Jump to content

Elena King

Zwadderich Vierdejaars
 • Content count

  254
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Elena King last won the day on February 17

Elena King had the most liked content!

About Elena King

 • Rank
  Wear a crown, be happy

OOC Profiel Informatie

 • Membergroups
  MV, IC KO
 • Naam
  Gianna

Profile Fields

Recent Profile Visitors

971 profile views
 1. [1838/1839] You'll say that it's over

  Ook, ook, ook! Celeana wierp steeds meer taken op haar bord. Ze moest bij het theater werken, achter de schermen bij de kostuums en nu ook nog eens thuis dingen doen? Wat was ze, een bediende? Wanhopig wierp ze een blik op Raphael, maar die glimlachte alleen maar tevreden naar Celeana en pakte even haar hand vast. Braak. Hij was echt dol op Celeana, hm? En tot nu toe hadden haar protesten op niets uitgelopen, want hij dacht dat zijn lieve vrouw alleen maar het beste voor haar wilde. Nee, Elena zou op de één of andere manier iets moeten bedenken om hem te laten zien dat Celeana haar weg wilde hebben... maar hoe? En was het niet al te laat? Celeana had een kind met hem, één waar hij stapeldol op was! Waarom had ze niet eerder een manier gevonden om van Celeana af te komen? "Als je zeker weet dat ik dat kan," vroeg ze, kinderachtig, terwijl ze achterover leunde. "Volgens jou kan ik niets." Het was niet hetzelfde als boos naar Celeana schreeuwen en wat dat betrof ook een stuk minder bevredigend. "Vertrouw je de dienstmeisjes niet beter?"
 2. [1838/1839] You're replacing embrace

  Nee, Elena had de afgelopen dagen inderdaad weinig tijd met Eleanora doorgebracht. Dat had ze allemaal niet expres gedaan, soms was er gewoon zoveel te doen op Zweinstein dat je weinig kans kreeg om met je beste vriendin te praten. Ze mistte het wel, hoor, ze mistte Eleanora altijd als ze niet toch één keer per dag samen kongen giechelen over het een of ander, maar echt druk had ze zich er niet over gemaakt. Dit deden ze wel vaker, een paar dagen niet praten, en dan aan het einde van die periode hadden ze elkaar zoveel te vertellen dat ze niets anders deden! "Hey!" begroette ze Eleanora dus vrolijk terug. "Huh?" Waarom was ze met Chase aan het praten? Nou, gewoon, omdat hij haar vroeg of ze vanavond tijd had en Elena ja had gezegd. Ze zuchtte diep. "Begin je nu alweer over dat Chase zo slecht voor me is?" Ze rolde met haar ogen en schoof haar tas wat hoger op haar schouder. "Ik weet niet waarom je er zo moeilijk over doet." Tja, was ook makkelijk om te zeggen als je geen herinneringen had van dat ene moment dat zoveel indruk had gemaakt op Eleanora.
 3. Sociale Kalender - ZW

  Wat is het? Elena's verjaardagsfeestje in een kelder die Chase ergens voor haar heeft gevonden en waar vaker 'volwassen' feestjes worden gehouden. Ze is vijftien, oké, dan mag het. Wanneer is het? Zaterdag 6 april 1839, 's avonds na de avondbel. Cadeautjes? Alles wat vijftienjarige meisjes mooi vinden. Drank is ook altijd welkom. Genodigden? - Andrea Houghton - Cassandra Haysward - Eleanora Paget - Ella Hawkings - Fagan O'Hara - Piaras O'Hara - Galahad Graham - Valor Priest - Harold Silvershore - Clementine Gordon-Lennox - Abigail Carrington - Chase Bennett en andere oudere leerlingen die hij meeneemt. Waarom het bijna allemaal jongens zijn weet ze ook niet. - En alle andere derde/vierde en vijfdejaars die 'cool' genoeg zijn om binnen te mogen komen.
 4. [1838/1839] You'll say that it's over

