Jump to content

Christa Rose

Vrijzinnige Tovenaarspartij
 • Content count

  481
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Christa Rose last won the day on August 5

Christa Rose had the most liked content!

About Christa Rose

 • Rank
  Stereotypical mistakes

OOC Profiel Informatie

 • Naam
  Gianna

Profile Fields

Recent Profile Visitors

2,129 profile views
 1. Persoonlijk Topic Dump

 2. Two years no call, now you looking pretty in a hotel bar

  Oh ja, dat ene drankje dat Caspian voor haar had gekocht betekende inderdaad dat ze al haar aandacht aan hem en hem alleen moest schenken! Laat staan dat er een klant was die haar heel wat meer aanbood, letterlijk. Want was dat alles wat ze waard was, Caspian? Eén drankje? "Hmmm..." zei ze toen hij haar uitdaagde, maar ze trok haar wenkbrauwen op. Alle flessen champagne? Ja, oké, dat was een behoorlijk geldbedrag, maar waarom dat geld uitgeven enkel en alleen aan champagne? Wat dacht je van kleren? Juwelen? Een verlovingsring? "Liam Haysward, denk ik," zei ze uiteindelijk zoet. "Die beroemde zwerkballer van de London Lions." Ze nam een onschuldig slokje van haar cocktail. "Ook goed in bed trouwens," zei ze, met een subtiele knipoog. Ja, dat Caspian even wist dat ze met Liam naar bed was geweest. Had ze daar toch wat aan overgehouden, in ieder geval de gelegenheid om andere jongens jaloers te maken. "Maar je hoeft me niet die champagne te kopen, hoor," glimlachte ze lief. "Bewaar dat geld maar voor iets dat je echt nodig hebt."
 3. Two years no call, now you looking pretty in a hotel bar

  Even vroeg Christa zich af hoe het zou zijn als ze nooit zwanger was geworden en ze haar examens gehaald had, maar eigenlijk kon ze zich niet voorstellen dat haar leven er heel erg anders uit zou zien. Caspian zou gaan studeren, maar Christa kon zichzelf echt niet op de universiteit zien. Daar had ze het geld, de ambitie en de hersenen niet voor, dus zou ze altijd achter zijn gebleven, terwijl Caspian doorgroeide en doorgroeide en haar waarschijnlijk nooit een ring aan zou hebben geboden. Klootzak. Ze kreeg direct de neiging om haar drankje in zijn gezicht te gooien, maar in plaats daarvan sipte ze er maar een beetje van. "Te dure namen?" vroeg ze, zich concentrerend op expres het verkeerde deel van de vraag concentreerde. "Vind je Andrew echt een dure naam?" Ze tsskte even. Andrew, dat was zo'n ouderwetse naam, eigenlijk. Het was ook een ouderwetse man, eind veertig, maar rijk genoeg om haar goed te kunnen betalen. "Ik ken wel duurdere namen, op zich, maar ach. Wat zegt een naam nou eigenlijk." Ze haalde haar schouders op en draaide zich van Caspian weg om te kijken of ze Andrew al zag. Nee, helaas.
 4. Gianna's Plot Reading Guide

  They Got Their Icons Down on the West coast, they got a sayin' "If you're not drinkin', then you're not playin'" Christa x Caspian 5 september 1834 Pretentieus Gemaskerde Togafeesten zijn zó 1834 Christa flirt voor het eerst met Caspian. 14 december 1834 December is the season of love! Christa en Caspian krijgen een geheime relatie. 1 oktober 1835 Nadelen van een geheime relatie, CASPIAN Christa en Caspian proberen hun relatie geheim te houden. 9 januari 1836 If this is love Christa heeft seks met Caspian. 29 mei 1836 Hateful Song Christa probeert Raspberry Caspian te laten vertellen dat ze zwanger is, maar weet niet dat Razz Caspian vertelt dat Christa het uitmaakt. 6 oktober 1837 Two years no call, now you looking pretty in a hotel bar Christa en Caspian komen elkaar voor het eerst weer tegen. And You've Got The Music You're falling hard, I push away, I'm feelin' hot to the touch You say you miss me and I wanna say I miss you so much But something keeps me really quiet, I'm alive, I'm a lush Christa x Raspberry April 1835 Why wouldn't you want your hair to become a work of art? Christa heeft een mening over Raspberry's haar. 29 mei 1836 Hateful Song Christa probeert Raspberry Caspian te laten vertellen dat ze zwanger is, maar weet niet dat Razz Caspian vertelt dat Christa het uitmaakt.
 5. Gianna's Plot Reading Guide

