Jump to content

Samuel Everett

Vrijzinnige Tovenaarspartij
 • Content count

  632
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28

Samuel Everett last won the day on March 9

Samuel Everett had the most liked content!

About Samuel Everett

 • Rank
  Altijd pret met Everett
 • Birthday 09/29/91

OOC Profiel Informatie

 • Naam
  Denise

Profile Fields

Recent Profile Visitors

2,209 profile views
 1. Admin werkgroep

  Ik zou je ook met liefde willen helpen. Ook voor mij is het geen probleem als het tijdelijk is, ik wil graag dat de rpg zo up to date mogelijk blijft, zodat we er allemaal profijt van hebben en van kunnen genieten.
 2. Wish List Outflow: Openheid

  Ik wil ook helpen, als jullie nog handen nodig hebben/zoeken.
 3. Wish List Outflow: De Universiteit

  - UPDATE - Genoemde ideeën tot nu toe: <3 Open dag op de universiteit voor Zweinsteinleerlingen <3 afstudeerceremonie + afterparty <3 meer studiegroepen/studentenverenigingen <3 samenwerken van Professoren & Studenten onderling met experimenten <3 keuzevakken & projecten waarvoor studenten zich kunnen inschrijven <3 Genoemde voorbeelden: - Water in wijn veranderen - Je eigen telescoop bouwen - Als Saturnus zo'n ring mag hebben, wil ik er ook één bouwen voor de aarde - Vallende sterren vangen - Zwarte gaten vangen - Helpt het in brand zetten van je kas echt om de grond vruchtbaarder te maken? Kom er hier achter! - De duurste planten op dit moment kweken - Hallucinerende kruiden in de praktijk - Hoe je je kas kunt beschermen tegen indringers - Hoe je je eigen kunstmest moet maken - Hoe je je eigen kas kunt bouwen - Live Action Rune Play - Het bouwen van je eigen kasteel, want niemand wil een gewoon saai rijtjeshuis - Het bouwen van een saai rijtjeshuis <3 Decaan/Decaanfunctie voor AH's om afstuderende studenten te begeleiden bij beroepskeuzetest & banenkeuze d.m.v. begeleidende gespreken enz. <3 Meeloopdagen op de universiteit voor afstuderende Zweinsteinleerlingen - EINDE UPDATE -
 4. Wish List Outflow: De positie van Afdelingshoofden

  Ik zou zelf wel regelmatig eens een wisseling houden, zodat iedereen een keer de mogelijkheid krijgt om de positie in te nemen. Wat ook kan is dat we een maximum aantal jaar afspreken en dat er dan even gewisseld wordt. Zo kan degene die AH is zelf bepalen in dat tijdsspan of diegene eerder stopt of eventueel blijft tot het einde van die periode. Ik zie één ic jaar niet echt als een optie, dat zou ik weer iets te kort vinden. Je zou kunnen overwegen om elke vijf ic jaar eens te wisselen, of eerder indien dit gewenst wordt. Anders blijf je alsnog altijd dezelfde mensen op de AH positie houden. Dat betekent niet dat diegene geen AH meer kan worden, maar dat bijvoorbeeld de AH huff aftreedt en eventueel door stroomt naar een andere afdeling of na een x aantal jaar weer gewoon mee kan dingen. Die opties moeten wel gewoon open en speelbaar blijven, dat je niet mensen volledig gaat uitsluiten als ze al 'aan de beurt' zijn geweest, snap je? Ik hoop dat het zo helder is en anders wil ik best nog verder uitleggen. <3 Dit zijn in ieder geval mijn gedachten over door wisselen.
 5. [1836-1837] And I will still be here, stargazing

