Jump to content

Tijdelijk Karakter Buitenwereld

Volwassene
 • Content count

  536
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Tijdelijk Karakter Buitenwereld last won the day on December 15 2017

Tijdelijk Karakter Buitenwereld had the most liked content!

About Tijdelijk Karakter Buitenwereld

Recent Profile Visitors

1,631 profile views
 1. [1836/1837] First Impression #1

  Eén leerling die een weerwolf was, en een ander die zijn oren waste met rozenwater. De laatste was een wat brave roddel, één die Silvia zo goed als kon negeren, maar de eerste was wel interessant. "Een weerwolf op Zweinstein?" vroeg Silvia, terwijl ze haar wenkbrauwen optrok. "Dat klinkt vreselijk onveilig. Doen de leraren daar niets aan? Zo'n roddel zouden ze toch moeten onderzoeken, niet waar?" Weerwolven, blegh. Niet dat Silvia het daadwerkelijk geloofde, hoor. Er werd zoveel geroddeld.
 2. [1836/1837] First Impressions #4

  En natuurlijk deed juffrouw perfect ook nog eens aan liefdadigheid. Silvia knikte dromerig, al bijna mentaal bij het einde van het interview terwijl ze als vanzelf aantekeningen maakte. Een opvanghuis voor dreuzelkinderen. Goh, en ze was er vanuit gegaan dat zo'n volbloedfamilie als de Silvershores daar helemaal geen interesse in hadden. "En alle kinderen zijn daar welkom?" vroeg ze nieuwsgierig. "Ook die van mogelijk een onfortuinlijke herkomst?" Hoewel, de Silvershores hielden daar wel vaker van, met hun adoptie van die twee kinderen een paar jaar geleden. "Zitten daar al veel kinderen?"
 3. [1836/1837] First Impression #1

  "Nou, zo stellig zou ik het niet zeggen," zei Silvia rustig, maar ze glimlachte het meisje bemoedigend toe. "Maar als mensen weten dat je weet wat er met anderen speelt in hun leven en daar leuke verhalen over kunt vertellen, dan zullen ze je zeker niet saai vinden!" En wat had een lief, maar saai meisje zoals Wren verder nog te bieden? Laten we daar eerlijk over zijn.
 4. [1836/1837] First Impressions #4

  Ugh. Zelfs dat bracht alleen maar een perfect antwoord naar voren. Blah, blah, ze had vroeger prima kunnen eten, blah, blah, blah. Waar was de drama? De intrige? Het verpesten van reputaties? "Wat een geluk," glimlachte Silvia, ietwat kil. "Nou, ik denk dat dat zo'n beetje alles is, behalve als u zelf nog wat interessants heeft te vermelden?" Maar zou wel weer niet.
 5. [1836/1837] First Impression #1

  Nou, wat ze daarmee bedoelde was dat Wren daadwerkelijk doodsaai was en dat niemand dit interview uit zou lezen, dat bedoelde ze. "Hmm... ik bedoel ermee..." Silvia deed net alsof ze nu goed na moest denken, om de spanning een beetje op te bouwen. Ze was een tikje dramatisch, gaf ze eerlijk toe. "Nogmaals, je bent echt een lief meisje, maar je zegt niets spannends of interessants in dit interview. Je moet jezelf een beetje bloot geven, en niet zo bang zijn." Silvia glimlachte moederlijk naar het meisje. "Wat is het ergste wat je kan overkomen als je mensen een beetje vertrouwt?"
 6. Tristan vs Daniel Bennet

