Jump to content

Lucian Rosenberg

Plotkarakter
 • Content count

  256
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Lucian Rosenberg last won the day on January 23 2018

Lucian Rosenberg had the most liked content!

About Lucian Rosenberg

 • Rank
  I just wanna break the rules

OOC Profiel Informatie

 • Membergroups
  D&M
 • Naam
  Gianna

Profile Fields

Recent Profile Visitors

1,162 profile views
 1. Overzicht open topics

  Wat: een uitje voor de basisschool om het meer van Loch Ness te bekijken! Wanneer: 9 mei 1838 Voor wie: leerlingen van de basisschool en begeleiders!
 2. Woensdag 9 mei 1838 - 's ochtends - Loch Ness De laatste maand van het jaar was er altijd weinig te bezeilen met de kinderen op de basisschool. Ze waren veel te druk met het aftellen naar het begin van de zomervakantie, met het maken van logeerplannen en het opscheppen over elkaars vakantieplannen om orde te krijgen in de les. Gelukkig was Lucian daar al wat aan gewend en... laten we eerlijk zijn... hij had zelf ook altijd zin in de zomervakantie, dus hij deed net zo goed mee. Maar goed, soms moest je wel iets educatiefs met de kinderen doen, maar het moest natuurlijk ook wel leuk blijven, dus hij had een uitje bedacht voor de leerlingen van de basisschool! Met een viavia gingen ze met zijn allen op reis van Zweinsveld naar de rand van het meer Loch Ness, want daar zouden ze met zijn allen en een magische luchtbubbel over de bodem van het meer gaan wandelen! En misschien dat ze het monster van Loch Ness ook nog zouden vinden, daar keek hij toch stiekem wel het meeste naar uit. "Oké, jongens," zei hij streng tegen de kinderen. "Houd elkaars hand goed vast, raak elkaar niet kwijt en blijf in de bubbel!" Hij hield keurig zijn toverstok bij de hand, hoor, zodat hij verdwaalde leerlingen terug kon toveren, want hij ging er vanuit dat minstens vijf wel uit de bubbel zouden springen. "Hier gaan we!" Hij verzamelde de kring kinderen om zich heen en samen met hen begon hij in het meer te waden. Het duurde maar een tijdje en hij kon de bubbel maken en toen stonden ze allemaal op de bodem van het meer. "Is iedereen er nog? Ja? Oké, dan kunnen we doorlopen!" Open voor alle basisschoolleerlingen! (en mensen die mee willen als begeleider)
 3. IC Buitenwereld Mededelingen

  Woensdag 19 april 1837 Lucian en Isabella Rosenberg kondigen de geboorte aan van hun zoon Keith Ezekiel Rosenberg, geboren op 15 april 1837. Moeder en zoon maken het goed.
 4. SHOUT!

  Hoi ik gebruik dit topic weer als mijn testtopic!
 5. Persoonlijk Topic Dump

 6. Waarom had Lucian het idee dat juffrouw Caido zich een beetje ongemakkelijk voelde? Hij grijnsde maar wat naar haar, in de bedoeling haar ervan te verzekeren dat er helemaal niets aan de hand was en dat hij erg aardig was. "Oh ja," knikte hij, "We hebben er eentje, een dochter genaamd Emily. Ze is nog niet zo oud, een paar maanden nu, maar een schat van een kind." Hij was echt dol op de kleine baby, ook al werd hij soms nog steeds nerveus als hij naar haar keek. Ze was zo klein en fragiel en kwetsbaar, en hij was nou eenmaal een beetje lomp. Kon hij haar wel beschermen tegen de rest van de wereld? In ieder geval hield hij braaf de deur open voor de jonge vrouw en volgde haar de zaak in. "Goh, het is wel drukker dan verwacht... denk je dat we wel een tafeltje kunnen vinden?"
 7. [1835/1836] LOOK PUPPY

  "De woonkamer is beter," besloot Lucian dan, want als Isabella het toch allemaal niet wist, dan maakte hij de beslissingen wel. Want hij had nou eenmaal de hond en wist er blijkbaar het meeste van en Isabella eh... leek het allemaal maar niets te vinden. Maar dat negeerde hij op dit moment. Ze leek in ieder geval niet bang voor de hond en ze zou er vast binnen een paar weken net zo dol op zijn als hij was. Hoopte hij. En anders zou Emily er wel dol op zijn. "Goed, ik ga even alle spullen halen voor Boris," zei hij, terwijl hij nog even een kus bovenop het hoofd van zijn puppy drukte. Hij dacht er even aan om Boris achter te laten, maar eh... nee. "Ik neem Boris wel mee. Tot zo!" Topic uitgeschreven want de rest is toch saai en teveel details <3
 8. [1836/1837] My dog will beat up your dog!

