Jump to content

Melody de Haviland

Magisch Verbond
 • Content count

  109
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Melody de Haviland last won the day on February 2

Melody de Haviland had the most liked content!

About Melody de Haviland

 • Rank
  I'm not opinionated i'm just always right

Profile Fields

 • IC Burgerlijke Staat
  Hating on baby daddy's before memes were a thing

Recent Profile Visitors

776 profile views
 1. Bruiloftsplanner & ander hulp en personeel gezocht!

  oh en met de bruidsjurk totally not a bad idea
 2. Bruiloftsplanner & ander hulp en personeel gezocht!

  Melody wil wel helpen met de planning!!!!!!
 3. Kinderjuf gezocht!

  Hey! Oke Melody heeft nu twee kids en het is eigenlijk gewoon teveel werk dus het lijkt me leuk als ze like een kinderjuf aanneemt maar Melody is lowkey controlfreak en kan haar kinderen niet alleen laten dus ze zal meer ruzie maken met de kinderjuf dan dat het goed doet en het is niet zeker of de baan blijvend is of dat ze je ontslaat voor onzin (OOC gaat dat natuurijk wel met overleg) maar heeft iemand zin om die functie te doen zou tof zijn <3
 4. All is fair in love and war

  Woensdag 22 Februari 1837 - Some bar in Zweinsveld Haar zusje had liefdesverdriet en Melody mocht dan niet echt verstand hebben van het hele liefdespectrum ze had verstand van haar zusje als ze verdrietig was. En een van de dingen die ze daarover wist was dat de rest van de wereld vooral niet het recht had om Madeline verdrietig te maken dat was een privelege voor familieleden. Dus was ze begonnen met een plan om Dax Appelby eens flink dwars te zitten want dat hielp, dingen op papier zetten, de opties overwegen hielp allemaal met sense maken tot de wereld en Het Probleem™ en toen had ze het aan Georgiana laten zien die haar er vriendelijk op gewezen had dat het misschien beter was als ze gewoon zorgden dat Madeline precies kreeg wat ze wil. En waar Melody niet van kritiek hield was ze daar toch met een beetje tegenzin maar aan begonnen. Tegenzin vooral omdat ze hier een stuk minder goed in was. Iemands destructie plannen was niet moeilijk maar zorgen hoe iemand een relatie en al die mooie romantische dingen met je wilde was een stuk lastiger. Maar ze had het hoor en toen ze met haar map (en haar dochter want die liet ze niet alleen) naar Zweinsveld verschijnselde waar ze met haar zusje had afgesproken was ze zo tevreden met zichzelf dat ze het niet eens erg vond dat haar broer er ook zat. Kon iedereen meegenieten met hoe geniaal ze was. Oh ja en ging natuurlijk nog altijd om haar zus en niet haar eigen eeuwige honger naar validatie OOC: Met Ann en Irene <3
 5. Advies dat was eh nieuw. Niet dat ze Madeline nooit advies had gegeven, ze had nooit echt anders gedaan dan advies en kritiek geven op haar jongere zusje. Deels om te laten zien dat ze het beter wist, een soort powerrush die kwam van iets over anderen kunnen zeggen, een powerrush die ze nodig had omdat ze eigenlijk altijd een beetje het vergeten kind geweest was. Richard was de erfgenaam en dus nummer een, Madeline was jong en schattig, haar moeders favoriet en een probleem kind dus dan kreeg je toch wel aandacht. En zij, zij had iets anders nodig gehad om zich belangrijk te kunnen voelen en dat was haar broer en zusje de hele dag vertellen waar ze allemaal de fout in waren gegaan. Maar het was ook dat ze heus wel wist dat Madeline beter kon dan ze meestal deed en ze het niet kon hebben als ze verloren potentie zag. Zeker niet in mensen om wie ze stiekem best wel gaf. Maar dat Madeline ooit zou vragen om haar advies dat was onverwacht. En ze voelde zich ergens nog best trots erop ook. Jammer dat het weer een onderwerp was waar ze misschien als een van de weinige keren niet echt verstand van had. “Ja ik heb ze naam wel eens gehoord, je bent bevriend met hem toch?”, ze luisterde wel als haar zusje weer eindeloze onzin verhalen babbelde. Dat ze geen zin had om te luisteren betekende niet dat ze het niet deed. Want belangrijk persoon enzo. Er waren weinig mensen waar Melody oprecht graag naar luisterde, die ze oprecht kon hebben en die ze interessant vond. Maar ze negeerde liever het gros van de mensen dan dat ze de mensen dichtbij haar hart negeerde, al spraken ze dan nog zoveel onzin. “Wat is het probleem dan? Hij lijkt me niet echt het persoon waar je advies over nodig hebt want hij lijkt me niet slim genoeg om complex te zijn”. Sorry not sorry.
 6. [1836/1837] "Hello, yes, I deserve this and you don't, bye"

