Jump to content

Marinda Amfora

Ravenklauw Tweedejaars
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About Marinda Amfora

 • Rank
  Slimme snob in wording
 • Birthday 08/ 4/81

Contact Methodes

 • Website link
  http://www.facebook.com/BilboCosplay
 • Skype
  lotje1981

OOC Profiel Informatie

 • Naam
  Charlotte

Profile Fields

Recent Profile Visitors

518 profile views
 1. Afwezigheidstopic

  Wegens gebrek aan inspiratie ben ik even afwezig op p&p. Zodra ik weer inspi heb, post ik natuurlijk weer.
 2. [1836-1837]Dat zoek ik even op.

  Niet lang erna kwam er een meisje naast haar staan. Ze zag aan haar gewaad dat ze in Huffelpuf zat en ze vroeg of ze Marinda kon helpen. Het meisje bleek har naam al te kennen, wat ze best knap vond. Waarschijnlijk had ze indruk op het meisje gemaakt. Wat niet zo vreemd was, ze was een Raaf nietwaar? "O, ja hoor, graag zelfs. Weet jij misschien waar ik over koboldenoorlogen boeken kan vinden? Ik word echt niet wijs uit dit registerboek." zei Marinda tegen haar. "Jij misschien wel?"
 3. Whats this???? - Halloween Zweinstein

  Wat ging de tijd toch snel. Voor ze het wist was het al Halloween. Ze trok haar feestjurk aan en pakte haar veneciaanse masker die ze ooit had gekregen uit haar hutkoffer waarna ze naar de grote zaal liep voor het halloweenfeest. Toen ze bij de grote zaal aankwam was ze helemaal de kluts kwijt. In de zaal hing vol met kerstversieringen inclusief de boom en als klap op de vuurpijl een wijnfontein. Dat laatste vond ze ook wel bij Halloween passen, maar kerstversieringen? Nou ja misschien was het feest dit keer ook vermomd, al vond ze dat een raar idee. Of de organisator was gewoon in de war, of hij wilde gewoon dat het alvast Kerstmis was. Eigenlijk was het niet zo vreemd dat hij dacht dat het al kerstmis was aangezien er al een flink pak sneeuw lag wat best vroeg was voor de tijd van het jaar aangezien het nog herfst was. Ze ging maar in de rij van de wijnfontein staan en wachtte op haar beurt. Eenmaal aan de beurt pakte ze een glas en hield die onder de fontein. En terwijl ze alvast een voorzichtig slokje nam, liep ze naar een van de tafels die in de grote zaal stonden.
 4. Eerste- en Tweedejaars: Fuck ik heb het verkeerde lesplan.

  Marinda was zo netjes om niet te gaan lachen om het antwoord van de eerste jaars Grif. Die jongen vertelde inderdaad keurig over de geschiedenis in ieder geval het pre-historisch gedeelte. Alleen haar afdelingshoofd bedoelde waarschijnlijk eerder of je wat wist over de geschiedenis van de toverkunst. Dit was eerder de gewone geschiedenis. Van Marinda mocht hij best nog verder, maar wat professor Whitley ervan vond wist ze natuurlijk niet. De grif was natuurlijk nog niet echt klaar met vertellen, want waar hij over had was nog maar het begin van de gewone geschiedenis. Ze had eigenlijk geen rede om te lachen om het antwoord aangezien hij in ieder geval voor een deel gelijk had. Zo begon eigenlijk alle geschiedenis, zowel die van dreuzels als die van de toverkunst. Alleen echt interessant of spannend was het hele begin van de geschiedenissen niet. Eigenlijk begon het pas interessant te worden vanaf het oude Egypte.
 5. Het laatste woord

  sure, sure.
 6. Tijdelijk test topic

  test, test , test. Dit is een test.
 7. Open Topics!

