Jump to content

Elena King

Zwadderich Vierdejaars
 • Content count

  213
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Elena King last won the day on January 9

Elena King had the most liked content!

About Elena King

 • Rank
  Wear a crown, be happy

OOC Profiel Informatie

 • Membergroups
  MV, IC KO
 • Naam
  Gianna

Profile Fields

Recent Profile Visitors

747 profile views
 1. [1837/1838] Take a shot of truth

  Met grote ogen keek Elena naar Eleanora, want van die feestjes had ze nog nooit gehoord (en dat stak haar, het stak haar altijd als iemand iets noemde wat ze nog nooit mee had gemaakt of nog nooit van had gehoord, want Elena wilde alles meemaken dat ze mee kon maken) maar het klonk fantastisch. "Ja, ik ook!" beaamde ze snel en misschien dat ze nu een beetje te smekend klonk, terwijl Eleanora haar niet eens mee kon nemen want ze was er nog niet geweest, maar nu was het echt het allerbelangrijkste in Elena's leven. Ze moest en zou naar zo'n feestje gaan. "Ja, natuurlijk!" knikte ze enthousiast. "Je bent fantastisch, wie zou jou nou niet willen uitnodigen?" Elena was ook fantastisch, dus ze zouden vast samen gevraagd worden. Ze hoorden bij elkaar. "Oh, ik wil een keer naar Frankrijk gaan!" knikte Elena. "Niet op vakantie, of zoiets, maar daar schijnen ze fantastische feesten te hebben! Vooral 's zomers, aan de kust van de middellandse zee. Lijkt je dat niet geweldig?!" Ze kon er gewoon over dromen, zo graag wilde ze er heen.
 2. [1837/1838] We live in a beautiful world

  Jammer eigenlijk, dat hij haar niet een vast bedrag gaf. Het maakte niet eens uit dat ze het geld niet zou krijgen, ze had dat nou eenmaal niet gezegd en daarbij wist ze niet of ze er nou blij mee zou moeten zijn als ze ervoor betaald werd, het was iets anders om erover na te denken en het daadwerkelijk te doen. Dan zou ze toch een stempel krijgen die je niet zo snel uit kon wissen, en was dat het waard voor een eerste experiment? Nou ja, dit zou vast ook wel een ander soort van stempel zijn, maar één waarvan Elena zeker wist dat het haar cool zou maken, dus ze ging ietwat gretig te werk. Het was... ehm... een interessante ervaring, eigenlijk. Eén die ze vast wel eens zou herhalen, misschien zelfs meerdere keren, misschien dat ze dit zelfs ooit leuk zou vinden en er goed in zou worden, maar op dit moment voelde het vooral maar alsof ze iets in haar mond had waarvan ze niet echt wist wat ze ermee moest doen. Vonden mannen dit echt leuk? Ze vond het pas interessant worden toen het haar beurt was.
 3. [1837/1838] Over the rainbow

  Ja, iedereen deed het inderdaad! Die feestjes op Zweinstein die ze nu al een aantal keer had bekeken waren zo anders geweest dan de feestjes die ze zelf eigenlijk kende. Die feestjes waren zo braaf, waarbij mensen alleen maar champagne dronken en klaagden over dat ze teveel aan het eten waren terwijl ze gewoon door bleven eten, dat soort feestjes. Feestjes op Zweinstein hadden veel meer drank, veel meer dansen, veel meer drugs. Er was iets chaotisch aan, alsof ze nooit genoeg tijd hadden om alles te proberen en zich dan maar vol probeerden te gooien. "Ik ook nog niet," gaf ze toe, terwijl ze voorzichtig, in een poging om niets te morsen, de dop eraf wupte. Ja hoor, ze wilde wel eerst, want Elena wilde altijd eerst zijn en als Eleanora het zo graag opgaf, dan greep Elena gretig de kans aan om iets als eerste te doen. Ze twijfelde nog één moment en nam toen uiteindelijk, heel voorzichtig, een klein slokje. Het was een rare vloeistof, die ergens in de verte naar vanille smaakte maar ook weer niet, en ze fronste, terwijl ze het flesje doorgaf aan Eleanora. "Ik voel helemaal niets," klaagde ze. "Zou het nep zijn?" Of misschien duurde het een moment voordat het binnen drong, want plotseling kreeg ze het gevoel dat ze zweefde. "Oh," zei ze, heel klein.
 4. [1837/1838] We live in a beautiful world

