Jump to content

Daniella Ingram

Magisch Verbond
 • Content count

  1,158
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  64

Daniella Ingram last won the day on October 17

Daniella Ingram had the most liked content!

About Daniella Ingram

 • Rank
  There is method in my madness

OOC Profiel Informatie

 • Membergroups
  MV

Profile Fields

Recent Profile Visitors

4,276 profile views
 1. [1837/1838][15+] See I've had to burn your kingdom down

  Een voordeel aan de keuze van haar schouderblad was dat ze met haar rug naar hem toe kon staan. Zo kon hij in elk geval niet zien dat ze tranen aan het wegbijten was toen het mes door de laagjes van haar huid stuk. Dat gunde ze hem niet. Ze moest iets vinden om beter tegen pin te kunnen. In elk geval voor er geen plekken meer over waren waarbij ze hem niet aan hoefde te kijken. "Je hebt Gordijn geschreven?, vroeg ze verontwaardigt terwijl ze iets van hem wegstapte. Gordijn. Wat een kutidee. Al had ze eigenlijk alles wat hij koos momenten afgekeurd. Haar huid brandde en hoewel ze eigenlijk gewonnen had voelde het niet meer zo. "Teleurstellend bijna. Oh ze kon niet wachten tot die gouden gordijnen er hingen. Nog een voordeel! Haar overwinning was veel meer in her zicht dan dat stomme litteken en als ze het zichzelf vaak genoeg vertelde dat zij de winnaar was dan maakte dat de pijn en vernedering vast wel goed. Vast wel
 2. Maandag 28 Mei 1838 - kelder van Daniella en Valentine's huis Ze had her niet perse verwacht (Dan had ze niet haar net gekochte schoenen aangehouden voor ze hem gingen zoeken) wist ook niet echt wat ze nu moest vinden. Verbazing, nieuwsgierigheid ergens, ze wilde [/i]alles[/i] weten. In detail. Gefrusteerd over haar schoenen, over dat ze het niet geweten had, (Dat laatste was niet echt naar hem. Meer naar zichzelf maar ze deed niet aan zelfkritiek, de enige zelfreflectie die ze deed was te lang in de daadwerkelijke spiegel kijken). Ze staarde nogmaals naar het showspel in hun kelder en veegde tergeefs haar hak aan de stenen vloer af. Het het was heel makkelijk om te kiezen op welke emotie ze moest reageren. Had ze maar een vraag en antwoord voor nodig. "Ben je met haar naar bed geweest?
 3. Horror - Final Girl

  @Andromache Moyle
 4. Ze wilde er niet aan denken aan of zij en Keane perongeluk de aanleiding waren geweest voor deze walgelijke ‘match’. Het was sowieso niet echt in haar opgekomen, het zat niet in haar aard om zichzelf ergens de schuld van te geven, dus ze haalde haar schouders op. “Geen idee, ik denk dat het niet echt uitmaakt ook. Het probleem is dat er een match is ”, ze nam een flinke slok drank en trok een vies gezicht, niet echt wetende of ze de drank smerig vond of gewoon nog altijd misselijk was van het idee van Owain Cadwgan en haar moeder in het huwelijk. Of beide. Maar die eerste maakte haar niet uit zolang ze dronken werd, en met genoeg drank vergat ze het tweede misschien. Dus ze schonk nog maar wat bij. “Kunnen we het nog stoppen denk je”, ze glimlachte flauwtjes want het was meer een hoopvolle bezigheid dan dat ze er echt vanuit ging. (Bovendien was Keane volgens de kranten vooral goed in huwelijken sluiten niet in ze stoppen, dus aan hem had ze niet echt iets). Maar ergens, ergens leek het besteden aan deze avond aan het plannen van een mogelijke verwoesting van haar moeders huwelijk haar gewoon een fijn idee, zelfs al zou het nooit ter uitvoering komen. “Denk je sowieso dat ze het lang volhouden”, ze grijnsde en zette haar glas neer zodat ze in haar tas naar munten kon gaan zoeken, “we kunnen erom wedden hoelang” Als alles tegenzat kon je altijd nog spelletjes spelen.
 5. [1837/1838][15+] See I've had to burn your kingdom down