  In de goede oude tijd dat Lily nog afdelingshoofd van Zwadderich was en ik kon huilen om het verraad werd er een topic geopend om te salten over Chase en dat was ik stiekem een beetje vergeten, maar hier is Daniel dan weer, ieders favoriete vader. Chase had het niet zo erg gevonden als iedereen Daniel vergeten was, maar helaas, helaas deed nooit iemand wat Chase het liefst had. In elk geval niet uit zichzelf. Daniel lachte schamper. ‘Of hij dat thuis ook doet? Hij doet niets anders dan dat.’ Echt dodelijk irritant. Je zou denken dat die jongen het op den duur opgaf, maar nee, naar het schijnt was dat te veel moeite. ‘Ik had gehoopt dat het minder was op Zweinstein?’ Blijkbaar niet. Ugh. Hij trok een gezicht. ‘Ik zal me maar alvast verontschuldigen voor de overlast die mijn zoon veroorzaakt?’ Kom op, Chase, was het zo moeilijk om een beetje te zorgen dat hij dat niet hoefde te doen?
 7. [1836/1837] First Impressions #4

  Ja, Zaira Silvershore had behoorlijk wat geluk. Verdomme meer geluk dan het gemiddelde meisje in Engeland, dat zeker, maar natuurlijk kon niet iedereen zoveel geluk hebben anders had straks niemand geluk. Je moest arme mensen hebben, anders had je geen rijke mensen, et cetera. Maar Zaira was arm geweest en nu rijk en het was leuk geweest als Silvia daar een beetje iets van had kunnen maken, maar helaas. "Komt dat omdat je zo weinig eten hebt gehad vroeger?" vroeg Silvia, onschuldig.
 8. [1836/1837] First Impression #1

  Ach jeetje, kind, wees eens niet zo braaf en saai. Aan het einde van de dag was de opgave interessant geweest, maar verder leek er helemaal niets leuks te gebeuren in dit interview. "Hmm..." zei Silvia, terwijl ze een blik wierp op haar notities. "Mag ik je advies geven?" vroeg ze, maar zonder echt op een antwoord te wachten ging ze al verder: "Kijk, Wren, ik vind je een hartstikke lief meisje, als ik een zoon zou hebben, zou ik dolblij zijn als hij met een meisje zoals jij zou thuiskomen. Maar als je de wedstrijd wilt winnen..." Ze bekeek het kind even aandachtig. "Zou ik wel wat meer persoonlijkheid tonen, als het ware."
 9. [1836/1837] First Impression #1

  Claude Bennett. Silvia schreef snel de naam op en wierp het meisje een warme blik toe. "Dank je wel, Wren, ik zal zeker eens gaan kijken wie juffrouw Bennett is en of ik misschien met haar wil spreken." Op zich leverde zo'n artikel weinig op, misschien zouden ze zelfs in de problemen komen omdat de Dicksons ze zouden aanklagen, dus Silvia zou zeker niet al te diep gaan graven. Maar misschien dat Claude Bennett nog wat interessante dingen wist te vermelden. "Zijn er veel van dat soort jongens op school?" vroeg Silvia 'bezorgt'. "Doen de leraren daar niets aan?"
 10. [1836/1837] First Impressions #4

  Jeetje, als geïnterviewde was Zaira Silvershore gewoon saai te noemen, want ze beantwoordde alle vragen keurig, liet zich nergens van uit het veld slaan en wist zelfs het gesprek van onderwerp te veranderen zodra het haar niet beviel. Als je daadwerkelijk zocht naar een goede kandidaat was ze dus geweldig, maar was dat niet saai? Silvia zou gewoon het interview over kunnen slaan en er "STEM OP ZAIRA SILVERSHORE" van kunnen maken en tadaa, geen enkele reputatie verpest. "Ik ben op dieet," verkondigde Silvia vrolijk, "dus ik houd het voor nu even alleen op thee, maar bedankt voor het aanbod. Heeft u nog tips voor de lezeressen? Niet iedereen krijgt het zo makkelijk voor elkaar om een slank gelaat te hebben en tips zijn altijd welkom."
 11. [1836/1837] Yours to keep, yours to lose

