Jump to content

Elise Stonetree

Ravenklauw Hoofdmonitor
 • Content count

  172
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Elise Stonetree last won the day on February 14 2019

Elise Stonetree had the most liked content!

1 Follower

About Elise Stonetree

 • Birthday 09/18/99

OOC Profiel Informatie

 • Membergroups
  Zevendejaars Ravenklauw
 • Naam
  Maxime

Profile Fields

Recent Profile Visitors

 1. De Jaarlijkse Knoetenloterij!

  Elise koopt 3 loten voor haarzelf Anne koopt 1 lot voor haarzelf, 1 voor @Ronan Lennox en 3 voor elk van haar kinderen (1 voor Bailey, 1 voor Jenny en 1 voor Ginny) Grigor koopt 2 loten voor zichzelf en vergeet dat hij een lot voor zijn familie moet kopen Andrea koopt 5 loten voor haarzelf en 1 lot voor @Uriasz Houghton Rory koopt 1 lot en als hij iets groots wint dan verliest hij dat lot <3 Stephanie koopt 1 lot
 2. [1839/1840] Expectations for the future

  Elise luisterde naar Rebecca's redenen om geen Heler te worden. "Ik snap dat wel ja, maar je wil dus niet zo'n hoge druk en verantwoordelijkheid als ik het zo hoor? En zowel theorie als praktijk?" Daar had je vast wel wat beroepen en studies voor. Het idee van een lijstje sprak haar sowieso wel aan. "Misschien kunnen we beginnen met de vakken die we nu hebben en op basis daarvan kiezen welke studies daarmee het beste overeenkomen," stelde ze voor. Zelf wist ze niet precies welke studies allemaal mogelijk waren, maar ze wist wel met welke vakken ze wat meer zou willen doen en ook welke niet. Elise pakte haar toverstok en haalde twee rollen perkament en wat schrijfgerei tevoorschijn. Ze gaf een veer en een rol aan Rebecca en stopte haar eigen veer in de inktpot, terwijl ze een beetje nadacht. "Jouw ouders hebben toch een bakkerij, zou je daar nog iets mee willen doen? En wat doet je zus eigenlijk?" ze wist dat haar zus een jaar hoger zat dan Rebecca, dus die zou nu ook wel bezig zijn met een studie of met werk.
 3. Maandag 30 september, 's avonds Soms moest je door de school lopen en ervoor zorgen dat mensen niet zomaar op de gangen bezig waren met idiote dingen. Soms was het problemen oplossen en soms gebeurde er helemaal niets. Je wist niet wat er zou gebeuren op zo'n avond en soms gingen er weken voorbij dat er niets gebeurde en dan was je elke nacht ongeveer wel bezig met iets. Vannacht was ze rond aan het lopen met Andrea Houghton, de hoofdmonitor van Zwadderich. Elise wist niet echt wat ze van Andrea moest vinden, want het was echt een nachtmerrie om met haar rond te lopen soms. Vorig jaar waren ze wel eens leerlingen tegengekomen en dan was Andrea erop aan het hameren om diegene meteen strafwerk te geven, terwijl Elise vaak iets soepeler met de regels omging. Het was gewoon wat vermoeiend om met haar bezig te zijn, maar gelukkig gebeurde er vanavond helemaal niets, dus om drie uur 's nachts vertrokken ze beiden naar hun eigen leerlingenkamer om nog wat uurtjes slaap mee te pikken, voordat ze 's ochtends weer aan het ontbijt moesten verschijnen. ---------------- OOC: Ik probeer iets nieuws uit om de tijd door te komen. Ik gooi een dobbelsteen en op basis daarvan gebeurt er wel of niet iets en dan ga ik het op die manier uitspelen. Dus ik gooi eerst een d6 om te kijken of er iets gebeurt (bij 1-2 gebeurt er niets, bij 4-6 gebeurt er wel iets) en dan gooi ik in het laatste geval een d12 met een gebeurtenis en daarmee ga ik verder schrijven (dit kan altijd nog uitgebreid worden :))
 4. Vragen, suggesties, foutjes en errors

  Mag @Pip Clemens weer op actief?
 5. [1839/1840] After the twilight always a sunrise