  “He’ Even sprong ze geschrokken een heel klein stukje achteruit toen het boek uit haar handen schoot want ze had het niet verwacht (het was namelijk zo fucking kinderachtig en Melody had het niveau hier toch net iets hoger ingeschat. Wishfull thinking) en de plotselings beweging plus magie in de lucht kwam als een klein soort schok. Dit was zo niet eerlijk??? “Wie denk je wel niet dan je bent”, kwaad zette ze haar hand die ze nu vrij had in haar zij, “ik was hier gewoon eerder dus het is mijn boek geef het nu!”. Ze ging het boek niet terug sommeren want ze had er recht op dus hij moest het gewoon geven. Maar zodat hij niet weg kon rennen plakte ze wel zijn voeten met een zwaai van haar staf snel aan de vloer vast.
 7. [1836/1837] "Hello, yes, I deserve this and you don't, bye"

  Hij had het nodig en dat was waarom ze het moest geven. Nu was het Melody’s beurt om schamper te lachen en sloot ze uit een soort reflex haar hand wat steviger om het boek. Hij had het nodig en daarom moest ze het geven? Wat dacht hij wel niet. Ze kon sowieso al niet tegen entilement dat niet haar eigen was, kon er nog minder tegen bij mannen omdat iets in haar kwaad werd van het gemak waarmee mannen die karaktertrek aanleerden alsof het normaal was, maar deze jongen had helemaal niks waarom hij dat maar ook kon beweren. Ze wist niet of ze het zielig, grappig of vervelend moest vinden. “Laat ik duidelijk zijn. Ik heb het boek ook nodig en zoals je ziet heb ik hem” trots hield ze het even in de lucht want ineens voelde dit bezit veel meer als een overwinning dan slechts een hulpmiddel voor kennis. “en ik ben niet van plan hem af te geven. Je kan hem over drie weken weer lenen want dan moet ik hem terugbrengen ” (en ze ging nu zeker de complete tijd benutten) “of je kan hem kopen als je het echt zo nodig moet. Maar deze krijg je niet”
 8. THE ULTIMATE REVENGE

  Ze wilde niks drinken! Ze wilde dat Howard ruzie met haar maakte omdat ze op het gestoorde idee was gekomen om zijn kind te lenen. Waarom werkte het niet. Oh ze wist het al! Omdat Howard natuurlijk wist dat zij wel verantwoordelijk was en het waarschijnlijk beter zou doen dan hij.Daar.. kon ze zich wel in vinden besloot ze even alsof hij haar dit verteld had en ze het niet zojuist bedacht had om zichzelf beter te voelen. Maakte het nog steeds irritant want ze was op zoek naar ruzie. Was ze niet vaak maar als ze het zocht wilde ze het krijgen. “Iets te drinken is prima ja, heb je wijn” drank was namelijk een heel onverantwoordelijke keuze als het op babyzitten aankwam en misschien kon ze hem zenuwachtig maken. “Leen je je kinderen eigenlijk vaker uit?”, vroeg ze nieuwsgierig en helemaal niet judgemental!!!! Voor ze even een van haar nichtjes oppakte om te knuffelen. Ah ze waren toch wel schattig. Jammer van hun ouders. Zou nooit goedkomen met die kinderen.
 9. UNICORNS