  Nee, Elena wilde niet de hele dag thuis zitten met de baby, wie zou dat wel willen, maar dat betekende niet dat ze wilde gaan werken! Geen enkele van haar vriendinnen werkte! Dat was voor... nou, niet voor tieners, in ieder geval! En eigenlijk vooral alleen voor mannen. Ja, vrouwen mochten wel studeren, maar echt werken... Nee, toch? Een bijbaantje, af en toe, als je je echt dood verveelde thuis, maar werk-werk? "Papa," smeekte Elena naar haar vader, die bezorgd fronste terwijl hij naast Celeana ging zitten. "Niemand van mijn vriendinnen werkt!" Dus waarom zou zij dat wel moeten doen? "Elena," zuchtte Raphael, vermoeid. Hij wierp een blik op de thee, die Elena koppig weigerde in te schenken, en omdat hij al genoeg had van één discussie tegelijkertijd, begon hij hem zelf maar in te schenken. "Het is geen slecht idee. Je kunt een beetje werkervaring op doen... en anders zit je ook maar de hele dag thuis, dat is ook niet leuk, toch?" "Vroeger vond je dat ook nooit erg," klaagde Elena. "Maar nu ben je al een stuk volwassener. En daarbij hebben wij de tijd niet meer om je bezig te houden, nu we Anastacia hebben." "Ik kan mezelf prima bezig houden!" "Het is niet alsof het veel werk is... Maar een paar uurtjes per dag, een paar keer in de week... En je verdient er wat zakgeld mee." Hij glimlachte moedig naar Elena. "En het zal wel leuk zijn om weer wat meer tijd met zijn tweetjes door te brengen, niet waar?" Oh, als hij het zo zei... Elena wierp een stiekeme blik op Celeana. Ja, haar vader bracht ook veel tijd door in het theater en als Elena daar ook zou zijn, en Celeana niet... misschien dat ze er dan eindelijk voor kon zorgen dat haar vader haar weer mocht en niet alleen maar naar Celeana luisterde. "Oké," gaf ze dus netjes toe. "Dat is wel een goed idee."
 5. [1837/1838] Over the rainbow

  Ja, ja! Sarah was echt vreselijk! Elena knikte driftig mee, want ze had Sarah daadwerkelijk nooit gemogen, tenminste niet de afgelopen vijf minuten toen ze ineens naar boven dreef in Elena's gedachten. Sarah was... slecht. Lelijk, met die haakneus van haar, waar niemand wat over mocht zeggen. "We moeten haar betaald zetten!" knikte Elena driftig. "Zullen we haar bed in brand steken?" Vuur was zo mooi, mooier dan Sarah eigenlijk verdiende. Kan iemand Elena in vervolg uit de buurt houden van drugs... Ze slaakte een vrolijk kreetje toen Eleanora haar de beste persoon ooit noemde. "Beter dan je broer? Beter dan... James Graham?" Die laatste twee woorden fluisterde ze, alsof het toch wel een heilige naam was.
 6. Elena vond het over het algemeen wel grappig als Eleanora zo dramatisch was, het was altijd grappig om dramatische mensen te zien zolang je zelf maar niet dramatisch was, want dan was het vervelend dat iemand anders de aandacht stal, maar op dit moment was het ook vooral vervelend. Wat maakte het nou uit dat ze een paar geheimen had, boehoe! Als ze er klaar voor was om die te delen, dan kwam het vanzelf wel en Eleanora moest zich niet zo aanstellen. Dus Elena was ook enigszins opgelucht toen Eleanora eindelijk wegstormde. Zou wel wat moeite kosten om alles weer goed te maken, maar goed. "Ach, over het algemeen is ze niet zo erg," mompelde Elena, maar het laatste waar ze zin in had was om Chase over Eleanora te horen klagen. Dus liet ze haar handdoek maar vallen om hem af te leiden. "Zullen we verder gaan?" glimlachte ze lief en om het nog wat makkelijker te maken, zakte ze netjes op haar knieën. Uitgeschreven!
 7. [1837/1838] Take a shot of truth