  Beide opties die hij voorstelde, op een ietwat geërgerde toon in alle eerlijkheid, waren interessant. Ze had er eigenlijk nooit over nagedacht dat mannen hier wel eens voor zouden betalen, ze wist dat mannen betaalden voor seks en ze wist ook dat dit bestond, maar ze had er niet aan gekoppeld dat mannen het ook prima zouden vinden om hiervoor te betalen. En eigenlijk was ze er behoorlijk nieuwsgierig naar hoeveel Chase dan zou betalen. "Ik ben geen hoer," zei ze echter wel, want ze was geen hoer. "Hoeveel zou je ervoor betalen dan?" Ja, een beetje marktonderzoek doen kon geen kwaad, toch? Als je toch al op je knieën zat op een koude vloer. Maar goed, vraag nummer twee was of ze het terug wilde en dat was iets dat haar niet verteld was dat het kon. Ze wierp een twijfelende blik naar haar groene jurk, alsof ze er dwars doorheen kon kijken, terwijl ze zich afvroeg wat hij precies zou doen dan. "Ja, ik wil het wel terug," knikte ze dus ook vastbesloten naar hem. Ze wachtte wel netjes af tot hij die deal met haar sloot voor ze aan het werk ging, hoor.
 5. [1837/1838] Take a shot of truth

  Ergens wilde Elena nee zeggen wat het was niet cool om meegenomen te worden naar een feestje als een aanhangsel van één van je vriendinnen die weer aan één of andere jongen hing, maar Elena had geen enkele andere manier om een uitnodiging te scoren op dit moment, dus knikte ze maar. "Ja, dat wordt leuk!" En het werd ook vast wel leuk, samen met Ellie, maar toch... Ze wilde wel een beetje haar eigen ervaringen op doen waar ze niemand anders dankbaar voor hoefde te zijn. "Nah, natuurlijk niet," loog Elena soepel. "Niet als ze zien dat je bij mij bent!" En anders hoefde ze alleen maar iemand te vinden die het wel leuk vond om wat drankjes voor hen te verkrijgen. Eén van de actrices, een klant van haar vader... Er was altijd wel iemand te vinden. "Het wordt leuk," knikte ze enthousiast. Ze moest wel alleen een dag vinden dat haar vader er niet was. Hij zou er sowieso wel achter komen, want zijn stomme werknemers hielden niets voor hem verborgen, maar achteraf was altijd beter dan tijdens.
 6. [1837/1838] Over the rainbow

  Vrijdag 25 mei 1838 - 's avonds - Elena en Ellie's geheime plekje na een feestje "Kijk eens wat ik heb," fluisterde Elena enthousiast. Ze hoefde eigenlijk niet te fluisteren, in al die drie jaar dat ze op Zweinstein zaten had nog nooit iemand hen hier betrapt, zo in een raam genesteld waar je door drie verborgen gangen moest komen om er te ... komen, eigenlijk, maar het voelde altijd geheimzinniger als je fluisterde. En dus fluisterde Elena, terwijl ze heel voorzichtig een flesje uit haar binnenzak haalde. Ze wist niet precies wat erin zat, maar iemand had het aan haar gegeven tijdens een feestje en Elena had het toen niet durven innemen, maar nu was ze met Eleanora en voelde het altijd veiliger. "Is het niet mooi?" De vloeistof die erin zat was een beetje stroperig, maar ook lichtgevend en parelmoerachtig. "Ze zeggen dat als je er een slokje van neemt, je je plotseling heel goed gaat voelen. Wil je het uitproberen?" Ze ging het echt niet in haar eentje doen, hoor, dus ze stak het flesje Ellie's kant op. Privé!
 7. Elena was nog nooit eerder in haar gezicht geslagen. Niemand had ooit in zijn hoofd gehaald om haar op die manier aan te raken, haar ouders niet, haar kinderjuffen niet, andere personeelsleden niet... Haar moeder had andere manieren om haar te straffen, haar vader had alles toch af laten hangen van haar moeder en de rest durfde niet, uit angst dat haar moeder erachter zou komen. Dus dit was de eerste keer dat ze ooit in haar gezicht was geslagen en het deed zeer. Geschrokken legde Elena haar hand op haar gezicht, maar de afdruk die Andrea achter had gelaten brandde gewoon. "Wat is er mis met je?" gilde ze uit. De tranen brandde in haar ogen en dat maakte het allemaal nog meer beschaamd. "Hebben je ouders je nooit opgevoed? Je slaat toch niet zomaar mensen?!"
 8. [1837/1838] We live in a beautiful world