  Een blije glimlach verscheen op zijn vermoeide gezicht en opnieuw strekte hij zich uit, met zijn armen boven zijn hoofd. "Hey." Opnieuw een grote geeuw, die hij gewoon maar liet gaan voor wat het was. Het boeide hem niet zoveel dat Evangeline hem luidkeels zag gapen als een mannetjesleeuw na zijn middagtukje, ze had toch al genoeg gezien, gehoord en soms geroken... Tja, jongens laten nou eenmaal gewoon windjes waar ze zitten en staan zonder enige waarschuwing. Vrouwen waren daar net iets voorzichter mee en lieten dit niet aan de buitenwereld merken. Mannen hadden er letterlijk schijt aan... Nee, hij had nu geen windje gelaten... "Het is af, gelukkig... Ik had het nog een keer helemaal door willen lopen, maar mijn ogen kunnen niet meer, laat staan mijn hersenen." Opnieuw wreef hij in zijn ogen, als een klein kind dat heel graag naar bed toe wilde. Hij smakte even met zijn lippen en merkte dat deze wel erg droog waren, evenals zijn keel... Hij had dan ook aan een stuk door gewerkt en was eigenlijk een beetje vergeten dat een mens ook zo nu en dan zichzelf moest voeden en moest drinken om staande te kunnen blijven. Nu was het zo dat hij best zonder eten kon, alleen moest het dan wel echt zo zijn dat hij zo diep in zijn werk zat dat hij er gewoon niet aan kon denken. Nu het werk af was kwam dan ook het signaal van zijn rommelende hongergevoel. Het piepte en kreunde heel zielig en leek in zijn lijf met de vuisten te trommelen op zijn maag. Ook zijn keel was droog bij het slikken. Misschien moest hij zichzelf inderdaad even iets te eten en te drinken gunnen. Het aanbod van Eva nam hij dan ook van harte aan. "Oh lekker, heel graag. Ik kom gelijk met je mee... Niet lachen, maar ik ga zo opstaan als een oud opaatje." En inderdaad, met enig gesteun en gekreun tilde Samuel zijn houten kont uit de stoel en her en der kon je het gekraak van zijn botten horen. Urenlang in dezelfde positie zitten was dan ook niet zo goed voor het lichaam. "Thanks Eef... Zal ik even wat marshmellows pakken uit het kastje? Of wil je liever zonder?" Sam bukte zijn oude mannenlijf (ach stel je niet aan vent...) in een kromme boog om bij het plankje vol lekkers te komen. "Ohhhh mijn rug..." Mopperde hij. Hier in hun kamer lag alles op lagere hoogten dan hij gewend was. Evangeline was maar een klein vrouwtje en het was dan ook van belang -gezien zij het meeste kookte- dat alle etenswaren op een voor haar makkelijk bereikbare hoogte lagen. Sam zou alles gewoon in de bovenkastjes pletteren, maar nu dus niet. Maar dat gaf niet, want Eva maakte eten voor hem en daar was hij haar dankbaar voor.
 6. Wish List Outflow: De Universiteit

  Een decaan hebben we soort van al gehad, met voorbereidende gesprekken en zo, dat was ook leuk om uit te spelen. Misschien kunnen we die erin meenemen, om nog eens uit te voeren.
 7. Wish List Outflow: Open Topics

  Ik vind het best lastig, die lessen. In het begin volgden de mensen de lessen deels ook voor de punten. Nu is dat totaal niet meer puntgebonden en ik heb zelf het idee dat ik een superspectaculair lesidee op pootjes moet zetten voor mensen om er actief in te posten. Ik vind het zelf als ic leerkracht best lastig dat lessen zo doodvallen af en toe...
 8. [1836/1837] I swear to DRUNK that I'm not GOD

