had. "Een gouden klassieker, voor testritten."
 7. [1836/1837] Burn It Down

  Saai, saai... was het leven echt zo saai? Oké, Valentine vond over het algemeen zijn leven vreselijk saai, wat minder saai sinds hij Daniella had leren kennen, overigens, soms zelfs zo minder saai dat hij er gek van werd, maar dat gaf niet, want uiteindelijk was het hem en Daniella en hij zou niets anders willen. Maar hij maakte zijn leven tenminste niet beter door mensen te vermoorden! ... Oké, behalve die ene keer dan. "Altijd zo dramatisch," zuchtte hij een beetje, terwijl hij toekeek hoe de dief zijn broek in vlammen uitbarstte en de man angstig begon te schreeuwen. Valentine sprak snel een spreuk uit over het steegje zodat het geluid hier binnen bleef en niet zou ontspannen. Hij had de man ook wel kunnen verdoven, maar dan zou Daniella weer boos worden en blegh, gedoe. "Duurt het eigenlijk snel voordat iemand helemaal verbrandt?" Want eh, zij had daar ervaring mee en hij niet.
 8. [1836/1837] Burn It Down

  De dief leek het helemaal geen goed idee te vinden dat zijn arm werd gebroken, magisch of niet, en dus deed hij één harde poging om Daniella weg te duwen met een toverspreuk en er vandoor te rennen. Valentine zond er maar een struikelspreuk achterna, zodat de man in ieder geval niet ver kwam, en haalde Daniella's toverstok maar op. "Het lijkt erop dat de man geen zin heeft in je spelletjes," zei hij verveeld tegen zijn vrouw.
 9. "Ik zei toch dat je niet moest bewegen?" zuchtte Valentine, terwijl hij de loop van het geweer weer naar beneden richtte, want oeps, hij had Zachary in zijn arm geschoten. Ah well, het was maar zijn arm! Zo goed kon Valentine dus wel mikken en hij wist zeker dat als hij nog twee kansen had gekregen, hij raak had geschoten, dus. "Oh, dat kan wel makkelijk, toch?" zei hij vrolijk, toen Keane besloot dat de kogel eruit moest. Valentine haalde zijn toverstok erbij en richtte die enthousiast op de wond. "Accio kogel!" Eh... Valentine kon maar beter hopen dat ze straks een goede heler zouden vinden, want dit werd echt niets.
 10. [1836/1837] We are young still

  Daniella maakte een bruiloft toch zo romantisch. Het praten over die keer dat ze zijn moeder vermoordt had (wat wel een beetje de reden was dat ze nu moesten trouwen, Daniella, laten we daar zo eerlijk over zijn), gevolgd door het dreigen met dat ze vreemd ging. Als Valentine niet zielsveel van haar hield en hij zich voor had kunnen stellen dat hij ooit van iemand anders zou houden, zou hij er spijt van krijgen, maar het was simpelweg dat hij nooit met iemand anders wilde trouwen, dus tadaa: geen spijt. "Je had het ook kunnen vragen," fluisterde Valentine in haar oor, "Hoort een man sowieso niet te luisteren naar zijn vrouw?" Dus eh... ondanks dat gebrek aan spijt zou hij het ook niet erg vinden als ze niet meer zou dreigen met vreemdgaan. En niet meer vreemdging. "Kom," en snel trok hij haar naar de dansvloer toe. Al die andere koppels op de vloer waren leuk en zo, maar dit was de bruiloft van Valentine en Daniella, dus mochten ze wat ruimte? Dank je wel. "Waarom heb je haar eigenlijk uitgenodigd?" vroeg hij, terwijl hij naar Evangeline Lennox knikte. Dat ze nog kwam ook.
 11. Dit was zelfs met de allerbeste bedoelingen geen goed idee te noemen, maar wat was het leven zonder een beetje risico? Daarbij moest je om lid van De Club te worden toch wel een beetje opvallen en als hij het niet deed zou hij vast een lafaard genoemd worden en er toch niet in komen. Dus, er was daadwerkelijk geen enkel nadeel aan het schieten op Zachary Davidson. Behalve alle gebruikelijke nadelen van schieten op mensen dan, maar het was niet alsof Valentine daar zo goed in was. Hij was niet voor niets het vriendje van Daniella, oké? Dus zei Valentine: "Deal," en begon hij met het laden van het geweer. De attributen daarvoor lagen toevallig in de etalage, zo makkelijk was het leven wel en dus een moment later stond Valentine met het geweer in zijn handen te richten op Zachary. "Niet bewegen," zei hij nog streng en toen haalde hij de trekker over. Nou, voor een eerste schot was dat niet slecht, toch?
 12. [1836/1837] Burn It Down

