Jump to content

Daniella Ingram

Magisch Verbond
 • Content count

  1,176
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  68

Daniella Ingram last won the day on February 11

Daniella Ingram had the most liked content!

About Daniella Ingram

 • Rank
  There is method in my madness

OOC Profiel Informatie

 • Membergroups
  MV

Profile Fields

Recent Profile Visitors

4,379 profile views
 1. Familie - Best gespeelde familieband

  Claire en Daniel
 2. [15+] [1837/1838] In all chaos there is calculation

  Daniella was nooit een toegefelijk persoon, zeker niet tegen Valentine. Maar momenteel zou ze alles doen zolang hij maar doorging met praten, met vertellen hoe hij precies stap voor stap het meisje dat nu op hun keldervloer lag kapot gemaakt had. Ze wilde het horen, hier, nu, in deze ruimte, waar ze het nog kon zien, waar het bloed nog aan alle kanten en nu ook aan hen kleefde, waar ze zijn lichaam wat dat lichaam op de vloer kapot had gemaakt tegen zich aan kon voelen. Er was geen beter moment dan hier en nu. “Nee antwoorde ze giechelend, heel even uit haar eigen roes gehaald door zijn vraag. (Maar dit was een vraag die ze met liefde beantwoorde, dus het was hem vergeven). “Ik heb wel een keer iemand haar eigen vingers laten breken”, ze duwde haar lichaam dichter tegen dat van hem om hem een klein beetje tegen de muur van de kelder te drukken en greep met haar handen eerst de gespen van zijn riem vast (zodat ze deze los kon trekken en vervolgens haar vingers in zijn broek kon laten glijden) “Verassend wat imperio allemaal kan doen”. Dat was een leuke avond geweest met Evangeline Lennox toen, maar ze wilde niet denken aan Evangeline Lennox nu. Dus wachtte ze tot hij verder vertelde.
 3. [15+][1838/1839] Midzomernacht 4 - Royalty

  “Dan is er toch geen probleem”, boos gaf ze,( vergeefs ) een ruk aan haar pols, want nu wilde ze wel weg. Deze discussie was zinloos en ze konden beiden hun tijd beter besteden. Dit was midzomernacht verdomme en hij wilde het over stomme regels en toestemming hebben. “Als je toch ja had gezegd dan is er geen probleem”, verduidelijkte ze het nog. Er was wel een probleem trouwens. Het probleem was dat hij wilde dat ze toestemming vroeg. Alsof ze hem ooit vrijwillig in een positie zou zetten waar hij iets over haar mocht beslissen. Stond haar niet aan. “Bovendien”, en ze grijnsde even, ineens heel tevreden met zichzelf, “bovendien kan je niet honderd procent zeker weten of ik ze magisch geheeld heb of niet, zelfs krassen verdwijnen uiteindelijk. De wonderen van het menselijk lichaam”. En kon hij nu weer bewonderen hoe mooi haar lichaam was zonder die lelijke woorden erin gekrast. Was veel leuker.
 4. Afwezigheidstopic

  Hi lovlelys <3 Ik ben 19 tot 25 op vakantie heen idee of ik juist minder of meer aanwezig ben ligt beetje aan de wifi/mijn mood daar. Maar just in case. Verder heb ik vanaf eind February tot 15 maart in totaal 8 a 9 demonstraties waarvan ik er in twee in de organisatie zit en ook voorwerk heb. Hierna ben ik weet wat meer consuqent aanwezig al is het maar omdat ik door al het schreeuwen mijn stem verlies en gedwongen ben tot het gebruik van het geschreven woord <3
 5. [15+][1838/1839] Midzomernacht 4 - Royalty

