Jump to content

Elise Stonetree

Ravenklauw Hoofdmonitor
 • Content count

  130
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Elise Stonetree last won the day on January 27

Elise Stonetree had the most liked content!

1 Follower

About Elise Stonetree

 • Birthday 09/18/99

OOC Profiel Informatie

 • Membergroups
  Vierdejaars Raaf
 • Naam
  Maxime

Profile Fields

Recent Profile Visitors

1,196 profile views
 1. Want onze harten zijn nog niet kapot genoeg II

  Oké, ik wil ook het topic van Renée doen, waar Ovid een weerwolf wordt en een goede vriendin van hem vermoord wordt door een jager, want die was rude ook al wist ik dat al Hier is het topic!
 2. Het Heartbreaktopic! Geheel vernieuwd, waar je in de void van tranen en karaktermartelingen kan schreeuwen dat het niet eerlijk is </3 Heeft iemand op de RPG je hart gebroken? Wil je weten wiens harten nog meer zijn gebroken? Daarvoor is dit topic! Is vanaf nu je hart gebroken, dan kun je dat hier melden. Krijg je vast likes voor (vooral van degenen die je het aan hebben gedaan), maar ook genoegdoening. Het mag voor zowel dingen die op skype gezegd zijn als dingen die op de RPG gebeuren Dus, laat ons weten wie je hart heeft gebroken en hoe! >D Ik ga wel als eerst: Het topic waar Benedict naar Amerika emigreert en zijn verloofde achterlaat, terwijl ze net verliefd op elkaar zijn D:
 3. But Grandmother! What big eyes you have [1836/1837]

  "Oh, kende je haar goed?" Ah, dat was een beetje awkward. Elise luisterde aandachtig naar Ovids woorden en beloofde dat ze wel een slaapplaats kon vinden bij zijn vader. Aan de ene kant wilde ze wel daarnaartoe gaan. Een warme kamer, waar ze zo in zou kunnen trekken. Maar aan de andere kant, zij wist niet hoe veilig de hut was. Voor de dorpsbewoners, als de hut toch niet zo stabiel was als het eruitzag. Maar Ovid zo het nooit goedkeuren dat ze er nog steeds zou zijn. Dus besloot ze tegen hem te liegen. "Oké, dan ga ik," zei ze tegen hem. Ze deed een paar stappen naar achteren en liep weg. Ze had geluk dat het huis achteraf gelegen was en dat er veel beschutting was. Elise zocht een beschut plekje waar ze de hut goed in de gaten kon houden, maar dat zij niet meteen in het zicht zou zijn, mocht het huis niet bestendig zijn voor een weerwolf. Bij die andere weerwolf had het ook gewerkt, dus in principe zou ze toch ook geen gevaar lopen?
 4. [1836/1837] Valentijn: u float my boat bby

  Toen Elise zei dat ze zijn borstspieren niet wilde zien, bedoelde ze dat Hawk zijn mond moest gaan houden. Niet om ongevraagd haar hand te pakken en onder zijn shirt te gaan steken. Ze was helemaal uit het veld geslagen door zijn actie en ze voelde hoe haar gezicht rood werd. Niet van zijn borstspieren natuurlijk, want nee, die probeerde ze nog steeds te vermijden. Nee, ze werd rood van paniek en stress en ze wilde dat Hawk haar meteen losliet en wegging uit het bootje, want, nee. Gewoon. Nee. Weg met zijn borstpieren en ieuw nee. "Laat me los," zei Elise, terwijl ze zo intimiderend mogelijk probeerde te klinken. Wat niet echt werkte.
 5. [1836/1837] Right on time, carrying mud

  Toen Henry zijn weerwoord verkondigde, was het de beurt aan Elise om met open mond naar hem te kijken. "News flash! Niet iedereen waardeert het om modder over je heen te krijgen," snauwde ze naar hem, terwijl ze ook haar armen over haar heen sloeg. "Idioot," voegde ze er nog zachter aan toe. Stiekem hoopte ze dat haar hoofdmonitorbadge goed zichtbaar zou zijn, want hé, misschien zou het nu wel werken om mensen af te schrikken? Misschien? Nee? Oh. "Ach, bij mij blijft de spiegel tenminste heel als ik erin kijk." Bam. Jouw beurt, Lord Paget.
 6. Wish List Outflow: De positie van Afdelingshoofden

