Jump to content

Elise Stonetree

Ravenklauw Hoofdmonitor
 • Content count

  143
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Elise Stonetree last won the day on July 16

Elise Stonetree had the most liked content!

1 Follower

About Elise Stonetree

 • Birthday 09/18/99

OOC Profiel Informatie

 • Membergroups
  Vijfdejaars Raaf
 • Naam
  Maxime

Profile Fields

Recent Profile Visitors

1,449 profile views
 1. [1836/1837] But Grandmother! What big eyes you have

  Elise was bijna vergeten hoe vervelend broertjes en zusjes konden zijn. Sinds zij eigenlijk op Zweinstein zat, had ze er niet heel veel meer mee te maken en nu ze ook niet meer thuis kwam, had ze eigenlijk niet echt meer een jonger broertje of zusje die ze sprak. Dus na de korte tocht naar het huis van Ovid werden ze meteen overvallen door vragen. Nou, vooral Ovid dan, maar bijna alle vragen gingen over haar. Of zij het vriendinnetje van Ovid de Haviland was. Ugh, dat echt niet. Van iedereen op deze aardbol was hij een van de laatste mensen met wie zij een relatie aan zou gaan. Maar als kinderen eenmaal een idee of vermoeden hebben, werd dat door hen meestal meteen als waarheid geconcludeerd. Dus wat Elise zou zeggen, zou het toch niet worden geloofd door Ovid's broertjes en zusjes. Maar gelukkig werd ze gered uit de situatie, want Ovid vroeg of zij in een van de logeerkamers mocht slapen. Tot dat punt had ze helemaal niet de behoefte gehad om te slapen, want ze had al een paar uur op een bankje geslapen, maar op dat moment besefte ze dat ze toch nog wel moe was. Oké, slapen op een niet heel comfortabel bankje in de winter terwijl er een weerwolf buiten rondloopt was eenmaal niet heel erg prettig. Ze probeerde het niet te laten merken, maar ze was toch nog wel dankbaar ervoor. Ze knikte naar Ovid en liep in de linker logeerkamer. Nadat Elise zich had omgekleed, ging ze meteen slapen. Een paar uur later werd ze wakker en ze kleedde zich weer aan. Ze had eigenlijk meer kleren mee moeten nemen, maar wat was de kans dat degene wie je probeerde terug te halen naar Zweinstein een weerwolf was en dat je de nacht doorbracht in de kou? Precies. Ze wist ook niet hoe lang het zou duren voordat ze een plan hadden dat Ovid toch nog de laatste jaren op Zweinstein kon blijven. Wie weet was hij weer eens zo koppig om niet te gaan, maar dat was aan de andere kant precies wat je niet moest doen. Want niet gaan was een bevestiging dat er iets mis was gegaan waardoor je niet meer naar school kon gaan. Het beste voor Ovid zou misschien gewoon zijn om te doen alsof er niets aan de hand was. Dan gingen mensen ook niet praten. Elise keek even op de klok. Het was al net in de middag toen ze wakker was en ze besloot ook Ovid wakker te maken. Ze wilde graag vandaag tot een besluit komen zodat ze morgen weer terug naar school kon gaan, met of zonder Ovid. Dus ze klopte op zijn deur en wachtte tot een teken van leven voordat ze binnen liep. "Al wat uitgerust?" vroeg ze aan hem. "Ik denk dat we best wat te bespreken hebben namelijk."
 2. [Duelleren] [OOC] Inventarisatie leerlingen.

  @Andrea Houghton - derdejaars @Elise Stonetree - vijfdejaars
 3. [1836/1837] But Grandmother! What big eyes you have