  Welkom bij de eerste post van mijn oral-a-thon, want op de één of andere reden heb ik nu vier posts op mijn lijst staan die allemaal over orale seks gaan. Hoe ik dat voor elkaar heb gekregen weet ik ook niet en we zullen er maar niet over nadenken. Het ene moment was Elena nog met hem aan het zoenen en bedacht ze zich dat ze zoenen eigenlijk wel heel leuk vond, leuk genoeg om vaker te doen en nu was ze benieuwd welke andere jongens op Zweinstein goed konden zoenen, en het volgende moment duwde hij haar ineens op haar knieën. Nogmaals: Elena was niet zo onschuldig als haar vader dacht en ze had ooit eens een hele toespraak gekregen van een prostituée over wat mannen het allerleukste vonden en dus wist ze best wat, maar waarom was weer zo'n ding. Waarom zou ze haar mond daarvoor gebruiken, waarom zou ze iets doen waar hij alleen plezier van had en waarom waren ze gestopt met zoenen hiervoor? "Kijk, ik wil dit best doen, hoor," zei ze, vanuit haar plek op haar knieën, terwijl ze omhoog gluurde. "Maar wat krijg ik ervoor?" Het moest haar wel wat waard zijn.
 9. [1837/1838] We live in a beautiful world

  Wauw, hij was gretig. Zijn handen gleden al snel over lichaamsdelen die iemand eigenlijk nog nooit zo onderzoekend aan had geraakt, behalve zijzelf misschien, maar Elena had eigenlijk nooit echt meer dan oppervlakkige interesse gehad in haar eigen lichaam. Ja, ze wilde best weten hoe het allemaal werkte, hoor, maar echt nieuwsgierig was ze niet geweest. Waarom zou ze? Een lichaam was ook maar een ding en er waren zoveel anderen ter wereld, die anders waren en dus in principe interessanter dan haar eigen huid. Ze wilde er goed uit zien, perfectie begon bij jezelf, maar tot zover haar aandacht voor zichzelf. Maar Chase had overduidelijk een eigen mening. Zijn handen waren al snel te vinden op haar kont en haar borsten en ergens vond ze het stom, want mannen hadden zoveel meer te ontdekken dan zijzelf en ze was nog niet van plan haar handen frontaal in zijn broek te stoppen. "Oh, echt?" giechelde ze. Ze geloofde er niets van, maar een compliment was altijd fijn om te horen... wilde ze wel meer van, eigenlijk. Als het aan haar lag, noemde hij er vijf voor elke centimeter van haar waar zijn vingers op te vinden waren. "Ik heb altijd al een lasting impression willen achterlaten." Eh, die vraag van wat ze al eerder had gedaan... Niets, eigenlijk. Niemand had haar ooit gezoend en haar ooit zo bevoeld, maar moest ze dat echt toegeven? Wat zou hij daar van vinden, zou hij enthousiast zijn bij de gedachte aan een onbeschreven blad of zou hij haar preuts vinden? Het was een lastige gok... "Ik hoor liever over jouw ervaringen, ik denk dat die veel interessanter zijn," besloot ze het maar neutraal te houden. Daarin kon hij nog zelf een beetje lezen hoe of wat.
 10. [1837/1838] Take a shot of truth