  Ah fuck. Deels wilde ze gewoon doen alsof ze niet wist waar hij het over had. Maar dat werkte toch nooit en ze had geen zin in ruzie. Niet omdat ze tegen ruzie was, ha zolang ze kon ademen zou ze de strijd met alles en iedereen aangaan. Maar ze kon altijd nog ruzie met Valentine maken. Ze kon niet elke dag miderzomernacht vieren. " Kan dit later vroeg ze geirriteerd. "Ik wil nu plezier maken. Ga je meedoen of ? ze liet het antwoord in de lucht hangen maar hij begreep het vast wel. Als hij kut ging doen dan zou gewoon met iemand anders deze nacht vieren. Maar hij was wel haar eerste keuze hoor! Dus, voor het geval dat dreigen met vreemd gaan niet werkte, voegde ze op een fliterige toon toe; " vind je het niet ook veel mooier eruit zien zo?. Zij wel.
 6. Daniella was er van overtuigt dat het niet mis kon gaan, zoals ze altijd overtuigt was van haar eigen onoverwinnelijkheid. En soms, soms werd ze geconfronteerd met het niet bestaan daarvan, en hoewel dat wel bleef hangen was het nooit op de manier dat ze afstapte van het idee van onverslaanbaar zijn. Ze moest gewoon zorgen dat de dingen die het niet waar maakten niet meer bestonden, gebeurden en degelijke. Maar hoewel ze dacht dat het niet fout kon gaan wilde ze best een drankje uitproberen. Al was het maar omdat het haar hi-la-risch leek om de mensen in de club als proefpersoon te gebruiken. “Fantastisch idee” ze klapte even in haar handen. “ We kunnen de bar in de VIP-ruimte, hier wel gebruiken om dingen te mixen, al weet ik niet wat er in zoiets zou moeten maar we kunnen gewoon wat proberen”, en snel sommeerde ze even een doos toverdrank ingredienten, ze wist niet echt van waar ze kwamen maar in elk geval van ergens dichtbij want het duurde niet heel lang. “Ik denk dat er in elk geval lijm in moet, want met dichte lippen kan je niet praten”, giechelde ze terwijl ze de doos met spullen op de bar liet landen en een nieuwe fles drank openmaakte om een teug van te nemen.
 7. [15+][1838/1839] Midzomernacht 4 - Royalty

  Midzomernacht was een feest waar ze altijd wel naar uitkeek. En dit jaar was het nog even leuker want het thema was geweldig. Deed haar een beetje denken aan haar tijd op Zweinstein, een tijd die hoewel ze het niet hardop zou toegeven, want ze had vooral de laatste jaren vooral gehaat op haar school, toch in retro-perspectief best leuk waren geweest. En ze had ook al maanden geleden de perfecte jurk gevonden, iets wat helemaal speciaal was want normaal plande ze nooit iets zo ver in vooruitzicht. Maar dit was gewoon speciaal. En goed ze had misschien hier en daar wat eh.. littekens moeten werken. Maar gelukkig kon dat met magie en eerlijk gezegd voelde ze zich stom dat ze het nu pas deed. Tuurlijk het waren ‘regels’ maar daar had ze verdomme nog nooit waarde aan gehecht dus dat zou ze nu ook niet doen. En in haar oprechte enthousiasme voor het feest was ze vergeten dat Valentine er misschien wel waarde aan hechte. Maar ze zag er in elk geval fantastisch uit nu dus. “ Waar zullen we eerst heen ”, riep ze niet in staat, of met de wil, om iets van haar enthousiasme binnen te houden terwijl ze rondkeek naar het decor van dit jaar en nadat ze haar jas naar een of andere gaderobe plek liet vliegen Valentine probeerde mee te trekken door het kasteel op zoek naar de toch wel spannendere gedeeltes dit jaar. Ze was altijd zo bang dat ze iets misliep.
 8. [1837/1838] Dont cry over spilled milk

