Jump to content
Pumpkins & Parchment RPG
 • Announcements

  • Theodore Whitford

   Nieuwe versie van het board!   09/23/17

   Hoi iedereen! Om te zorgen dat jullie allemaal veilig en probleemloos kunnen posten, is er af en toe een update nodig. We zijn nu overgegaan op versie 4.2, waardoor alles weer voor langere tijd goed zou moeten werken. Gaat er iets mis, laat het even weten! Liefs,   Sander

Daniella Adler

Crew
 • Content count

  934
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  51

Daniella Adler last won the day on August 1

Daniella Adler had the most liked content!

About Daniella Adler

 • Rank
  There is method in my madness

IC Belangrijke Informatie

 • IC Burgerlijke Staat
  The great loves are the crazy ones

Recent Profile Visitors

3,552 profile views
 1. Waarom moest Valentien zo moeilijk doen. Dit ging er helemaal niet om of ze express niet geluisterd had naar wat hij zei, dit ging erom dat hij had gezegd dat ze iets niet mocht doen wat ze wel wilde doen en dat ze dus gewoon haar eigen plan getrokken had. Dat had niks met hem te maken toch? Als hij had gezegd ‘Daniella veel plezier met mijn moeder vermoorden” dan had ze gewoon naar hem geluisterd. Ze kon er ook niks aan doen dat zijn mening niet met die van haar overeen kwam? Ugh “Je stelt je aan”, zuchtte ze dan ook verveeld, “ik kan er niks aan doen dat jij niet wilt dat ik haar zou vermoorden als het wel had gewild had ik wel naar je geluisterd dus dit heeft niks met jou te maken!”. En dat ze expres heel hard was gaan praten omdat ze wist dat hij dat vast vervelend zou vinden dat was maar een beetje express. Daniella is het “i ruin myself to take you down with me” kind of person. Surprise.
 2. [1835/1836][15+] A physical fatality

  Tuurlijk Valentine ze begreep wel ‘dat je er niks aan kon doen’ en ze begreep ook dat je er dus niks aan wilde doen. Was ze het alleen niet mee eens. “Ah wat jammer nou? ”, zuchtte ze verveeld en bewoog even een beetje, deels om beter te zitten deels om nouja haar lichaam nog wat dichter tegen dat van hem te drukken of in elk geval de aanwezigheid duidelijk te maken. Want dit was wat je ging missen als je haar strafwerk gaf, Valentine. Of nouja zou gaan missen tot Daniella na tien minuten al vergeten was dat ze niet meer met hem naar bed zou gaan. Maar het ging om het principe. “En er is zeker niks wat zou kunnen zorgen dat je het wel kon doen niet? ”.
 3. [1835/1836] Cheating is always the best idea

