Jump to content

Elise Stonetree

Ravenklauw Hoofdmonitor
 • Content count

  134
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Elise Stonetree last won the day on January 27

Elise Stonetree had the most liked content!

1 Follower

About Elise Stonetree

 • Birthday 09/18/99

OOC Profiel Informatie

 • Membergroups
  Vijfdejaars Raaf
 • Naam
  Maxime

Profile Fields

Recent Profile Visitors

1,324 profile views
 1. [1837/1838] Openingsfeest: watch the queen conquer

  Het was een best leuk openingsfeest. Nou ja, er was al een vechtpartij en een huilende eerstejaars, maar hey, iedereen zag er goed uit en Elise had er niet heel veel mee gedaan. Zelf was ze niet echt van het extravagant zijn, dus had ze alleen maar een kroontje op. Ze zocht even naar haar vrienden (shit ze heeft meer vrienden nodig wie biedt zich aan) en ze zocht vooral Aden. Die had ze nog niet gezien, niet in de trein en nu ook nog niet bij het openingsfeest. Maar van de weinige personen van wie ze géén aandacht wilde, kreeg ze dat wel. Van Ant, in dit geval. Om eerlijk te zijn, was Elise al bijna vergeten dat zij Ant in het gezicht had geslagen nadat zijn flirtpogingen niet in goede aarde waren gevallen. Dat kwam omdat ze eigenlijk geen gevoelens had voor jongens en het niet echt waardeerde als jongens over de lijn stapte. Maar het leek erop dat sommige jongens 'nee' niet als antwoord accepteerden. En net toen Elise van het openingsfeest probeerde te genieten, gebeurde het weer. "Weet je wat? Wat dacht je ervan om op te rotten en huilen in een klein hoekje omdat ik nooit iets met jou ga hebben. En ik weet niet of jij mij iets kan bieden dat spannender is dan wat dan ook," beet ze naar hem toe. @Ant Dickson
 2. Maxime's karakterupdates!

  Voor mijzelf en jullie om te weten hoe mijn karakters het doen @Rory Duncliffe gaat voor het eerst naar Zweinstein! Hij is ingedeeld bij Griffoendor en is daar eigenlijk niet eens zo heel blij mee, want zijn tweelingzus zit nog in Ierland aan het werken in een fabriek <3 @Tim van Horn is overgegaan naar de zevende en zit nu in het laatste jaar van Huffelpuf! @Elise Stonetree is overgegaan naar het vijfde jaar! Verder moet er nog plotplotplot uitgeschreven worden voor haar <3 @Andrea Houghton is overgegaan naar het derde jaar! @Grigor Rhydderch heeft examen gedaan en is niet geslaagd, maar is zo klaar met Zweinstein dat hij ervanaf is gegaan en nu in zijn vrije tijd Drakologie studeert. Verder heeft zijn vrouw een kind gekregen en we doen maar alsof dat kind van hem is <3 @Elliot Houghton is sinds dit schooljaar IC Leraar Voorspellend Rekenen geworden! @Anne Lennox is in september weer bevallen! Enneh, ja, de namen komen nog want oeps :):):) ik beloof dat de volgende updates iets interessanter zullen worden
 3. De OOC leerlingenkamers

  Voor mij hoeven de leerlingenkamers niet meer, maar misschien gewoon in het RPG-café een extra bord toevoegen met afdelingsshit, zodat je nog wel makkelijk dingen kan kijken, maar dat je niet de hele tijd moet omloggen, want daardoor kijk ik ook bijna niet meer in de leerlingenkamers. Ja, ik ben lui, maar ik heb geen zin om de hele tijd om te gaan loggen om maar in alle leerlingenkamers te kijken.
 4. Mini side plot : West side story hogwarts edition

  Ik vind het helemaal prima Irene <3 Verder kan Andrea altijd nog verslaafd raken, want zij wil de beste verslagen maken en daar heeft ze heel veel tijd voor nodig
 5. Zitten blijven en andere Zweinstein-dingen

  Ik heb besloten dat @Rory Duncliffe naar Griffoendor gaat!
 6. Afwezigheidstopic

  De komende maand zal ik niet veel aanwezig zijn, want de 14e beginnen mijn eindexamens en meteen na de examens ga ik een weekje op vakantie naar Vlieland, maar dat betekent dus wel dat ik veel minder tijd op P&P kan besteden. Niet dat ik me daaraan ga houden, dus ik ga een nieuw spel introduceren! Het heet "Ban-de-Maxime." De regels zijn simpel. Ben ik tussen 14 en 24 mei online op deze site, mag je me bannen voor de rest van de dag. De winnaar krijgt opscheprechten en verder niet heel veel, tenzij je me op Vlieland komt stalken, dan krijg je een reep chocola.
 7. Opgeeftopic inactieven nakijken

  Ik wil wel weer helpen!
 8. [1836/1837] Valentijn: u float my boat bby

  "Ja, maar ik ben niet geïnteresseerd in buikspieren," zei ze kattig naar hem. "Ik ben ook niet geïnteresseerd in mannen en ik ben al helemaal niet geïnteresseerd in jou." Duidelijk? Voor Elise was het al duidelijk. Met bijna iedere jongen had ze ruzie en ze zag gewoon niet echt wat er bijzonder was aan jongens. Waar was ze dan wel geïntereseerd in? Dat leek haar ook wel duidelijk, want duh, vrouwen. Margaux mag weer haar lijstje bijwerken want whooh ik heb besloten dat Elise lesbisch is. "Ik heb liever geen smaak dan dat jij mijn smaak zou zijn," voegde ze nog toe.
 9. [1836/1837] But Grandmother! What big eyes you have