  Een van de nadelen van Hoofdmonitor zijn was dat je veel tijd kwijt was aan al die verplichtingen. Een voordeel van het Hoofdmonitorschap was dat je soms festijnen hebt voor Klassenoudstes en Hoofdmonitoren. Elise was, sinds ze Klassenoudste werd, op elk feestje aanwezig geweest. Niet elk feestje was even geslaagd helaas, want ze herinnerde zich ook dat ze een keer met haar mede-klassenoudste Ovid had gezoend, wat compleet niet de bedoeling was geweest en iets was wat ze liever niet had gedaan. En na in totaal vier jaar Klassenoudste- en Hoofdmonitorschap bleven de feestjes niet echt vervelen, zeker niet als zij het zelf niet hoefde te organiseren. De meest leuke feesten waren degenen waar je niet verantwoordelijk was, waar je niet uren moest gaan besteden om alles op te zetten en niet uren lang besteden om alles weer terug te krijgen naar hoe het was. Het was het leukst om te komen, te feesten en dan weer te gaan. Om eerlijk te zijn, was dit feestje nogal netjes en dat was op zich geen probleem, maar dit was wel het feestje van Griffoendor waar we het over hadden. Een drijvend platform op het meer was wel leuk, maar ze had toch misschien verwacht dat er nog iets extra's was toegevoegd, iets spannends ofzo. Als ze een net feestje wilde hebben, was ze wel naar het debutantenbal gegaan, iets waar ze overigens niet naartoe was gegaan. Kwam er nog een draak? Of ging het platform straks dertig meter in de lucht en moesten ze allemaal bungyjumpen om meer alcohol te krijgen? Elise verveelde zich dus wel een beetje op het feest. Ze had wat cocktails gedronken, die overigens wel heel erg lekker waren, en wat gepraat met andere Klassenoudstes en Hoofdmonitoren. Maar na een tijdje pootjebaden op het meer was ze er wel een beetje op uitgekeken. Ze stond op, droogde haar natte voeten met een spreuk en liep naar Harold Silvershore, die medeorganisator was van het feest. "Harold," zei ze, proberend om het netjes te zeggen, "Is dit het of komt er nog een twist aan het feestje?"
 6. [1839/1840] Expectations for the future

  Het was een verrassend koele nacht en de frisse wind zorgde ervoor dat Elise goed kon nadenken over de toekomst. Even een pauze nemen van het drukke werk had zo zijn voordelen. Het gaf haar even wat tijd om goed na te kunnen denken. Met al die lessen en toetsen die eraan zaten te komen, wist Elise dat ze niet vaak en niet snel weer de tijd zou vinden om rustig na te kunnen denken. "Hoezo zou je geen Heler willen worden?" vroeg ze geïnteresseerd aan Rebecca. Zelf zou ze het overigens ook niet willen worden, omdat ze veel te ongeduldig was en het liefst zo snel mogelijk resultaat wilde zien. Wat ze niet wilde, was een redelijk makkelijk antwoord. "Ik wil niet achter een bureau wegkwijnen. Wat afwisseling, wat praktische dingen, iets waar ik niet heel lang over hoef te doen..." Als ze voor eeuwig hetzelfde zou doen, dan wist ze zeker dat ze gek zou worden. "Ik weet niet precies wat ik dan over zou houden dan," gaf ze toe. Misschien moest ze maar meer tijd nemen om na te denken over wat ze wel zou willen en wat ze niet zou willen doen. Straks zou ze iets gaan studeren, wat helemaal niets voor haar zou zijn. Of wat als ze veel ouder was en dan erachter kwam dat wat ze had gekozen niets voor haar was? "Het is gewoon zo moeilijk."
 7. [1839/1840] Expectations for the future

  De rust was iets wat Elise zo nu en dan nodig had. Haar leven was soms wat hectisch en tijdsbestedingen waren nogal tijdrovend, dus om soms even rustig met iemand te kunnen praten was een fantastisch geschenk. Een groot gedeelte van haar hobby's en verantwoordelijkheden waren gebonden aan het Hoofdmonitorschap en het Zwerkbalteam, wat enerzijds veel moeite kostte, maar ook een aantal leuke kanten had. Maar als ze van Zweinstein af zou gaan, zou ze veel meer vrije tijd hebben en ze wist ook niet helemaal wat ze dan met die vrije tijd aan moest. Ze wist eigenlijk heel weinig van wat ze wilde en wat ze ging doen na dit jaar. Ze had nog wat geld over van de loterij van een aantal jaar geleden. Daar kon ze het eerste jaar wel vooruit komen met de studie, maar dan wilde ze wel meteen weten wat ze precies wilde gaan doen. Tijd was te schaars om te verkwisten. "Ik weet het zelf ook niet. Er zijn zo veel mogelijkheden en er zijn wel een aantal dingen die ik zou kunnen doen, maar er zijn zo veel studies en andere werkplekken..." Het was niet alsof ze zo veel connecties had met de tovenaarswereld of bedrijven, dus daar had ze wel veel nadelen aan. "Weet jij wel in welke richting je wilt gaan qua studie?"
 8. [1839/1840] Expectations for the future

