Jump to content

Elena King

Zwadderich Tweedejaars
 • Content count

  124
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Elena King last won the day on July 23 2017

Elena King had the most liked content!

About Elena King

 • Rank
  Wear a crown, be happy

OOC Profiel Informatie

 • Naam
  Gianna

Profile Fields

Recent Profile Visitors

459 profile views
 1. Sociale Kalender - ZW

  Naam feest/evenement: Elena's nieuwjaars feestje, maar dan niet 's nachts want dat mag niet. Wat is het? Een feestje voor alle eerste en tweedejaars, omdat ze nooit uitgenodigd zijn voor oudejaars' feestjes en dat is stom. Organisator: Elena King, your local queen. Uitgenodigden: Alle eerstejaars en tweedejaarsWaar: Het atelier in ZweinsteinWanneer: 31 december 1836Gespeeld?
 2. Zaterdag 31 december 1836 - 's middags De meeste feestjes waren voor de oudere leerlingen, iets wat Elena al sinds ze op Zweinstein zat dwars zat. Als twaalfjarige werd je er nooit voor uitgenodigd en zelfs al zou je er wel voor uitgenodigd werden, dan was je één van die kleine kinderen die door iedereen werd genegeerd. Ze wilde koningin van Zweinstein zijn, maar de ouderejaars zouden nooit naar haar luisteren. Nou, prima, Elena had een plan. Als er niemand feestjes zou geven voor de jongerejaars, deed zij dat wel. Zo kon ze hen er direct aan laten wennen dat zij het voor het zeggen had bij deze groep leerlingen en dat ze op haar konden vertrouwen om leuke feestjes te organiseren. Dus had Elena alles geregeld. Lekkere hapjes, drankjes (met weinig alcohol, maar er waren alcoholvrije cocktails en er was boterbier), muziek en mooie uitnodigingen. Er waren spelletjes om te spelen (maar geen kinderachtige spelletjes) en als ze zich verveelden konden ze ook altijd nog met verf gaan gooien en het kunst gaan noemen. En het allerbeste was dat ze alle eerste en tweedejaars had uitgenodigd.En geen van de ouderejaars. Dit was hun feestje. "Oh, wat leuk dat je er bent!" begroette ze haar gasten, als een volwaardige gastvrouw. Dat had ze van haar moeder afgekeken. "Hier, neem een cocktail! Hiervan blijft je tong de hele avond blauw en hij smaakt ook nog eens heerlijk naar bosbessen!" Open voor alle eerste en tweedejaars <3
 3. [1836/1837] Ice, Ice baby

  Welnee?! Elena wierp een boze blik op juffrouw Omdat Ik Ouder Ben Mag Ik Alles Beslissen™, maar raad eens wie hier eerder rimpels kreeg, Madeline? Oh ja, niet Elena! So suck it. "Volgens mij is de leerlingenkamer van Griffoendor overnemen helemaal geen goed idee," zei Elena hooghartig. "Alles is daar rood en goud, dus dan moeten we de boel eerst opnieuw inrichten en daar gaat veel werk in zitten! Om maar nog niet te spreken van de keren dat de leerlingenkamer schoongemaakt moet worden om aan onze verwachtingen te voldoen." Ze glimlachte kil naar Madeline. "Behalve als jij dat graag zou willen doen? In je eentje? Want de huiselven hebben daar echt geen tijd voor." En zijzelf was te goed voor schoonmaken, dank je wel.
 4. [1836/1837] Ice, Ice baby

  Het mocht dan wel de koudste winter ooit zijn, in de leerlingenkamer merkte je daar eigenlijk weinig van. Hier onder de grond was het behaaglijk, en voor de kachel nog het meeste, dus Elena spendeerde het meeste van haar tijd in de leerlingenkamer. Maar ja, het uitzicht van de ramen he... Ergens was het sneu. Maar Elena vond het nou net niet sneu genoeg dat ze het eens was met die ouderejaars die door de leerlingenkamer even gilde dat ze beter uitzicht verdiende. "Weet je hoe je dat op moest lossen?" zei Elena, terwijl ze haar boek dichtsloeg en wat meer naar voren leunde. "Je zou vanaf deze kant het ijs moeten laten smelten. Alleen jammer dat het raam in de weg zit, niet waar?"
 5. Is it just me or is it getting hot in here ;)

