Jump to content

Efstathios Peregrine

Vrijzinnige Tovenaarspartij
 • Content count

  101
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Efstathios Peregrine last won the day on December 25 2018

Efstathios Peregrine had the most liked content!

About Efstathios Peregrine

OOC Profiel Informatie

 • Naam
  Renée

Profile Fields

Recent Profile Visitors

1,317 profile views
 1. De Jaarlijkse Knoetenloterij!

  Ik vergat Dante nog die koopt 3 loten voor zichzelf.
 2. De Jaarlijkse Sikkelloterij!

  Ef koopt 1 lot voor zichzelf, 2 loten voor @Boreas Peregrine en 1 lot voor @George de Haviland Giselle koopt 2 loten voor zichzelf en eentje voor elk van de tweeling Fletcher koop 5 loten voor zichzelf Ovid koopt 1 lot voor zichzelf Lucinda koopt 3 loten voor zichzelf en een voor @Christa Rose Olyvar koopt 1 lot voor zichzelf, 1 lot voor @Susannah Priest, 1 lot voor Martha en 1 lot voor @Heaven Priest Ant Dickson koop 2 loten voor zichzelf en 1 lot voor @Agatha Moore Emile Guarinot koopt 1 lot voor @Claude Bennett Regan Rockefeller koopt 1 lot voor zichzelf
 3. De Jaarlijkse Knoetenloterij!

  Raspberry koopt 1 lot voor zichzelf, eentje voor @Raine Salisbury en eentje voor @Christa Rose Kit Clemens koopt 1 lot voor zichzelf en één lot voor @Pip Clemens Arabella Wydeville koopt 2 loten voor zichzelf Sorcha Ellery koopt 1 lot voor zichzelf
 4. Het IC-tijdsverloop

  Ik ga ook akkoord met Gianna om IC en OOC tijd aan elkaar gelijk te stellen. Stel het blijkt te lang kunnen we de tijd altijd terug wat inkorten, desnoods met hier en daar een schrikkelmaand waarin iedereen alles kan inhalen.
 5. Evenementen revampen

  Ik vind het zeker een goed idee, maar ergens ook best jammer. De open topics waren voor mij bijvoorbeeld een plek waar chars waar ik nooit van dacht dat ze samen zouden komen, samen kwamen. (I mean look at Howelle). Zoals hierboven als is gezegd zou het best jammer zijn voor nieuwe spelers en karakters zonder plot moesten ze plots verdwijnen. Uiteindelijk sta je nog altijd vrij om zelf open topics aan te maken, maar je ziet toch dat de echte evenementen sowieso meer spelers trekken.
 6. [1837/1838] These are a few of my favourite things

  Terwijl ze hun gesprek vervolgden, maakte Ef met handgebaren duidelijk welke kledingstukken konden blijven en welke bij nader inzien George toch niet stonden zoals hij had verwacht. "Een dagje kuren, het lijkt wel alsof je mijn gedachten kan lezen. Ik heb ergens opgevangen dat een nieuw spa een speciale behandeling heeft met zeewiermaskers die ze vanuit Japan laten overkomen. Die dingen doen je er op een paar uur talloze jaren jonger uitzien. Over Japan gesproken, onlangs reisden er enkele Japanse contortionisten mee met het circus. Als bedankje hebben ze me een soort thee gegeven die je andere werelden laat zien, sterk spul dus. Wees vrij om het een keer samen te komen testen." Ef's druggebruik was met de jaren zeker niet afgenomen. Het had weleens voor onaangename situaties gezorgd, zoals die ene keer dat hij een circusvoorstelling moest presenteren en zijn roes nog niet was uitgewerkt. Enkele artiesten hadden hem volledig bedwelmd aangetroffen in zijn woonwagen. Uiteindelijk had zijn vader de voorstelling overgenomen. "Wel ik ben blij om te horen dat het meevalt. Ik zou niet willen dat je jezelf te veel uitslooft. Stel je voor dat je er grijze haren van krijgt, of erger haaruitval. Hoe zou ik nog van je kunnen houden als je kaal zou zijn." Hij zei het overmatig dramatisch, want uiteindelijk was het iets wat hen allen te wachten stond, die tekenen van ouderdom. Al moest hij zijn vriend misschien toch een paar goede haarmiddeltjes cadeau doen, gewoon voor de zekerheid. Hun winkelmand begon zich aardig te vullen. Ef rekte zich uit. Shoppen was een hele arbeid, ten minste als je het fatsoenlijk deed. "Zo ik denk dat je hier wel een tijdje mee door kan. Zullen we dan maar eens gaan afrekenen?" of eerst nog een vluggertje in de paskamers. Er was bijna niemand, wie zou het merken. Nee, nee, nee de risico's waren te groot. Ugh waarom moest George er ook zo goed uitzien in de kleren die hij had uitgekozen. Een goede smaak hebben was een zegen, maar ook een vloek.
 7. IC Buitenwereld Mededelingen

  Verloving van Penelope Rhydderch en Efstathios Peregrine verbroken Met pijn in het hart hebben beiden partijen besloten dat het voor elk van hen beter is het huwelijk niet door te laten gaan. Bij deze bieden zij ook hun excuses aan voor diegenen die al een huwelijkscadeau hadden gekocht.
 8. Shipbattle 7 - Uitleg & nominaties

  Amber Ryder x Joseph Saint Lyre Lennox x Desmond Thwaite
 9. Familie - Meeste daddy/mommy issues

  @Hawk Dickson @Heaven Priest
 10. Humor - Grappigste plot

  Maddy!
 11. Humor - Grootste blunder

  Tim en Agatha
 12. Humor - Meest snarky karakter

  Titiana
 13. Humor - Domste persoon

  Tristan
 14. Humor - Slechtste leraar

  Ik ga voor Laurelle
 15. Humor - Beste quote

  Keane
×