  Ehhhhm, jaa, op zich was Elena niet helemaal goed op de hoogte van alle cocktails die er bestonden. Ze had er heus wel eens een paar gedronken, Raphael was echt niet zo goed in haar uit de buurt houden, maar dat moest altijd snel en redelijk stiekem. "Oh, er is een roze die proeft precies als aardbeien," glimlachte ze. "Daar zit likeur in." Dacht ze. "En er is nog een cocktail in de vorm van een zwevende wolk, daar moet je dan een rietje in steken en het er zo uit drinken! Zo bijzonder!" Die had ze helaas zelf nooit geproefd, maar wel eens gezien. Vanaf nu was ze echt van plan nog meer tijd door te brengen in het theater, sorry Raphael. "Hmhm," knikte ze, want hoewel het gelukkig niet hetzelfde was als een hele relatie met een oudejaars was het wel iets waar Elena stik jaloers op was. "Oh, ik ken een paar meisjes," zei ze kalm, terwijl ze haar schouders ophaalde. "Dochters van vriendinnen van mijn moeder." Ex-vriendinnen, eigenlijk, want je kon toch niet gezien worden met een gescheiden vrouw? Alsjeblieft. "En die hebben wel broers..." Maar het was anders en Elena was jaloers. "Ik neem je wel eens mee naar het theater," glimlachte ze tegen Eleanora. "Zullen we wegsluipen de volgende weekend dat we naar Zweinsveld mogen?" Niemand hield zich aan de regel dat je alleen in Zweinsveld mocht blijven.
 11. [1837/1838] We live in a beautiful world

  Er was iets aan de manier waarop hij grinnikte dat Elena in de gaten kreeg dat hij het niet per se over een feestje had, maar het was niet alsof dat haar echt tegenhield. Ja, blabla, houd je benen bij elkaar en zo, maar er was eerlijk gezegd niemand die dat specifiek tegen Elena hadden gezegd. Ze wist wel hoe het ging met algemene meisjes: je moest geen slet zijn want dat was slecht, maar aan de andere kant was ze opgevoed door een bordeelhouder. En je kon veel over de opvoedkwaliteiten zeggen van Raphael King en dat zou lang niet allemaal positief zijn, maar hij had Elena niet zo netjes bij het bordeel weggehouden dan hij dacht. Ze wist precies wat seks was, ze wist precies wat mannen van vrouwen wilden en ze wist ook precies dat niemand zich al te veel zorgen maakte over haar eigen maagdelijkheid. Betekende niet direct dat ze die naar de eerste de beste penis wilde gooiden die daar toevallig behoefte aan had, overigens, maar betekende wel dat nu ze de juiste conclusies trok ze niet preuts excuses zou stamelen en weg zou rennen. "Wacht," zei ze, en met een snelheid waar ze direct spijt van kreeg want dat was niet wat je met wijn hoorde te doen, slokte ze de rest van haar glas leeg. Ze trok een gezicht, veegde snel haar mond af en trippelde toen achter Chase aan. Ze was enorm nieuwsgierig, eigenlijk, en dus liet ze zich gewillig een leeg hoekje in trekken. "Hoe vaak neem je eigenlijk meisjes hier naar toe?" vroeg ze, fluisterend in het donker, want het voelde alsof dat hoorde. En nogmaals, ze was nieuwsgierig.
 12. Hij lachte haar gewoon uit. Verbluft staarde Elena hem aan, terwijl hij zo door dat boekje bladerde, want op dit moment had ze even geen idee hoe ze met dit scenario om moest gaan. Elena was heus wel eens gestraft, maar ze had altijd gewoon strafwerk gekregen: regels schrijven, na moeten blijven... zelfs haar ouders hadden nooit iets meer gedaan dan haar naar haar kamer sturen of misschien dreigen haar favoriete poppen weg te geven aan een weeskind. Ja, ze had wel eens van lijfstraffen gehoord, maar dat was meer iets dat anderen overkwam, in een tragisch verhaal of als iemand hele slechte ouders had. Haar adem stokte haar even in de kil toen hij zoveel nadruk legde op het woord voelen, hij ging toch niet echt... Gespannen volgde Elena elke beweging die hij maakte, de kast en het touw maakte haar bijna misselijk, maar toch geloofde ze niet echt dat hij wat ging doen, zelfs niet toen hij haar weer hardhandig vastgreep. Ze sloeg even een kreet, één die half in haar keel bleef steken toen hij haar polsen vastbond. De woorden in haar oor lieten haar huiveren, maar ze voelde zich pas echt kwetsbaar toen hij haar rok en haar onderbroek naar beneden trok. En toch hoopte ze dat er niets ging gebeuren, dat hij haar alleen maar bang probeerde te maken, terwijl ze naar de voetstappen luisterde, naar het bureau en weer terug... Plotseling, een flits van pijn op haar achterwerk. Ze hapte naar adem. "Het spijt me," smeekte ze, terwijl de pijn langzaam terug trok. "Ik zal het nooit meer doen, ik beloof het..." Misschien dat ze een beetje snel van mening veranderde, twee seconden geleden had ze nog koppig gedacht dat het echt zijn eigen schuld was, maar dit was de eerste keer dat ze ooit echt pijn leed en op dit moment wilde ze vooral dat het ophield.
 13. [1837/1838] We live in a beautiful world