  Eh, hallo? Wat gaf juffrouw whatever het recht om Elena King zo hard aan te spreken? Ze was zelf maar net op de buitenplaats aangekomen en had vrolijk haar sjaal afgewikkeld, want Elena had dus een hekel aan kou en sneeuw en al de modder die het altijd veroorzaakte en het feit dat ze nu niet haar favoriete jurk kon dragen omdat die anders nat zou worden door de zoom ervan. In ieder geval, ze had geen mentale toestemming gegeven voor wie dan ook om haar aan te spreken. "Eh, ik heb een naam," beet ze naar wie-dan-ook toe. "Misschien moet je daar eerst eens beleefd naar vragen of ben je nooit aangeleerd wat manieren zijn?" Elena snoof verontwaardigd en rechtte haar rug, zodat ze arrogant weg kon kijken.
 6. [1836/1837] How To Be Queen 101

  Elena was het honderd procent met hem eens, niemand zou iets moeten durven te beginnen voordat zij er was, want hallo, zij was de meest belangrijke persoon op aarde, dank je wel, maar de rest van Zweinstein had tot nu toe een beetje moeite met dat concept te accepteren als 100% waarheid. Maakte niet uit, Elena was aardig genoeg om het hen te vergeven, zolang ze het uiteindelijk maar zouden gaan leren, want ze was er niet voor om de rest van de leeftijd maar te behandeld worden als ieder ander. Ew. Dat soort gedoe is voor Fransen en communisten en haar vader mocht dan wel Frans zijn, zij NIET. "Wat lief dat je dat zegt," glimlachte ze goedkeurend tegen Valor, "maar zo werkt het natuurlijk niet." Ze was heel bescheiden. "Dat geeft niet hoor, ik vind het niet erg om een beetje snel te lopen!" En of hij dat erg vond maakte weinig uit, want ze hoefde niet naar zijn mening te luisteren, dank je wel.
 7. [1836/1837] Why?

  Niet echt mijn kleur, herhaalde Elena in haar hoofd op een zeurende toon. Hoezo, niet echt haar kleur! Het was een fantastische kleur, want ze had de beste smaak in het hele land en als de rest dat ook even kon geloven, zou dat fijn zijn, dank je wel. Maar ze glimlachte alleen maar toen Heaven zei dat ze het ging passen. "Oh, je moet doen wat je zelf fijn vindt, hoor!" Ja en dat was dus naar Elena's mening luisteren, bedankt. De schoenen die Heaven voor haar uit hadden gekozen waren leuker dan ze had verwacht en dus plofte Elena in de stoel tegenover Heaven. Mooie, parelmoeren hakken. Niet te groot voor een meisje zoals zij, maar een klein hakje. Beschaafd. Alsof je direct een hoer was en in het dichtstbijzijnde bed zou belanden als je hakken hoger dan twee centimeter droeg. Sorry voor het woordgebruik, Raphael had zijn dochter niet zover uit de buurt van het bordeel gehouden als hij dacht. "Oh, op Zweinstein is het leuk! We missen jullie wel hoor," wat een geslijm, "maar de eerstejaars zijn wel leuk. Fijn dat er eindelijk iemand jonger is." Heavens broertjes, ehhh... wie waren dat? "Oh nee hoor, die gedragen zich keurig!" zei ze met het volste vertrouwen. "Vooral die ehm..." Ze beet acterend op haar lip. "Ik ben zijn naam even kwijt..."
 8. [1836/1837] Why?

  Zondag 23 oktober 1836 - 's middags - een schoenenwinkel Elena had echt wel geweten wie Heaven Priest was, eerlijk waar, want je moest echt doof of blind zijn als je niet wist wie Heaven Priest was, maar vorig jaar had het meisje geen enkel woord tegen haar gezegd en dit jaar had ze haar ineens geschreven dat ze samen wilde winkelen. Waar sloeg dat nou weer op? Elena mocht dan wel van mening zijn dat zij koningin van Zweinstein was, maar ze wist ook heus wel dat niet alle anderen het daar mee eens waren, vooral Universiteitsstudenten die dachten dat ze veel te oud waren om zich nu ineens met Zweinstein bezig te houden. Maar hey, als Heaven Priest haar aandacht wilde, zou Elena echt geen nee zeggen. Dus hadden ze een afspraak gemaakt en nu stonden ze allebei naar een paar schoenen te kijken. Want ze gingen samen winkelen. "Ik denk dat die je wel goed zouden staan," zei Elena vakkundig, alsof ze alles van schoenen wist, terwijl ze naar een paar rode hakken wees. "Bij een zwarte jurk vallen ze goed op."
 9. [1836/1837] How To Be Queen 101

  Oh jeetje, de volgende keer zou ze wel iemand kiezen die een beetje slimmer was, want Valor Priest was niet echt de meest intelligente jongen op Zweinstein, blijkbaar. "Nee hoor, we zijn niet te laat," zei ze, terwijl ze een glimlach naar achteren wierp. "Ik vind het alleen fijn om op tijd te zijn, want dan kan ik de beste plek kiezen in het lokaal." Ze humde even in zichzelf. "Weet je wat? Waarom ga je niet achter me zitten straks!" Want dat was een goede beloning, toch?
 10. [1834/1835][EN] The Future Starts Slow

