Jump to content

Daniella Ingram

Magisch Verbond
 • Content count

  1,055
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  57

Daniella Ingram last won the day on January 4

Daniella Ingram had the most liked content!

About Daniella Ingram

 • Rank
  There is method in my madness

OOC Profiel Informatie

 • Membergroups
  MV

Profile Fields

Recent Profile Visitors

3,789 profile views
 1. [1836/1837] Burn It Down

  Ja ze hadden een hoop pech gehad maar heel eerlijk gezegd had Daniella zich er niet heel druk om gemaakt. Haar attentiespan was te kort om echt te realiseren dat het zo kort achter elkaar gebeurd was en ergens was het ook wel spannend niet? Tuurlijk was het vervelend maar aangezien ze nog niet iemand had die oprecht tegenover haar stond was het niet echt een gevecht. Ze kon zich er niet echt druk om maken. (Het hielp trouwens ook dat er een hele hoop spullen van haarzelf nog in haar studentenkamer waren het was namelijk heel makkelijk iets te dismissen als het jou niet echt rechtstreeks raakte. Sorry Valentine still love u) En oh nu was het dat ineens wel! Leuk “Ga weg”, beet ze de dief voor hen toe terwijl ze zich los trok uit Valentine’s arm en haar eigen toverstok pakte. “Alles wat jij kan kan ik tien keer beter dus ga nu weg of je gaat er spijt van krijgen” Kreeg ie sowieso wel maar het was leuker als hij dacht dat er nog een kans was om te ontsnappen!
 2. Kijk er was heel veel wat ze hieruit had kunnen halen maar ze hoorde maar een ding en dat maakte haar boos. En eh ze was al boos dus het maakte vooral haar volume luider. "BETRAPPEN? waarom ga je er vanuit dat ik het niet gewoon kan. Want ik kan het wel, ik weet veel beter wat ik doe dan jij dus hou op met doen alsof dat niet zo is. Bemoei je met je eigen zaken " Had ze moeten luisteren naar hoe hij vond dat dit zijn zaken waren of eh dat het over zijn moeder ging ? Nah had hij haar maar niet moeten beledigen!!!!!!
 3. Mijn Personagedossier kan worden nagekeken!

  Its a yes for me <3 goedgekeurdd
 4. [EN][1836/1837] Take me right back to the start line, do it all over again

  “Maybe I should have come sooner, should not have trusted her for so long but I dindt want to hear it. But then she told me all those things. and al those vile threats and I just don’t know what to do anymore. She knows I know, she is out for me, I might be next or I don’t know maybe Valentine be next if she really want to hurt me, who knows what she do. I just.. im.." “Just please do something with this please" “Im scared"
 5. [EN][1836/1837] Take me right back to the start line, do it all over again

  “It was Roxanna’s, I knew it, there were pictures in it" “Things started to click but.. I wanted to ask her, I just wanted to hear an explanation, dindt want my conclusion to be true because well." “We had fight, she told me she dindt understand why I was upset told me she did it for me, she taught she was his fiance cause she saw them together. told me I should be thankfull. In the end she threatened me "
 6. [EN][1836/1837] Take me right back to the start line, do it all over again

  "Highschool ended so we went to college, we were roomies, had a blast for a little while. Its kinda ironic you know? They always she the friends that make it trough highschool are you friends for life, lif sentence isn’t that what they call it? But yeah, then I found the necklace.."
 7. [EN][1836/1837] Take me right back to the start line, do it all over again

  “She came back, gloating, saying she took care of it, saying she did it for me that there was nothing she woulndt do for me” “I was okay with it first, maybe I dindt think straight but I was so happy, now him and I could be together, but then we heard his sister disappeared and I worried. She’s always been a bit off you know? There were rumours somtimes about things she done, but there always are in highschool so i dindt think to much of it. ” “She was my friend, and I was to happy to be with Valentine and to loyal to her to see what was happening" “It was stupid”
 8. [EN][1836/1837] Take me right back to the start line, do it all over again

  “He was engaged you know? To someone else, everyone taught we belonged together but it didn’t turn out that way. It was heartbreaking” “She i-, she was my friend so ofcourse I told her. You need friends in those times, girlfriends, boys just don’t understand how its like, how its not the same anymore if he is married. I think, I think she understood . And She.. " "She told me she take care of it "
 9. [EN][1836/1837] Take me right back to the start line, do it all over again

  "Its..Roxanna Rake, she’s my husband’s sister ” “No I haven’t seen it happen, thank god, but.. but I have my suspicions and I just couldn’t not tell anyone anymore its.. its, ah fuck this is hard can I have a glass of water please “Thankyou”
 10. Christmas Eve - 1836 Also Private <3 " I want to report a murder"
 11. [1835/1836] Two words, eight letters, impossible to say