  Wie was beter gezelschap? Olivia- van rags to riches - Finch Hatton of Ophelia - met misschien wel een tragische vloek - Ingram. Melody die nooit echt heel erg van sprookjes had gehouden vond beide opties eigenlijk veel te dramatisch maar ze waren op dit moment allebei met haar aan het spreken en ze was er niet overuit wie ze erger vond dus ging ze maar gewoon met beide in gesprek. Ja, Melody vond sprookjes te dramatisch maar schuwde niet voor het kiezen van een kant en daar aardiger zijn puur om een beetje te stoken. Ze mocht dan volwassener zijn geworden ze was nog altijd ontevreden met de wereld en als ze heel ontevreden was dan kwamen dat soort kinderlijke neigingen nog wel eens naar het oppervlakte drijven. Moest ze aan werken, wist ze ook wel, maar ze had het zo druk. Dat was een beter excuus dan dat ze het eigenlijk helemaal niet zo erg vond zolang het subtiel was. Hoorde bij de life-style van een damesclub alleen niemand gaf toe dat het bij de life-style hoorde. “Ik weet niet het voelt niet perse sneller, maar wel anders”, want nu kon ze life zien wat er allemaal voor choas meekwam als je eenmaal moeder was en maakte ze zich nog meer zorgen voor de tweede.Ging ze niet vertellen trouwens, dat was nou niet echt het imago dat ze wilde laten zien. “Maar je weet wel meer wat je aan het doen bent dus dat scheelt!”. Want je hebt in plaats van vijftig inmiddels honderd boeken gelezen hoe je het beste ouderschap kan doen. “En ik vind het echt enig al die veulentjes en - Nee! Valeria niet doen dadelijk bijt het”, kon ze nog net binnenvallen toen haar dochter een bloem aan het veulen probeerde te voeren.
 10. Kijk het was niet dat ze Madeline niet graag zag, al zou ze dat dan ook weer nooit toegeven. Het was meer dat als Madeline kwam ze altijd wel enige vorm van chaos meenam en zeker ook daar nog wat van achterliet als ze weer vertrok. En dat had ze gewoon graag geweten zodat ze zich er mentaal op had kunnen voorbereiden. Maar natuurlijk was een kleine waarschuwing dat ze weer haar leven binnen zou vallen teveel gevraagd. “Kerst was.. kerst”, ze haalde haar schouders op want ze was ook niet echt lang gebleven. Het hebben van een eigen gezin was namelijk best een goed excuus om weer weg te gaan. “Maar Valeria is kennelijk dol op sneeuw dus dit hele winter gedoe vind ze prachtig”, ze glimlachte even naar haar dochter die ook nu weer met haar neus tegen het raam gedrukt stond. Valeria was trouwens zo dol op sneeuw dat ze de hele tijd buiten wilde zijn maar eh nee dat was dan weer teveel van het goede. Het binnen laten sneeuwen zo nu en dan, dat kon ze dan wel weer hebben. Het was niet de sneeuw waar ze niet mee om kon het was het feit dat zodra je buiten je huis was er een hele hoop dingen waren waar je geen controle over had en zeker nu haar dochter klein was wilde ze zoveel mogelijk controle houden. Als ze niet meer klein was werd dat vast niet heel anders. Maar momenteel was de leeftijd wel nog een excuus! Ze staarde Madeline even aan terwijl ze de theeset behekste om zichzelf in te schenken en naar hen toe te vliegen, “dus wat heb je nodig?” Want ze had altijd iets nodig dus dit hele smalltalk was een klein beetje tijd verspilling niet
 11. [1836/1837] Don't we look good together?