  Met een gelukzalige, weeïge glimlach op zijn gezicht verplaatste (dat leek mij momenteel het beste woord, gezien Samuel niet liep, niet rende, eigenlijk gewoon niet als een fatsoenlijk mens vooruitkwam...) zich door het huis van de Cadwgan's. Hij kon ergens nog steeds niet helemaal geloven dat zijn beste maatje nu een getrouwde man was. Getrouwd, met een vrouw en straks ook met een gezin, met kinderen... met baby's... Sam wist hoe Keane met baby's was, dit had hij met eigen ogen meegemaakt en... het was nou niet het beste wat er was... Maar als hij naar zichzelf ging kijken, legde hij geen blaam bij Keane, want zelf was hij net zo waardeloos met een baby. Baby's waren meer iets voor vrouwen, niet voor tienermannetjes die zelf net de luiers uit waren. "Mooi huis, ouwe!" bromde zijn stem, die overigens iets luider was dan hij zelf interpreteerde. Menig maal had hij al een "ssssst!" van Lord Radnor himself toegeworpen gekregen, maar die was zelf ook zo luidruchtig als de pest, dus had Samuel er stiekem een beetje lak aan. Maar hee, hij mocht verder niet klagen. Ze waren in Keane's huis en hoefden niet in de kou stilletjes te staan doen... Hoe waren ze hier ook alweer gekomen? Ergens stond iets hem bij over een bankje buiten, waar hij bijna op in slaap was gevallen. Of misschien niet bijna, maar gewoon helemaal. Maar ja... Ze waren niet op een bankje, ze waren hier in Keane's muziekkamer. Waarom had hij een muziekkamer... En een serre... En een zitkamer... waarom was dat huis zo groot? Sam gniffelde en bedacht met zijn heerlijk draaierige hoofd dat Keane's huis ZO groot was, dat hij zelfs een aparte kamer had om zijn hertenlederen laarzen uit te stallen... Wat gingen ze trouwens ook al weer doen hier? Sam keerde zijn hoofd naar Keane, want hij zei iets en Sam kreeg het instinct om even te luisteren, in plaats van zwalkend door te lopen. Keane wist niet waar ze het schilderij verstopt had. Oh ja! Het schilderij! "Huh? Je zei dat je wist waar het was!" Een bonk, geklingel, gepingel en een plotselinge arm die hem om de nek vloog. De jongen kon nog net zijn vriend een beetje opvangen, door zichzelf half op de piano te werpen voor stabiliteit. "Oh Bro, ik ook van jou!" "Ssssht, niet zo luid!" En samen lachten ze. Nou ja lachen, ze giechelden haast als kleine meisjes, zoals al mooi beschreven stond. Sam hielp Keane weer op zijn voeten te staan en probeerde zelf zijn eigen balans terug te vinden. "Gast, ik ben zo lam..." Al wrijvend in zijn oog begon hij al te zoeken naar iets schilderijvormigs in zijn nabije omgeving. "Hoe ziet het ding eruit?"
 9. Maart 1837 - Het studentenstudiootje van Sam en Eva - 's Avonds laat Zacht geritsel van een inktveer, die zachte letters laat dansen op het perkament. De geschreven letters vormen woorden, de woorden vormen zinnen en na een aantal uren zonder eten, zonder drinken, zonder rust en zonder enig gezelschap werd de laatste punt gezet. Met een diepe zucht strekte Samuel zijn armen boven zijn hoofd en knakte zijn vingers. Een vermoeide geeuw volgde en met dichtgeknepen ogen liet hij zich even volledig overnemen door het oprechte teken van vermoeidheid. Hij had zo veel tijd en energie gestoken in dit werkverslag. Een compleet verhaal over de werking van sterrenstof op de menselijke geneeskracht. Het was uiteindelijk een boekwerk geworden, terwijl de vereisten zoals gewoonlijk weer veel lager waren dan de uiteindelijke uitwerking die Samuel altijd voortbracht. Een constante drang om iedereen maar trots te maken en iedereen maar te laten zien dat alles goed ging en goed was, die was hardnekkiger dan hij zelf dacht. Hij vond het altijd wel meevallen als iemand hem er weer eens op wees dat hij ook wel eens genoegen mocht nemen met minder, maar dat deed hij gewoon niet. Dat zat gewoon niet in zijn aard. Ooit was het vele malen minder geweest, maar dat kon hij zich haast niet meer herinneren... Dat was ook al zo lang geleden. Zijn bruine ogen flitsten van zijn bureauverlichting naar de deur, die gesloten in het slot zat. Zijn handen vouwde hij achter zijn nek en met twee korte draaibeweging kraakte hij ook deze los. Hm. Wat zou Evangeline aan het doen zijn? Zou ze rustig een boek lezen? Was ze een paper aan het schrijven? Was ze aan het oefenen met haar magische heelkunsten, of misschien wel met... Charlemange...? Oh ja, Sam was heus niet achterlijk, maar het liefst hield hij zich op dit gebied een beetje van de domme. Als hij het wist, dan MOEST hij dit nieuws met Keane delen, vooral omdat hij Sam vertrouwde en Sam hem had beloofd op Eva te letten... Het hoorde er dus ook bij dat hij hoorde op te letten welk gajes hun voordeur in en uit kwam en tja... Zolang Sam "van niets" wist, hoefde hij ook geen problemen te veroorzaken tussen Eva en Keane, want dat was momenteel het laatste wat ze konden gebruiken. De situatie was al teveel uit de voegen gesprongen. "Eva?" Geen respons. "Eva ben je er?" ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- OOC: Met Irene <3. @Evangeline Lennox
 10. Wish List Outflow: Open Topics

