Jump to content

Evangeline Lennox

Admin
 • Content count

  875
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  86

Evangeline Lennox last won the day on March 17

Evangeline Lennox had the most liked content!

About Evangeline Lennox

 • Rank
  Like a diamond I need a little pressure
 • Birthday 08/11/95

OOC Profiel Informatie

 • Membergroups
  VTP
 • Naam
  Irene

Profile Fields

Recent Profile Visitors

4,723 profile views
 1. Eerlijk zijn? Tja, dat klonk best wel... logisch en toch ook een beetje eng. Ze was altijd wel redelijk eerlijk geweest tegenover Charlie, maar de laatste keer had dat geëindigd in een afwijzing van haar kant en maandenlang een moeilijke voortzetting van hun vriendschap, omdat hij een gebroken hart had. Ergens was ze bang dat als ze tegen hem ging zeggen dat ze niet zeker was of ze al helemaal verliefd op hem was hij er vandoor zou gaan. En als er over nadacht, was dat nu ook weer niet wat ze wilde. Al was het zoals George zei, wel zo eerlijk. Tegenover hem en eigenlijk ook tegenover haarzelf. Eva knikte en kneep dankbaar terug in George zijn hand. "Ja, misschien wel. Ik zal er over nadenken. Misschien verwacht ik gewoon ook veel te snel veel te veel. Ik bedoel, het is allemaal zo nieuw." Je werd immers niet altijd meteen hoteldebotel verliefd. Nam nou Lillian en Sebastian, die waren jarenlang vrienden geweest voordat ze verliefd werden op elkaar. Dat kon dus wel. "We gaan op date met Valentijn," vertelde ze, een klein glimlachje om haar lippen. "Misschien brengt dat ook wel nieuwe inzichten. Denk je niet?" Ja eh, hele andere inzichten helaas, want die gezellige date zou veranderen in een rampzalige dubbeldate zonder enige mogelijkheid om een goed, open eerlijk gesprek te voeren met wie dan ook, omdat ze veel drukker bezig was met wat Keane allemaal voor idiote dingen deed! "Wie weet! Lillian is nogal druk bezig met haar aankomende bruiloft," mompelde ze zachtjes. "Laatst gingen we ergens lunchen en ze raakte al gestrest van de keuzes op de menukaart. Volgensmij zit het hele bruiloft plannen haar een beetje hoog." Evangeline giechelde bij de herinnering, want het was toch ook wel een beetje grappig geweest. Ze had Sebastian daarna maar op zijn kop gegeven dat hij Lillian wat beter moest helpen. "Maar ik zal na de bruiloft eens met haar gaan praten." Als ze niet meer zo druk was. Ugh, al die huwelijken. Eva draaide haar hoofd wat meer naar George. Haar ogen waren onderhand redelijk gewend aan het donker en met het weinige licht door de kiertjes van de kast kon ze zijn silhouetten wel onderscheiden. "Hoe gaat het eigenlijk met jouw huwelijk?" Vast niet heel fantastisch als hij er avontuurtjes in de kassen op nahield, maar daar mocht Evangeline als jarenlange ex-affaire natuurlijk niks over zeggen.
 2. Wish List Outflow: Politieke Partijen

  Vijf lijkt mij ook een prima getal, niet teveel, niet te weinig en het lijkt me wel te doen om 5 IC personage's bij elkaar te krijgen. Ik zou de oprichter gewoon mee laten tellen als lid. Verder zou ik inderdaad geen deadline opstellen <3 het maakt op zich niet uit wanneer een partij compleet is namelijk en dan hoeft het niet opnieuw worden opgegeven als er later wel meer karakters zijn die dat partijidee wel zien zitten. Het opgeefformulier ziet er best prima uit! De stroming en standpunten vind ik leuke vragen <3 Wat het verschil is tussen deze en andere partijen hoeft van mij niet perse, op zich wordt dat ook wel een beetje duidelijk met de standpunten denk ik? Komen er van de VTP en MV ook deze lijstjes? Want ik zou op dit moment ook nog niet zo goed weten hoe je dan moet vergelijken Ik weet wel ongeveer waar ze voor staan, maar ook niet precies haha. Of je kan in plaats daarvan vragen wat jouw partij bijzonder maakt.
 3. Werkgroep nieuwe ministersverkiezingen