  Earnest Haynes leider van de Peaky Blinders (bende waar Dante in zit) __________________________________________________________________________________________________ Dante had een nieuw vriendinnetje, Earnest was het via via te weten gekomen. De meeste bendeleden namen hun aanwinsten vaker mee naar bijeenkomsten of wedstrijden. Binnen de bende werden ze zelfs af en toe onderling gedeeld als bedpartners, dat was uiteindelijk toch het enige waar ze goed voor waren, maar Dante, Dante was altijd beschermend geweest over zij meisjes. Eerst over die Spaanse Fury en nu over deze nieuwe. Nu hij haar vanaf zijn plaats boven het stadion zag kon Earnest best begrijpen waarom. Ze was een prachtige verschijning. Wat was het toch met mooie meisjes en sportmannen. Ze leken automatisch tot elkaar aangetrokken. Earnest deed teken naar een van zijn bodyguards. Hij gaf de breedgeschouderde man de opdracht naar de tribunes te gaan en het meisje te vragen of ze niet liever samen met hen de races wilde bekijken in een luxe suite. Hij zou ook zelf naar haar toe kunnen gaan, maar waar anders had hij personeel voor. "Dus jij bent de nieuwe vriendin van mijn meest favoriete racer! Staat u toe dat ik mezelf voorstel, Earnest Haynes" Hij nam haar hand vast en drukte er een kus op. "Eerlijk waar sinds Dantalion jou gaan de wedstrijden terug een heel stuk beter. Wil je champagne, een hapje? Iemand als jij hoort niet in die tribunes beneden te zitten, vanaf hier heb je een veel beter overzicht over de spelers." Hij knipte in zijn vinger en meteen kwam een ober met een schaal drank naar hen toegesneld.
 12. [1836/1837] First Impression #1

  Nou, nou, het was dus niet die Gideon, dus de ware liefde had niet verloren vandaag. Silvia glimlachte alsof ze daar heel erg blij mee was en dronk wat thee, terwijl ze Wren uit liet praten over de vreselijke Hawk Dickson. Oh ja, de Dickson familie. Die kende ze wel. "Een gemene Huffelpuffer?" herhaalde ze verbaasd. "Dat die bestaan. Dat had ik nooit verwacht. Wil je dat ik een artikel over meneer Dickson schrijf, andere meisjes voor hem waarschuw? Dan moet ik wel jouw naam erin vermelden, als bron."
 13. [1836/1837] First Impressions #4

  Nee, natuurlijk dacht Silvia dat niet. Ze was niet gisteren pas begonnen als journalist bij Heks & Haard en ze sprak dagelijks met dit soort dames. Zaira mocht dan wel goed opgevoed zijn de afgelopen paar jaar, maar ze was niets nieuws. "Wat fijn voor je," straalde ze in plaats daarvan. "Niet iedereen heeft zoveel geluk, helaas, maar goed om te horen dat je zo goed bent opgevangen door je familie. Dus nergens spijt van?"
 14. [1835/1836][EN] At least I'm being honest

  Precious started drumming with her fingers and the rhythm distracted her a little, which was nice, but she couldn't say it helped a lot. And Anne asked questions. "I guess," she said, with a shrug, because she guessed, guessed, guessed. "If you guess so." But she didn't think they kept her safe at all. But where was Anne safe? Nowhere. "She looks like you," Precious continued, glancing behind Anne. "But she's not you. She's... not you." She frowned, but the words wouldn't come today. "The man lies."
 15. [1836/1837] First Impression #1

  Ach, lief kind. Silvia glimlachte warm naar haar en haalde een kopie van de opgave uit haar tas en gaf die aan Wren. "Lijkt dat op zijn handschrift?" vroeg ze, toch redelijk nieuwsgierig, want de dingen die hij over Wren had geschreven waren niet de allerliefste geweest. Had dit zo onderhand ook maar iets te maken met de wedstrijd? Nee, natuurlijk niet, maar dat maakte het allemaal niet leuk. Ze was niet voor niets bij Heks & Haard gaan werken in plaats van bij de ochtendprofeet.
×