  Nou, Henry dus niet. En of Elena oudere mensen kende... Niet echt heel erg, als ze eerlijk was, want volgens mij was dit nog voor het tijdperk van Chase en verder had ze nog nooit met een ouderejaars gezoend. "Niet iemand die ons zou helpen," zei ze maar, want zo klonk het tenminste nog wel alsof ze veel oudere vrienden had! Hoera. Nou, het probleem van een paar galjoenen was opgelost, want Eleanora had wel aardige ouders die niet moeilijk deden over het zakgeld, alsof Elena überhaupt teveel uitgaf, Raphael, en dan was het probleem alleen nog om Eleanora de Verdonkeremaansteeg in te krijgen. "Oh, nee hoor," zei Elena luchtig. Alsof ze er zelf meer dan twee stappen in had gezet. "Een beetje vies, af en toe, maar als je eenmaal in een winkel stapt, heb je er nergens last van!" Nu moest ze alleen een winkel vinden die dat verkocht, maar dat zou ze met Eleanora wel voor elkaar krijgen, toch? "Laten we erheen gaan in de zomervakantie!" knikte ze enthousiast.
 8. Ugh! Ze was dol op Eleanora, echt waar, ze zou voor altijd haar beste vriendin zijn, maar op dit moment was de Huffelpuffer echt enorm vervelend. Wat maakte het uit dat Elena wat geheimen voor haar hield! Het waren van die dingen waar ze niet echt durfde te praten, niet als ze niet ongelooflijk dronken was, maar op die momenten was het er eigenlijk nooit uitgekomen. Sowieso, het was niet alsof ze elke dag met Chase naar bed ging! Hij was niet haar vriendje, hij was getrouwd en al en al was het... tja, een beetje beschamend om erover te praten. Elena liet die schaamte nooit in de weg staan van het daadwerkelijk doen, maar ze voelde het wel. "Niet zoveel," protesteerde ze geërgerd, terwijl ze de jurk vastgreep die Eleanora naar haar had geslingerd, maar ze zag niet echt een kans om zich zo aan te kunnen kleden, dus stond ze er maar een beetje ongemakkelijk mee in haar ene hand, terwijl de andere haar handdoek op zijn plek hield. "En sowieso, waarom mag ik geen geheimen hebben?! Wat is daar erg aan? Vooral als je er zo dramatisch over doet!" En ondertussen was Chase er ook nog eens en hij leek met de seconde chagrijniger te worden. Elena zuchtte diep. "Ga nou, Ellie, ik spreek je later wel, oké?" Ze rolde met haar ogen. "Dan vertel ik je alles wat je wilt weten." Vond Chase vast ook leuk.
 9. [1838/1839] You'll say that it's over

