Jump to content

Efstathios Peregrine

Vrijzinnige Tovenaarspartij
 • Content count

  98
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Efstathios Peregrine last won the day on December 3

Efstathios Peregrine had the most liked content!

About Efstathios Peregrine

OOC Profiel Informatie

 • Naam
  Renée

Profile Fields

Recent Profile Visitors

1,132 profile views
 1. [1837/1838] These are a few of my favourite things

  "Oh je weet heus dat ik je het liefst zonder zie." antwoordde hij plagend. Een vluggertje in de kleedkamer, dat zag hij wel zitten. De klanten die nietsvermoedend voorbij wandelden, de spanning door de kans betrapt te worden. Echter het was te riskant. Het was zeker niet de ring rond zijn vinger die hem tegenhield. Ef had Pen zeer duidelijk gemaakt dat hun huwelijk hen niet exclusief maakte, dat gold voor haar evengoed als voor hem. Het was het betrapt worden waar hij voor vreesde. Als de verkeerde persoon hen samen zag, zou dat weleens nare gevolgen kunnen hebben. Hij was te jong en te mooi om opgesloten te worden in een instelling omdat hij zogenaamd 'ziek' zou zijn. Dus jammer genoeg zou hij dat plezier voor een andere keer moeten laten. Wie weet konden ze na het winkelen een rustigere plek opzoeken. "Draai eens een paar keer rond. Wel perfect ziet er goed uit. Oeh deze accentueert je vormen op al de juiste plaatsen. Ok kleed je terug om dan gaan we op zoek naar wat hemden en broeken. Wat dacht je van een patroon? Niets te overweldigend natuurlijk, enkele geborduurde bloemen of wat accenten in zilverdraad?"
 2. Romantiek - Beste relatie

  Cheyenne en Tristan
 3. Peer Reviewed Populariteitslijst mei 1838

  Ethel Maclise: - Agatha Moore - Rebecca Haddock - Maia De Liedekerken - Butterfly Dickson - Fanny Dickson Raspberry Lemon: - Raine Salisbury - Aviana Fox - Tim Van Horn - Phoenix Waterford - Maxwell Ayers Ovid De Haviland: - Desmond Twaithe - Maxwell Ayers - Maia De Liedekerken - Elise Stonetree (but only because she helped him with his werewolf crisis + she now has blackmail material- - Henry Paget Arabella Wydeville: - Stuurt een gekreukeld propje papier in waar enkel een zeer goed oog misschien nog net de naam Fagan O'hara tussen al het doorschrapt kan ontcijferen. Ant Dickson: - Ted Wellesley - Hawk Dickson - Agatha Moore - Ayden March - Chase Bennet Bartholomew Saint: - Henry Paget - Richard Ingram - Raine Salisbury - Gideon Kingston - Onetoomany Hair
 4. [1837/1838] These are a few of my favourite things

  Ef had een drukke agenda, maar als het ging om shoppen wist hij altijd wel tijd te maken. Was er iets leuker in het leven dan mensen mode advies geven. Soms kon hij het zelfs niet laten wildvreemden aan te spreken over het kledingstuk dat ze me grote interesse bestudeerden. Laatst nog had een dame geholpen met het voorkomen van een gigantische modeblunder. De jurk die ze wilde kopen was duidelijk voor een peervormig lichaam terwijl zij duidelijk een rechthoekige vorm had. Het was niet alsof hij een einde maakte aan armoede, of honger de wereld uit hielp, maar zelf vond hij het zijn manier om de wereld een beetje beter te maken. "Carte blanche, jij durft." Hij liet zijn hand over de jassen in de rekken gaan en haalde er een kanariegeel exemplaar uit. "Wat denk je hiervan, geel is de kleur voor de zomer." Hij wist de serieuze uitdrukking op zijn gezicht maar een paar tellen vol te houden. "Ik plaag je maar. Ik zou mijn vrienden nooit zoiets afgrijselijk laten dragen. Daarbij een goede outfit eindigt met de jas en begint bij de onderkleding." Hij leidde George naar een nieuwe verdieping, waar ondergoed in alle soorten en maten lag uitgestald. "Ok we zoeken naar comfort, maar het moet er ook goed uitzien. Je weet immers nooit wat de dag of de nacht brengt. Zelf opteer ik meestal voor satijn als is katoen ook een goede optie. Probeer deze eens." Hij overhandigde George enkele exemplaren en droeg er zelf ook een aantal mee naar de paskamers. Je kon immers nooit teveel uitproberen.
 5. Romantiek - Slechtste huwelijk

  Hawk en Titiana
 6. Romantiek - Deze twee moeten nooit samen komen

  Eva en Keane
 7. Romantiek - Deze twee horen echt bij elkaar

  Desmond en Lyre
 8. Romantiek - Beste relatie

  Anne en Ronan
 9. Romantiek - Beste romantische plot

  April en Kieran
 10. Romantiek - Beste liefdesdrie(+)hoek

  Aviana - Richard - Tabitha
 11. Romantiek - Dit romantisch plot wil ik altijd nog zien

  break ups, break ups!
 12. Romantiek - Meest begeerlijke vrijgezel

  Theo
 13. Romantiek - Was dit personage maar vrijgezel

  Hiram
 14. Romantiek - Om deze break-up moet ik nog steeds huilen

  Alexis en Nicholas
×