  Ze zou veel liever de gordijnen opgeven dan echt een litteken krijgen. Maar.. dat kon ze niet aan zichzelf verkopen, dat zou hetzelfde zijn als zich gewonnen geven, iets wat nog duizend maar erger was dan een litteken. "Ik haat je siste ze hem kwaad toe maar trok toen in een boze beweging de mouw van haar jurk naar beneden. (Iets te boos want de mouw scheurde, maar daar kon ze zich niet te druk om maken) "Doe het aan de achterkant van mijn schouler en niet te groot. Ze keek hem dreigend aan, er van overtuigd dat ze hem ook nu nog aan kon zelf al had hij een mee en zij.. niet.
 6. [1837/1838][15+] See I've had to burn your kingdom down

  Dit alles was een stuk grappiger toen het nog een idee was, toen Valentine haar nog niet vroeg waar ze dan precies gesneden wilde worden. Nee, nu was het ineens een stuk minder grappig. “Je bent niet serieus toch?”, beet ze hem kwaad toe terwijl ze subtiel even checkte of ze toevallig haar toverstok bij zich had. Ze wist zelf niet zo goed wat niet serieus kon zijn. Ze hoopte het idee dat hij haar wilde snijden, maar ergens irriteerde het haar ook gewoon dat het nu leek alsof hij dacht dat dit leuk was. Het was alleen leuk als het omgekeerd was. Niet zo.
 7. Romantiek - Deze twee moeten nooit samen komen

  Eva en Keane
 8. Afwezigheidstopic

  Ik vlieg vanavond naar Liverpool en kom maandagochtend weer thuis <3
 9. [1837/1838][15+] See I've had to burn your kingdom down

  Een mes. Kijk, nu werd het allemaal wat interessanter, eerder had ze zich nog niet echt achter dit plan willen schuiven, mensen die verloren hoorden gewoon niks te krijgen want waarom zou je willen winnen als winnen niet betekende dat je een ander iets afpakte. Dat je beter, meer, belangrijker, en steeds gewoon een overtreffende trap dan een ander was. Maar als ze met messen mocht gaan spelen dan wilde ze best die mentaliteit aan de kant zetten. Dat was immers een groot hobby. Bovendien, bovendien ging ze nu echt niet zeggen dat ze het geen goed plan vond. Dadelijk leek ze nog zwak. “Prima. En Livia?”, ze wierp even een blik op Valentines zusje, “is de enige die hier verder van af weet?”. Als er meer mensen in het spel betrokken waren moest ze meer haar best doen om mensen aan haar kant te krijgen.
 10. [1837/1838] Like a small boat on the ocean

