Jump to content

Howard Rosanvallon

Dit is Geen Partij
 • Content count

  210
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Howard Rosanvallon last won the day on August 20 2017

Howard Rosanvallon had the most liked content!

About Howard Rosanvallon

 • Rank
  Mr Totally Perfect

OOC Profiel Informatie

 • Naam
  Gianna

Profile Fields

Recent Profile Visitors

994 profile views
 1. [1837/1838] You shouldn't make the most of your youth, IMOGEN

  Het was niet helemaal het resultaat dat hij wilde hebben, het allerliefste had Howard dat Imogen direct de gordel om zou doen, hoewel het misschien een beetje slecht was als ze dat voor zijn ogen deed, maar dan zag hij het tenminste en wist hij honderd procent zeker dat ze nu beschermd was, maar hey, ze nam de gordel wel mee! En hopelijk was ze nieuwsgierig genoeg om hem eens om te doen, om te proberen, en als ze daarna pas door zou hebben dat de sleutel er niet bij zat, dan was dat heel fijn. En nu maar hopen dat de gordel zo bezweerd was, dat niemand hem kon openen. "Oh, met mij gaat het goed, hoor," zei hij vrolijk, want dit was goed! Hij kon zijn zusje wat meer vertrouwen! Hopelijk. "Ik heb een mooie opdracht gekregen, voor het ontwerpen van een vakantiehuis voor een rijke man! Natuurlijk ben ik niet de enige die eraan werkt, helaas, maar het is wel een goed begin! Als ik dit goed krijg, mag ik de volgende opdracht vast alleen doen!" Hij glunderde enthousiast naar Imogen. "En natuurlijk zal ik het goed doen, je vindt me de beste architect die er is, toch?" TOCH?!
 2. [1838/1839] Trying to hold up

  Howard was heus niet blijven zitten hoor. Nou ja, hij was wel even blijven zitten, vooral uit verbazing, maar toen was hij snel achter de schouwer gebeend, want hallo! Dit kon toch niet zomaar?! Waarom bleef de man niet gewoon in de woonkamer, Howard en Giselle hadden helemaal niet gevraagd of de beste man verder wilde lopen en dit was echt onbehoorlijk gedrag! Hij ging echt klagen bij de hoofd van de schouwers, hoor. Wie was dat ook alweer? Ach, kwam hij vast wel uit. En anders kon hij altijd nog een brief sturen aan de Minister van Toverkunst. Hij had op hem gestemd! Dacht hij. Wist hij niet meer zeker. "Zeg, ik moet u zo onderhand toch vragen of u wilt vertrekken," bromde Howard boos, terwijl hij zich langs de schouwer de kinderkamer in wurmde. "Dat u ons lastig valt is tot daar aan toe, maar onze kinderen?" "Het enige wat ik wil is even kijken of het goed met ze gaat," zei de schouwer sussend. "U hebt niets te verbergen, toch?" "Nee, natuurlijk niet! Maar dit is gewoon belachelijk!" Hij wierp een bezorgde blik op Giselle. "Wat heb je tegen hem gezegd?!"
 3. [1837/1838] You shouldn't make the most of your youth, IMOGEN

  Uuugh, ging ze weer, hoor, met dat Nathan dit, Nathan dat, Nathan is het centrum van mijn universum en oh nee, misschien dat ik ooit een glas melk heb gedronken terwijl Nathan melk vies vindt! Wat moeten we dan doen!!!!!!!!!!! "Als hij echt van je houdt, zou hij het begrijpen," zei Howard dus ook strak, terwijl hij zijn wenkbrauwen naar Imogen optrok. "Dus misschien dat hij niet echt van je houdt, Imogen..." Ja, misschien was dat gemeen om te zeggen, hij zou vast het type broer moeten zijn dat altijd aardig was tegen zijn zusje en altijd in haar zou geloven, maar kom op! Nathan was gewoon een vies mannetje, maar wel één die telkens met zijn klauwen aan zijn zusje zat, Howard werd er gewoon misselijk van. Eigenlijk wilde hij gewoon dat ze het uit zou maken. Als ze dat nou deed, hoefde hij haar niet die kuisheidsgordel te laten dragen! Zou hij nog steeds doen, hoor.
 4. [1838/1839] Trying to hold up

