Jump to content

Marinda Amfora

Inactief
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

About Marinda Amfora

 • Rank
  Slimme snob in wording
 • Birthday 08/ 4/81

Contact Methodes

 • Website link
  http://www.facebook.com/BilboCosplay
 • Skype
  lotje1981

OOC Profiel Informatie

 • Naam
  Charlotte

Profile Fields

Recent Profile Visitors

 1. Mainaccounts opgeven

  De mijne is nu @Marinda Amfora.
 2. SHOUT!

  Niet b verwacht dat ik de maand april de meest fantastische wedstrijd van P&P zou winnen met maar 5 posts. XD
 3. [1836/1837] Cops & Robbers - Bezweringen eerste en tweedejaars

  (En die tweede jaars was Marinda of toch niet?) Na een hele poos te moeten wachten in het bezweringenlokaal tot zij aan de beurt waren, was het eindelijk tijd voor de tweede jaars om zich door het kasteel te verspreiden. Marinda was met goede moed al fluitend door de gangen aan het wandelen om wat eerste jaars te gaan betrappen. Uiteraard waren meer jaargenoten hetzelfde van plan. Ze moesten in groepjes, maar niemand claimde haar, maar dat vond ze niet zo erg, dus ze liep daarom ook alleen. Alleen blijkbaar was er een tweede jaars uit Zwadderich die haar aanzag als een eerste jaars. Misschien wel omdat ze in haar eentje liep. Voor ze het wist hoorde ze door dat eerder genoemde Zwadje "Aresto Momentum!" roepen. Meteen stond Marinda doodstil. In ieder geval dat dacht ze.
 4. Zitten blijven en andere Zweinstein-dingen

  Marinda gaat over dit keer(3e jaar). En Catherina Wellington gaat naar Zweinstein.. edit: heb ook i middels haar pd aangepast met afdelingsvoorkeur en toverstok.
 5. 22 April 1837 Weekend! En niet een gewoon weekend, nee dit weekend was het weekend dat je vanaf je 13 jaar was naar Zweinsveld mocht. Dus dat gold natuurlijk ook voor Marinda. Tenminste dat dacht ze. Maar toen ze het terrein wilde verlaten om erheen te gaan werd ze door de terreinknecht tegen gehouden. "Ho, wacht eens jonge dame." zei hij. "Naar mijn weten heb je geen toestemmingsbriefje om naar Zweinsveld te mogen ingeleverd begin dit schooljaar. En je weet ook waarom?" Marinda bleef daarop staan en keek de terreinknecht recht aan. Ja, nu je het zegt. Ze had inderdaad geen toestemmingsbriefje voor Zweinsveld bij haar boeken en spullenlijst ontvangen die haar ouders kon tekenen. "Omdat ik in het 2e jaar zit en nog niet in de 3e doordat ik ben blijven zitten." antwoordde ze dan ook beschaamd. "Sorry meneer, even niet aan gedacht." Ze draaide zich daarna ook maar om en liep richting het meer. Dan ging ze daar maar omheen wandelen zover dat kon. Het was mooi weer en zonde om weer naar binnen te gaan. En als ze geen zin in wandelen had kon ze altijd nog kijken naar de reuzeninktvis die weleens bovenkwam.
 6. [1836/1837] Eerstejaars en Tweedejaars: Verantwoordelijke Les #1

  Een tweede jaars Hufje stelde voor om ijsjes te halen. "Ja, lekker. Ik lust ook wel een ijsje." antwoordde ze dan ook op het voorstel. "En vind jij dit ook zo'n leuke les? Ik wel. Dit is de leukste les toverdranken die ik ooit heb gehad." En Marinda vond het meisje ook meteen heel erg aardig. Ze besefte dat ze sowieso al een zwak had voor leerlingen van Huffelpuf gewoon omdat ze zo schattig waren. Marinda had, ook mede door dit drankje dat ze had gedronken, dat ze met Asylynn goede vriendinnen kon worden.
 7. Het systeem van de inactieven

  Ik ben ook voor het gelijktrekken van BW en ZW wat tijd tot je inactief word. Dus na twee maanden niet posten een waarschuwing en na 3 maanden op inactief.
 8. SHOUT!