  My Wonderful Lies The fever I feel, the fake and the real I'm a go-getter My world just expands, things just break in my hands I'm a go-getter Thema: The road of ambition is paved with your loved ones' bodies. Kerstvakantie 1835/1836 I'm waiting for it, that green light, I want it Christa krijgt van haar ouders te horen dat ze niet naar het debutantenbal mag. 9 januari 1836 If this is love Christa heeft seks met Caspian. Eind april 1836 Shed no tears, for all the years Christa komt erachter dat ze zwanger is. Mei 1836 How to ruin your life in nine steps Christa verpest haar examens. 1 september 1836 There's a lot of me Christa keert niet terug naar Zweinstein. Oktober 1836 I'm a huge fan of your work Lucinda accepteert Christa als haar protegé. 24 december 1836 Don't they know it's the end of the world? Christa bevalt.
 6. Two years no call, now you looking pretty in a hotel bar

  Ja, natuurlijk zag Christa er goed uit. Ze was van nature al een mooi meisje geweest, objectief gezien natuurlijk (en subjectief, kom op), maar de laatste tijd had ze er extra hard aan gewerkt. Ze verzorgde haar haren goed, en haar huid en droeg prachtige jurken en mooie juwelen (die maar heel soms van glas waren gemaakt) en ze had geleerd in welk licht ze het beste leek en hoe ze haar lichaam zo moest draaien dat ze er vanuit elke hoek geweldig uit zag. Als Instagram een ding was geweest in 1837 was ze een ster erin geweest. Dus ja, Christa zag er goed uit. En dat zijn blik naar haar decolleté gleed was niet eens zo erg, want haar borsten zagen er ook gewoon heel goed uit. "Ach, ja, waarom niet," glimlachte ze en ze bestelde een dure glas champagne. Ook iets waar ze extra aan had gewerkt dit jaar, het herkennen van alle goede dranken op de menukaart. "Ik heb nog wel tijd voordat Andrew er is." Haar vriendinnen. Mocht hij willen. "Dus, hoe is het met je?" vroeg ze nieuwsgierig, terwijl ze aan haar glas sipte. "Studeer je nu eigenlijk?"
 7. Two years no call, now you looking pretty in a hotel bar

  Christa verstijfde toen ze de laatste stem hoorde die ze ooit had willen horen. Oké, dat was wel ergens dramatisch, maar aan de andere kant, Christa was dramatisch en Caspian had haar hart in duizenden stukjes gebroken toen hij ineens niets meer met haar of hun kind te maken wilde hebben. Dus ja, Caspian mocht heel erg ver bij haar uit de buurt blijven, dank je wel, in plaats van dat hij hier opdook vlak voordat ze een klant zou ontmoeten. Dus, ga weg, Caspian. "Oh, hallo," begroette ze hem met een vriendelijke, maar afstandelijke glimlach. "Ik wacht hier op iemand." Ze streek even over de stof van haar jurk heen, niet per se omdat ze zenuwachtig was (hoewel ze dat wel was, ze was altijd zenuwachtig in de buurt van mensen uit haar verleden, of omdat de stof niet goed zat, maar gewoon om iets te doen te hebben. Het was in ieder geval een prachtige jurk, vast zelfs mooier dan waar Caspian haar ooit eerder in had zien lopen, maar dat ze er fantastisch uit zag betekende niet dat ze hem wilde zien, oké? Verdomme. "Je ziet er goed uit," zei ze wel, want ugh. Caspian zag er altijd goed uit. Vervelend, hoor.
 8. [1836/1837] Pushed away I'm pulled toward