  Niet goed genoeg. Wat waren dat verschrikkelijke woorden om te horen. Niet goed genoeg. Die rotwoorden in combinatie met de geluiden die uit de hut kwamen, waren een van de engste dingen die Elise ooit gehoord had. Ze zat maar net in haar 'schuilplaats' toen ze de geluiden hoorde. Kende ze Ovid eigenlijk wel goed genoeg? Of kende ze alleen maar de buitenkant. Die verschrikkelijk irritante klootzak die hij van buiten was? En niet dat monster vanbinnen. Ja, hoe je het wendde of keerde, een weerwolf was een monster. En ze wilde het risico niet gaan lopen om door een van haar minst favoriete mede-leerlingen verscheurd te worden. Of ook in een weerwolf veranderd te worden. Ze was gewoon niet zeker meer van haar zaak en ze was bang. Doodsbang. Ze stond meteen op van haar schuilplek en schuifelde achteruit. Steeds met kleine stapjes. Ze wilde niet dat Ovid haar zou horen, want aan de geluiden uit de hut te horen was Ovid in een weerwolf veranderd. Maar waar moest ze naartoe? Misschien naar het dorp? Niet naar Ovids huis, nee, daar had ze geen zin in. Dan moest ze uitleggen aan zijn vader waarom zij zo nieuwsgierig was en dat ze achter zijn geheim was gekomen. Niet dat het heel geheim was, want kom op. Hij zat waarschijnlijk een heel huis te vernietigen aan de rand van het dorp. Door Elise's extreem lage tempo duurde het een tijdje voordat ze eindelijk in het dorp was aangekomen. Ze voelde zich ook nog te goed om midden in de nacht te gaan bedelen om bij een of ander oud persoon te gaan slapen. Dus bleef ze maar in het dorp. Het was ijskoud, maar toen ze een maal op een bankje was neergeploft, viel ze meteen in slaap.
 10. Elise knikte, terwijl ze aandachtig naar Rebecca's verhaal luisterde. "Ja, het ziet er mooi uit, maar na een paar maanden wil je toch wel weer mooi weer. Je kan verder niets met sneeuw. Het zit alleen maar in de weg." Ja, je kon spelen, maar het was toch heel erg onhandig. Zwerkbaltrainingen waren veel zwaarder door de kou en de sneeuwbuien, waardoor je niets kon zien. Je kon niet buiten zitten om huiswerk te maken, want het was veel te koud. Iedereen zat binnen en het kasteel leek voller dan ooit. Iedereen zat dichterbij op elkaar en dat was ook vervelend, want de enige manier om echt even alleen te zijn, was als je buiten was. Wat natuurlijk ook geen optie was, want. het. was. veel. te. koud. "Ja, elkaar wel... Ik denk wel dat ze erdoorheen zullen komen." Met z'n tweeën. Want daar was haar moeder heel erg duidelijk in geweest. "Maar dank je voor het aanbod," glimlachte Elise weer naar Rebecca. Ze wilde er nog steeds niet te veel over hebben, want ja. Niemand wist het en ze wilde ook niet dat veel mensen het zouden weten, want dat zou geheid snel door de school gaan. Roddels waren een van de laatste dingen die ze wilde hebben. En ze had de Huffelpuffer nog niet eens het hele verhaal verteld. Want dat was dat ze ook niet echt meer welkom was thuis. Gelukkig vond Rebecca de schuilplaats een goed idee. "Ik denk dat er wel wat takken op de grond moeten liggen, want het heeft ook de afgelopen tijd gestormd en ik denk niet dat de terreinknecht alle takken heeft opgeruimd." Elise liep even naar een verdacht langwerpig hoopje sneeuw en veegde dat weg. "We zouden zelfs wat zwaardere takken kunnen meenemen met magie. Hier heb ik alvast een tak." Ze wees even naar het stukje van de tak waarvan ze de sneeuw weg had geveegd.
 11. Het systeem van de inactieven

  1. Wie doet de inactieven? Mij maakt het niet uit. Het houden en het centraliseren is allebei prima voor mij. 2. Wat doen we met langdurige afwezigheden? Ik zou het wel fijn vinden als mensen voor lange tijd hun karakters kunnen 'vriezen', zodat als ze weer terug komen uit hun void van stress en school, dat ze meteen weer aan de slag kunnen, mits dit niet al te vaak gebeurt per persoon. 3. Gelijktrekking van de systemen van BW & ZW Yep. 4. Zijn de inactiviteitschecks noodzakelijk? Ja, wat al eerder is gezegd, dan weet je wel wat je kan verwachten van een ander en dan kan je ook precies zien welke karakters er wel of niet zijn, want je kan beter 50 actieve BW karakters hebben dan 150 BW'ers waarvan er een heel aantal eigenlijk niet actief zijn
 12. Zitten blijven en andere Zweinstein-dingen

  Elise, Tim en Andrea gaan gewoon over, Grigor gaat van school (VTP) en ik heb (nog) geen toekomstige eerstejaars!
 13. Het systeem van de inactieven

  Ah, thanks!
 14. Het systeem van de inactieven

  Ik heb even een vraagje over dit. Wanneer gaat dit allemaal in? Want het is nu al de tweede van de nieuwe maand en ik weet dus niet of ik moet gaan beginnen met de inactiviteitscheck. Zou ik ermee wachten totdat hier iets is uitgekomen of moet ik het gaan doen op de normale manier?
 15. New Elites

  @Elliot Houghton doet mee!
×