  Poedel! Ja, nu je het zei was dat geheel logisch, maar Lucian knikte op zo'n 'Oh echt!' manier die bepaalde mensen zo goed konden. Ik zelf niet, overigens, maar Lucian dus wel. Want Lucian was sociaal. I know. Vreselijk, he? "Ja, dat snap ik," knikte hij, dit keer op een 'je hebt helemaal gelijk, vriend' manier, voor de variatie. "Ik moet daar eigenlijk ook iets strenger mee zijn met Boris, vooral omdat mijn vrouw het zo eng vindt. We hebben ook een jong kind en ze is altijd bang dat ze over Boris struikelt als ze Emily vast heeft." Details die iedereen wilde weten. "Hoe heb je het hem uiteindelijk afgeleerd?"
 9. [1834/1835] Het leven als leraar is ook nooit makkelijk

  Oh. Ha. Lucian grijnsde een beetje onhandig om zichzelf, want oeps, dat was best stom dat hij zijn toverstok in zijn hand had gehad. "Kan de beste overkomen," zei hij vrolijk, ook al wist hij ook heus wel dat hij 100% niet de beste was. Hij hing ergens rond de 50% rond, dacht hij. "Ja, ik denk het wel!" Maar natuurlijk sprak hij eerst de spreuk uit. En toen opende hij de deur en liepen ze weg en dit is de slechtste uitschrijfpost ooit OH WELL.
 10. De Jaarlijkse Sikkelloterij!

  Lucian koopt 1 lot
 11. [1835/1836] LOOK PUPPY

  Nee, verder geen andere angsten, dus dat kwam goed. Lucian grijnsde naar zijn wilde puppy. "Oké, ja, we hebben een hond, ja!" Hij glimlachte naar haar. "Leuk he!" Oké, ja, Isa deed nog niet zo enthousiast, maar dat kwam allemaal wel goed, zodra ze eenmaal aan Boris gewend was. Dan zou ze dolblij zijn dat ze een hond hadden, want dan kon ze echt niet meer zonder. "Waar wil je dat hij slaapt? In de woonkamer, de keuken, of?"
 12. [1835/1836] LOOK PUPPY

  Ach, ja, waarom niet, als Isabella daar blij van werd. Lucian haalde zijn schouders op, wat niet echt te zien was omdat hij zijn armen om het woelende beest heen had geslagen. "Prima. We houden hem sowieso buiten de badkamer als Emily daar is, en buiten de kinderkamer." Dat leek hem sowieso wel veilig. Boris was een prima hond, maar puppy's waren nou eenmaal wild. "En ik zal hem ook gaan trainen, zodat hij weet dat hij rustig moet zijn in de buurt van Emily!" Zo. Alles goed geregeld, toch? "Nog verder dingen waar je zorgen over maakt?"
 13. [1835/1836] LOOK PUPPY

  Weer verbaasd wierp Lucian een blik op Isabella. Hij had wel misschien verwacht dat ze niet direct zo dol zou zijn op Boris als hij was, want hij wist ook wel dat hij extreem dol op zijn hond was, maar hij had ook niet verwacht dat Isabella zo… ontevreden zou kijken? Het was een hond, die waren wild en af en toe een beetje vies, maar ze waren ook heel leuk om mee te spelen of te rennen of mee te knuffelen! Heel wat anders dan een kat, die ook hele leuke huisdieren waren, maar die over het algemeen geen bal vingen. "Ach, zo erg is het niet," zei hij dus ook rustig, terwijl hij Boris op zijn schoot trok. "Wordt ze heus niet ziek van, he Boris? Ik las ergens dat een hondenmond schoner was dan de mond van een mens!" Geen idee of dat in 1830 ook al werd gezegd, but oh well. "Daarbij eten kinderen toch allerlei vieze dingen. Ik moet Lottie altijd goed in de gaten houden tijdens de pauze, anders eet ze wormen op." En dat was een kind.
 14. [1836/1837] My dog will beat up your dog!

  Lucian had ervaring met mensen die stotteren! Yo, goed voor hem. Hij deed het zelf niet, hij was eerder het type dat altijd maar doorpraatte en waarvan je blij was als ze eindelijk hun bek dicht hielden, maar hij was natuurlijk basisschoolleraar en dat betekende dat hij veel leerlingen zag en één jongen in de klas stotterde ook. Dus hij wachtte rustig af tot Isaiah uitgesproken was. "Tibby, wat een leuke naam!" grijnsde hij naar de hond, meer dan naar de eigenaar, want hallo, honden waren altijd beter dan hun eigenaars. Boris was ook leuker dan Lucian zelf, gaf hij eerlijk toe. "Ja, Boris is nog maar een puppy, he Boris?" Hij grijnsde naar zijn kwispelende hond. "Wat voor ras is het eigenlijk?"
 15. Sociale Kalender - BW

  Naam feest/evenement: Eerste schooldag voor de basisschool! Wat is het? Een spelletjesdag voor de basisschool om ze te verwelkomen op de eerste schooldag. Elk klaslokaal heeft zijn eigen spelletje en op het schoolplein wordt levend stratego gespeeld. Open voor leerlingen, leraren en ouders. Organisator: De leraren van de basisschool! Uitgenodigden: Alle leerlingen van de basisschool, de leraren en ouders met kinderen op de basisschool. Waar: De basisschool in Zweinsveld. Heb ik al basisschool gezegd? Wanneer: 1 september, om 12 uur 's middags zodat iedereen de tijd heeft gehad om de Zweinstein-leerlingen naar Zweinstein te brengen. Gespeeld? Nee, behalve als mensen graag willen <3
×