Jump to content

Elena King

Zwadderich Tweedejaars
 • Content count

  135
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Elena King last won the day on July 23 2017

Elena King had the most liked content!

About Elena King

 • Rank
  Wear a crown, be happy

OOC Profiel Informatie

 • Naam
  Gianna

Profile Fields

Recent Profile Visitors

506 profile views
 1. We'll be all right rebels of the night

  Eh, aan het einde pas?! Nee, echt niet. Elena zette haar strengste blik op en haar handen in de zij. Zo groot kon ze zich nog niet maken, ze was ook pas twaalf, maar ze ging heus niet zomaar de lerares weg laten lopen! "Ik wil het nu weten," herhaalde ze koppig. "Wat als iemand ons komt betrappen en u er vandoor rent?" Ze wees een priemende vinger naar de lerares. "Dan ga ik klagen bij de leraren, hoor, dat u er zomaar vandoor bent gegaan!" En dus stak ze haar kwast naar de vrouw uit, want ze moest hem nu terugtoveren in een toverstok, dank je wel. Tot die tijd ging Elena echt niet schilderen.
 2. Eh?! Hallo?! Elena die ooit een Z haalde? Dat bestond niet. "Ik ga echt geen Z halen!" siste ze boos naar Andrea. "Ik heb nog nooit een Z gehaald en ondanks jouw kunsten ga ik er echt niet aan beginnen nu." Het hele idee al, Elena die een Z haalde! Dan zou ze echt gaan huilen, hoor. Ze moest zich soms al vijf minuten in de wc's opsluiten vanwege een B. "Natuurlijk kan ik dat wel," beet Elena haar koppig toe, "maar ik dacht, ik geef jou iets simpels om te doen." En eh, eerst informatie verzamelen? Elena trok een wenkbrauw op. "Nee, we gaan eerst beslissen wat we allemaal in ons essay moeten hebben. Anders verspillen we tijd met informatie verzamelen waar we niets aan hebben." Dus.
 3. "Oh, ja, ik snij wel twee stukken!" zei Elena enthousiast en al snel ging ze aan de slag met een mes dat eigenlijk iets te groot was om daar een twaalfjarige een taart mee aan te laten snijden, maar we doen net alsof Elena daarmee vertrouwt kon worden en alles kwam ook goed, want het waren twee mooie, grote stukken. "Ja, zonder handen is het wel het leukste," besloot ze, terwijl ze het mes achteloos aan de kant gooide. Hij begroef zich in de rest van de taart, wat beter was dan in iemands duim, dus. "Drie, twee, één... beginnen!"
 4. Ho, wacht even, op haar manier? Elena trok een wenkbrauw omhoog en snoof even spottend, want sorry hoor, niemands manier was beter dan de hare. "Sorry, vroeg ik om jouw mening?" zei ze dus ook giftig, terwijl ze het papier waar de opdracht op stond voor Andrea's neus weggriste. Waarom deden mensen waar ze mee samen moest werken altijd zo vervelend? Als ze nou gewoon Elena haar gang liet gaan kregen ze allebei een U, maar in plaats daarvan hadden ze altijd hun eigen mening, soms met gevolg dat ze een B moest incasseren. Geen denken aan. "Hier, zoek jij maar uit hoeveel perkament we nodig hebben," zei Elena achteloos en ze gooide een rol Andrea's kant op. "Weet je zeker dat je het kunt? Je moet er namelijk hoger voor kunnen tellen dan tien." Laten we even doen alsof Elena dat goed kon. Ze had discalculatie, oké.
 5. We'll be all right rebels of the night

  Elena was vast te jong om hier aanwezig te zijn, dat vonden andere mensen tenminste, dat er zoiets moest zijn als een leeftijdsgrens bij bepaalde dingen, wat daadwerkelijk nergens op sloeg, overigens, maar ze was er toch, lekker puh, want het voordeel aan zo klein zijn was dat je een beetje makkelijk verdween in de menigte. Wat Elena alleen leuk vond als ze zich probeerde te verstoppen, want in haar mening zou ze nooit moeten verdwijnen. Het was dus een beetje een tegenstrijdig begin van mijn post, maar het punt was dat Elena er was en nu haar toverstok in een kwast veranderde. "Wat is de toverspreuk om dit ongedaan te maken?" vroeg ze, want hallo, haar toverstok was prachtig en ze ging echt niet zomaar de rest van haar leven met een kwast zwaaien. En stel dat ze moesten wegrennen wilde Elena dus weten hoe ze dit ongedaan moest maken. "Oh en ik wil de lichtblauwe verf, dus hier met die pot."
 6. Wicked Stepmom Wanted!