  AAAAAH waarom kon ze niet gewoon weglopen? Zich beter voelen dan Adeline en dus Adeline's stomme beledigingen achter laten alsof ze haar niets deden en Christa geen obsessieve droom had dat iedereen haar aanbad en iedereen haar mocht? Ze wilde dat Adeline dol op haar was, in alle eerlijkheid, en niets anders wilde dan Christa imponeren en ja, als Christa weg zou lopen zou Adeline misschien bedenken dat ze niet goed genoeg was voor Christa... Of ze zou bedenken dat Christa haar niet waard was. AAAH. "En wat zijn die betere dingen dan?" beet Christa naar Addie, terwijl ze zich boos omdraaide en haar vuisten balde. "Wat voor fantastische dingen weet jij die ik niet weet?" En hoe kon Christa haar overtuigen om haar dat alles te vertellen?
 9. [1836/1837] Pushed away I'm pulled toward

  Ugh, natuurlijk barstte ze niet in tranen uit en Christa beet geërgerd haar kaken op elkaar, want het enige wat ze wilde was dat Adeline eens gekwetst zou zijn, oké? Gewoon zich voor één moment naar of vervelend zou voelen, maar natuurlijk niet. Nee, Adeline zou zich nog op haar gemak voelen als de wereld om haar heen in zou storten en het allemaal Adeline's schuld zou zijn, want ze had totaal geen gevoelens. Oké, nu overdreef Christa een beetje, maar ze duwde hardhandig Adeline's hand weg. "Nee, natuurlijk niet," beet ze uit. "Ik weet best wel hoe ik met klanten om moet gaan, hoor." Daar had ze wel les in gekregen van Lucinda en ze deed echt haar best om het allemaal goed te doen. Dat ze tegen Adeline boos was, lag aan Adeline en niet aan haar. "Maar als je verder niets anders wilt dan me beledigen, ga ik weg, want ik heb betere manieren om mijn tijd te besteden," snoof ze en ze draaide zich ietwat dramatisch om. Stom mens.
 10. [1836/1837] Pushed away I'm pulled toward

  Christa had gehoopt dat Adeline nu af zou druipen, niet dat ze door de jongedame mee in de hotelkamer werd getrokken, voor een spiegel werd gezet en plotseling geanalyseerd werd. Boos sloeg ze Adeline's handen van haar schouders af en draaide ze zich naar het meisje. "Vind je het leuk om mensen te beledigen of zo?" siste ze, hoewel Christa allang de conclusie had kunnen trekken dat Adeline dat inderdaad leuk vond, ja, want sinds ze elkaar ontmoet hadden, had Adi eigenlijk niets anders gedaan. Wat een kreng was het eigenlijk. "Het boeit me helemaal niet wat je denkt," snoof Christa en ze stak haar neus in de lucht, want ze was beter dan Adeline Bruxley, eerlijk waar! Oké, misschien niet, maar ze wilde beter zijn dan Adeline en dat telde, toch? "Jij bent gewoon een zure pruim die het niet kan hebben dat je zo onderhand te oud wordt voor dit beroep en de problemen met haar eigen ego afreageert op iemand anders!" En nu zou ze eigenlijk weg moeten stormen, maar in plaats daarvan bleef Christa staan, in de hoop dat Adeline in tranen uit zou barsten.
 11. Oké, als Christa hier niet voor betaald had gekregen was ze allang weggelopen, want het was zo verdomd duidelijk dat Maxwell geen greintje interesse in haar had (en haar ego deed daar wel een beetje zeer van, hoor) en alleen maar aan Phoenix kon denken. Mocht wel, van haar mocht de hele wereld op elkaar verliefd worden want ook al was Christa hypocriet als de pest, ze vond het wel een beetje sneu als ze zelf met meisjes mocht zoenen maar vervolgens vond dat jongens die elkaar zoenden walgelijk waren. Maar ze vond deze date overigens ook sneu. "Ooh, Parijs," kirde ze enthousiast. "Dat zou geweldig zijn, Max!" En om hem te bedanken klemde ze haar handen om zijn gezicht en drukte ze hem naar voren tot hun lippen elkaar raakten. Dit leek waarschijnlijk in de verste verte niet op een romantische zoen, maar het was een zoen. Ze stak niet eens haar tong naar binnen, aardig he? En omdat ik af wil wisselen tussen Phoenix en Christa, kan ik hier even melden dat Phoenix ongemakkelijk wegkeek.
 12. [1836/1837] Pushed away I'm pulled toward