  Dat zoek ik even op
 8. Marinda had al een aantal lessen gehad dit schooljaar. De school was natuurlijk nog maar twee maanden begonnen, maar toch. Voor het vak geschiedenis moest ze een opstel gaan schrijven over de koboldenoorlogen. Een onderwerp waar ze helaas niet zo thuis in was. Dat was ook haar rede om naar de bibliotheek te gaan.Om een goed opstel te kunnen schrijven over een onderwerp waar je bar weinig van wist ook al had je er les over gehad moest je informatie opzoeken. En dat was dat ze wilde gaan doen. Eenmaal in de bibliotheek aangekomen ging ze opzoek naar de kasten waarin ze de meeste info over die oorlogen kon vinden. In 1836 waren er immers nog geen handige online registers waarin je kon zoeken bovendien was er zelfs in de 21e eeuw op Zweinstein waarschijnlijk geen internet door al de magie die het waarschijnlijk verstoorde net zoals er op zweinstein ook geen elektriciteit aanwezig was. Maar ze wist dat er wel ergens een register in boekvorm aanwezig was die ze kon raadplegen. En waar de locatie van boeken over de koboldenoorlogen instond.
 9. Geestenstudies, Les 1: Alle Jaren

  Marinda had besloten om buiten haar basispakket ook nog een extra les te gaan volgen. Een les waarbij ze geen hoge cijfers voor hoeft te halen, maar gewoon als een extraatje. En wat was nu leuker dan een les te gaan volgen waarbij men niet aan dacht om te gaan volgen. Het betreffende vak was geestenstudies. Gewoon omdat het haar verdomd interessant leek. Of het ook echt interessant was, moest ze nog uitmaken en hoe kon ze dat beter dan door het vak te gaan volgen. Was er toch niks aan, dan kon ze de volgende les gewoon zonder wroeging wegblijven. Wat al interessant was aan de les was dat de leraar in het vak zelf een geest was. De grootste ervaringsdeskundige kon je niet treffen. Buiten de leraar was er ook nog een vrouw aanwezig die ze niet kende van Zweinstein. En de leraar was duidelijk niet blij met haar aanwezigheid. Hij groette de leerlingen verveeld alsof hij zelf het vak eigenlijk oersaai vond of eigenlijk helemaal geen zin had om les te geven. Waarna hij aankondigde dat de les vandaag over geesten ging en vroeg of men wist hoe geesten in aanraking kwamen met de wereld. Ze wachtte af. Zou zij het antwoord geven of zou ze het overlaten aan een andere leerling.
 10. Opgeeftopic voor het maken van mini-Personagedossiers!

  Ik mia een NPC die in griffoendor zit in het zevende jaar: Cornelius Werner. Dat was een inactief geraakt personage van mij.
 11. De Meest Geweldige Wedstrijd op P&P - Editie 2018!

  Ok, dan doe ik dus deze maand gewoon mee. Xd
 12. De Meest Geweldige Wedstrijd op P&P - Editie 2018!

  Ik wil me graag opgeven voor de maand december in de categorie 1 t/m 10 posts
 13. Marinda's postlog

  Hier komen de topics te staan die ik heb. (lessen tellen niet mee)
 14. Afwezigheidstopic

  Morgen ben ik afwezig en 5 december ook het heeft allebei met het heerlijke avondje te maken. BEn bij mijn ouders en heb mijn laptop dan niet mee.
 15. Eerste- en Tweedejaars: Fuck ik heb het verkeerde lesplan.

  Blokuur transfiguratie. Dat vak had ze altijd al interessant gevonden. Helaas bakte ze er niks van. Het naar haar idee ook een van de redenen dat ze is blijven zitten. Dit zou haar tweede maand worden dat ze het tweede jaar in dat vak mocht overdoen. Gelukkig ging afgelopen maand transfiguratie wel redelijk, maar ja ze kon het nu natuurlijk overnieuw doen en daar maakte ze natuurlijk grof gebruik van. Soms heeft blijven zitten toch zijn voordelen. Dacht ze. Met goede moed ging ze daarom ook naar de les. Alleen de leraar bleek nog niet helemaal wakker te zijn, want hij had het over geschiedenis. Dit was toch transfiguratie? Nou ja misschien was het wel de geschiedenis van transfiguratie. "....Wie kan er wat over vertellen?" vroeg de leraar dan ook. Marinda kon er op het moment niks over vertellen, omdat ze van transfiguratie moest omschakelen naar geschiedenis.
×