  Daniella wilde wel meer dan twee orgasmes, want wat was het doel van seks als je er niet optimaal van kon genieten. Maar momenteel wilde ze Leon vooral even van dat voetstuk waar hij zichzelf op had gezet duwen want dat voetstuk was van haar en er was maar plaats voor een iemand. En zijn fragile mannelijke ego paste er al niet op dus laat staan de rest van zijn persoonlijkheid. “ Ik dacht dat je hier kwam om me te versieren maar je bent er niet echt goed in”, zei ze verveeld. En toen een stuk minder verveeld en een stuk feller, want de dingen die hij net zei waren de dingen die haar kwaad maakten (dat ze het niet nodig had was immers niet gelogen perse. Want ze had het wel nodig dat hij haar liet winnen), “ Oh werkelijk? Ik dacht dat sletten en hoeren de termen waren die mannen gebruiken omdat ze er niet tegen kunnen als vrouwen ze afwijzen. Dat kan het ego natuurlijk niet aan. Dus wie is hier nu onzeker? Het was maar goed dat ruzie maken een geliefd voorspel van haar was anders had dit vast de avond verpest.
 4. Maar kijk dat was het verschil, Valentine mocht best ..boos zijn (maar niet voor langer dan vijf minuten want dan werd het vervelend. Tenzij ze seks met hem kon hebben terwijl hij boos was dan was het niet vervelen) maar hij mocht niet hetzelfde terug doen. Ten eerste zou zij dan weer iets terug moeten doen, omdat de score dan niet gelijk was want zij had niet geweten dat Leon zijn neef was en als hij met opzet met haar nicht naar bed zou gaan dan eh.. had hij iets groters gedaan dan zij. En dat kon ze niet hebben want ze wilde op alle vlakken net een beetje winnen. En hij mocht gewoon niet vreemd gaan en zij wel en waarom accepteerde hij dat niet gewoon. Momenteel was ze trouwens niet eens boos op het feit dat hij het niet begreep of dat hij haar wilde overtreffen. Momenteel was ze boos omdat alleen de gedachte van Pippa en Valentine samen haar al witheet van woede maakte. “Waag het niet!”, gilde ze terwijl ze zich woest omdraaide en Valentine hard tegen de eerste en de beste muur aanduwde. “ Ten eerste ik ga toch niet aan iedere jongen waar ik mee naar bed ga vragen of ze toevallig familie van je zijn? Hij had niet eens je achternaam dus hoe moest ik het nou weten”, ze rolde met haar ogen. “Ten tweede als je het waagt met Pippa naar bed te gaan zorg ik dat je er spijt van krijgt ”. En ook dat Pippa er spijt van kreeg maar dat hoefde hij niet te weten. Ze had echt geen zin in de zoveelste “je mag niet de hele tijd mensen proberen te vermoorden” speech.
 5. Mijn Personagedossier kan worden nagekeken!

  Goedgekeurddd <3
 6. Ze wist niet zo goed waar Valentine mee bezig was, want oke hij wist dus dat zij het had gedaan en nu? Het was niet alsof hij het kon bewijzen, en zelfs had hij ineens bewijs gevonden dan was ze niet echt bang dat hij haar zou chanteren met dat hij het naar buiten ging brengen. Dat zou een beetje raar zijn gezien Daniella in haar eigen honger naar erkenning voor wat ze nou eigenlijk allemaal kon, hoe goed ze nou eigenlijk was in god op aarde spelen, liever wilde dat uitkwam dan Valentine zelf. In theorie dan.. in praktijk was het niet zo handig maar zelfs in theorie wilde zij als moordenaar liever dat het uitkwam dan hij want anders had hij er niet zo godallemachtig moeilijk over gedaan dat ze het niet mocht doen. Want dat had hij gezegd, en Daniella had geen reden om hem te geloven dat het toch om zijn moeder ging gezien hij zo’n beetje had aangeboden haar ermee te helpen. Wat ze hem niet in dank had afgenomen want hoezo zou hij beter weten hoe je dit moest doen, zij had hier meer ervaring mee, Tf when u boyfriend tries to mansplain u about killing his mom Maar wat hij nou wel precies wilde dat wist ze niet. Irritant. “Oh”, ze haalde haar schouders op en probeerde niet afgeleid te raken met hoe hij haar weer aanraakte en hoe dichtbij hij was toen hij begon te fluisteren. Focus, Daniella, Focus. “Nouja weet je”, ze glimlachte even en leunde dichter tegen hem aan zodat zij nu het fluisteren kon doen. “Je hebt geen bewijs dus wat wil je doen? Bij deze ontken ik alles”. Ze drukte even een kus op zijn wang voor ze weer wat rechterop ging zitten. “ En zelfs al had ik het wel gedaan wat wilde je doen? Me aangeven? Me arresteren? ”. Dat waren dus geen serieuze opties en ze stond hier ook veel minder serieus in dan zou moeten. Maar kom op het was toch best wel grappig dit?
 7. Thomasin needs topics and friends!

  yes pleaseee heb je voorkeur voor een van de twee?
 8. Thomasin needs topics and friends!