  Zelfbewust streelde Christa over de zachte, lichte stof van haar jurk. Het was een prachtige jurk, wist Christa omdat ze gewoon goede kijk had op mode, en hij stond haar fantastisch, wist ze dankzij haar spiegel, maar toch omdat Adeline er zo naar keek werd ze er haast zenuwachtig van. En dan had ze nog altijd de behoefte om zich willen te bewijzen, om goed genoeg te zijn. "Vertel me eens," zei ze bruusk, terwijl ze haar handen in haar zij zette, in een soort primitief gebaar om zichzelf groter te doen lijken. "Wat voor redenen zouden dat dan zijn? Want ik heb het gedeelte gemist waar je blijkbaar bepaalde conclusies trok." Die op zich waar waren, maar dat was het punt ook niet. "Maar jij weet er vast alles vanaf, niet waar?" Ze gebaarde naar Adeline's jurk.
 13. [1836/1837] Pushed away I'm pulled toward

  Oh nee, hoor, Adeline was daar buiten ook heel leuk! Echt één van de leukste mensen om bij in de buurt te komen en naar haar te luisteren zodra ze haar mond open trok! Oftewel, Adeline had een neiging om iedereen te beledigen die ze tegenkwam, en mijn karakters zijn daar meerdere malen het slachtoffer van geworden, MARGAUX D<. "Alsof ik jou wilde zien," sneerde Christa naar Adeline, want haar beledigingen kwamen niet bepaald verder dan de basisschoolmanier van 'NEE JIJ BENT STOM'. Jammer dat ze dat nooit had ontwikkeld, de vaardigheid om mensen goed te beledigen, want ze had het nu wel kunnen gebruiken. "Ja, ik heb het druk," zei ze arrogant. "Drukker dan jij, geloof ik." Ugh, Christa. Je bent al zeventien.
 14. Vrijdag 12 mei 1837 - 's avonds - de gangen van Astoria Hotel (#throwback) Het was nog maar minder dan een half jaar geleden dat Christa voor het laatst als kamermeisje had gewerkt in dit hotel, maar er was echt een wereld van verandering. Ze droeg nu geen lelijk uniform (maar een mooie jurk), had niet de hele dag op haar knieën doorgebracht met de vloer te schrobben (maar voor iets anders) en haar salaris was een heel stuk beter. Maar de grootste verandering was dat ze toen destijds haar eigen karretje goed had bewaakt, met daarop alle mooie kussenslopen en chocolates en shampoos, en nu stond ze er zelf bij één die was verlaten. Ze had goed om zich heen gekeken of ze de kamerjuffrouw (of jongen, no judgement) had gezien, maar er was niemand toen ze de kamer uit was gestapt en eh... ja, hallo, dan ging je toch wel wat shampoos stelen? Het was luxe hier, oké? En toen ging de deur open van de kamer naast haar. Christa draaide zich snel om en probeerde er zo onschuldig mogelijk uit te zien, maar het was niet iemand die het uniform droeg waar Christa zo bekend mee was, maar in plaats daarvan... "Ugh," begroette ze de jongedame. "Jij weer." Privé!
 15. Christa was inderdaad goed in doen alsof. Zo goed dat ze op dit moment iets te dicht bij Maxwell zat, maar dat was gewoon om extra duidelijk te maken dat ze zijn vriendin was, en ze streelde af en toe met haar hand over de zijne. Ze had geen idee waarom Maxwell haar had betaald om zijn vriendin te spelen, maar hey, ze zei nooit nee tegen geld, en dit was wel het minste wat ze ooit ervoor had gedaan. (Behalve het kopen van een ticket, dat was nou eenmaal in principe minder werk dan flirten met een jongen, maar goed.) "Oh, echt?" kirde ze, want deel van het plan was om zeer geïnteresseerd te zijn in alles wat Maxwell zei. "Wauw, dat is zo..." Eh, ja, niet spectaculair. Verdomme, Max, maak het wat beter. "Ja, we hebben echt zon nodig." Max, JEETJE. "Gelukkig maar dat de zomer er snel aankomt, ik kan niet wachten om te gaan zwemmen met zijn tweeën." Ze knipoogde naar hem. En omdat ik af wil wisselen tussen Phoenix en Christa, kan ik hier even melden dat Phoenix ongemakkelijk keek.
×