Jump to content

Efstathios Peregrine

Vrijzinnige Tovenaarspartij
 • Content count

  101
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Efstathios Peregrine last won the day on December 25 2018

Efstathios Peregrine had the most liked content!

About Efstathios Peregrine

OOC Profiel Informatie

 • Naam
  Renée

Profile Fields

Recent Profile Visitors

1,260 profile views
 1. [1837/1838] These are a few of my favourite things

  Terwijl ze hun gesprek vervolgden, maakte Ef met handgebaren duidelijk welke kledingstukken konden blijven en welke bij nader inzien George toch niet stonden zoals hij had verwacht. "Een dagje kuren, het lijkt wel alsof je mijn gedachten kan lezen. Ik heb ergens opgevangen dat een nieuw spa een speciale behandeling heeft met zeewiermaskers die ze vanuit Japan laten overkomen. Die dingen doen je er op een paar uur talloze jaren jonger uitzien. Over Japan gesproken, onlangs reisden er enkele Japanse contortionisten mee met het circus. Als bedankje hebben ze me een soort thee gegeven die je andere werelden laat zien, sterk spul dus. Wees vrij om het een keer samen te komen testen." Ef's druggebruik was met de jaren zeker niet afgenomen. Het had weleens voor onaangename situaties gezorgd, zoals die ene keer dat hij een circusvoorstelling moest presenteren en zijn roes nog niet was uitgewerkt. Enkele artiesten hadden hem volledig bedwelmd aangetroffen in zijn woonwagen. Uiteindelijk had zijn vader de voorstelling overgenomen. "Wel ik ben blij om te horen dat het meevalt. Ik zou niet willen dat je jezelf te veel uitslooft. Stel je voor dat je er grijze haren van krijgt, of erger haaruitval. Hoe zou ik nog van je kunnen houden als je kaal zou zijn." Hij zei het overmatig dramatisch, want uiteindelijk was het iets wat hen allen te wachten stond, die tekenen van ouderdom. Al moest hij zijn vriend misschien toch een paar goede haarmiddeltjes cadeau doen, gewoon voor de zekerheid. Hun winkelmand begon zich aardig te vullen. Ef rekte zich uit. Shoppen was een hele arbeid, ten minste als je het fatsoenlijk deed. "Zo ik denk dat je hier wel een tijdje mee door kan. Zullen we dan maar eens gaan afrekenen?" of eerst nog een vluggertje in de paskamers. Er was bijna niemand, wie zou het merken. Nee, nee, nee de risico's waren te groot. Ugh waarom moest George er ook zo goed uitzien in de kleren die hij had uitgekozen. Een goede smaak hebben was een zegen, maar ook een vloek.
 2. IC Buitenwereld Mededelingen

  Verloving van Penelope Rhydderch en Efstathios Peregrine verbroken Met pijn in het hart hebben beiden partijen besloten dat het voor elk van hen beter is het huwelijk niet door te laten gaan. Bij deze bieden zij ook hun excuses aan voor diegenen die al een huwelijkscadeau hadden gekocht.
 3. Shipbattle 7 - Uitleg & nominaties

  Amber Ryder x Joseph Saint Lyre Lennox x Desmond Thwaite
 4. Familie - Meeste daddy/mommy issues

  @Hawk Dickson @Heaven Priest
 5. Humor - Grappigste plot

  Maddy!
 6. Humor - Grootste blunder

  Tim en Agatha
 7. Humor - Meest snarky karakter

  Titiana
 8. Humor - Domste persoon

  Tristan
 9. Humor - Slechtste leraar

  Ik ga voor Laurelle
 10. Humor - Beste quote

  Keane
 11. Writing prompt challenge: deel II

  writing prompt januari:
 12. [1837/1838] These are a few of my favourite things

  "Alsjeblieft, zelfs mijn ergste vijanden zou ik nog niet in kanariegeel laten rondlopen. Zo'n vreselijke kleur." Iedereen die Ef kende zou weten dat hij dat integendeel wel zou doen. Je vijanden aanpakken door ze in het openbaar een modeblunder te laten begaan, dat klonk hem als muziek in de oren. Bestond er zelfs een ergere vorm van schaamte? Als hij dan ook nog eens een fotograaf zo ver zou krijgen op dat moment een foto van die persoon te trekken, zodat het voor altijd vereeuwigd zou zijn. Wat jammer dat hij geen mensen kenden die hij zo erg misnoegde. Grigor misschien? Nee daar was hij overheen. Heus hoor, die jongen had hij volledig uit zijn leven geband. Hij dacht niet meer aan hem, schreef hem niet meer, wat er tussen hen was, lag in het verleden. Hij spendeerde toch veel liever zijn tijd met echte vrienden, zoals George, die niet achter zijn rug om zou trouwen en zijn hart zou breken. Glunderend bekeek hij het donkerrode hemd. "Oh wat heb ik je toch goed opgeleid. Het is geweldig. Al zou ik je ook dezen een keer willen zien dragen." Hij stak hem een donkergroen en een donkerpaars exemplaar toe. "Oh en probeer zeker deze zwarte satijnen jas bij dat rode hemd. Ok, tijd om terug naar de paskamers te keren en daarna broeken en nog meer vesten." Ja shoppen was een vermoeiende activiteit. Hoe anders bleef Ef in topvorm. "Elke dag mogen gaan winkelen klinkt als een droom, maar ik word nu al bedolven onder het werk. Designen en alles regelen in het circus blijkt lastiger dan verwacht. Zeker nu er binnenkort een wampus kat vanuit Amerika wordt overgebracht. Al deze stress, het is verschrikkelijk voor je huid weet je. Hoe gaat het trouwens met jou werk, hoofd van communicatie dat klinkt niet niets."
 13. Protege zkt. Mentor

  Buiten Zweinstein heb ik Lucinda die Christa ook al onder haar hoede heeft genomen en dat soort dingen best wel leuk vindt. Op Zweinstein heb ik Ethel, maar die is een jaar jonger.
 14. 15+ - Grootste fuckboy

  @Madeline Rosanvallon
 15. Ad Astra - To The Stars

  Lucinda en Giselle als beroemde/invloedrijke mensen Fletcher als sponsor voor de Querencia
×