  "Ik heb daar heus wel bij stilgestaan," begon Howard verontwaardigd, voordat hij snel doorging met: "Maar ik heb bedacht dat dat complete onzin is." Dus, ha Giselle, heb daar maar eens een weerwoord tegen. Hij had nooit wat verkeerd gedaan, lokte haar totaal niet uit en al die karaktereigenschappen van hem die ze haatte, vonden anderen juist charmant. Dus alles lag aan haar, dank je wel. Ja hoor, Howard wilde meneer best wel gezelschap houden, terwijl hij Giselle duister nastaarde. "Ze is soms wel een goede moeder, hoor," vertrouwde hij de schouwer toe. "Als ze een beetje haar best deed. De kinderen komen dankzij mij natuurlijk niets tekort." Was hij geen fantastische vader? Nou, de schouwer leek eigenlijk niet onder de indruk. "Misschien moet ik eens gaan kijken naar de kinderen..." "Waarom?" vroeg Howard verbaasd. "Zijn daar klachten over gekomen?" "Nou, je weet het nooit." Howard fronste geërgerd. "Met de kinderen is niets mis. En als er iets mis is, komt het door Giselle!" Goh, wat raar dat dat de schouwer niet overtuigde, en dus liep hij zonder toestemming verder het huis in, op zoek naar de kinderkamer.
 5. [1838/1839] Trying to hold up

  Onnodig veel magie?! Waar sloeg dat nou weer op! Magie was makkelijker en simpeler en beter, en het was nou eenmaal niet zijn schuld dat juffrouw ik-ben-beter-dan-jij toevallig geen magie kon gebruiken. Hij rolde overdreven met zijn ogen. "Alsof ik er expres voor heb gekozen om wel gewoon met magie geboren te worden," mompelde hij duister. "Denk je dat ik die zeven jaar op Zweinstein er alleen maar heb gezeten om jou te kwetsen?" Hij kende haar toen nog niet eens! Oh, ja, de schouwer was er ook nog. "Vrij frequent?" vroeg Howard, terwijl hij zijn wenkbrauwen optrok. "Ja, dat komt door haar, ben ik bang. Ze heeft echt zo'n stem die overal doorheen gaat. Ik heb haar al zo vaak verteld dat ze niet moet gaan schreeuwen!"
 6. [1837/1838] You shouldn't make the most of your youth, IMOGEN

  Als Howard een hart had of niet zo verdomd koppig was, zou hij misschien terugkrabbelen bij het zien van Imogens wanhopige gezichtsuitdrukking, overduidelijk verscheurd tussen haar broer en haar vriendje, maar Howard zag alleen een kans om te winnen en dus leunde hij gretig naar voren. "Ja, Immie, dat denk ik echt," knikte hij enthousiast naar haar. Ja, ja, ja! "Maar anders kun je het gewoon een tijdje proberen. Bevalt het niet, dan kun je hem altijd weer af doen!" Geen denken aan, want Howard ging haar echt die sleutels niet geven. "Maar je zult je vast zoveel beter voelen, dan weet je dat je door niemand ergens toe gedwongen kan worden wat je eigenlijk niet wilt!" Nee, hij zag de ironie niet.
 7. Sociale Kalender - BW

  Wat is het? Howard is jarig en dus moet hij dronken worden samen met zijn vrienden. Organisator: Howard Rosanvallon Uitgenodigden: Douglas Carrington Elliot Houghton Liam Haysward Zachary Davidson Richard Rosanvallon Keane Cadwgan Quentin Kane Valentine Ingram + Andere leden van De Club Waar: Ze beginnen in een pub ergens op de Wegisweg, gaan vast nog naar tachtig andere plannen en eindigen uiteindelijk in Vanilla. Wanneer: Zaterdag 4 augustus Gespeeld? Nee!
 8. [1837/1838] Yay siblings: part IV