  Deed de lift dit vaker? Ze hoopte het niet, Hollows Magisch Warenhuis was de beste van de magische gemeenschap en als de lift de hele tijd vast bleef lopen dan was het wel weer tragisch gesteld voor de bovenste laag van de Magisch Wereld (er winkelden vast ook anderen soorten mensen maar als je geld had dan ging je echt niet ergens anders heen.). Want ze konden niet omhoog. Dat was mijn grap trouwens niet die van Melody , Melody heeft niet zulke geweldige humor. Die maakte zich vooral druk op dit moment dus echt iets grappig vinden kon ze niet. Het punt was er kwam een nieuwe collectie magische kinderkleding uit en ze wilde graag de eerste zijn die het kon bemachtigen, en als ze hier vast bleef staan dan kon dat niet. Nog erger straks was alles weg! “ Geen idee”, ze haalde even haar schouders op want hoe moest zij dit weten??? “Ik hoop het niet want ik moet echt zo snel mogelijk naar de kinderkleding”, ze zuchtte dramatisch en schudde haar hoofd. “Waarom zou iets ook een keer gewoon werken zoals het zou moeten”, mompelde ze meer tegen het universum dan tegen het meisje in haar lift.
 12. Persoonlijk Topic Dump

 13. Damesclub De Gouden Roos

 14. UNICORNS

  15 Januari 1837 - Magische Dierentuin Zootopia Ergens was ze heel erg blij dat kinderen meekonden want anders betekende het dat ze een excuus had moeten verzinnen om niet te kunnen komen. En eerlijk als je een hoop geld had was dat lastig! Want je kon niet zeggen dat je geen kindermeisje had (dat regelde je er een) of dat die ziek was (dan zorgde je dat er vervanging was) of dat ze incompetent was (dan zorgde je voor een betere???). Punt was, er was geen betere, in Melodys ogen was een kindermeisje incompetent en het feit dat ze soms iets uit handen moest geven, zeker nu ze bijna voor de tweede keer een kindje kreeg, was al erg genoeg. Ze ging echt niet haar dochter een dag bij de kinderjuf laten zonder dat ze kon zien of de vrouw niet iets fout deed. Mensen konden niks en je kon het beter zelf doen. Soms was het echt een probleem dat er van haar verwacht werd dat ze personeel had want niemand zou ooit aan haar standaarden voldoen. Zij ook niet trouwens maar dan was het toch minder erg als iets fout ging. Dan was het in elk geval niet ik had het beter zelf kunnen doen. Maar kinderen mochten mee en daarom kon ze hier nu bij zijn. En toekijken hoe Valeria vrolijk naar een eenhoornveulen ging. En proberen niet gelijk haar daar weer weg te trekken toen de eenhoornveulen iets te fel keek volgens haar gevoel. Ze kon dit, ze kon dit. “Leuk he”, glimlachte ze gemaakt vrolijk tegen Ophelia Ingram. Oh god Ophelia Ingram. Dat kind droeg drama met zich mee met alles wat haar leek te overkomen. Was ze misschien vervloekt? Was het besmettelijk? Kon haar dochter nu ook ongeluk krijgen door dat Ophelia hier was? Was er een subtiele manier om Ophelia te vragen om hier weg te gaan zodat ze het zekere voor het onzekere kon nemen. “Hopelijk verkopen ze die beestjes ook het ziet er niet naar uit dat ik zonder eenhoornveulen hier kan vertrekken”, ze glimlachte even liefkozend naar Valeria. Bovendien kocht ze er liever een dan haar elke keer mee te moeten nemen naar een dierentuin. Je wist nooit wat er fout kon gaan of welke slechte invloeden je tegenkwam. Sowieso met Gianna maar topic voor iedereen van de Damesclub de Gouden Roos <3
 15. Damesclub De Gouden Roos

  Ik wil een topic so everyone who wants hmu~ (want dan maak ik er een!!!!!)
×