  I volunteer as tribute!
 4. Persoonlijk Topic Dump

 5. [1836/1837]Promise that one day you 'll be around

  En toch was er niets geruststellender dan de volgende ochtend wakker worden van Samuel's stem aan de andere kant van de muur en de warme woorden van het kaartje op haar nachtkastje, het eerste wat ze zag toen ze haar ogen open deed. Om te weten dat er altijd wel weer iemand voor je was. En dat was goed, want die hoop kon ze wel gebruiken. Als de dag kwam dat ze zich meer alleen zou voelen dan ooit tevoren. ____ OOC: Einde <3
 6. [1836/1837]Promise that one day you 'll be around

  In haar slaapkamer lag haar pulkerik Patrick al zoemend op haar te wachten. Evangeline plukte hem van haar kussen af en zette hem op haar schouder, waar hij zich warm in haar nek nestelde. De koude buitentemperaturen maakte het binnen ook best wel koel, dus gooide ze de vlammen in het haardvuur wat omhoog en wikkelde zichzelf toen in een lekkere warme deken op het bed. Dat voelde lekker, zo stevig ingepakt, warm en veilig, alsof iemand haar vast had. Ze griste haar schetsblok uit haar nachtkastje en begon, zo nu en dan sippend aan haar glas wijn, alle gebeurtenissen van die dag van haar af te tekenen. Dat was het enige dat altijd hielp om haar gedachten een beetje op orde te krijgen. Soms, nouja soms, was het niet heel erg om even alleen te zijn. Dan kon je tenminste lekker doorwerken zonder dat iemand je stoorde.
 7. [1836/1837]Promise that one day you 'll be around

  Ze wist niet van wie het was. Er stond geen naam bij en handschrift was niet direct herkenbaar. Misschien was het Sam wel, of één van haar andere vrienden. Ze had zoveel lieve vrienden, Eva zou niet weten wat ze zonder hen moest. De woorden maakten haar ondanks het nare gevoel van deze dag een beetje warm van binnen en glimlachend pakte ze de fles op. "Nou, ik weet niets van dat fantastische, maar je hebt in ieder geval een goede timing." Het voordeel van alleen zijn: ze hoefde die fles wijn in ieder geval met niemand te delen.
 8. [1836/1837]Promise that one day you 'll be around

  Binnenin zat een fles wijn. Er zat ook een kaartje bij. "Om je slechte herinneringen te vergeten, maar niet de goede herinneringen, want je bent fantastisch."
 9. [1836/1837]Promise that one day you 'll be around

  De trap naar hun appartementje leek eindeloos. Binnen was het stil. Eva had geen idee waar Samuel was, of hij weg was of misschien zichzelf weer eens had opgesloten in zijn kamer. Ze kon het zich ook niet echt meer herinneren of hij er iets over had gezegd. Maar voor het eerst maakte het niet echt uit, vond ze de stilte die in de woonkamer hing juist wel verwelkomend. Achteloos smeet ze haar sleutels op de tafel. Ze gleden over het gladde hout en belandden tegen een doos die er vanochtend nog niet had gestaan. Er lag een briefje op. He Eef, Dit was vanmiddag voor je afgeleverd. En trek volgende keer de deur wat beter dicht, James was er bijna vandoor gegaan. Sam Hmm. Nieuwsgierig gooide ze het briefje opzij en trok de flap van de doos open.
 10. [1836/1837]Promise that one day you 'll be around