  Howard knikte tevreden, want natuurlijk had hij gelijk. En het was ook fijn om zijn gelijk te krijgen, want als Imogen dat gewoon tegen hem zei, voelde hij zich direct minder verplicht om zich schuldig te voelen, want als hij gelijk had, betekende het dat hij niet schuldig was, toch? "Ja," knikte hij, vol in overtuiging dat hem als broer hebben, het beste was dat Imogen ooit overkomen was. "Inderdaad, je hebt het rest van het jaar nog, maar dat betekent niet dat je niet goed moet beginnen." Dus, Imogen. Meer studeren, minder jongens. "Oh, die gingen wel goed, hoor," zei Howard luchtig. "Ik had goed geleerd." En dat was op zich ook wel waar, maar hij had ook behoorlijk wat gefeest en genoten van de vrije tijd die je kreeg als zevendejaars. Nou ja... "Ze waren wel uitdagend." Oftewel: hij had één keer zo hard gehuild nadien dat hij zichzelf op had gesloten in de wc's en er niet uit was gekomen tot iedereen weg was en niet zou kunnen weten dat hij het was. "Maar met goed studeren kom je er zonder problemen! Denk je dat je allemaal U's zou kunnen halen?" Beter niet, hoor, hij wilde niet dat ze het beter zou doen dan hij.
 9. [1838/1839] Trying to hold up

  Oh ja hoor, Howard had het weer gedaan. Howard deed natuurlijk alles dat hier in huis verkeerd ging, maar raar genoeg alleen als Giselle er was. Als ze er niet was ging het allemaal prima, maar was ze er wel, dan bleven melkkannetjes ineens niet meer zweven en waren er overal vieze luiers en gedroegen de kinderen zich een stuk wilder, wat natuurlijk allemaal zijn schuld was! "Oh hou toch op," beet hij dus chagrijnig terug, terwijl hij haar 'behulpzaam' een handdoek toegooide. "Je lette gewoon niet op en dat is mijn schuld? Oh nee, straks vergeet je nog adem te halen of te knipogen, dan is het ook mijn schuld!" Boos wierp hij zijn handen omhoog. "Je bent gisteren zelf vergeten de wasmachine aan te zetten, ik heb hem niet expres uit gezet, Giselle! Als ik wraak wil nemen heb ik wel minder kinderachtige manieren om dat te doen!" Oh nee, hij was een kleuter.
 10. [1837/1838] You shouldn't make the most of your youth, IMOGEN

  Hij zou zich nu natuurlijk schuldig moeten voelen dat hij dit argument naar boven had gehaald, maar het werkte (of werkte tenminste beter dan wat hij tot nu toe allemaal had voorgesteld) en was dat niet belangrijker? Het ging erom dat hij Imogen moest beschermen en dit was echt de beste manier! Ja, oké, hij zou haar ook kunnen vertrouwen op dat ze het juiste zou doen en dat ze volwassen genoeg was, maar eh... nee. Sorry, ging er niet in. "Nou, eigenlijk wel," fronste hij. "Als je van me hield zou je luisteren naar mijn advies, toch? In plaats van gewoon maar te doen wat je wilt..." Hij zuchtte diep. "Ik doe dit alleen maar voor jou, Immie... maar als je echt denkt dat je het beter weet, dat je het advies van je broer niet nodig hebt, dan houd ik genoeg van je om het maar te laten liggen." Dacht het niet, overigens.
 11. Gianna's Plot Reading Guide

  You made up my weakness We are fast awake In this hardest state Howard x Giselle 24 december 1833 Het Debutantenbal 6.0 Howard ontmoet Giselle. 17 oktober 1834 The greatest thing you ever learn is just to love and be loved in return Howard krijgt liefdesdrank naar binnen en wordt verliefd op Giselle. 18 oktober 1834 Such a pretty mistake Howard en Giselle worden de volgende dag wakker en bedenken zich dat ze getrouwd zijn. 6 december 1834 I want to marry Nicholas Eversly Giselle doet mee aan een wedstrijd om met Nicholas Eversly te trouwen en Howard moedigt haar aan. December 1834 It's gonna be a cold, cold christmas Howard en Giselle hebben hun eerste familiefeest. 3 april 1835 15+ I'm never so low as when I'm with you Howard komt erachter dat Giselle een snul is en daarna hebben ze seks. September 1835 Our families will be so delighted with this great news Giselle kondigt aan dat ze zwanger is. 25 december 1835 Kerst is de perfecte gelegenheid voor familiedrama Giselle bevalt tijdens een familiefeest. 6 september 1836 Just like we always have Howard en Giselle hebben ruzie over wie een betere ouder is. 19 maart 1837 Babypicknick Giselle en Howard hebben ruzie over wat ze gaan doen. 4 juni 1838 Trying to hold up Howard en Giselle's ruzie wordt onderbroken door een schouwer.
 12. Gianna's Plot Reading Guide