  's Nachts, 12 september 1839 En zo was opeens het zevende en laatste jaar aangebroken van Elise's schooltijd. Het was absoluut nog geen tijd voor reflectie of voor een melancholische terugkijk op haar eerste jaar, want dat zou vast wel aan het einde van het schooljaar gebeuren, maar het was wel tijd om te kijken wat er volgend jaar zou zijn. Hoe meer ze in de lessen bezig waren voor de PUISTen, hoe meer het einde van de schooltijd dichterbij kwam. Zeker de afgelopen jaren waren ongelooflijk snel gegaan, dus het was altijd wel even fijn om met klasgenoten in alle rust te kunnen praten. Zo had ze dus Rebecca uitgenodigd om op het dak van de school te gaan praten. Elise mocht Rebecca wel, ze hadden onder andere een aantal jaar geleden samen eendjes gevoerd (het was leuker dan dat het klonk) en ze hebben zo onderhand wel zes jaar bij elkaar in de klas gezeten. Nu was het midden in de nacht, maar het Hoofdmonitorschap gaf zo zijn voordelen, want Elise was vandaag ingepland en had tegen de andere klassenoudste gezegd dat die Rebecca moest gaan negeren als ze elkaar tegen zouden komen. Ze wilde natuurlijk niet haar in de problemen gaan brengen. Dus zaten ze met z'n tweeën op het verlaten dak onder de sterrenhemel. "Heb jij al een idee wat je hierna gaat doen?" OOC: Privé met Ineke
 9. Persoonlijk Topic Dump

 10. Vragen, suggesties, foutjes en errors

  heee guys ik wil een aantal karakters op inactief zetten voor mijn comeback: - Elliot Houghton - Tim van Horn - Squirrell Griswold - Louise Ellsworth
 11. De Jaarlijkse Knoetenloterij!

  Elise koopt 2 loten voor zichzelf Anne koopt 7 loten: een voor haarzelf, een voor Ronan, drie voor haar kinderen, een voor @Raphael King en een voor @George de Haviland Rory koopt 1 lot voor zichzelf maar zal hem toch kwijtraken (in het geval als hij iets wint) (:
 12. De Jaarlijkse Sikkelloterij!

  Elliot Houghton koopt 5 loten, 4 voor zichzelf en 1 voor Andrea Houghton Andrea Houghton koopt 1 lot voor zichzelf Tim koopt 2 loten voor zichzelf
 13. Het IC-tijdsverloop

  Ik ben het eens met Gianna, want er lopen denk ik al best wat mensen achter en we verlengen ook al best wel vaak de IC maanden en het begin van de volgende maand is voor mij ook standaard eigenlijk te snel. We kunnen het altijd nog minder snel maken als we het dan te sloom vinden gaan. En ik heb het idee dat er "nu" meer gebeurt per karakter in een jaar dan pak em beet twee jaar geleden, of dat is tenminste mijn beleving.
 14. Afwezigheidstopic

  Ik zit nu in een combinatie van schoolstress en lichte writers block dus ik zal waarschijnlijk niet posten de komende tijd! Sorry daarvoor!
 15. [1836/1837] But Grandmother! What big eyes you have

  Ze moest wel toegeven dat het een beetje pijn deed dat Ovid dacht dat ze zo opportunistisch was. Dacht hij dan werkelijk dat ze niets om iets of iemand gaf als het haar geen opbrengst op kon leveren? "Nee, idioot, ik ben hier omdat ik een Hoofdmonitor ben en ik deels verantwoordelijk ben voor mijn Klassenoudsten, lijkt mij. En trouwens, als ik niet iets beters kon vinden had ik het ook niet aan je gevraagd. Ik wil er best wel iets voor terugdoen om het eerlijker te maken." Zie, ze was geen golddigger. Nu wist zij niet precies wat zij terug kon doen voor Ovid. Zij mocht dan wel geld hebben en een of andere facking oven die zij had gewonnen bij de loterij waar zij niet echt iets aan had, maar Ovids familie was nog steeds rijk. Het beste wat zij kon doen was Ovid helpen ofzo. Het was niet nummer één op haar bucketlist om een weerwolf te helpen om een plaats te hebben om de zomervakantie te overnachten en het was misschien niet eens de beste optie die ze had, maar dit was op dit moment wel het makkelijkst. "Zeg maar wat je ervoor terug zou willen." Als het al uberhaupt zou mogen dan.
×