  Elena rolde geërgerd met haar ogen. Het stak haar nog steeds dat haar kamer haar zo was afgepakt en dat ze nu op een zolderkamertje zat, lekker uit de weg van iedereen 'want ze moest haar lesje leren'. Zo onderhand begon ze te twijfelen of ze misschien alsnog niet kon ingeven, haar verontschuldigingen aan kon bieden, zodat ze tenminste een grotere kamer had dan dit, maar dan praatte ze weer met Celeana en wilde ze niets anders doen dan net zolang gillen tot de vrouw haar huis uit werd geschopt. Zou niet gebeuren, was ze bang... "Het is altijd mijn kamer geweest," mompelde ze toch koppig. "Ik heb niets gedaan!" protesteerde ze direct, maar ze gaf Anastacia zonder al teveel gedoe wel aan Celeana over, want eh, een huilend kind was ook een huilend kind en hoewel ze echt schattig was, had Elena er niet echt behoefte aan om doof te worden van dat gehuil. Het stak haar gewoon vooral dat Celeana haar weer de schuld gaf. Ze beet zelfs op haar tong toen haar stiefmoeder vriendelijk opmerkte dat Elena nergens terecht kon met haar gezeur. "Je wilt dat ik in het theater werk?" vroeg ze verbaasd. "Maar... dat kan helemaal niet!" Ze was nog niet eens vijftien! En dan moest ze gaan werken? Voor haar eigen geld?! "Ik geloof er niets van dat papa dat wilt," zei ze, terwijl ze boos haar armen over elkaar gooide. "Je liegt! Je liegt altijd!" En natuurlijk was dat het moment dat haar vader weer binnen kwam. "Elena!" zei hij verontwaardigd, terwijl hij snel het dienblad neerzette dat hij bij zich droeg. "Wat ben je nou weer aan het doen? Heb je Anastacia overstuur gemaakt?" "Ik deed niets!"
 10. [1838/1839] I'll be right behind you

  Ja, blah blah blah, Elena was geen hoofdmonitor, wat een origineel argument! Ze rolde dus ook met haar ogen, een gebaar dat haar moeder haar al jaren geleden urenlang had laten oefenen, want een goede oogrol was het allerbelangrijkste voor een meisje van haar stand, niet waar? Oké, oké, misschien niet het allerbelangrijkste, maar wel belangrijk genoeg om het onder de knie te hebben. Haar oogrol was zo briljant dat bloemen zouden vergaan, de zon achter de wolken zou schuilen en er onweer in de verte klonk. "Nou, wat ben je toch weer aardig," zei ze vervolgens, bitter. "Wat is de wereld zonder jou. Maar vooruit, als je zo graag voor schut wilt lopen... Maar zeg maar niet dat ik je niet heb gewaarschuwd." Ze glimlachte liefjes.
 11. [1838/1839]What a wicked game you play

  Misschien was het vreemd, maar op zich had Elena geen hekel aan de Griffoendors. Ze hadden zo hun nut, niet waar, als je iemand nodig had die als eerste achter een enge rat aanging, dan riep je nou eenmaal niet een Zwadderaar erbij, maar gewoon een aardige Griffoendor. Makkelijk om op te offeren, dus, maar dan moesten ze wel op hun plek blijven staan en als Griffoendors ergens een hekel aan hadden, dan was dat het wel. Vandaar dus dat ze geschrokken de leerlingenkamer weer in moest springen toen ze naar buiten wilde, en er bijna iemand van buitenaf een ei tegen haar had gegooid. Nu scheen ei best goed te zijn voor haar, maar dat betekende niet dat Elena ze onder aankondiging wilde! "Ugh, barbaren!" was haar luide commentaar, terwijl ze netjes om een hoekje heen keek, in staat om zich elk moment weer terug te trekken als er iets verdachts uitzag. "Andrea, doe er iets aan! Heb je ook eindelijk je badge verdient!" Ja, ja, zij en Austen waren klassenoudste, maar Andrea was, tot Elena's grote verontwaardiging, nog steeds HM.
 12. [1837/1838] Over the rainbow