  Celia of April zou goede vriendinnen kunnen zijn~ Tristan kent haar sowieso wel want leraar eeeen thats what i have
 9. [1835/1836] Cheating is always the best idea

  Ze had zich niet perse alleen laten lokken door de drank maar als dat was wat ze er vanavond aan overhield was het ook niet zo erg. Het punt was Leon had haar een drankje aangeboden niet andersom dus zij had hier de bovenhand en dat moest hij.. dat moest hij even doorhebben. Want Daniella vond het vervelend als mensen hun plaats niet kenden. “Nahah” schudde ze lachend haar hoofd en boog zich naar Leon toe om dichterbij te kunnen zijn zodat ze tegen hem kon fluisteren, dat gaf altijd een leuke touch immers. “Waarom vertel jij mij niet waarom ik anders ben dan andere meisjes”. Want zij had het hier voor het zeggen verdomme.
 10. [1835/1836] Its a matter of trust

  Oh fuck, dezelfde plek? Hoe moest zij nou weten waar dit prachtige show-spel zich vorige keer had plaatsgevonden? Dit was waarom je haar dingen had moeten vertellen Felicia. Al hadden ze misschien dan niet in deze situatie gezeten, misschien ook wel trouwens. Ze was na dat verhaal vast ook wel geïnteresseerd geweest in hoe ver Felicia zou gaan. “Nee ik laat me niet commanderen, ga jij maar voor”, snauwde ze naar Felicia. Dat was deels omdat ze echt niet wist wat ze moest doen. Deels omdat ze gewoon gefrustreerd was en hoewel ze iemand anders was haar eigen temperament niet echt kon verbergen. Haalde ze er toch nog eens voordeel uit dat Pippa duidelijk woede problemen had want dan viel het vast niet op. Daniella zou overgins ontkennen dat ze met die redenatie zichzelf ook een woedeprobleem toeschreef. Zij had nou eenmaal geen fouten.
 11. [1835/1836] Remember when you fucked Dani? Because same

  Ze was niet vaak alleen op Zweinsveld, dat was niet omdat ze zichzelf nou niet kon vermaken of omdat ze anderen nodig had, de eerste persoon die zou pretenderen dat Daniella mensen nodig had zou ze het liefst meteen naar de poorten van de hel vervloeken. Tenzij het natuurlijk die schaarse mensen in haar leven waren die ze echt nodig had maar waarvan ze het liefst het nodig aspect zo goed en zo kwaad als ze kon erkende. Maar nee, het was niet dat ze zich niet alleen kon vermaken maar er was iets magisch als je luid lachend en pratend met je squad een of andere hipster kroeg in Zweinsveld in liep. Er was iets magisch aan hoe mensen niets anders konden dan naar jou en je vriendinnen kijken omdat jullie nou eenmaal het soort personen waren wat de aandacht trok of je het nou wilde of niet, spoileralert: ze wilde het wel. Het was een soort powermove om met een groep een situatie of plaatst te domineren en het voelde fantastisch. Maar vandaag, vandaag had ze gewoon oprecht naar Zweinsveld gewild voor Zweinsveld want ze wilde een specifiek soort whisky halen dat je alleen in deze kroeg kon kopen. Het alcohol percentage van de drank paste zich namelijk aan aan hoeveel je op dat moment nodig dacht te hebben. Wat gewoon ideaal was. En toen ze van de bar wegliep de fles stevig tussen haar vingers geklemd, hij was duur en het was een gedoe geweest om hem te halen oke? Dus ze wilde hem niet meteen weer kwijt raken aan of andere gek die dacht dat het leuk was om hem af te pakken om wat voor reden dan ook, toen ze daar liep zag ze ineens twee mensen aan een tafeltje zitten die ze wel erg[/i[ goede kende. Oh, dit kon zo grappig worden daar wilde ze zelfs haar dure magische whiskey wel voor opgeven. “Hey wat toevallig!”, onderbrak ze enthousiast het gesprek van haar twee slachtoffers en zette de fles met een klap op het midden van de tafel terwijl ze er naar knikte dat ze allebei wel er van mochten nemen. Dit werd vast leuker als ze dronken waren en wie weet kon ze wel zien wiens drank het meeste percentage bevatte, dan kon ze zien wie het het meest ongemakkelijke vond. Dat was leuk laatst he”, fluisterde ze tegen niemand in het bijzonder. Want eh ze had met ze beide seks gehad.
 12. [1835/1836] Two words, eight letters, impossible to say