  Ja dat was inderdaad zonde van de drank en een beetje bloed had niemand ooit kwaad gedaan toch. “Nah laat maar zitten hoor”, ze haalde haar schouders op en veegde haar bloedende hand even af aan een gordijn waar ze langskwamen. “Zullen we gewoon verder drinken dan gaat de pijn wel weg.”, ze hield de fles omhoog, “Proost op eh eeuwig durende vriendschap of zoiets sentimenteels” En ze giechelde voor ze een nieuwe slok nam.
 12. “Ik zou je tong eruit moeten trekken want zo weinig heb je wie dan ook nog te melden” siste ze kwaad. Ze wist niet wat er meer brandde, de woede zelf als emotioneel concept of haar hand van de kracht waarmee ze Felicia geraakt had. In een woest gebaar veegde ze met haar hand alle spullen van Felicia’s bureau over de vloer. Gewoon omdat ze het nodig had om chaos achter te laten. “Maar dat was het dan , he?”, spotte ze een stuk rustiger dan je was. “Het is over met je, bye Felicia” En toen liep ze weg want ze had meer te doen.
 13. Dankbaar. Ze wist niet eens hoe Felicia het woord uit haar stort kreeg, hoe ze dankbaarheid verwachtte voor het ontnemen van een levenskeuze. Een levenskeuze verdomme. Felicia wilde niet kwetsbaar zijn, Daniella voelde zich kwetsbaar een soort van. Niet de emotionele versie maar het concept dat iemand dit gelukt was, dat iemand zo’n grote beslissing over haar leven had kunnen maken zonder dat ze er iets over te zeggen had was pijnlijk. Maar gelukkig werd ze daar niet onzeker maar vooral heel erg kwaad van. Ze had Felicia trouwens ook niets meer te zeggen dus stapte ze dreigend dichterbij en gaf ze haar ooit beste vriendin een klap in haar gezicht. Als Felicia het niet wilde begrijpen dan moest ze het maar voelen.
 14. Het kon haar niks schelen of het juist of onjuist was. Dat had haar nooit kunnen schelen want juist en onjuist was toch altijd maar bedacht door andere mensen en had eigenlijk geen waarde. Zelfs al had ze niet in een lastig pakket gezeten, zelfs al was ze Felicia dankbaar geweest om het resultaat dan nog had ze het niet kunnen hebben. Daniella wilde graag grip op de hele wereld, wilde dat deze draaide zoals ze wilde draaien en hoe kon ze dat ooit voor elkaar krijgen als ze niet eens kon voorkomen dat anderen de koers van haar wereld bepaalden. En ze zou het nooit kunnen bereiken tenzij ze dit recht kon zetten. Anders was er geen balans meer en hoewel ze zelf de meest wankele ongebalanceerde persoonlijkheid had vond ze het toch ergens wel belangrijk dat dat er was. Je kon niet je leven op een trapezedraad boven de afgrond willen leven voor de spanning als je geen waarde hechtte aan enige vorm van balans. “Het boeit me niet dat je spijt hebt. Of dat je het ‘juiste’ gedaan hebt of niet dat doet er niet eens toen. En als het echt zo juist was had je me ook kunnen vertellen wat je me aanbood. Waarom heb je dat niet gedaan dan he? Als je honderd procent zeker was dat dit juist was waarom kon je verdomme die keuze niet aan mij overlaten”
 15. Waarom kon ze niet luisteren Hoezo ging hij niet weg? Dat wist ze zelf wel beter. Valentine had het niet een keer over weggaan gehad toen ze zijn moeder vermoord had, of zijn zus dus als hij nu zei dat hij weg zou gaan dan was dat best logisch. Wist Felicia natuurlijk niet maar dat was het punt niet. Want het was niet aan haar of te bepalen of het waar was of niet, net zoals het niet aan haar geweest was om te bepalen of ze wel of niet zwanger kon worden. Niet dat dat haar tegengehouden had. “Kan je stoppen met beslissen voor mij? ”, gilde ze weer. Ze had dit hele kille samen vreselijke zaken bespreken alsof het over boodschappen ging wel leuk gevonden hoor maar ze kon het het niet. “Wie denk je wel niet dat je bent dat je kan beslissen of deze situatie serieus is. Wie denk je wel niet dat je bent dat verdomme even kiest of ik wel of geen kinderen mag krijgen. En je mag hopen dat je gelijk hebt, dat hij niet weggaat of je zou wensen dat jou moeder dat onvruchtbaarheidsdrankje genomen had en je nooit geboren was”
×