  Mysterieus was een goed compliment en Elena glimlachte dus ook tevreden terwijl ze van haar wijn sipte. Dertienjarige meisjes waren over het algemeen niet mysterieus, dus mysterieus was volwassen en Elena zou met alle liefde de komende vier jaar van haar leven overslaan als dat meer aandacht betekende van jongens als Chase. Maar ze wilde dan wel vier jaar lang zeventien zijn, hoor, want stel je voor dat ze dan ook vier jaar eerder rimpels zou krijgen, dat kon ze echt niet aan, hoor. Wilde ze alweer door? Nou, eigenlijk niet, ze was hier nog maar net! Maar de manier waarop Chase het zei klonk niet bepaald teleurgesteld, alsof het slecht was dat ze weg zou gaan, dus Elena kantelde nadenkend haar hoofd. "Is er iets leukers te doen dan hier zijn, dan?" vroeg ze maar, een tikje uitdagend, want stel je voor dat er nog een exclusiever feestje was waar Chase haar mee naar binnen kon nemen? Oh, Eleanora zou echt dood gaan van jaloezie! "Je lijkt me wel iemand die alle leuke plekken weet te vinden."
 14. [1837/1838] Take a shot of truth

  "Nah," zei Elena luchtig, want natuurlijk was haar vader er niet bij. Ew, het hele idee al. "Ik was gewoon met iemand aan het drinken daar." Ze liet even subtiel achterwege dat die iemand een prostituee was en dat Elena dacht dat ze limonade dronk. En ook dat ze betrapt was door haar kinderjuf en dat die haar boos naar huis had gesleurd, dat ook. "Ze maken daar lekkere cocktails!" Want natuurlijk had ze die persoonlijk geproefd. "Ahh, Richard Ingram..." Oh ja, die kende ze wel een beetje. Niet goed, hoor, maar hij leek haar in ieder geval niet het type dat met een dertienjarige ging zoenen, dus eh... dan lag ze straks vast wel weer voor! Als ze daar iemand voor vond, tenminste... "Hebben jullie nog een keer afgesproken?" vroeg ze subtiel, terwijl ze haar stoel wat meer naar Ellie schoof. Ja, als Ellie een oudere vriend had wilde Elena alles weten.
 15. Peer Reviewed Populariteitslijst mei 1838

  Van Phoenix Waterford - Raine Salisbury - Blanche Ingram - Elise Stonetree - Jude Foulkes-Davenport - Raspberry Lemon Van Tabitha Fox - Adore Appleby - Claude Bennett - Imogen Rosanvallon - Titiana Dickson - Jude Foulkes-Davenport Van Hawk Dickson - Chase Bennett - Ant Dickson (and the bastard better vote for Hawk too, ANT) - Austin Davidson - Titiana Dickson - Claude Bennett Van Henry Paget - Maia de Liedekerken - Ant Dickson - Richard Ingram - Blanche Ingram - Aviana Fox Van Agatha Moore - Fanny Dickson - Butterfly Dickson - Noah Leadley - Maia de Liedekerken - Raine Salisbury Van Desmond Thwaite - Lyre Lennox - Maia de Liedekerken - Theresa Kane - Rebecca Thwaite - Fagan O'Hara Van Harold Silvershore - Valor Priest - Helios Thornburn - Boreas Peregine - Abigail Carrington - Valentina Callahan Van Gemma Walker - Theresa Kane - Elise Stonetree - Sara Saint - ??? - ???
×