  Swim against the tide Something changed my mind Maybe I don't always want to do what's right All the heavens watching as we fight Thema: Just admit you love each other already. 17 oktober 1834 The greatest thing you ever learn is just to love and be loved in return Howard krijgt liefdesdrank naar binnen en wordt verliefd op Giselle. 18 oktober 1834 Such a pretty mistake Howard en Giselle worden de volgende dag wakker en bedenken zich dat ze getrouwd zijn. 3 april 1835 15+ I'm never so low as when I'm with you Howard komt erachter dat Giselle een snul is en daarna hebben ze seks. September 1835 Our families will be so delighted with this great news Giselle kondigt aan dat ze zwanger is. 4 juni 1838 Trying to hold up Howard en Giselle's ruzie wordt onderbroken door een schouwer.
 13. [1838/1839] Trying to hold up

  Een kleuter van een man?! Waar sloeg dat nou weer op! Alleen omdat Howard wat jonger was dan Giselle betekende het toch niet dat hij een kleuter was? Hij had gestudeerd! Werkte als architect! Was vader! "Ik ben helemaal geen kleuter!" onderbrak hij Giselle dus ook om terug te bijten, want dit sloeg helemaal nergens op! "Jij bent gewoon oud! Denk maar niet dat ik die rimpels niet zie, hoor, of die grijze haren die je probeert weg te verven!" Dat allemaal had hij niet, dank je wel. Vrouwen. "Nee, hij moet wel thee krijgen," zei Howard koppig, want hij ging natuurlijk nu wel precies het tegenovergestelde doen van wat Giselle zei. "Gaat u maar zitten, ik zet wel thee voor u, want mijn vrouw kan dat helemaal niet. Als er iemand niet opgevoed is hier..." En dus, na nog een boze blik richting Giselle, zwaaide hij met zijn toverstok om magisch thee te laten zetten.
 14. [1838/1839] Trying to hold up

  Maandag 4 juni 1838 - 's avonds - Howard en Giselle's huis Howard wist zo onderhand niet eens meer waar de ruzie precies over was begonnen, waarschijnlijk had hij volgens Giselle's onzinnige regels weer eens iets verkeerds gedaan, het laatste stuk taart opgegeten dat ze voor zichzelf had bewaard of hij was per ongeluk op haar jurk gaan staan of hij had een handdoek gebruikt om zich mee af te drogen terwijl het alleen gezichtshanddoek was of zoiets, wist hij veel, maar ze hadden zo onderhand al een paar uur ruzie. Of misschien was het de ruzie die ze gisteren hadden gehad die alleen een paar uur gepauzeerd was om te slapen, werken en eten, of misschien was het een ruzie die al een paar dagen, weken, maanden, jaren zich afspeelde. In ieder geval, ze hadden ruzie en dat ging gepaard met schreeuwen en oké, er waren een paar borden gesneuveld, en oké, op een gegeven moment had er iemand op de deur geklopt en die hadden ze, al schreeuwend naar elkaar, weggestuurd. Maar betekende dat echt dat er nu een schouwer chagrijnig in de woonkamer moest staan die vermoeid van de een naar de ander keek? "Er wordt hier helemaal niemand vermoord," zei Howard chagrijnig, van de ene kant van de woonkamer, terwijl hij zijn armen over elkaar sloeg en naar Giselle keek. "Zij is degene die altijd begint te schreeuwen!" Privé!
 15. [1836/1837] Babypicknick

  Dramatisch weer, hoor. Er was toch niets gebeurd?! Hij had zelfs haar leven gered, maar was ze daar dankbaar voor? Nee hoor, ze maakte alleen maar overal een drama van met dat ze hem haatte. Ergens staken die woorden hem behoorlijk hard, ook al wist hij heus wel dat ze hem haatte. En toch... er was een verschil tussen iets weten en het hardop horen en dus bleef hij koppig in het gras zitten tot Giselle was weggestormd. Hij haatte haar ook, hoor. Uitgeschreven! Topic klaar <3
×