  Elena snikte nog wat na, want ze was het type persoon dat als ze eenmaal begon met huilen, ze ook niet meer op kon houden. Het allerliefste deed ze het dus ook niet, het stond altijd zo dramatisch en ze was altijd meer het type van kille woede en wraak, dan van tranen en dramatisch in een hoek ineen storten, maar af en toe kon je gewoon niet anders. Op de momenten dat haar jurk kapot was en dat Eleanora de beste vriendin ooit was. Waar ze nog harder om moest huilen. "Ik houd zoveel van je," snikte ze, terwijl ze haar armen om Eleanora heen gooide. "Je bent echt mijn beste vriendin! Zie je wel dat Sarah ongelijk had toen ze je haar net als van stro noemde!" Want goede mensen hadden geen haar als stro. "Zolang wij vrienden zijn, is mijn leven perfect!"
 13. Goed, Chase ging blijkbaar nergens heen en had ook geen zin om haar los te laten (ja, even heel snel toen hij zijn broek aantrok, maar Elena had nog niet eens helemaal kunnen bedenken dat ze toen had kunnen ontsnappen voor hij haar weer vast had gegrepen en bezitterig een arm om haar heen sloeg), dus oké, prima, met hem zou ze later wel afrekenen, en dus moest ze eerst maar Eleanora weg zien te krijgen. Die besloot een hele speech te houden over dat hier niets goeds van kwam. "En waarom dan niet?" vroeg ze geërgerd toe, terwijl ze zich door Chase zijn armen heen een houding probeerde te geven, terwijl ze tegelijkertijd de handdoek om haar heen probeerde te houden en aaah. "Ik heb dit best wel onder controle, hoor! Het is niet eens de eerste keer dat ik dit doe!" Tja, als Ellie inderdaad boos was omdat ze het verzwegen had, had ze dat niet moeten zeggen, maar ja, wist Elena veel. Haar vertelde nooit iemand haar wat. Alleen dingen als 'niet doen', 'niet weggaan', 'houd je erbuiten', 'dit gaat maar een klein beetje pijn doen', et cetera, et cetera, et cetera. "Kunnen we dit gesprek anders later hebben?" beet ze nog naar Ellie toe. "Je weet wel, als ik niet naakt ben?"
 14. I wonder if someone brought spacecake [1838/1839]

  Wat was er nou niet nuttig aan dansen en drinken, Arabella! Connecties maken was ontzettend nuttig en daarbij maakte Elena altijd heel braaf haar huiswerk en haalde ze goede cijfers, mocht ze dan af en toe even iets anders doen om ervan te genieten? Hm? "Wat is nou logischer," beet Elena naar Arabella toe, "dat één iemand zich verplaatst of dat een heel feestje zich verplaatst?" Echt hoor! Dacht ze nou alleen maar aan zichzelf? Ze rolde met haar ogen naar Ella, want ugh, waarom waren Griffoendors zo vervelend? "Ze heeft er vast een vriendje zitten," zei Elena gemeen. "Iemand waar ze zich echt voor schaamt. Een huffelpuffer, waarschijnlijk, met allerlei pukkels op zijn gezicht!"
 15. [1837/1838] Take a shot of truth

  Ja, hoe dan, dat was een beetje de vraag, he... Elena kauwde op haar lip (maar ook weer niet te hard, haar lippen moesten er wel goed uit blijven zien, want laten we eerlijk zijn, iedereen wist dat het beste wat Elena te bieden had, haar uiterlijk was en de enige die ooit iets anders zei, was zo'n beetje Ellie), terwijl ze om zich heen keek, op zoek naar inspiratie. "Vast wel... Maar misschien op de verboden afdeling." En hoe ze daar weer terecht zouden komen, dat was weer een heel gedoe, niet waar? Ze zuchtte even. "Misschien moeten we een ouderejaars om hulp vragen..." Maar hoe ze dat voor elkaar zouden krijgen... Helaas had ze op dit moment nog niet het 'geluk' gehad om Chase te ontmoeten. "Denk je dat Henry zou helpen?" Vast niet... Wat ze tot nu toe van Henry kende, was dat hij een enorme aansteller was. Ja, Damarcus was eng, ja, en Elena's gezicht vertrok toen Ellie vriendelijk liet weten dat hij haar nog nooit gestraft had. "Nou, zorg daar ook maar voor," zei ze duister. "Anders krijg je er spijt van." Hmm, konden ze het kopen... "Vast wel op de verdonkeremaansteeg! Maar ik weet niet hoeveel het zou kosten... een paar galjoenen minstens." En Elena wilde niet toegeven dat ze niet zomaar meer toegang had tot dat bedrag.
×