  "Je kan het altijd proberen." Als Elise de weerwolf was geweest, was ze nog steeds naar Zweinstein gegaan. Wat zou ze kunnen verliezen? Ja, oké, haar reputatie als ze gevonden zou worden, haar vrienden die ze misschien op zou eten, maar verder? Het was sowieso een niet-werkelijke situatie dus ze had er vast een ander beeld van dan Ovid had, maar nog steeds. En ja, iets geheim houden van Zweinstein was niet een al te goed idee, maar stel dat hij het schandaal van de maand zou worden, zou iedereen het na een paar maanden al zijn vergeten. Zo ging het nou eenmaal op Zweinstein en dit was het vijfde jaar voor Ovid en hij was rijk. Hij kon vast wel mensen omkopen om op Zweinstein te blijven of voor een paar middeltjes te zorgen om te kijken of de effecten minder sterk zouden worden. Maar voordat ze dat allemaal kon voorstellen, stelde Ovid voor om naar zijn huis te gaan. Eigenlijk had Elise daar niet heel veel zin in, maar met tegenzin ging ze mee. Ze had niet echt een andere keus. Ze wilde Ovid wel helpen, maar hij zag er nogal slecht uit op het moment en hij wilde graag slapen en ergens snapte Elise ook wel dat hij niet in die hut wilde slapen. Toch een beetje je weerwolvenleven en normale leven gescheiden houden. Maar ze ging toch mee. "Zou hij vast leuk vinden, dat ik mee ga," mompelde ze. "Maar prima. We verzinnen wel een reden voor je broers en zussen waarom ik hier nu ben. We praten straks wel verder hierover."
 4. De enige echte postwedstrijd van september!

  Ik doe mee! Om laatste te worden! Maar motivatie! En ik wil weer een eenszinstopic doen om de postcount omhoog te halen!
 5. Peer Reviewed Populariteitslijst december 1837

  Elise - Butterfly Dickson - Fanny Dickson - Titiana Dickson - Rebecca Haddock - Maia de Liedekerken Andrea - Elena King - Ella Hawkings - Blanche Ingram - Asylynn Squigly Murdar - Eleonora Paget Tim - Onetoomany Hair - Raspberry Lemon - Phoenix Waterford - Cadwyn Twaithe - Agatha Moore Louise - Sara Saint - Rebecca Twaithe - Alice Sparrow - Arabella Wydeville - Lily G/Virginia Guyette Rory - Wren Puck Fox - Harold Silvershore - Clementine Gordon-Lennox - Hawk Dickson - Ant Dickson
 6. De Jaarlijkse Knoetenloterij!

  @Anne Lennox koopt ook 5 loten, voor iedereen van haar gezin @Elise Stonetree koopt 2 loten, een voor zichzelf en een voor @Aden Evanson (als het mag van Emma) @Louise Ellsworth koopt een lot voor zichzelf @Rory Duncliffe heeft geld gespaard en koopt ook een lot! @Andrea Houghton koopt een lot voor zichzelf
 7. De Jaarlijkse Sikkelloterij!

  @Elliot Houghton koopt twee loten, een voor zichzelf en een voor @Andrea Houghton @Squirrell Griswold koopt een lot voor haarzelf @Tim van Horn koopt een lot voor zichzelf serieus dat zijn de enige karakters die een sikkelloterijlot kunnen veroorloven? weak
 8. Afwezigheidstopic

  Ik ben de komende week waarschijnlijk afwezig door familieomstandigheden, ik hoop dat ik snel weer kan posten
 9. [1837] OMG did you hear about...