  Ik heb iemand gevonden, thanks <3
 7. Ok, so, ik heb al een tijdje een wicked stepmom plot willen doen en ik bedacht me dat Raphael en Elena nu vrij zijn om dat mee te doen! De bedoeling is dat iemand met Raphael trouwt en zelf kinderen krijgt en dan de erfenis (het theater en het bordeel) voor haar eigen kind wil verzekeren en er dus alles aan gaat doen om de relatie tussen Elena en Raphael te verzieken zodat hij haar onterft! >D Dus, zou er iemand interesse hebben om hier een karakter voor te maken / al een perfect karakter hebben? <3
 8. [1836/1837] Why?

  "Ja, allemaal," glimlachte Elena enthousiast, want hallo, haar vader was rijk en niet haar vader, dus dat laatste mocht hij best wel afkopen door gewoon al haar schoenen te betalen. Voelde hij zich beter van, voelde zij zich beter van, voelde Tessa zich niet beter van omdat ze vond dat Raphael haar teveel verwende, maar wiens mening telde hier niet bij? Oh ja, die van Tessa. "Dat is toch niet teveel, toch?" vroeg ze zoet, want kom op. Natuurlijk was dat niet teveel. Ze drentelde achter Heaven aan verder de winkel in en sloeg een zachte zucht toen ze de paar schoenen zag die Heaven aanwees als 'onconventioneel'. Het waren zwarte laarzen, een beetje stoer misschien, maar Elena wist direct de perfecte jurk om ze mee te combineren. "Je bent echt een ster in schoenen uitzoeken!" complimenteerde Elena Heaven, terwijl ze de schoenen alvast in de juiste maat opzocht. "Al gedacht aan een carrière als personal shopper?" Want Elena zou haar wel willen inhuren, hoor.
 9. Oh, dit was leuk. Elena was nooit echt goed met wedstrijdjes, want ze wilde altijd vals spelen en als dat niet mocht werd ze boos en als ze verloor werd ze boos en als er niemand met haar wilde spelen werd ze boos en dan wilde juist niemand met haar spelen en dan moest ze altijd huilen uit frustratie, maar juryvoorzitter zijn was fantastisch. Want alle andere mensen deden moeite en jij hoefde alleen maar dingen te bepalen! "Ach, Valor," zei ze, want het was wel een tikje sneu voor hem, hoor. "Misschien een nieuwe ronde?" vroeg ze gretig, terwijl ze Valentina al haar armbandje overhandigde. "Of een nieuwe uitdaging! Wat dacht je van wie de meeste taart kan eten?"
 10. [1836/1837] Why?

  Valor en Tate, dus. "Oh, ja, Valor!" zei ze enthousiast, want Valor was een interessante naam en Tate had daadwerkelijk niets interessants in te brengen, dus was het Valor. "Valor is echt een hele keurige jongen! Af en toe tilt hij mijn boeken voor me." Als Elena die hem in de handen stopte. En soms kwam ze hem op andere momenten tegen en dan was hij ook altijd heel vriendelijk tegen haar. "Tate ken ik niet, denk ik, maar ik heb nog nooit iemand gehoord over Tate Priest, dus..." Dus dat betekende in ieder geval dat hij weinig had te maken op Zweinstein. "Oh, die zijn prachtig!" zei ze, over Heaven's schoenen, maar toen had het meisje al weer andere schoenen voor haar gezet. Prachtige, donkerblauwe schoenen dit keer. "Oooh," zuchtte Elena, teleurgesteld dat ze ze niet zelf had gevonden, maar hey, goede schoenen zijn goede schoenen, dus ze schoof haar voeten erin. "Deze ga ik echt kopen! En die anderen ook." En nog tien paar, een meisje had nooit genoeg schoenen, toch? "Ik zoek eigenlijk ook iets voor in de winter..."
 11. Kijk, helemaal perfect! Elena kon dus juryvoorzitter zijn, van de jury van één, want Valor had al een tegenstander gevonden. Elena klapte enthousiast in haar handen. "Oh, wacht, voor we beginnen moeten we eerst een prijs hebben!" Ze keek snel om zich heen, want ze moest toch iets vinden wat ze weg kon geven? Er was alleen niet echt iets bijzonders in de buurt, dus Elena haalde haar eigen armbandje van haar pols af en hield die omhoog. "Wie wint mag deze armband houden!" Valor kon die altijd nog weer weggeven aan zijn zusjes, of zoiets, want Elena had fantastische smaak. "Oké, drie, twee, een... START!" Oh, ze was zo benieuwd wie er zou winnen!
 12. Elena had ook een mening over dat toekomstige liefde van zijn leven, hoor, maar geen zorgen, het was geen gemene mening. Eerder de mening dat ze het eigenlijk best wel zou waarderen dat hij verliefd op haar was, maar dat hij echt niet moest verwachten dat zij ook gevoelens voor hem had. Aanbidding moest je namelijk nooit beantwoorden, want voor je het wist was jij ineens degene die meer verliefd was dan de ander en dus was je dan niet meer de baas in de situatie en dus was je dan ineens je kroon kwijt. Dus glimlachte Elena maar naar Valor, want hij was een perfecte onderdaan, en lachte ze even toen hij een wedstrijd voorstelde. Echt niet, Elena ging echt niet het risico lopen dat ze straks zou verliezen, of zo. "Oh, ik heb daar echt niet de tijd voor met alle gasten die ik nog moet begroeten," zei ze vriendelijk. "Maar waarom houd je geen wedstrijd met iemand anders? Dan ben ik wel jurylid!" Vraag vooral niet naar de logica daar achter, Valor.
 13. Is it just me or is it getting hot in here ;)