  Yes, staying fashionable was the most important thing in Elena's entire life. Of course it was, everything else was a piece of cake, and this was the only thing that she, personally, was responsible for. And she took it serious too, so she nodded, carefully burning all the instructions into her memory. "No, I think that's it!" she said cheerfully. Now it was just a question of payment, and her father took quick care of that, and then the wand was finally hers. Well, as soon as it would be finished. Finished <3
 11. [1835/1836][EN] #Friendship

  That… No! That was not how it worked at all! Elena stared at Avis, who had already turned back to her books. Had the girl no idea how to write essays at all?! They took careful planning and most of all, they didn't take just throwing words at a paper and seeing what sticked. "This is the first draft," Elena said, just a fraction above a biting tone. "We can add or remove things later on." She felt the need to do something with her body, but she couldn't flip a page or anything so audible, so instead she started drumming with her fingers against her leg, just to get some of that frustration out. "We don't need a substitute. The list said dragon blood, so we're going to use dragon blood."
 12. [1836/1837] How To Be Queen 101

  Moesten ze ergens heen? Oh fijn, ze had de domste leerling ooit uitgezocht. Elena rolde inwendig met haar ogen, een talent die ze al vanaf haar zesde ontwikkeld had maar niet zo vaak gebruikte als eigenlijk zou moeten, want vreemd genoeg werden mensen altijd een beetje beledigd als je in het openbaar met je ogen rolde, en glimlachte ze naar hem. "Natuurlijk moeten ze ergens heen, gekkie!" kirde ze. Ze gebaarde naar de gang en de rest van de leerlingen. "We hebben nu les, weet je nog. Denk je soms dat ik naar de les kan zonder mijn schoolboeken?" Ze giechelde een beetje alsof hij een grap had gemaakt en sloeg toen de weg in naar de kerkers. Duh.
 13. [1836/1837] How To Be Queen 101

  Maandag 12 september 1836 - 's ochtends - vlak voor de deur naar de Grote Zaal Elena was daadwerkelijk dolgelukkig toen ze dit jaar naar school ging, want niet langer was ze één van de 'kleuters', zoals de ouderejaars vorig jaar zo liefhebbend over ze spraken, maar was ze nu een tweedejaars. En dat zelf was al fijn, maar fijner was dat het betekende dat er eerstejaars waren. En eerstejaars waren fantastisch, want die kon ze rondcommanderen. Elena had besloten van dit voorrecht zo snel mogelijk gebruik te maken, want hoe sneller je pad in de wereld markeerde, hoe sneller anderen dit accepteerden. Ze had wel wat tijd genomen om een beetje rond te shoppen op zoek naar de beste persoon om lastig te vallen, maar ze was er zeker van dat ze hem nu had gevonden. En dus, op deze glorieuze ochtend, wachtte ze in de hal tot ze hem eindelijk uit de Grote Zaal zag lopen. "Jij daar," sprak ze hem aan, want ze wilde hem niet het genot geven dat ze zijn naam kende, "houd mijn boeken vast, dank je wel." En ze duwde die boeken al recht in zijn armen. Dat was ook weer geregeld. Voor Valor Priest <3
 14. [1834/1835][EN] The Future Starts Slow

  That was fine. As long as the gems in her wand changed color and Elena could show it off, she'd be happy. Everyone would be so jealous of her wand! All of those other wands would be boring and just look like a boring piece of wood, but hers would be special. Hers would be amazing. She couldn't wait for it to be finished, so she could show it to all of her friends. Ha, friends. She just wanted to show it off to her enemies. "Can they be changed on a later date?" Elena asked. "The gems, I mean. So if I ever wanted something different…" Then all she had to do was change the gems. "That would make it perfect, because I could always keep it fashionable!"
 15. [1835/1836] Valentijn: true love is like math

  Merlijn, natuurlijk was het een hobby waar hij blijkbaar niets van kon. Elena zuchtte geërgerd, want tot nu toe ging Plan Geef Wisdom Donne Een Doel In Zijn Leven Of Op Zijn Minst Een Hobby™ dus voor geen meter. Vervelend, dat soort mensen. Nou ja, gelukkig voor Wisdom zat ze de rest van de avond nog aan hem vast, Morgana zij dank niet letterlijk, dus ze had nog tijd. "Oh, ik zou er vast fantastisch in zijn," zei Elena snel, want dat was gewoon de waarheid, "Maar ik weet nog niet of ik het daadwerkelijk ga doen. Er komt veel tijd in zitten." Ze bekeek Wisdom nog eens beter. "Ben je ergens goed in? Tekenen of zo?" Artistieke jongens deden het altijd goed.
×