  Eigenlijk had Elise niet heel veel met roddels. Ze had wel betere dingen om te doen dan verhalen verspreiden over mensen die ze liever niet wilden dat die verhalen verspreid werden. Maar dit was misschien net iets anders dan de normale "Hij heeft met haar gezoend iiiiiieeeeehhhh." Verbaasd keek ze naar Richard, die het verhaal aan haar had verteld en daarna weer weg ging. Oké, dus zijn zus Claude was zwanger en Chase wilde met haar scheiden en wat? Ze had de helft niet meegekregen en ze had wel het idee dat het nogal belangrijk was en als verantwoordelijke hoofdmonitor wilde ze toch wel zeker weten of alles helemaal goed ging. Het duurde niet lang voordat Elise iemand had gevonden om het na te vragen. Een zevendejaars Griffoendor was vast wel op de hoogte van dit verhaal. "Tuney! Hey, ik heb een vraag, want ik had gehoord dat Claude Bennett zwanger was van die Franse student en dat hij zo haar toekomst heeft verpest en dat Chase vet boos is op haar en dat dit blijkbaar al lang speelt, maar verder weet ik er niet veel van. Jij kent haar toch wel? Weet jij er wat meer van?"
 10. Met al de sneeuw was Elise bijna geneigd om een vuurspreuk te gebruiken om alles te laten smelten, maar dat was misschien niet echt een goed idee. Ze was nog steeds geneigd om het te doen, maar ja, ze deed het maar niet. Daarom zat ze niet in Griffoendor, maar in Ravenklauw. "Het beste is gewoon om het te doen, dan gebeurt er tenminste iets." Iets was niet alles, maar elke kleine stap was een stap naar verbetering. Elise ging verder niet in op het verhaal dat ze had verteld over haar familie. Na een tijd werd praten erover nutteloos. Het was gebeurd en er zou vast wel een keer een oplossing komen, maar ze wilde zich liever concentreren op hier en nu, waar ze in de kou zat, eendjes te redden voor de vrieskou. "We kunnen het proberen en dan zien we vanzelf wel hoe groot de takken zijn die we sommeren. Accio tak." Er vloog meteen een tak naar haar toe. "Bukken!" riep ze naar Rebecca, toen er een tak wel heel hard aan kwam vliegen. "Sorry!" Magie was heel handig, maar soms was het nogal gevaarlijk. "Oké, het is toch iets gevaarlijker dan ik dacht. Misschien moeten we voorzichtiger zijn, voordat we een boom hiernaartoe halen." Nadat er een aantal takken waren gesommeerd, keek Elise naar de stapel. "We hebben nu al best wat, ik kan anders wel beginnen met het bouwen van een schuilplaats," stelde ze voor.
 11. Maxime's karakterupdates!

  Sorry deze update is niet heel bijzonder Twee nieuwe karakters: @Louise Ellsworth Na een mislukt experiment met een tijdverdrijver is Louise vier jaar in de toekomst terechtgekomen, om precies te zijn 21 oktober 1837. Ze zit nu in het tweede jaar van Huffelpuf! @Squirrell Griswold Ook een nieuw karakter! Heeft nog niet echt een interessant leven, maar gaat naar de universiteit en wordt zwanger van Silver en dat kan misschien niet echt een goed idee zijn @Anne Lennox De namen zijn er. Ja, dit is eigenlijk niet goed genoeg voor een update maar hey anders is het zo leeg. Jennifer "Jenny" Lennox en Ginger "Ginny" Lennox!
 12. [1837/1838] Openingsfeest: watch the queen conquer

  Elise maakte wel eens overhaaste beslissingen. Maar die beslissingen die ze overhaast maakte waren niet op het gebied van liefde. Daar maakte ze de juiste beslissingen. Want als ze iemand afwees omdat die vervelend was en daarna nog probeerde door te gaan, dan wist ze meteen dat ze het niet wilde. En hoe vaker ze diegene afwees, hoe geïrriteerder ze werd en hoe minder overhaast de beslissing werd. En dat gold dus helemaal voor Ant Dickson. "Jij bent degene die een overhaaste beslissing neemt met het denken dat je me wel aan de haak kan slaan. Ik geef je geen kans omdat je te dom bent om te beseffend dat je geen kans maakt met mij. Je gaat geen tijd met mij spenderen." Ugh. "Ga maar in je eentje naar het Verboden Bos, want dan hoef je je tenminste niet aan een meisje vast te klampen als het te eng voor je wordt." "Of dat je wordt opgegeten door een trol, mij maakt het niet uit." Dat zou wel grappig zijn, een trol die opgegeten zou worden door een trol.
 13. [1836/1837] But Grandmother! What big eyes you have