  Hoezo was het nou weer zijn schuld? Oh ja, laat maar, hij wist het al. Valentine deed weer eens een poging om Daniella enigszins onder controle te houden en Daniella kon daar niet tegen. Woehoe, wat was dit toch weer anders dan normaal!!! Hij rolde met zijn ogen, maar sloeg ook demonstratief zijn armen over elkaar en leunde tegen een muur aan, zodat hij toe kon kijken hoe Daniella die man ergerde. De man, die toch wel enigszins geschrokken leek van het feit dat Daniella alleen maar boos was. "Ja, het is je eigen schuld," riep Valentine hem bemoedigend toe, "Nu gaat ze niet ophouden. Je kunt maar beter wegrennen." En tegen Daniella zei hij: "Moet ik je toverstok ophalen of red je het wel zonder?"
 13. [1836/1837] Burn It Down

  Kijk, Valentine had nooit de bedoeling gehad om zijn geld te gaan overhandigen aan een simpele dief, geen denken aan, zelfs niet al zou de beste man een geladen pistool hebben en Valentine geen toverstok in de buurt, want het was gewoon een principekwestie: het was Valentine's geld en hij had er hard voor gewerkt (of was tenminste zo slim geweest om rijke ouders te hebben) en die dief dus niet. Maar dat was als hij alleen was geweest zonder Daniella. "Daniella," siste hij, ook al wist hij dat het toch niet ging helpen. "Niet op straat." De dief leerde er niets van dat Valentine meer bezig was met zijn vriendin dan met de dief, en schreeuwde: "GELD, NU, of ik vervloek jullie!" En om de dreiging extra te maken, stuurde hij een ontwapeningsspreuk op Daniella af.
 14. [1836/1837] Burn It Down

  Vrijdag 20 januari 1837 - 's nachts - Vlak bij hun nachtclub Ze hadden net een goede nacht achter de rug in de nachtclub, wat fijn was, want de laatste tijd leek het alsof alles hen tegen zat. Valentine had geen idee hoe het kwam, maar ineens leken ze overal doelwit voor te zijn. Er was ingebroken in zijn huis, soms kon hij geen geld uit Goudgrijp halen omdat er 'iets' was met zijn rekening, er was een keer 's nachts bijna een standbeeld op hem gevallen en vanochtend waren ineens alle bestellingen voor de club gecanceld. Maar ondanks alles draaide de club goed. En dat lag een klein beetje aan Daniella, maar niet genoeg dat Valentine zich geneigd hoefde te voelen om credits te geven. Dus, redelijk opgetogen zette hij de laatste beveiliging op zijn plek en sloeg hij daarna zijn arm om Daniella's middel heen, zodat ze samen over straat konden lopen. "Vandaag was een goede dag," zei hij vrolijk, het gedoe van vanochtend alweer vergeten. "Ik denk dat die pech eindelijk voorbij is." Wat het moment was dat er een man uit de schaduwen sprong, zijn toverstok op hen richtte en schreeuwde: "Geef me jullie geld!" Fijn. Privé <3
 15. Het was HAAR leven?! Alleen het hare?! "Het was mijn moeder," schreeuwde hij boos terug, wat absoluut niet het goede idee was om te doen in een overvolle leerlingenkamer, maar ze HIELD GEWOON NIET OP. "Denk je nou echt dat ik niet in de problemen kom als ze je betrappen?" siste hij naar haar. "Als jij zo graag in Azkaban wilt, prima dan, maar ik wil niet met je mee!" Overigens zou hij nooit oké ermee zijn dat Daniella in Azkaban eindigde.
×