  “Nee!” Ze had het niet eens uitgeroepen tegen zijn eis op een verontschuldiging. (Al vond ze nog altijd dat hij daar gewoon geen recht op had). Het was meer een reactie geweest op wat hij dreigde te doen want, nee, nee , nee , dat kon niet meer gebeuren. En ze haatte dat hij het nu boven haar hoofd kon hangen. Aan de andere kant wist ze nu wel dat hij het wilde doen, dus ze had een stap op hem voor, kon dit nog makkelijk winnen. In een kwade beweging schoof ze haar stoel naar achter alsof ze wilde wegstappen en zorgde daarvoor dat ze ‘perongeluk’ een groot stuk van het tafelkleed en alles wat daarbij hoorde mee naar beneden trok. “Oh”, met alle moeite die ze deed kon ze net nog doen alsof ze schuldig keek maar dit soort dingen, chaos, maakte haar eigenlijk altijd aan het lachen. Maar dit was niet zomaar chaos dit was een uitweg. “Oh misschien ben ik toch onhandig”, ze giechelde even, “Ik zal het wel oplossen, kan misschien wel even duren dus als jij alvast naar huis gaat”, ze keek naar Valentine, “dan kan je doorgeven dat ik later kom”. Niet dat er iemand was om het aan door te geven, Livia misschien maar Livia maakte haar niet echt uit. Maar als hij daar was en zij hier dan kon hij dat verdomde gedoe met de kelder niet meer doen. Kwam ze wel terug als hij niet meer kwaad of in elk geval zijn idee vergeten was. Hem zijn zin, en haar verontschuldigen geven , was natuurlijk geen optie geweest. Dan had ze moeten toegeven
 9. Ah hij had meer verwacht, dat was jammer, voor hem dan. Daniella glimlachte gewoon even extra breed want ze had er niet veel op te zeggen. Ze had goud geboden gewoon omdat er niet iets anders was momenteel wat ze van Keane wilde, ze wilde gewoon een spel, ze wilde iets van afleiding, het idee dat er iets te winnen viel zelfs al maakte het ergens allemaal niets meer uit. Het leven was een speeltuin, haar speeltuin, en dat moest gewoon zo blijven. Simpel. Keane wilde dus wel iets, een gesprek met haar moeder. En ergens, ergens irriteerde dat haar, want waarom wilde hij iets van haar moeder. Tuurlijk, haar moeder was nu getrouwd met zijn grootvader maar toch. Ze wilde niet dat haar moeder ineens belangrijk werd voor mensen in haar leven, niet nadat haar moeder haar niet meer belangrijk vond. Het was niet perse dat ze het miste. Het was gewoon een eeuwige wrok omdat ze het niet kon hebben dat ze aan de kant gezet was, omdat het voelde als een verloren wedstrijd en ze geen manier zag om het ooit weer in evenwicht te kunnen brengen. Want hoe kon je winnen van iemand die niet meer met jou spel meedeed? En waarom kon de hele wereld niet gewoon met haar spel meedoen. “Dat valt wel te regelen”, grijnsde ze. Geen idee of het waar was, maar Daniella had nooit waarde gehecht aan haar beloftes houden, was ze vaak al weer vergeten voor ze compleet waren uitgesproken. Maar voor nu wilde ze het best beloven want dan konden ze in elk geval die weddenschap doen. “Het zou beter zijn als je hem bereid kon houden om zijn mond te houden”, grinnikte ze even, “het liefst morgen, je kan geen ja-woord geven als je niet kan praten toch” En omdat ze toch wel heel erg dronken begon te worden klonk dat ineens als de beste ingeving ooit. Enthousiast sprong ze op. “Dat is het! We moeten ze gewoon vervloeken, vannacht nog zodat ze morgen geen stem hebben en dan kunnen ze niet eens trouwen”!
 10. Mijn Personagedossier kan worden nagekeken!

  Goedgekeurd <3
 11. [1837/1838] Dont cry over spilled milk

  Ze had hem misschien vervloekt uit een soort van angst reactie, maar alles daarvan was op dit moment verdwenen. Want hij dacht dat hij excuses kon eisen, iets wat haar zo kwaad maakte (hoe durfde hij iets van haar te eisen? Hoe durfde ook maar te impliceren dat ze ergens spijt van moest hebben. Wie dacht hij wel niet dat hij was) dat ze meteen vergeten was dat ze daarstraks nog een klein moment nerveus was geweest. Want nu ging ze natuurlijk vol in de aanval, dat was logisch. “Of anders?”, riep ze uitdagend terug terwijl ze haar glas hard terug op tafel zette en ook haar armen over elkaar sloeg. “Ga je dan nog meer onzin en leugens verkondigen? Nu ben ik bang hoor. Ik heb je helemaal niet vervloekt (en dat ging ze gewoon koppig volhouden) “Dus! ze keek de even naar de rest van de tafel waar iedereen ondertussen kennis had genomen van het show-spel, “hij liegt alles bij elkaar wat vinden jullie daar nu van”. Niet dat ze versterking nodig had om haar gelijk te halen (terecht of niet ze wilde gewoon winnen[/i]. Maar een publiek drama was leuker als het publiek betrokken werd.
 12. Zitten blijven en andere Zweinstein-dingen

  Naar School Dayton Collingwood Over Helios Thornburn Valor Priest Fagan O'Hara Virginia Guyette Claude Bennett Fanny Dickson Aviana Fox Theresa Kane Adore Appeleby Van school Gideon Kingston (DGP)
 13. Afwezigheidstopic

  Heb tyfus hoge koorts en school begint weer morgen want als je mijn lichaam vraagt "hoe laat is het" gaat die bitch duidelokl niet antwoorden met "solidatiteit". Anyway afwezig ish todat my body won this fight (hoorde x dat koorts je lichaam was die ging riotten tegen bacteiren joe)
 14. Writing prompt challenge: deel II

  Writing prompt van December about the sweetest thing and stuff <3
×