  Het was een oncomfortabele nacht geweest en uiteindelijk viel ze in slaap, om door een wat gehavende Ovid de Haviland wakker te worden gemaakt. Hij zag er slecht uit en eigenlijk had Elise niet eens verwacht dat hij er slechter dan normaal eruit zou kunnen zien. "Wat ik vannacht zei, nee, ik ben niet hier gekomen om afgewimpeld te worden." Ze ging rechtop zitten en veegde de sneeuw van haar mantel af. Ze rilde van de kou, maar probeerde het niet te laten merken. Het probleem dat ze het koud had was minder groot dan het probleem van Ovid dat hij een weerwolf was. "Ik heb het wel gehoord ja, het was niet echt te missen. Maar je kan toch niet zo maar zeggen dat je nooit meer terug kan gaan? Misschien zijn er wel meer weerwolven op Zweinstein." Heck, wie weet waren zij de enige niet-weerwolven daar. Oké, dat is dan weer wat overdreven, maar men zei niet snel dat die een weerwolf was, dus het zou best kunnen dat er meer weerwolven waren. En wie weet had die vrouw die Ovid gebeten had wel veel meer jongeren gebeten? Dat was eerder pessimistisch denken dan optimistisch, maar ze kon het proberen. "Wie weten van je... situatie... af? Misschien kan je wel met de schoolhoofden overleggen, of je kan misschien gewoon tegen ze zeggen dat je wel eens naar het Verboden Bos moet, misschien krijg je daar toestemming voor," suggereerde ze. Eigenlijk had Elise niet eens een idee waarom ze hem probeerde te helpen.
 14. Elise was al zo verstandig geweest om alvast alle boeken voor het volgende jaar te gaan kopen. Ze wist dat het aan het einde van de zomervakantie altijd zo belachelijk druk was en daar had ze dus echt geen zin in. Ze ging naar de vijfde en dat was best wel wat. Volgend jaar kon ze dan vakken laten vallen en dat klonk wel heel goed voor haar. En daarnaast was ze nog steeds Hoofdmonitor van Ravenklauw en had ze nog minder zin om tussen de koters door naar haar boeken te gaan zoeken. Maar net nadat ze de boekenwinkel uit was gegaan en haar nieuwe boeken in een tas had gezet, kwam ze Titiana Guyette tegen, oh wacht, Dickson. Kom op man, als je met iemand seks moest hebben, kies dan tenminste een fatsoenlijk persoon of een fatsoenlijke familie uit zeg. (sorry) "Oh, hoi Titiana," zei Elise, die haar tegenzin in het gesprek nog enigszins probeerde te verbergen. Straks ging er weer iets kapot en werd de schuld weer op haar afgeschoven. En buiten Zweinstein was de "ik ben een Hoofdmonitor-kaart" iets minder bruikbaar dan de "ik ben rijk-kaart." "Oh, dat was echt hy-stair-ical," zei ze sarcastisch daarna. (not sorry) "Ben jij nog langs die trappen gegaan en spijt gehad dat ze al kapot waren voordat jij ze had kunnen breken?" "En met mij gaat het prima, maar met jou moet het vast beter gaan, nu je getrouwd en wel bent, mevrouw Dickson. En ja, ik heb al mijn spullen voor volgend jaar gekocht, dus ik ben klaar. Ik kan wel met je meegaan, als je niet weet wat je voor school moet kopen. Snap ik ook wel, als je toch maar je tijd verdoet met het vernietigen van trappen."
 15. [1837/1838] Openingsfeest: watch the queen conquer

  Het was een best leuk openingsfeest. Nou ja, er was al een vechtpartij en een huilende eerstejaars, maar hey, iedereen zag er goed uit en Elise had er niet heel veel mee gedaan. Zelf was ze niet echt van het extravagant zijn, dus had ze alleen maar een kroontje op. Ze zocht even naar haar vrienden (shit ze heeft meer vrienden nodig wie biedt zich aan) en ze zocht vooral Aden. Die had ze nog niet gezien, niet in de trein en nu ook nog niet bij het openingsfeest. Maar van de weinige personen van wie ze géén aandacht wilde, kreeg ze dat wel. Van Ant, in dit geval. Om eerlijk te zijn, was Elise al bijna vergeten dat zij Ant in het gezicht had geslagen nadat zijn flirtpogingen niet in goede aarde waren gevallen. Dat kwam omdat ze eigenlijk geen gevoelens had voor jongens en het niet echt waardeerde als jongens over de lijn stapte. Maar het leek erop dat sommige jongens 'nee' niet als antwoord accepteerden. En net toen Elise van het openingsfeest probeerde te genieten, gebeurde het weer. "Weet je wat? Wat dacht je ervan om op te rotten en huilen in een klein hoekje omdat ik nooit iets met jou ga hebben. En ik weet niet of jij mij iets kan bieden dat spannender is dan wat dan ook," beet ze naar hem toe. @Ant Dickson
×