  Post gemaakt. Heb ik toch nog even inspiratie gehad. Nu niet meer helaas.
 9. Vrijzinnige Tovenaarspartij

  @Marinda Amfora word lid.
 10. [1836/1837] Proefles tweedejaars

  Marinda had het eind van vorig schooljaar nog helemaal niet nagedacht over welke extra vakken ze erbij wilde in haar derde jaar. Dus het kwam haar eigenlijk heel goed uit dat ze was blijven zitten, al waren haar ouders er minder blij mee geweest. En nu had ze de kans een proefles te volgen van een van de vakken die te kiezen waren voor het derde jaar. Het betreffende vak waarvan ze de proefles ging volgen was waarzeggerij. Als echte raaf zou ze eigenlijk dat vak maar grote onzin moeten vinden. Haar ouders vonden het in ieder geval wel maar flauwekul en natte vingenwerk. Dat was het misschien ook wel, maar ook zeer interessant. Vond Marinda in ieder geval wel. De les bestond uit een opstel schrijven over wat je met waarzeggerij allemaal kon doen van 1000 woorden. Dat moest Marinda wel lukken toch? En zeker als je die informatie kon vinden in de bibliotheek haar favoriete plaats op Zweinstein. Dus dat zou wel goed komen.
 11. Afwezigheidstopic

  Wegens gebrek aan inspiratie ben ik even afwezig op p&p. Zodra ik weer inspi heb, post ik natuurlijk weer.
 12. [1836-1837]Dat zoek ik even op.

  Niet lang erna kwam er een meisje naast haar staan. Ze zag aan haar gewaad dat ze in Huffelpuf zat en ze vroeg of ze Marinda kon helpen. Het meisje bleek har naam al te kennen, wat ze best knap vond. Waarschijnlijk had ze indruk op het meisje gemaakt. Wat niet zo vreemd was, ze was een Raaf nietwaar? "O, ja hoor, graag zelfs. Weet jij misschien waar ik over koboldenoorlogen boeken kan vinden? Ik word echt niet wijs uit dit registerboek." zei Marinda tegen haar. "Jij misschien wel?"
 13. Whats this???? - Halloween Zweinstein

  Wat ging de tijd toch snel. Voor ze het wist was het al Halloween. Ze trok haar feestjurk aan en pakte haar veneciaanse masker die ze ooit had gekregen uit haar hutkoffer waarna ze naar de grote zaal liep voor het halloweenfeest. Toen ze bij de grote zaal aankwam was ze helemaal de kluts kwijt. In de zaal hing vol met kerstversieringen inclusief de boom en als klap op de vuurpijl een wijnfontein. Dat laatste vond ze ook wel bij Halloween passen, maar kerstversieringen? Nou ja misschien was het feest dit keer ook vermomd, al vond ze dat een raar idee. Of de organisator was gewoon in de war, of hij wilde gewoon dat het alvast Kerstmis was. Eigenlijk was het niet zo vreemd dat hij dacht dat het al kerstmis was aangezien er al een flink pak sneeuw lag wat best vroeg was voor de tijd van het jaar aangezien het nog herfst was. Ze ging maar in de rij van de wijnfontein staan en wachtte op haar beurt. Eenmaal aan de beurt pakte ze een glas en hield die onder de fontein. En terwijl ze alvast een voorzichtig slokje nam, liep ze naar een van de tafels die in de grote zaal stonden.
 14. Eerste- en Tweedejaars: Fuck ik heb het verkeerde lesplan.

  Marinda was zo netjes om niet te gaan lachen om het antwoord van de eerste jaars Grif. Die jongen vertelde inderdaad keurig over de geschiedenis in ieder geval het pre-historisch gedeelte. Alleen haar afdelingshoofd bedoelde waarschijnlijk eerder of je wat wist over de geschiedenis van de toverkunst. Dit was eerder de gewone geschiedenis. Van Marinda mocht hij best nog verder, maar wat professor Whitley ervan vond wist ze natuurlijk niet. De grif was natuurlijk nog niet echt klaar met vertellen, want waar hij over had was nog maar het begin van de gewone geschiedenis. Ze had eigenlijk geen rede om te lachen om het antwoord aangezien hij in ieder geval voor een deel gelijk had. Zo begon eigenlijk alle geschiedenis, zowel die van dreuzels als die van de toverkunst. Alleen echt interessant of spannend was het hele begin van de geschiedenissen niet. Eigenlijk begon het pas interessant te worden vanaf het oude Egypte.
 15. Het laatste woord

  sure, sure.
×