  Oké, ik reageer hier ook eens een keer, maar ik heb een mening, ook al heb ik niet heel veel toe te voegen xD. Zelf vind ik dat er niet veel aan de inactiviteit moeten gaan sleutelen. Ik zit nu hier twee jaar op en voor mij is de inactiviteitswaarschuwing redelijk eerlijk. Een maand voor Zweinstein en twee maanden voor de BW om te posten voor dat je een uil krijgt. Het kan best stressvol zijn, maar ik vind dat het echt wel voldoende ruimte geeft om actief te zijn. En zelfs als je een langere tijd niet kan posten, zijn er plotkarakters of is er de mogelijkheid om te overleggen dat je karakters niet op inactief gaan (bijvoorbeeld met Emma en Nienke, die nu heel druk bezig zijn met school en daardoor geen inactiviteitsuilen krijgen (bij Ravenklauw sowieso, ik kan niet helemaal spreken over de andere afdelingen.)) Op een afdeling focussen lijkt mij geen goed idee, want dat geeft veel minder vrijheid. Ik ben OOC Ravenklauw gericht, maar IC zou bijvoorbeeld een van mijn karakters héél graag een KO positie willen hebben in Zwadderich bijvoorbeeld, terwijl het mijn Ravenklauwer niet zou boeien. Ook zal je dan veel minder 'verschillende' interactie krijgen tussen de KO's van dezelfde afdeling, omdat er dan juist tussen de karakters wordt gekozen van die afdeling. En klopt het dat ik ook nog iets las over het verminderen van de OOC crew in de afdelingen? Of is mijn hoofd gewoon een grote brei koolsoep ofzo haha
 7. Wish List Outflow: De Ochtendprofeet

  Het lijkt me ook eigenlijk leuk als er wel eens een stuk komt in de Ochtendprofeet over een zwerkbalwedstrijd van BW. Dat er een soort kleine samenvattig wordt beschreven van een wedstrijd, waar dan ook IC op ingespeeld kan worden
 8. "Mooi om te horen dat het nog redelijk goed gaat. Ik hoop voor je dat ze de winter fatsoenlijk door gaan komen," zei Elise. Het was cool dat Rebecca's ouders een bakkerij hadden. In een bakkerij wonen, dat leek haar wel fantastisch. 's Ochtends wakker worden en de halve nacht brood maken, zodat de rest van de familie wakker werd in de broodgeur. Daarna het halve dorp dat bij je langskomt omdat je de enige, of zelfs beter, de beste bakker in de buurt bent... het betekende wel dat je hard moest werken en dat je slaapritme nogal verplaatst zou worden, maar het was slechts een fantasie. "Moest je thuis vaak helpen? Mocht je de mislukte broodjes zelf opeten?" vroeg Elise opgewekt. "Nou, ik denk dat alles uiteindelijk wel goed zal komen, aan deze winter komt vast snel een eind en dan zal alles snel beter gaan met je bakkerij," probeerde ze Rebecca gerust te stellen. Maar ze wist niet eens of het wel goed zou komen met haar familie. "Ik heb geen idee eigenlijk. Ik heb ze in geen tijden gesproken." Ze had werkelijk waar geen idee hoe het met haar moeder ging, of met haar zusje. Zou hun broer hun nu onderhouden? Of moesten haar moeder en haar zusje nu ook aan het werk gaan om rond te komen? "Vorige zomer is mijn vader omgekomen in een brand op werk, dus ik weet niet hoe het nu gaat met mijn moeder en mijn zusje," gaf ze toe. Elise had eigenlijk nog niet veel mensen op de hoogte gesteld over haar familie, omdat ze geen zin had in vragen en ze wilde doorgaan met haar leven, sinds haar moeder vrij duidelijk was tegen haar over hoe er over haar gedacht werd. En dat wilde Elise graag voor zichzelf houden. "Nee inderdaad, hier verdwalen lijkt me verschrikkelijk." Toen kwam Rebecca met het idee om een spoor van eten achter te laten. "Oh, dat is echt een slim idee! Misschien kunnen we in de buurt daarvan een soort schuilplaats bouwen, waar we de eenden op kunnen wachten!" opperde ze daarna. Dan konden ze misschien beschut zijn tegen de wind en dan kregen ze het hopelijk wat warmer. Er was vast wel een spreuk die warmte creëerde, dus dan konden ze zich ook nog wat opwarmen.
 9. Elise had vaker last gehad van koude winters. Maar van alle winters, was dit echt de ergste. Toen ze naar buiten ging, liep ze bijna tegen een muur van koudheid op. En zij kon niet echt klagen, want die arme eenden hadden weliswaar veren, maar geen dikke mantels, handschoenen of wat dan ook. Zij had dat wel en ze kon elk moment naar binnen gaan en ze had geen idee waar de eenden naartoe gingen in de winter. Eigenlijk had ze research moeten doen. In de bibliotheek stonden vast wel boeken over eenden en die had ze nog niet eens geraadpleegd. Best dom eigenlijk, maar ja, ze vond improviseren ook wel leuk en dan was het niet leuk om precies te weten wat je moest doen. Trial and error. Elke windvlaag leek door de dikke kleding van Elise te gaan. Ze rilde van de kou. "Zo, ik vraag me af hoe onze families het gaan uithouden met deze winter." Met "onze families" bedoelde ze natuurlijk alleen die van Rebecca en niet die van haar, want eh, ja, dat was nogal een gevoelig punt. "We kunnen wel beginnen met het bos en kijken of ze daar zijn." Het was al best donker, dus Elise pakte haar toverstok. "Lumos." Als ze maar niet verdwaalden in het bos, want dat zou nogal vervelend zijn.
 10. Wish List Outflow: Zwerkbal