  Daniella had veel slechte eigenschappen, een daarvan zijnde dat ze altijd haar eigen kwetsbaarheid vergat zodra ze er niet gedwongen mee geconfronteerd werd. Dat was immers de enige manier hoe ze na al die keren menselijk en kwetsbaar zijn nog altijd het onverwoestbare godinnen beeld van zichzelf, voor zichzelf, in stand kon houden. Dus hoewel ze er alles aan had willen doen op het moment dat die spreuk door haar haar hoofd en zenuwen had gebonkt, daar was ze het nu al weer vergeten. Had ze het verdronken in nieuwe vlagen woede en hervonden kracht nadat ze tegen de muur werd gesmeten. Ze maakte even een ontevreden , luid, geluid van pijn voor ze hem vanaf de vloer woest aankeek. (En ondertussen overeind probeerde te krabbelen want Daniella hield niet van hoogteverschillen die niet in haar voordeel waren, al helemaal niet als ze letterlijk tegen mensen op moest kijken). En mimiekte theatraal, met een veel te hoog stemgeluid, en goed een tikkeltje kinderachtig zijn woorden; “Ga je je nu aan de regels houden?”
 11. De laatste tijd had ze zich niet echt bezig gehouden met wat de buitenwereld allemaal deed, tuurlijk ze las wel artikelen en moest toegeven dat ze het drama rondom Keane hoogst amusant had gevonden, ergens ook een vreemd gevoel van trots was geweest dat Evangeline eindelijk besloot om de manipulatieve trut te zijn die ze altijd al had gezien, alsof ze nu eindelijk gelijk kreeg. Maar ze had niet echt moeite gedaan op te schrijven, of zich er heel erg in te mengen. Want ze had de club, ze hadden net een casino geopend, als mensen haar zochten (zoals Keane nu) wisten ze haar te vinden, sommige van haar littekens die Valentine had achtergelaten een paar maanden terug kon ze nog voelen en ze wilde ook niet echt compleet zich in de buitenwereld mengen tot ze daar compleet overheen was. Maar als haar moeder of all people, met Keane’s opa ging trouwen dan moest ze op zijn minst samen met Keane zoveel drinken dat ze drie dagen na de bruiloft pas wakker zouden worden en niet meer zouden weten dat deze had plaatsgevonden. Want ew. Ergens had ze getwijfeld of ze haar vader misschien moest vragen of hij er iets aan wilde doen. Was stiekem best teleurgesteld in Daniel Bennett dat hij dat nog niet gedaan had, het nog niet gestopt had. Maar ze was te trots om hem echt om hulp te vragen. Zoveel had ze ook weer niet met haar moeder te maken dat het echt iets was waar ze haar trots voor opzij wilde zetten. Maar het was wel nog steeds walgelijk. “Verschrikkelijk he”, knikte ze instemmend (want ze ging ervanuit dat Keane het zo bedoelde). En nam zelf ook een grote slok. “ Eerlijk ik ben voor het eerst echt blij dat mijn moeder me niet meer moet want anders moest ik straks nog bij jullie intrekken ook”, en hoewel ze het nog best heel even met Keane in een huis voel hielt voor dat ze ook wel een akkefietje hadden zat ze echt niet te wachten om in een huis met een trol als Owain Cadwgan te wonen. “Denk je dat ze dit gepland hebben? Ik bedoel ik weet hoe wanhopig mijn moeder kan zijn en je oma ligt nog niet zolang onder de grond niet” Stiekem laten doorschemeren dat je moeder wel eens een moord zou kunnen plegen omdat je boos op haar bent. Vind je familie vast leuk, Daniella.
 12. [1837/1838][15+] See I've had to burn your kingdom down

  Zelf vond ze het nog steeds een stom idee. Want ze wilde er helemaal niet aan denken hoe het zou zijn om te verliezen, wilde het niet eens als optie zien. De gedachte aan elke keer dat ze verloren had maakte haar al kwaad. “ Ik wil dat pijn doet”, antwoordde ze iets te hard, “ik wil dat hij een keer ziet dat hij niet zomaar van me kan winnen zonder het zelf te voelen”, en ze keek Valentine kwaad aan. Ergens was ze al vergeten dat het hypothetisch was en was ze al klaar om hem te vervloeken alleen maar om het idee dat hij dacht te kunnen winnen. En aan de herinneringen aan die keren dat hij dat gedaan had. Sommige wat meer in haar geheugen gegrift dan anderen.
 13. [1837/1838] Ugly confessions

  Ze zuchtte geïrriteerd toen Claire de spreuken over de kamer uitsprak (magische versie van telefoons in de koelkast!!). Ja misschien was beter, maar ergens haalde ze er wel genoegen uit dat ze het hier bespraken, in zijn huis, waar hij het kon horen. En hoewel het deel in haar dat het plan wilde laten slagen dat natuurlijk liever niet had, daar was een ander deel van haar gewoon gefixeerd op het idee dat mensen wisten wat ze deed, dat ze wilde dat mensen het wisten. Dat het gezien en gehoord kon worden, gewoon niet voorkomen. Daniella was zowel moordenaar als exhibitionist en haar zou die twee dingen altijd willen verbinden. “Kan jij je aan het plan houden ”, beet ze terug, en tikte haar sigaret af in een plantenbak waar duur uitziende planten in stonden. “Volgens mij ga jij huilen dat we het niet door moeten zetten zodra je papalief twee druppels bloed lang zijn nek heeft glijden”. Ze kon zich prima aan een plan houden, zolang het plan interessant genoeg was en zich aan het plan houden leuker was dan zich niet aan het plan houden. “Geloof me ik wil hem echt heel graag dood dus ik houdt me er wel aan”, ze keek de groep rond, “we kunnen ook een pact sluiten dat we ons wat het ook kost aan het plan houden. Verzegelen met bloed of iets anders leuks”. Kon ze even Claire steken want na die opmerking was ze geïrriteerd op haar zusje
×