  Ja, ja het kon wel zo erg zijn! Want het was erg dat ze in eerste instantie het gevoel had dat het nodig was, want het mocht niet nodig zijn. Ze zou helemaal niemand nodig moeten hebben om te overleven, en had in eerst instantie niet eens vergiftigd moeten worden. Want in de ideale situatie, de situatie die ze wilde dat bestond was ze gewoon .. onaantastbaar. Wat betekende dat dingen als gif gewoon geen effect op haar zouden hebben. En het was ergens best wel frustrerend hoe Felicia reageerde, ze begreep het niet precies waarom deze reactie. Maar hallo zij vond dit ook niet leuk en daar mocht toch best even rekening mee gehouden worden? Behalve dat Felicia natuurlijk niet wist wat er aan de hand was. Dat was voor Dani echter geen reden om het haar niet alsnog kwalijk te nemen. “Het is gewoon.. lastig”, zuchtte ze dramatisch “Ik weet niet, of ik het moet zeggen.. ik denk het?”, ze haalde haar schouders op en stak haar hand uit naar de fles. “Denk je dat we het dak op een of andere manier eraf kunnen halen als examenstunt? ”, probeerde ze ondertussen subtiel een ander onderwerp erin te gooien, “ik kan er niet echt tegen als ik bedenk dat er mensen op ons dak gaan zitten”
 13. Mijn personagedossier kan worden nagekeken!

  Goedgekeurd <3
 14. Hij wist wat? Maar hoe dan Daniella dacht dat ze subtiel was oke? En eerlijk? In de krant stond dat de butler het gedaan had en hoewel ze het vreselijk vond was het minste dat ze daar uit kon halen een beetje voordeel. Dus ze ging gewoon doen alsof ze van niks wist. “Ja dat weet iedereen”, antwoordde ze tevreden, “van wat ik gelezen heb heeft die butler echt een kunstwerk ervan gemaakt. Hij kan vast heel goed omgaan met een mes ”. En ze leunde wat meer tegen zijn borstkast aan in hoop dat ze nu gewoon dit gesprek konden veranderen in meer fysiek contact en minder woorden. Want hij mocht wel pretenderen dat hij het wist, zij wist van niks! En dat moest hij maar geloven. Ze was echt zo subtiel.
 15. [instertdatum en tijdstip dat perfect werkt voor iedereen- ergens op een gang bij een lokaal] Oke Valentine was boos want ze had hem per ongeluk expres verteld over de jongen waar ze seks mee gehad had toen in die bar in de kerstvakantie, omdat ze even wilde laten weten dat hij heus niet alles wist en dat haar laten nablijven voor vreemd gaan geen zin had want ze deed het toch wel . Maar toen bleek dat die persoon zijn neef was en had zij het ineens fout gedaan. Wat nergens op sloeg want ze kon het ook niet weten, ze ging echt mensen niet vragen of de familiebanden hadden met haar liefde. Niet dat haar dat wat had uitgemaakt maar dat hoefde hij niet te weten. Dan had ze geen excuus meer. “Ik vind echt dat je overdrijf trouwens”, bracht ze nog even in toen de discussie bijna was afgelopen, Daniella was niet goed in stoppen als ze moest stoppen. “ik wist toch ook niet dat het je neef was”. En ze ging even wat harder lopen zodat hij ook harder moest lopen om het gesprek te kunnen voortzetten. Want ugh. div.ooc_bbc { display:block; width:100%; background-color:rgba(255, 255, 255, 0.7); padding:4px; } div.ooc_bbc span.ooc_bbc_titel { color:#666; font-family:Courier New, Courier, monospace; padding:1px 5px; } OOC:Prive
×