  Ik zou ook wel willen helpen met het zwerkbal!
 11. Rebecca had een goed punt. Elise had daar nog niet aan gedacht. "We hebben nog wel lang de tijd, dus we zouden het anders wel zonder kunnen proberen, maar als het niet lukt, kunnen we altijd nog een keer teruggaan om dozen te halen." Wat waren nog andere mogelijkheden... Om de eendjes te verlammen en zo mee te nemen, was ook al weer zo wat en vallen zetten kon gevaarlijk zijn voor de arme beestjes en dan zou het nog lang duren voordat ze dan eens een eend hadden gevangen. Ze had nog niet echt een goed, eendenproof idee, dus ze moest maar gaan improviseren straks. Eerst moesten ze de eenden vangen en stiekem hoopte Elise dat het snel zou gaan, want dat scheelde weer tijd en dan konden ze weer snel naar binnen, want God mocht weten hoe koud het buiten was. Ze deed haar handschoenen nog een keertje goed. "Zullen we het maar erop wagen?" vroeg ze aan Rebecca, terwijl ze aanstalten maakte om naar buiten te gaan.
 12. But Grandmother! What big eyes you have [1836/1837]

  "Ik weet hoe dat eruit ziet Ovid, en ik wil er niet eindigen als een." Elise klonk wat geïrriteerd, maar dat was niet helemaal eerlijk tegenover Ovid. Hij probeerde haar te beschermen, maar ze was nieuwsgierig en ze wilde het gewoon helemaal weten. "Wie heeft je dit eigenlijk aangedaan? Ik zal diegene vervloeken totdat die geen tanden meer overheeft en niemand anders kan bijten." Wist zij veel dat de weerwolf die Ovid gebeten had, een van zijn beste vrienden was. Hij moest echt betere vrienden uitzoeken. Door de grom deinste Elise achteruit. Wow, die had ze niet verwacht. In theorie was alles heel anders dan in de praktijk. "En als ik vertrek, hoe weet ik dat ik waar dan ook veilig ben? Is dit huis wel veilig genoeg en ga je dan niet een aantal dorpelingen aanvallen?" "Hoe lang geleden is dit gebeurd?"
 13. Character matching: villain and innocent edition!

  Tim voor liefste en ik moet nog even denken over het gemeenste karakter tho, die komt eraan
 14. But Grandmother! What big eyes you have [1836/1837]

  Elise was niet van plan om echt de planken te verwijderen. Ze wilde alleen maar een antwoord hebben dat haar aanstond, zoals een reden dat hij zo mysterieus deed, of dat hij zo raar deed in de brieven. "Geef de schuld maar aan je broertje, die heeft het gezegd." Anders had ze het ook nooit geweten. Zijn vader had het niet willen vertellen en de dorpsgenoten wisten het ook niet. Dus ze had ook geluk goen ze Aries tegenkwam. Of pech, daar was ze nog niet helemaal over uit. Ze had haar schouders opgehaald toen Ovid haar waarschuwde. Het deed haar niet veel, want waarschuwingen waren zinloos tenzij je wist waarvoor je gewaarschuwd werd. Maar toen bekende hij de reden en Elise had er nog niet aan gedacht, want het leek ver weg te zijn. Ovid was een weerwolf. Ze stopte meteen met het kraken van de planken. Ze voelde zich meteen heel stom. Tuurlijk, ze wist wat weerwolven waren. Tijdens Verweer tegen de Zwarte Kunsten hadden ze daar wel eens over gehad. Ze waren gevaarlijk en je kon een weerwolf worden door gebeten te worden. Elise had het altijd weggewuifd. Het zou haar toch niet overkomen, evenmin anderen die ze kende. Het leek altijd zo ver weg te zijn, dat alleen mensen die ze echt opzochten gevaar liepen. En hoewel ze erg schrok, was ze toch echt benieuwd. "Laat me binnen, ik wil het zien," eiste ze. "Je kan altijd terugkomen naar Zweinstein, er kan vast wel wat geregeld worden. Daar hoef je je geen zorgen over te maken." Hoe ze niet in Griffoendor zit, is mij ook een raadsel soms.
 15. [1836/1837] Valentijn: u float my boat bby

  Het was valentijnsdag en Elise was chagrijnig. Niet alleen maar omdat het valentijnsdag was, maar ook omdat iemand het een goed idee vond om de hele onderverdieping vol te laten lopen met water en om mensen zo te gaan koppelen met bootjes. Als Elise ergens geen zin in had, was het om gekoppeld te worden aan iemand die het heel speciaal vond om dicht bij een meisje te gaan zitten. Dus ze was niet helemaal in de zevende hemel toen er een mannelijke Dickson in haar boot verscheen. Ze had gehoopt dat de boot zonder een tweede persoon weg zou gaan varen, want dan kon ze gewoon haar gang gaan, zonder dat er een vervelend persoon erin zou gaan stappen. Maar nee hoor. Natuurlijk moest Hawk Dickson er zijn. En ze had het nog getolereerd als hij zijn mond had gehouden. Alleen dan nog. Want ze was chagrijnig en had geen zin in bullshit. "Ik heb geen interesse in je sneue borstspieren en als je zo doorgaat ben jij degene die nat bent," waarschuwde ze hem alvast. Niet dat Hawk daar waarschijnlijk naar zou luisteren.
×