  Oh ja, Prissy Prichard had geen tijd? Elena trok een spottende wenkbrauw op, al perfect op haar jonge leeftijd van twaalf jaar, dank je wel. "Volgens mij hebben we altijd tijd voor manieren," zei ze hooghartig, waarmee ze duidelijk liet merken dat ze nog steeds twijfelde aan het idee dat juffrouw Prichard manieren had. "Elena King," zei ze 'vriendelijk', terwijl ze even naar de jongedame knikte. "Leuk kennis met u te maken, juffrouw Prichard." Maar dan dus niet. "Overigens moet ik u teleurstellen, ik heb geen idee wie deze hitte heeft veroorzaakt, en ik weet al helemaal niet hoe we het moeten fixen. Maar wist ik het wel, was ik het er niet mee eens." En met een gelukkige glimlach knoopte ze haar mantel open.
 14. Sociale Kalender - ZW

  Naam feest/evenement: Elena's nieuwjaars feestje, maar dan niet 's nachts want dat mag niet. Wat is het? Een feestje voor alle eerste en tweedejaars, omdat ze nooit uitgenodigd zijn voor oudejaars' feestjes en dat is stom. Organisator: Elena King, your local queen. Uitgenodigden: Alle eerstejaars en tweedejaarsWaar: Het atelier in ZweinsteinWanneer: 31 december 1836Gespeeld?
 15. Zaterdag 31 december 1836 - 's middags De meeste feestjes waren voor de oudere leerlingen, iets wat Elena al sinds ze op Zweinstein zat dwars zat. Als twaalfjarige werd je er nooit voor uitgenodigd en zelfs al zou je er wel voor uitgenodigd werden, dan was je één van die kleine kinderen die door iedereen werd genegeerd. Ze wilde koningin van Zweinstein zijn, maar de ouderejaars zouden nooit naar haar luisteren. Nou, prima, Elena had een plan. Als er niemand feestjes zou geven voor de jongerejaars, deed zij dat wel. Zo kon ze hen er direct aan laten wennen dat zij het voor het zeggen had bij deze groep leerlingen en dat ze op haar konden vertrouwen om leuke feestjes te organiseren. Dus had Elena alles geregeld. Lekkere hapjes, drankjes (met weinig alcohol, maar er waren alcoholvrije cocktails en er was boterbier), muziek en mooie uitnodigingen. Er waren spelletjes om te spelen (maar geen kinderachtige spelletjes) en als ze zich verveelden konden ze ook altijd nog met verf gaan gooien en het kunst gaan noemen. En het allerbeste was dat ze alle eerste en tweedejaars had uitgenodigd.En geen van de ouderejaars. Dit was hun feestje. "Oh, wat leuk dat je er bent!" begroette ze haar gasten, als een volwaardige gastvrouw. Dat had ze van haar moeder afgekeken. "Hier, neem een cocktail! Hiervan blijft je tong de hele avond blauw en hij smaakt ook nog eens heerlijk naar bosbessen!" Open voor alle eerste en tweedejaars <3
×