  Charlie had gevraagd of ze daarna nog iets wilde doen, misschien iets drinken, met zijn tweeën. Het was een lief voorstel, maar ze had het afgewezen. Niet omdat ze niet bij hem in de buurt wilde zijn, maar omdat alle gebeurtenissen en informatie van die dag even teveel waren. Eerst die wilde sleerit met Keane die hen bijna tegen een boom aan had laten knallen. Daarna, toen alles eindelijk weer een beetje rustig was, die woorden van Josephine waar niemand op zat te wachten. De opening van een nieuw hoofdstuk waar Evangeline nog helemaal niet klaar voor was. Ze wou dat ze ze kon wissen uit haar hoofd, maar ook dat zou niet uitmaken, want uiteindelijk zouden de dagen toch wel voorbij glijden, zou de toekomst toch wel komen, zou die verdomde baby toch wel geboren worden. Ze wist hoe de tijd werkte. Je kon het toch niet stoppen. "Ik wil gewoon naar huis."
 11. [1836/1837]Promise that one day you 'll be around

  Er waren echter ook dagen waarop het gezelschap van anderen haar even teveel werd. Vandaag was zo'n dag en dat terwijl het Valentijn was. Niemand wilde alleen zijn met Valentijn, dat was algemeen bekend. Dus had ze gezelschap opgezocht... en ze had het gekregen ook, meer dan ze eigenlijk gewild had. Achteraf gezien begreep ze niet waarom ze het nog probeerde, want Valentijn was in het verleden ook nooit echt goed gelopen. Ze had de dag des liefde nooit kunnen spenderen met degene van wie ze dat echt wilde, omdat niemand het mocht weten, omdat er andere verplichtingen waren, omdat ze ruzie hadden, omdat hij er niet was. Ze had altijd wel iets leuks gedaan op die dagen, maar was ze op een bepaalde manier niet altijd een beetje alleen geweest? Gewoon toevallig omringd door anderen. Misschien had ze het daar gewoon bij moeten laten.
 12. 14 februari 1837 's avonds Evangeline was een mensen mens. Ze hield van gezelschap om haar heen, zelfs als ze niet veel met dat gezelschap van doen had. Ze kon zich beter concentreren in een druk klaslokaal dan in de stilte van de bibliotheek, het geroezemoes van stemmen als een bekend geluid op de achtergrond. Ze hield niet van stiltes, echte grote, lange stiltes, die haar een kriebelig gevoel gaven. Ze kon zelfs niet goed slapen zonder het tikken van de klok ergens in de ruimte, of het zachte geluid van iemands ademhaling naast haar, ritmes die ze kon volgen en die altijd ongeveer gelijk bleven. Net zoals er kinderen waren die 's nachts niet konden slapen als het volledig donker was. Ze wist niet zo goed waarom ze daar precies behoefte aan had. Misschien was ze gewoon een beetje bang om alleen te zijn. Ja, ze hield niet van de gedachte dat ze alleen was.
 13. Stalktopics II

  (Als je kijkt naar de begindatum van dit topic denken jullie vast... Irene je bent late to the party! Maar er zijn recente posts waardoor ik het ging lezen, dus let me be ) Het is algemeen bekend dat wij voor onze chars graag de nodige drama en miserie creëren, maar gelukkig zijn er ook nog topics zoals dit super schattige topic tussen Christopher en Dream van Emma en Nina <3 Die gewoon heel lief zijn om te lezen en waar je een blij gevoel van krijgt. Het topic speelt zich af vlak na de zomervakantie. Chris en Dream hebben elkaar heel erg gemist en dat vertellen ze elkaar op een superschattige manier. Het is heel leuk om te zien hoe ze met hun prille verliefdheid omgaan en een beetje op elkaar heen draaien tot ze toegeven dat ze elkaar leuk vinden. Ga het snel lezen als je dat net als ik nog niet gedaan had, dan ben je nog net op tijd om getuige te zijn van hun eerste zoen! Cuties. @Alannis Johnson @Christopher Ingram
 14. [1836/1837] Baby, you look happier, you do.