  Dat was precies wat ik bedoelde, even beknopt een paar steekwoorden <3
 11. Wish List Outflow: De Universiteit

  Het lijkt mij een erg leuk idee om een wat meer coöperatief iets zoals de genoemde voorbeelden hierboven toe te voegen aan de universiteit. Het lijkt me een heel leuk idee om professoren en studenten samen te laten werken in diverse sort off werkgroepen. Dit hoef niet alleen maar studentxprofessor te zijn, dit kan natuurlijk ook studentxstudent, professorxprofessor, studentxstudentxprofessor, and so on... Ik denk dat het een heel leuk idee is als er misschien meer studentenverenigingen komen, zoals eerder genoemd in Wish List. Je hebt nu natuurlijk De Club, maar je hebt ook vee andere mogelijkheden tot studentenverenigingen; misschien wel een ladies-only-vereniging die met z'n allen in één huis wonen (#AmericanCollegeLife) of een club met muzikanten, die een mooie marching band tot stand kunnen brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos; we hebben genoeg om mee te spelen.
 12. Wish List Outflow: Open Topics

  Tot nu toe sluit ik mij aan bij het overgrote deel van de informatie en de ideeën die hierboven zijn gedeeld. Overigens vind ik het niet alleen een goed idee om de open topics samen te pakken in 1 topic om overzicht te houden; ik vind het zelfs een essentieel iets, gezien ik in mijn starttijd op de rpg het erg moeilijk vond om overal gewoonweg aan te sluiten (thank god voor Ann en voor Gianna toentertijd die mij hielpen met Merry en Felicity JA FELICITY) en ik vond het best een ding om alle boards af te speuren naar topics waar ik kon posten, het was veel, het was groot en ja... Ook nu na een flinke tijd afwezig/bijna niet aanwezig te zijn geweest merk ik dat ik overal een beetje uit ben en op een aantal leuke plotten na zou ik graag meer willen posten en dan wederom de vraag; ik weet niet zo goed waar. Oké genoeg levensverhaal, back to the point... Ook ik zeg trouwens 2 topics per maand. Diversiteit en postgelegenheid worden hiermee vergroot. <3 Kinderuniversiteit JA! <3 Wat handig is, is om dit verder op te nemen in het hierboven genoemde verzameltopic. Met een kleine omschrijving er bij wat betreft groep, heb je meteen overzicht, dus als je dan nog een extra topic zou willen maken voor de verzamellijst van specifieke open topics zeg ik nee; als het topic wordt genoteerd in het algemene opentopics-verzameltopic met een korte omschrijving, is het zo terug te vinden welke groepen evenveel, vaak of juist niet vaak aan bod komen.
 13. Character matching: villain and innocent edition!

  Liefste: Lyre Lennox Gemeenste: Jon Silverfire
 14. Wish List Outflow: Zwerkbal

  Ik zou hier graag aan mee willen denken, zeker omdat ik dit element mis. <3 Love for sports aye. Persoonlijk ben ik erg benieuwd naar het nieuwe systeem wat jullie op pootjes hadden gezet, want als er iets is waar we dan naar kunnen kijken (als voorbeeld), dan kunnen we daar misschien iets mee proberen!
 15. Wish List Outflow: De positie van Afdelingshoofden

  * update * Hier even een korte weergave van de afgelopen posts aan ideeën Afdelingscrew taken: - het controleren van de inactieven van de afdeling -> centrale plek - de leerlingenkamer onderhouden en actief houden -> llnkamers worden nauwelijks meer gebruikt... Hoe te interpreteren? - IC evenementen bedenken voor de afdeling -> naar 'evenementen' - zichzelf en de IC afdelingscrew in stand houden. -> centrale plek IC functie afdelingscrew: - 1 iemand ooc hoofdverantwoordelijke voor communicatie & inactieven regelen. Eventueel kijken welke mogelijkheden hier nog meer liggen. - Alle functies IC - taken regelen op centrale plek Uitweiding regelen inactievencontrole: - idee om plusminus 2 man op de RPG alle inactieven te laten controleren als centraal punt. * einde update *
×