Jump to content

Christopher Whitley

Afdelingshoofd Ravenklauw
 • Content count

  128
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Christopher Whitley last won the day on March 14

Christopher Whitley had the most liked content!

About Christopher Whitley

OOC Profiel Informatie

 • Membergroups
  VTP

Profile Fields

Recent Profile Visitors

1,917 profile views
 1. De OOC leerlingenkamers

  Ik zie inderdaad, als we al een board gebruiken, voor de partijen, liever een algemeen board, dis ipv een van de leerlingenkamers oid.
 2. De OOC leerlingenkamers

  Ik zou eerlijk gezegd zeggen dat ze wat mij betreft wegkunnen. Het is dan wel een beetje een end-of-an-era, maar ze worden echt niet meer gebruikt en de enige keer dat ik er naar kijk is ook meer om oude info over mijn chars op te halen (ie gekozen vakken oid), dan om iets anders. Bovendien denk ik dat IC verkiezingen ook best in een algemeen board kunnen - immers, als er gestemd wordt kun je altijd instellen dat je kan zien wie er gestemd heeft en dat als er per ongeluk met een verkeerd char gestemd is, die stem niet meetellen oid, want om nou een board te behouden voor topics die meestal maar 1 of 2 keer per jaar hooguit voorkomen, is ook weer zoiets... En om het nou proberen actiever te maken... I did many attempts, maar of er werd niet gereageerd, of heel even en daarna viel het weer stil. Het is dan ook denk ik teveel moeite om ze te behouden.
 3. Persoonlijk Topic Dump

 4. Het systeem van de inactieven

  1. Ik vind dat ze erbij horen. 2. Uitzondering misschien kijken per situatie? Zes maanden is al belachelijk lang though en bijna een heel jaar... 3a. Neuh, maar op zijn minst als het heel vaak voorkomt kun je altijd overleggen of het verstandig is een positie te houden oid 3b. Nah 3c. Ik vind dat redenen wel aanvaard moeten worden tbh ongeacht wat het is 3d. Is handig maar hoeft niet 4 nope
 5. Opgeeftopic inactieven nakijken

  Ik wil ook wel helpen! :3 I like doing it and it gets my mind off of things
 6. Het systeem van de inactieven

  1) Werkgroep 2) Ik blijf bij het uitstel ding, dus die optie 2. Maar ik vind ook dat posities als KO's etc s Minister etc. gelijk getrokken moeten worden wat dat betreft, want je bent hoe dan ook in some form of een voorbeeldfunctie/aanspreekpunt. Zeker als het idee van algemene Crew wegvalt zie ik geen reden waarom dit gescheiden zou moeten zijn. 3) Ik stelde gelijktrekking voor dus nog steeds eens 4) Ik vind het noodzakelijk ivm posities etc.
 7. Zitten blijven en andere Zweinstein-dingen

  Yoo iedereen gaat over! Dus: Alice (2e jaars), Rebecca (vijfde), Tuney (zevende), Prissy (vijfde) Also Maeve studeert af maar die heeft al DM als secundaire groep >D (al staat het ook in haar pd) een niemand van mij die naar ZW gaat!
 8. Het systeem van de inactieven

  Mhh. Ik vind het voor gewone leden prima, maar ik vind het persoonlijk nog steeds te lang voor IC leraren en IC ko's etc. Maar ik ga hier verder gewoon mee met de meerderheid, dus als de meerderheid het wel prima vind, is het voor mij oke
 9. Het systeem van de inactieven

  Mhh, ja, maar ik begreep het als 1 maand uitstel -> 4 maanden totaal en de ander is 6 maanden uitstel dus normale tijd + 6 maanden er bovenop. Maybe I understood it wrong, maar eh ja, ik vind het voor posities als (IC) KO/leraar etc toch ook wel heel erg lang
 10. Het systeem van de inactieven

  Mhh, yeah, maar ook al zijn er veel ko's en ic leraren - ik vind 3 maanden totaal (inc uitstel) of 8 toch wel een groot verschil erin, zeker omdat er altijd wel mensen zijn die mogelijk interesse hebben in dat vak or whatever. Zeker betreft ko's etc gaat het wel om een compleet ic jaar in dat geval. Als ik hierin in de minderheid ben, sure, maar eh. Ja.
 11. Het systeem van de inactieven

  Maar is het eerlijk om zo'n groot verschil te hebben tussen AH/SH/Minister en andere posities? Of bedoel je dat chars zonder een positie max een half jaar kunnen krijgen en de positie chars 1 maand maximaal?
 12. Het systeem van de inactieven

  Ik ben trouwens ook akkoord met waarschuwing na 2 maanden en inactief na 3!
 13. Het systeem van de inactieven

  Ik hou het even kort, maar in Raaf was ik vaak een van de mensen die het deed want, haha, we deden het allemaal en deelden het elke maand onder elkaar. Punt is dat ik het zelf altijd echt een leuke (en ontspannende, ook, want het bracht mijn hoofd even ergens anders en dat is eeeecht heel fijn,) taak vond om te doen dus als er mensen nodig zijn I volunteer. Maar buiten dat wil ik sowieso zeggen dat het misschien handig is als er consequente regels komen, ook over langdurige afwezigheid, zodat we in elk geval iets hebben om vanuit te kunnen gaan. Want die duidelijkheid is er nu niet en dan kun je krijgen dat je berichten krijgt als in 'maar in die en die afdeling is het geen probleem en hier wel!' etc. en dat wil je ook niet hebben want dan voel je je een soort van met je rug tegen de muur aanstaan en dat is gewoon een shit gevoel not gon lie. Ik weet niet wat de beste oplossing hierin is, maar daar kan over overlegd worden denk ik, maar misschien is het sowieso een idee om BW en ZW inactiviteitsregels gelijk te trekken. Vroeger was BW namelijk langer omdat je like geen lessen oid had, maar nu BW toch ook een stuk actiever is dan het was en er ook al dingen worden besproken over hoe lessen lang niet altijd actief zijn etc. en er ook events zijn, is het in mijn optiek toch ook makkelijker om overal even actief te zijn en weet ik niet in hoeverre de verschillende regelingen nog handig zijn.
 14. Vrijzinnige Tovenaarspartij

  @Rebecca Haddock wordt lid.
 15. Democratie & Magie

  @Silver Woodville wordt lid. @Maeve Ivers wordt lid. @Julia Verera wordt lid. @Alice Sparrow wordt lid. @Isabella Rosenberg wordt lid. @Rowena Campbell wordt lid.
×