  Een concert hall. Dat was best interessant en eigenlijk ook wel echt iets voor Keane. Hij had altijd een grote voorliefde gehad voor muziek, zowel het luisteren naar als het spelen van. Evangeline had uren naar hem kunnen luisteren als hij op zijn cello oefende, zonder dat ze zich ook maar een beetje verveeld zou voelen. Hij had het haar ook een keer laten proberen, maar haar tonen klonken zo vlak tegenover die van hem, die soms zo'n enorme emotionele lading leken te bevatten en een heel verhaal vertelden. Daarna had ze nooit echt meer zoveel muziekinstrumenten aangeraakt, al had ze altijd de stille hoop gekoesterd om ooit iets goed te leren bespelen. Piano misschien, dat leek haar redelijk toegankelijk. Het was gewoon zo mooi, wat mensen konden doen met muziek. Maar misschien was zij gewoon beter in verhalen vertellen met haar penselen. Ze glimlachte dan ook warm op zijn idee en knikte. "Ja, het kan sowieso wel eens een opknapbeurt gebruiken. Dat lijkt me een goed idee, En oh, ja, een gala, leuk." Niet dat de hall er uit zag als een bouwval momenteel, maar zeker als de focus op concerten kwam te liggen was het wel goed voor de akoestiek. Zijn plannen klonken inderdaad nog best professioneel, hij had hier meer over nagedacht dan Eva in eerste instantie had verwacht. En dat gala zag ze al helemaal voor zich. Als ze wilden dat het theater goed ging lopen, moesten ze ook wel nieuwe klanten trekken. Met alleen de oude gingen ze het niet redden. Ze hoopte alleen dat het allemaal ook wel een beetje toegankelijk zou blijven voor de... iets minder bedeelde concertganger. Dat was juist wat ze zo leuk vond aan dit theater. "Misschien is het ook wel leuk om iets speciaals te doen in de zomer. Er wonen veel studenten in Cambridge en die hebben dan allemaal veel meer vrije tijd." Studenten waren ook niet zo'n rijk publiek, maar wel een publiek waarmee je veel naamsbekendheid kon maken in Cambridge. En wie weet bleven ze daarna wel terugkomen. Zoveel plannen, daar ging inderdaad heel wat tijd in zitten. Tijd die Evangeline dan toch ook weer ergens vandaan moest halen. Twijfelend beet ze op haar lip. "Het is wel druk," gaf ze eerlijk toe en ze sloeg haar ogen neer, zodat ze zijn blik een beetje kon ontwijken. In het begin was het allemaal nog wel redelijk goed gegaan, maar de laatste tijd vond ze het eigenlijk wel steeds moeilijker om alles maar te combineren, zeker nu Raphael wat werknemers tekort kwam en iets meer uren van haar vroeg dan normaal. "Wat Josephine me heeft gegeven was een studiebeurs voor een jaar. Als ik mijn studie af zou willen maken én wil blijven wonen waar ik nu woon heb ik toch echt geld nodig voor de komende jaren, dus ik zal altijd wel ernaast moeten blijven werken." Voor Eva was dat niet perse een verdrietige conclusie, maar meer gewoon een feit waarvan ze altijd al wel geleerd had er mee te leven. Zelfs haar broers en zussen van wie haar ouders wel hadden kunnen bijdragen aan hun opleiding hadden naast hun studie moeten werken. "Het is niet erg," zei ze er dan ook vlug achteraan. "Ik vind het leuk werk." Anders zou ze dit echt niet volhouden. "Maar ja, soms is het wel wat veel." Wellicht was dat dan toch een beetje terug te zien in haar werk. "Ik had het er laatst over met de studieloopbaanbegeleider en hij zei dat ik misschien ook parttime kon studeren. Dan kan ik werken en een beetje studie ernaast doen. Daar moet ik maar eens over nadenken." Het was op zich best een aantrekkelijk voorstel, zeker als Keane haar werkelijk promotie ging geven, want dan zou ze hier een stuk vaker moeten zijn. "Maar als ik dat doe wil ik misschien toch liever Waarzeggerij studeren. Ik weet het nog niet." Ze haalde haar schouders op en glimlachte wat onhandig. Één van de redenen om voor Heelkunde te kiezen was toch omdat het haar makkelijker vast werk kon bieden dan portretschilderen, wat ze liever ook gewoon als hobby deed, maar als ze al vast werk had met het managen van theaters en concerthallen dan was dat natuurlijk niet perse nodig. En nee hoor, volgende winter stond Eva met heel wat anders voor je deur Keane en dan zou je willen dat het schoenen waren.
 15. [1836/1837] Baby, you look happier, you do.

  Eva was niet echt bang of Charlie's gevoelens voor haar oprecht waren, als ze aan iemand zou twijfelen, dan was het waarschijnlijk aan zichzelf, zoals ze ook heel eerlijk aan George had opgebiecht nog niet zo heel lang geleden. Maar Charlie? Welnee, die jongen was de liefheid zelve. Hij leek haar niet echt iemand die op die manier wraak zou nemen, omdat ze ooit al eens zijn hart gebroken had. In tegenstelling tot andere jongens, die er niet tegen konden dat ze hen gedumpt had en dus maar theaters gingen kopen zodat ze toch nog op een bepaalde manier haar leven konden beïnvloeden. Keane leek enigszins onder de indruk te zijn van haar gedurfde voorstel en Eva ook wel een beetje met zichzelf. Aan de andere kant, heel veel had ze niet te verliezen. In het ergste geval zou hij haar alsnog ontslaan, maar hij had al laten merken dat dat een optie was die hij liever niet overwoog. Hij hoefde er ook niets mee te doen. Desnoods veegde hij haar voorstel gewoon zonder pardon van tafel, maar Eva betwijfelde of het echt zo ver zou komen. Ze zou haar voorstel natuurlijk nooit hebben gemaakt als ze niet wist dat er punten inzaten die Keane wel zouden interesseren. Haar belofte was echter niet genoeg om hem gerust te stellen. Dat was een argument waar Evangeline moeilijk tegenin kon gaan, want in hun relatie was zij degene geweest die wel eens ruzie had geschopt, omdat zijn acties niet gelijk liepen met zijn beloftes en ze dus moeite had om er in te geloven. Achteraf gezien bleek ze best een punt te hebben, maar dat lag nu toch allemaal achter hen. In ieder geval snapte ze het wel, maar ze had ook geen idee hoe ze hem nou weer garantie moest bieden. Voor ze daar echter goed over na kon denken, rakelde hij alweer het volgende punt op en Eva wierp hem even een gefrustreerde blik toe. Bij Merlijn, gingen ze het nou weer over dat decorstuk hebben? Hadden ze daar nog niet genoeg over gepraat? Hij vond het lelijk, die boodschap was de eerste keer ook al wel aangekomen. Dat hoefde hij geen tien keer te herhalen voor het tot haar doordrong. Ontstemd verplaatste ze haar gewicht van haar ene naar haar andere been, maar gelukkig besloot Keane op dat moment nog iets achter zijn zinnen aan te plakken wat haar al iets bereidwilliger instemde. "Het wordt beter," antwoordde ze overtuigd, een vastberaden uitdrukking op haar gezicht. "Het is ook gewoon nog niet af." En ze had ook wel een idee over hoe ze het beter kon maken, wat een stuk minder tijd zou kosten dan weer helemaal opnieuw beginnen. Gelukkig maar, want over een aantal dagen zou Evangeline compleet in beslag genomen zijn door andere gebeurtenissen, zoals het overlijden van de man van haar zus en zou ze geen tijd hebben om heel lang aan een decorstuk te werken. "Ik doe dit al vier jaar, ik weet hoe ik mijn werk moet doen." Hij kon haar vertellen dat hij het beter wilde, maar dan ging zij zelf wel bepalen hoe ze het beter ging maken. Want Keane, wanneer had jij ooit gewerkt? Soms vroeg ze zich wel eens af hoe dat was gegaan als ze wel naar Frankrijk waren gegaan. Wat hij dan zou zijn gaan doen. Op een bepaalde manier was het zo lastig voor te stellen, want hij leek zo verbonden te zijn met de status die hij had. "Ik zal je niet teleurstellen, dus begin maar vast met nadenken." Een eigenwijs glimlachje gleed over haar lippen en bereikte zelfs haar ogen. "Dus, wat is je visie voor het theater? Heb je al grote plannen?" Hij had het vast gekocht met een bepaald idee. Eh ja, een idee waar Evangeline gelukkig niks van wist.
×